Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım bende kahverengi gbek deliğimden aşağı var duruyor geçmedi şimdi biraz daha koyulaştı tüyleri takmıyordumda eşimde umursamıyor doktorumun çok ilgisini çekti heralde göbeği kıllı tek hastası benim

linea negra çizgisinin geçeiçi olduğu söyleniyo bide demekki kalıcı olabilio benimki çok acık renk çatlaklardan belli olmuyo bile

Gül'cüm bende de o çizgi oluştu, ama çizgi hamileliğimin işareti onu görünce seviniyorum ben nedense manyakmıyım neyim :))))
DOĞUMDAN SONRA 6 ay içinde kaybolurmuş acele etme kuşum.

tümaycım ozaman senin doktora gelen herkes tü vucut komple ağda olup geliyor, göbeği tüysüz hamile olurmuymuş hiç canım aaa

yok canım acelem yok dert etmiyorum bi kocam görüyo zaten hehe :)

bu arada resim ekledim albüme bakın kızlar :)

yok canım acelem yok dert etmiyorum bi kocam görüyo zaten hehe :)

bu arada resim ekledim albüme bakın kızlar :)

ayyyyyy maşallahhh maşalllah maşallah yaaaa canım benim Allaha çok şükürler olsun nekadar güzel bakmışsın sen benim damadıma, ben onun gıdığını yerim tam yemelik tam mıncıklamalık yaa negüzel bişey bu maşallah yaaa

oy maşallah oğluşuna, Rabbim bu mutluluğu hepimize nasip etsin inşallah
balbademini öp kokla ne güzel anlatmışısın canım dahada özeniyom sabrım kalmıyoo bende istiyorum kavuşmak artıkın
canım az kaldı sende yakında kavuşucaksın karnından hooooppp kucağına gelecek inşallah :)

linea negra çizgisinin geçeiçi olduğu söyleniyo bide demekki kalıcı olabilio benimki çok acık renk çatlaklardan belli olmuyo bile
vay benim bilgili görgülü kültürlü çok okumuş çok bilmiş hamişleri..liagra neymiş bilmedim ben..bende çizgi mizgi yok..zaten göbekte yok:))

Canlarım nasılsiniz? Cok sık gelemiyorum ama aklım sizde, biz hala izmirdeyiz,şöyle bir gecmişi okuyayım bi bakaıyımm didem yada sündüz doğurmuş mu :)))

HAYATUMUTTUR---- GAMZE duani okudum canim cok kolay ve saglikli bir dogum olsun inşallah, Tuğra'yı sagsalim kucaginiza alın inşallah :)

bURCUMM selamlarr, herşey yolunda de mi? İzmir deymişisiniz, nasıl ayağa kalkabiliyor mu eşin, kendinize çook dikkat edin..

Nazann kızın oluyormuş, hadi Allah güle güle kucağına almayı kısmet etsin inşAllah Yarabbim..

MERAL kuzum seni kim bunalttı bu kadar valla gebertirim! Bugün iyimişsin çok şükür, böyle ara ara yoklayacak seni, zorlacak, sonrada herşey yoluna girecek, çok şükür ki inançlı birisin, sigaranıda iç, zaten hamile kalınca tiksinceksin, baskıyla birsey olmaz, 1 ay sonra ohh sabah bulantiları kusmalar derken sigara pketinin yanına varamazsın :)

NAZAN kızın geliyormuş yerim ben onu, sanada benzerse çok güzel bir kız olur, maşallah

BURCU pazara gitmişsin aferin yarında, terasta halı yıka, camları sil ve arkadaşlarla futbol oynamaya git emi akıllım???? Töbee töbeeeee

AYLIN maşallah canım balbademini yesinler maşallah

GULcüm senin kuzuda egzama çıkmış Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşsin

ÖZLEM tatlım tespihini cekiyorum bitince yazica

Bedriye, özlem, aslı, buket, yaso, bircan, sündüz, nasılsıniz? Didem nasılsin sancın var mı? Seda transfer yapacak mı son durum ney? Ve mesude tümay cigdem,gamze, gül nasılsınız ballarım??? Adını unuttuğum varsa sakın küsmesin hepinzi çok seviyorum

Yarın eşimin dikişleri alınacak, hersey yolunda cok şükür, Allah nasip esersede bayrama annemlerdeyiz:))

Bedişim hepinizi çok özledim, eşimayaga kalkıyor hamdolsun,ara ara ağrısı oluyor ama çok az, dün abisi pansumana yaptı, delikleir gördük, minik minik dört deli, 2-3 dikiş var her delikte, ciddi bisey degil, yarinda onlari aldıracak inşallah, hergün daha iyiye geidiyor hamdolsu, sen nbassilsin? Bacağin göğüs ağrın, göbek deligi ağrın nasıl?

oh çok şükür canım.bian önce tparlar kendini inşallah.bayramdada annenlerdeymişsin ohh mis :)

Kızlarrr geçmişe bakamadım kızım geliyomuş hersey yolunda maşallah öpüyoeum herkesiii:)
hayırlı olsun hoşgelsin inş
vay benim bilgili görgülü kültürlü çok okumuş çok bilmiş hamişleri..liagra neymiş bilmedim ben..bende çizgi mizgi yok..zaten göbekte yok:))
aa öle deme kız o çizgi önemli geçen topiğin birinde yazmışlardı kız 6 aylık hamile imiş bilmiomuş hemşire o çizgiden anlamış tamda ameliyathane masasında biraz traji komik olmuş ama bendede 1 aydır var tatlım çokta belli olmuyooo
nasılsınız tatlım eşin toparlandımı ben doğurmadım hala didem görünmüyoo şüpheleniyorum :52
oy maşallah oğluşuna, Rabbim bu mutluluğu hepimize nasip etsin inşallah

canım az kaldı sende yakında kavuşucaksın karnından hooooppp kucağına gelecek inşallah :)
amin canım inş heycan dorukta

Son düzenleme:
ben bugün çok kötü bişey yaptım.sabah tuttu tutanlar kalktım test yaptım.veeeeee kskoca bi tek çizgi.moral altüst.vurdum kafayı yattım ondan sonra.öğleye anca kalktım.şimdide iğneye gidiyorum(ne işe yarayacaksa)

GÜL canım maşallah,subhanallah oğluşuna ben öyle pek çocuk sevmem seninki çok sevimli maşallah

NAZAN bak seninde kızın luyormuş.kanka muhabbeti doğru çıktı bak.YASEMİNİN DE.BUKETinde seninde kız :)

inşallah GAMZE nin randevusu da iyi geçmiştir.
ben kaçar öpüldünüz

ZEYNEEEEEP canım benim :)) cok sağol :) kapızlığın gecti mi? Son 4 gün :))

Sündüüüüüzz Rabbim çok kolay bir doğum nasip estin sana, eşim toparlandı hamdolsun, herşey yolunda, ayy DIDEM doğurmasın sakın, bugün günü doldu onun , anaaaaam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…