Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canım evet yüzündekileri isilik sanıyoduk iyileşiodu sonra tektat cıkıyodu dr egzama dedi İNŞALLAH şuan bişi yok yüzünde merhemini sürüyorum bakalım 1-2 hafta kullancam..
ayyyy gülün tosun paşasını gördünüzmü..parçalarım ben onu ayy:))
:18::18::18::18::18::18::18: imdattttttttt buket oğlumu çerez niyetine yiycekkkkk....
sağol canımmm darısı sana İNŞALLAH..
sağol canım benim gel mıncıkla bi ara

özleeeeeemmmmmm 1500 daha çektım balım :)

bu çerez dişimin kovuğunu bile doldurmaz..kovuğundan çıkarır çıkarır bi daha ısırırm ben onu:))

ben iyiyim kuzucum sen nasılsın görüşmeyeli

Burcuu canım oh çok şükür eşin iyileşiyor maşallah, Allahım emeklerinizin karşılığını tez zamanda hayırlısı ile kucağınıza versin inşallah Bizde seni çok özledik ama helal olsun valla cepten mepten herkesi tek tek yazmışsın kimseyi atlamamışsın maşallah maşallah sana

nazannnnnn afferimmm kızzz, demek bizim kervana katıldın, hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah. kız kıyafetleri çok tatlı oluyor, al al doyamayacaksın bak görürsün ben resmen kıyafet almaya aş eriyorum ara ara, heleki geçn gün eşim geldi, iftardan sonra gidip bi kıyafet alalım ne olur, bütün gün internet istelerine bakmaktan gözüm çıktı dedim, gittik çok şükür aldık yeni ciciler:))

slm kızlar doktor muanesinden geldim...

ALLAHA a şükür herşey yolunda 3 gün öndeler 2 li tarama testini de oldum.. İnşallah sonucu iyi çıkar... salı günü belli olucak.. hayırlısıyla..

ikizlerimden 1 tanesine KIZ dedi.. diğeri tam belli olmadı.. 29 temmuzda randevum var o zaman netleşir dedi..

anaaaaaaamm sevsinler onları.topiğimizin ilk ikizleri..ve yine bir kııııızz..

Bu topiğin adı kız bebek gtopiii olacak yakında:))erkek doğuranlar gücenmesin..arkadan gelenlerde hep kız doğuruyo anacım..yapacak bişey yok:))

buketcim ama diğeri oğlan olabilir 2 side kız değil yanlış anlaşılmasın... 29 ağustosda kesinleşicek inşallah..

ense kalınlıkları normal çıktığına göre tarama testide iyi çıkar demi kızlar...

ayyy maşallah canım çok şükür, hadi bakalım belkide 1 kız 1 erkek olur, ozaman ballı lokma tatlısı olur heralde sizin için sağlıklı olsunlar inşallah canım, evladın hayırlısı olsunda kız erkek farketmez nasılsa.
ayrıca ense kalınlıkları iyi çıktıysa büyük ihtimal testinde temiz çıkar canım benim
hakkaten yaaa yeni sezon hep kız maşallah bu sene kız senesiymiş zaten, e tabi geçen sene doğan erkeklere hanımlar lazım
Merhabaa kızlar, maşallah pek bi hareketli gördüm burasını
Bu arada ne çekiyosnuz ?
merhaba canım hoşgeldin, ilk sayfada dua listesi hazırladık bak orda yazıyor 33 tane günde çekiyoruz. onun dışında Özlem arkadaşımız "lem yelid" okumaya niyet etmişti ona yardım ediyorduk, sanırım son 5000 adet kaldı bitti bitiyor

ZEYNEP canım test yapmışsın, erkeninde erkeni olmuş idrar için, benim adetten 4 gün sonra çıkmıştı düşün yani :) o yüzden 4 gün daha kanı bekleyeceksin sakın umutsuz olma, kuzun seninle inşallah :)

GAMZE canım ikizlerinden bir tanesi kızmış maşallah aman :))) inşallah digeride oğlandır ve çok çok sağlıklıdirlar , gözün aydın

YASEMIN tatlım yerim senin alışverişe aş ermeni, ben bile bu halimle aş eriyorum :))) aldılarından en tatlı olanların fotosunu koy da bizde sevelim :))

Burcum iyiyim canim biraz yurudum yoruldum iki saat yattim anca kendime geldim...
Esin iyiymis cok sevindim gecti gitti cok sukur....

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]13.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ Bircan[/TD]
[TD]14.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82/ B.burcu[/TD]
[TD]15.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii/ Ayşe[/TD]
[TD]16.08.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]19.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]20.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Burcum iyiyim canim biraz yurudum yoruldum iki saat yattim anca kendime geldim...
Esin iyiymis cok sevindim gecti gitti cok sukur....

Oyyyümayım yürüme bu sıcakta aman dikkate te, sağol tatlım :)

yok be canım nerdeee, kimyasal gebelik geçirdim kanamam başladı bugün 2.günüm
Hayırlısı canım, ama insam o kadar iğne falan derken umutlanıyor ,tabiki sağlıklı olsa devam ederdi, inşallah normal yolla hiç beklemeden gelir bebeğın, sende bize güzel haberler veririsin inşallah

Allah razı olsun sündüzcüm, ee doğum yaklaşıyor tabiki, topluca duaları okumak lazim, her an hersey olabilir :))

ben iyiyim canım sen nasılsın,eşin iyiymiş çok şükür Allah daha iyi etsin,bayramıda annenlerle geçirecekmişsin ne güzel bol bol özlem gider.

öZLEEEEEEMMMM. 5.500 TANE LEM YELID cektim, daha da cekmeye devam edicem yazarım

özleeeeeemmmmmm 1500 daha çektım balım :)

kuzum dün 5000 tane kalmıştı ben bu sabah 2000 tane daha çekmiştim şimdi hayli hayli geçti sayı

şok şok şok burcuyu durdurabilene aşkolsun..açın koynunuzu kuş konsun:))

vallahi burcu hızını almış biri burcuyu durdursun

Özlem canım 6 bin çektim canım çekmeye devam edicem habardar ederim

aslıcım canım tamam artık çekme ben şimdi listeyi yazıcam zaten fazla fazla oldu,sağolun canım Allah hepinizden razı olsun

canlarım ballarım Allah hepinizden razı olsun beni kırmadınız yardımcı oldunuz,başlamadan önce tamamlayamam diye çok korkmuştum ama sizin desteğinizle tamamlandı,bırakın eksik kalmayı fazla fazla okundu rabbim hepinizin yüzünü güldürsün hiç bir zaman darda koymasın hepinizin yuvasını hayırlı evlatlarla taçlandırsın,evinize yuvanıza bin bereket versin,hepinizi çok seviyorum

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem[/TD]
[TD]14.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]5.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]12.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedriye[/TD]
[TD]4.550[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bircan[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuba[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD]6.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam[/TD]
[TD]79.550[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu arada ben bugün adet oldum bu ayda olmadı yani, zaten ümidim yoktu ama yinede üzüldüm hemde orucuma üzüldüm saat 16:30'a kadar tutmuştum bari iftardan sonra olaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…