- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.561
özleeeeeemmmmmm 1500 daha çektım balım :)
sağol canım evet yüzündekileri isilik sanıyoduk iyileşiodu sonra tektat cıkıyodu dr egzama dedi İNŞALLAH şuan bişi yok yüzünde merhemini sürüyorum bakalım 1-2 hafta kullancam..MERAL kuzum seni kim bunalttı bu kadar valla gebertirim! Bugün iyimişsin çok şükür, böyle ara ara yoklayacak seni, zorlacak, sonrada herşey yoluna girecek, çok şükür ki inançlı birisin, sigaranıda iç, zaten hamile kalınca tiksinceksin, baskıyla birsey olmaz, 1 ay sonra ohh sabah bulantiları kusmalar derken sigara pketinin yanına varamazsın :)
NAZAN kızın geliyormuş yerim ben onu, sanada benzerse çok güzel bir kız olur, maşallah
BURCU pazara gitmişsin aferin yarında, terasta halı yıka, camları sil ve arkadaşlarla futbol oynamaya git emi akıllım???? Töbee töbeeeee
AYLIN maşallah canım balbademini yesinler maşallah
GULcüm senin kuzuda egzama çıkmış Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşsin
ÖZLEM tatlım tespihini cekiyorum bitince yazica
Bedriye, özlem, aslı, buket, yaso, bircan, sündüz, nasılsıniz? Didem nasılsin sancın var mı? Seda transfer yapacak mı son durum ney? Ve mesude tümay cigdem,gamze, gül nasılsınız ballarım??? Adını unuttuğum varsa sakın küsmesin hepinzi çok seviyorum
Yarın eşimin dikişleri alınacak, hersey yolunda cok şükür, Allah nasip esersede bayrama annemlerdeyiz:))
:18::18::18::18::18::18::18: imdattttttttt buket oğlumu çerez niyetine yiycekkkkk....ayyyy gülün tosun paşasını gördünüzmü..parçalarım ben onu ayy:))
sağol canımmm darısı sana İNŞALLAH..ben bugün çok kötü bişey yaptım.sabah tuttu tutanlar kalktım test yaptım.veeeeee kskoca bi tek çizgi.moral altüst.vurdum kafayı yattım ondan sonra.öğleye anca kalktım.şimdide iğneye gidiyorum(ne işe yarayacaksa)
GÜL canım maşallah,subhanallah oğluşunaben öyle pek çocuk sevmem seninki çok sevimli maşallah
NAZAN bak seninde kızın luyormuş.kanka muhabbeti doğru çıktı bak.YASEMİNİN DE.BUKETinde seninde kız :)
inşallah GAMZE nin randevusu da iyi geçmiştir.
ben kaçar öpüldünüz
sağol canım benim gel mıncıkla bi araayyyyyy maşallahhh maşalllah maşallah yaaaa canım benim Allaha çok şükürler olsun nekadar güzel bakmışsın sen benim damadıma, ben onun gıdığını yerim tam yemelik tam mıncıklamalık yaa negüzel bişey bu maşallah yaaa
sağol canım evet yüzündekileri isilik sanıyoduk iyileşiodu sonra tektat cıkıyodu dr egzama dedi İNŞALLAH şuan bişi yok yüzünde merhemini sürüyorum bakalım 1-2 hafta kullancam..
:18::18::18::18::18::18::18: imdattttttttt buket oğlumu çerez niyetine yiycekkkkk....
sağol canımmm darısı sana İNŞALLAH..
sağol canım benim gel mıncıkla bi ara
MERAL kuzum seni kim bunalttı bu kadar valla gebertirim! Bugün iyimişsin çok şükür, böyle ara ara yoklayacak seni, zorlacak, sonrada herşey yoluna girecek, çok şükür ki inançlı birisin, sigaranıda iç, zaten hamile kalınca tiksinceksin, baskıyla birsey olmaz, 1 ay sonra ohh sabah bulantiları kusmalar derken sigara pketinin yanına varamazsın :)
NAZAN kızın geliyormuş yerim ben onu, sanada benzerse çok güzel bir kız olur, maşallah
BURCU pazara gitmişsin aferin yarında, terasta halı yıka, camları sil ve arkadaşlarla futbol oynamaya git emi akıllım???? Töbee töbeeeee
AYLIN maşallah canım balbademini yesinler maşallah
GULcüm senin kuzuda egzama çıkmış Rabbim şifa versin tez zamanda iyileşsin
Bedriye, özlem, aslı, buket, yaso, bircan, sündüz, nasılsıniz? Didem nasılsin sancın var mı? Seda transfer yapacak mı son durum ney? Ve mesude tümay cigdem,gamze, gül nasılsınız ballarım??? Adını unuttuğum varsa sakın küsmesin hepinzi çok seviyorum
Yarın eşimin dikişleri alınacak, hersey yolunda cok şükür, Allah nasip esersede bayrama annemlerdeyiz:))
slm kızlar doktor muanesinden geldim...
Allaha a şükür herşey yolunda 3 gün öndeler 2 li tarama testini de oldum.. Inşallah sonucu iyi çıkar... Salı günü belli olucak.. Hayırlısıyla..
Ikizlerimden 1 tanesine kız dedi.. Diğeri tam belli olmadı.. 29 temmuzda randevum var o zaman netleşir dedi..
anaaaaaaamm sevsinler onları.topiğimizin ilk ikizleri..ve yine bir kııııızz..
Bu topiğin adı kız bebek gtopiii olacak yakında:))erkek doğuranlar gücenmesin..arkadan gelenlerde hep kız doğuruyo anacım..yapacak bişey yok:))
ayyy maşallah canım çok şükür, hadi bakalım belkide 1 kız 1 erkek olur, ozaman ballı lokma tatlısı olur heralde sizin içinslm kızlar doktor muanesinden geldim...
ALLAHA a şükür herşey yolunda 3 gün öndeler 2 li tarama testini de oldum.. İnşallah sonucu iyi çıkar... salı günü belli olucak.. hayırlısıyla..
ikizlerimden 1 tanesine KIZ dedi.. diğeri tam belli olmadı.. 29 temmuzda randevum var o zaman netleşir dedi..
hakkaten yaaa yeni sezon hep kız maşallahanaaaaaaamm sevsinler onları.topiğimizin ilk ikizleri..ve yine bir kııııızz..
Bu topiğin adı kız bebek gtopiii olacak yakında:))erkek doğuranlar gücenmesin..arkadan gelenlerde hep kız doğuruyo anacım..yapacak bişey yok:))
merhaba canım hoşgeldin, ilk sayfada dua listesi hazırladık bak orda yazıyor 33 tane günde çekiyoruz. onun dışında Özlem arkadaşımız "lem yelid" okumaya niyet etmişti ona yardım ediyorduk, sanırım son 5000 adet kaldı bitti bitiyorMerhabaa kızlar, maşallah pek bi hareketli gördüm burasını
Bu arada ne çekiyosnuz ?
şok şok şok burcuyu durdurabilene aşkolsun..açın koynunuzu kuş konsun:))
Merhabaa kızlar, maşallah pek bi hareketli gördüm burasını
Bu arada ne çekiyosunuz ?
ağzım kuru diye ara verdim :)))) çoştuuuuuummmmmmmm :)
Merve canım nasılsın? Beta hcg degerin arttı mı? Son durum nedir?
Burcum iyiyim canim biraz yurudum yoruldum iki saat yattim anca kendime geldim...
Esin iyiymis cok sevindim gecti gitti cok sukur....
Hayırlısı canım, ama insam o kadar iğne falan derken umutlanıyor ,tabiki sağlıklı olsa devam ederdi, inşallah normal yolla hiç beklemeden gelir bebeğın, sende bize güzel haberler veririsin inşallahyok be canım nerdeee, kimyasal gebelik geçirdim kanamam başladı bugün 2.günüm
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]13.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ Bircan[/TD]
[TD]14.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82/ B.burcu[/TD]
[TD]15.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii/ Ayşe[/TD]
[TD]16.08.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]19.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]20.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
öZLEEEEEEMMMM. 5.500 TANE LEM YELID cektim, daha da cekmeye devam edicem yazarım
şok şok şok burcuyu durdurabilene aşkolsun..açın koynunuzu kuş konsun:))
Özlem canım 6 bin çektim canım çekmeye devam edicem habardar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?