- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.541
selam kızlarrr oğluşu banyo yaptırıp uyuttum...carezette yide aldım prospektüste adetin ilk günü yazıyo ama düzenli olcam mı bilmiorum şimdi başlasam nolur acaba..
canım bendede oldu hatta kollarımda bile oldu bebek erkekse daha çok oluyomuş kıllanma eşimde kollarını al diyp takılıyo bana kızdırıyo beni bende almıcam diorum inadına gönder lazere parasını diyorum susuyo :)) amann kalsın bişi olmaz..bide göğüs altımdan af edersin şeye kadar kahverengi çizgi oluştu kaybolmadı duruyo halaolan var mı başka
sağol canım ALLAH razı olsun..
linea negra çizgisinin geçeiçi olduğu söyleniyo bide demekki kalıcı olabilio benimki çok acık renk çatlaklardan belli olmuyo bileCanım bende kahverengi gbek deliğimden aşağı var duruyor geçmedi şimdi biraz daha koyulaştı tüyleri takmıyordumda eşimde umursamıyor doktorumun çok ilgisini çekti heralde göbeği kıllı tek hastası benim
yok canım acelem yok dert etmiyorumGül'cüm bende de o çizgi oluştu, ama çizgi hamileliğimin işareti onu görünce seviniyorum ben nedense manyakmıyım neyim :))))
DOĞUMDAN SONRA 6 ay içinde kaybolurmuş acele etme kuşum.
tümaycım ozaman senin doktora gelen herkes tü vucut komple ağda olup geliyor, göbeği tüysüz hamile olurmuymuş hiç canım aaa
yok canım acelem yok dert etmiyorumbi kocam görüyo zaten hehe :)
bu arada resim ekledim albüme bakın kızlar :)
oy maşallah oğluşuna, Rabbim bu mutluluğu hepimize nasip etsin inşallahMerhaba canlar herkesi çok merak ediyorum fakat evin kalabalığı sezeryanin hareket kısıtlamaları ve balbadem oğlumla ilgilenmekten gelemiyorum herkes iyidir inşallah ben o kadar mutluyum ki anlatamam kızlar canım oğlum o kadar güsel ki baktıkça ağlıyorum melegime allahım herkese nasip etsin inşallah ilk fırsatta fotosunu paylasacagim balbademimin...
canım az kaldı sende yakında kavuşucaksın karnından hooooppp kucağına gelecek inşallah :)balbademini öp kokla ne güzel anlatmışısın canım dahada özeniyom sabrım kalmıyoo bende istiyorum kavuşmak artıkın
Gül'cüm bende de o çizgi oluştu, ama çizgi hamileliğimin işareti onu görünce seviniyorum ben nedense manyakmıyım neyim :))))
DOĞUMDAN SONRA 6 ay içinde kaybolurmuş acele etme kuşum.
tümaycım ozaman senin doktora gelen herkes tü vucut komple ağda olup geliyor, göbeği tüysüz hamile olurmuymuş hiç canım aaa
vay benim bilgili görgülü kültürlü çok okumuş çok bilmiş hamişleri..liagra neymiş bilmedim ben..bende çizgi mizgi yok..zaten göbekte yok:))linea negra çizgisinin geçeiçi olduğu söyleniyo bide demekki kalıcı olabilio benimki çok acık renk çatlaklardan belli olmuyo bile
Kızlarrr geçmişe bakamadım kızım geliyomuş hersey yolunda maşallah öpüyoeum herkesiii:)
bURCUMM selamlarr, herşey yolunda de mi? İzmir deymişisiniz, nasıl ayağa kalkabiliyor mu eşin, kendinize çook dikkat edin..
Nazann kızın oluyormuş, hadi Allah güle güle kucağına almayı kısmet etsin inşAllah Yarabbim..
Bedişim hepinizi çok özledim, eşimayaga kalkıyor hamdolsun,ara ara ağrısı oluyor ama çok az, dün abisi pansumana yaptı, delikleir gördük, minik minik dört deli, 2-3 dikiş var her delikte, ciddi bisey degil, yarinda onlari aldıracak inşallah, hergün daha iyiye geidiyor hamdolsu, sen nbassilsin? Bacağin göğüs ağrın, göbek deligi ağrın nasıl?
hayırlı olsun hoşgelsin inşKızlarrr geçmişe bakamadım kızım geliyomuş hersey yolunda maşallah öpüyoeum herkesiii:)
aa öle deme kız o çizgi önemli geçen topiğin birinde yazmışlardı kız 6 aylık hamile imiş bilmiomuş hemşire o çizgiden anlamış tamda ameliyathane masasındavay benim bilgili görgülü kültürlü çok okumuş çok bilmiş hamişleri..liagra neymiş bilmedim ben..bende çizgi mizgi yok..zaten göbekte yok:))
nasılsınız tatlım eşin toparlandımı ben doğurmadım hala didem görünmüyoo şüpheleniyorum :52Canlarım nasılsiniz? Cok sık gelemiyorum ama aklım sizde, biz hala izmirdeyiz,şöyle bir gecmişi okuyayım bi bakaıyımm didem yada sündüz doğurmuş mu :)))
:
HAYATUMUTTUR---- GAMZE duani okudum canim cok kolay ve saglikli bir dogum olsun inşallah, Tuğra'yı sagsalim kucaginiza alın inşallah :)
amin canım inş heycan doruktaoy maşallah oğluşuna, Rabbim bu mutluluğu hepimize nasip etsin inşallah
canım az kaldı sende yakında kavuşucaksın karnından hooooppp kucağına gelecek inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?