- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.581
slm kızlar ben ve sancılarım geldikkafam o kadar karışık ki kaç gündür hastane ev bir türlü size yazmaya fırsat bulamadım bu gün de doktordaydım ona göre ayın 2sinde doluyo kızımın günü 5ide son günüymüş gel suni sancıyla doğurtiim diyip duruyo kaç gündür ama ben normal yolla gelsin istiyorum çocuk gelmiyosa neden zorla olsun ki hem normal doğum şansın var daha suni sancı vercek şimdi açılır zatwn sancın başlamış diyo ama ya açılmazsa bu defa direk sezeryan çok bunaldım ya çok kafam karışık canım sıkkın çok tuhaf bi durumda kaldım bayramda bide erkek doktor nöbetçi olursa ben gittiğimde istemiyorum hiç sevmiyorum o adamı o zaman naapcam böylede neden diyorum offfffffffff kızlar ya çok acayip bi durumdayım şu an dua edin bana noolur
canım sen doktoru kafana takıp strese girme şimdi ,doktor 5 ine kadar bekleyelim diyorsa bekle ama baktın bi değişiklik yok suni sancı ile veya sezeryanla doğurursun herşede bir hayır vardır illede herkesin doğumu normal olacak diye bir kural yok ikinizin sağlığı içinde hangi yöntem daha iyiyse onu dene normalde ısrar etme
ayy canım ne karmaşa böyle şimdi senin günün 8 indemi doluyo 2 sindemi ben anlayamadım ayın beşinde 40 hafta dolmuş olyo dra göre sanırım bence çokta riske atma sancılarında başlamış zaten bayramda giriyor araya ben çok korkuyorum kakasını yapar falann diye ne bilim sen bilirsin ama rahat 3 gün var rabbim bi yol gösterir inş hakkımızda hayırlısı olsun canım sen bol bol yürü merdiven çık faydası oluyormuşslm kızlar ben ve sancılarım geldikkafam o kadar karışık ki kaç gündür hastane ev bir türlü size yazmaya fırsat bulamadım bu gün de doktordaydım ona göre ayın 2sinde doluyo kızımın günü 5ide son günüymüş gel suni sancıyla doğurtiim diyip duruyo kaç gündür ama ben normal yolla gelsin istiyorum çocuk gelmiyosa neden zorla olsun ki hem normal doğum şansın var daha suni sancı vercek şimdi açılır zatwn sancın başlamış diyo ama ya açılmazsa bu defa direk sezeryan çok bunaldım ya çok kafam karışık canım sıkkın çok tuhaf bi durumda kaldım bayramda bide erkek doktor nöbetçi olursa ben gittiğimde istemiyorum hiç sevmiyorum o adamı o zaman naapcam böylede neden diyorum offfffffffff kızlar ya çok acayip bi durumdayım şu an dua edin bana noolur
ayy canım ne karmaşa böyle şimdi senin günün 8 indemi doluyo 2 sindemi ben anlayamadım ayın beşinde 40 hafta dolmuş olyo dra göre sanırım bence çokta riske atma sancılarında başlamış zaten bayramda giriyor araya ben çok korkuyorum kakasını yapar falann diye ne bilim sen bilirsin ama rahat 3 gün var rabbim bi yol gösterir inş hakkımızda hayırlısı olsun canım sen bol bol yürü merdiven çık faydası oluyormuş
çatı muyaenesinde bişi çıktımı açılama falan nstde sancın çıkıyormu tatlım zor bi karar ama bayramın geçmesini beklesen 6 gün olcak bebeğin 42.haftda olacak herşey yolunda giderse sorun değilde gitmesse her şekilde doğum olurda sen diğer dru istemiosun oda var kendi adıma 40. haftayı geçsin istemiyorum nedense çok korkuyorum gerecekten çok karışık hayırlısı olsun inş bugün yarın sancılatın artar hiçbirine gerek kalmaztatlım sata göre ayın 2sinde 40 haftam doluyo ama her gidişimde hep bir hafta küçük bebeğim ultrason hesabımdan bir hafta geride gidiyoruz anlayacağın
benimde korkum o zaten 3 günde bir ntsye bağlayacağız artık risk fazlalaşıyo diyo ama kendi doktorum gidincede kötü olacak süreklü yürüyorum zatwen sancımda var ama bu sancıdan kaç gün sonra doğarki bebek acaba bir buçuk haftadır nerdeyse gidip gidip geliyo sancım kafam çok karışık sündüzcüm bildiğin gibi değil
çatı muyaenesinde bişi çıktımı açılama falan nstde sancın çıkıyormu tatlım zor bi karar ama bayramın geçmesini beklesen 6 gün olcak bebeğin 42.haftda olacak herşey yolunda giderse sorun değilde gitmesse her şekilde doğum olurda sen diğer dru istemiosun oda var kendi adıma 40. haftayı geçsin istemiyorum nedense çok korkuyorum gerecekten çok karışık hayırlısı olsun inş bugün yarın sancılatın artar hiçbirine gerek kalmaz
çatı muayenemi yaptı rahat doğurursun diyo sürekli ama ntsde ne sancı var nede çatıda açılma kendine çok güveniyo ya bu hastanede en çok normal doğum yaptıran benim seni ben doığurtucam diyip durdu bu günde al çantanı gel dedi pazartesi tekrar yaparız çatı muayeneni suni sancıyla gitmeden doğurtiim seni diyo
bende gününü geçirmekten çok korkuyorum bide o ntsye bağlan sancı çıkmasın iyice stres bayramda doktorda zor iş off offf bilmiyorum ya inş canım inş dua edin noolur kendiliğinden gelsin uğraşmak istemiyorum hiçbiriyle
kaderi neyse onu yasayacak kuzun ama biz dayanamıyoz işte rabbim en büyük vekildir kolaylaştırsın zorlaştırmasın bebeişlerimiz rabbime emanet inş hyaırlısıyla hayırlı zamanda doğumun gerçekleşir istersen istihareye yat bu gece belki içini rahatlatır
Aynen canım ya Rabbim korusun kuzucuklarımızı böyle zor bir durumda kaldıysam Yazan Rabbim inş kolaylaştırsın gelsin kendiliğinden uğraştırmasın annesini bu sancılardan ne zaman sonra geliyo acaba bebek onu bi bilsem
aynen canım istiare benimde aklımda iyi oldu hatırlatmanda çok sağol yatayım inş bu akşam
sen hiç duydun mu sündüz ya biliyormusun bu yalancı sancılardan ne zaman sonra geliyo bebek:26:
canım yalancı sancılar maalesef doğum habercisi değil belden başlayıp karına yayılan düznli aralıklarla gelen ağrılar doğum ağrısı kasılmalarda olucak tabi sanırım senin sancılar ara ara giriyoo ya suyun gelecek yada nişanın yoksa açılma olması biraz zor ihtimal canım hayırlısı bakalım gün doğmadan neler doğar ii geceler canım ben yatıyorum artıkın sende istihareye yat bakalım ne çıkıcak
canlarım ballarım Allah hepinizden razı olsun beni kırmadınız yardımcı oldunuz,başlamadan önce tamamlayamam diye çok korkmuştum ama sizin desteğinizle tamamlandı,bırakın eksik kalmayı fazla fazla okundu rabbim hepinizin yüzünü güldürsün hiç bir zaman darda koymasın hepinizin yuvasını hayırlı evlatlarla taçlandırsın,evinize yuvanıza bin bereket versin,hepinizi çok seviyorum
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem[/TD]
[TD]14.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]5.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]12.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedriye[/TD]
[TD]4.550[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bircan[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuba[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD]6.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam[/TD]
[TD]79.550[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
slm kızlar ben ve sancılarım geldikkafam o kadar karışık ki kaç gündür hastane ev bir türlü size yazmaya fırsat bulamadım bu gün de doktordaydım ona göre ayın 2sinde doluyo kızımın günü 5ide son günüymüş gel suni sancıyla doğurtiim diyip duruyo kaç gündür ama ben normal yolla gelsin istiyorum çocuk gelmiyosa neden zorla olsun ki hem normal doğum şansın var daha suni sancı vercek şimdi açılır zatwn sancın başlamış diyo ama ya açılmazsa bu defa direk sezeryan çok bunaldım ya çok kafam karışık canım sıkkın çok tuhaf bi durumda kaldım bayramda bide erkek doktor nöbetçi olursa ben gittiğimde istemiyorum hiç sevmiyorum o adamı o zaman naapcam böylede neden diyorum offfffffffff kızlar ya çok acayip bi durumdayım şu an dua edin bana noolur
hadi yaaaben doğuma hazırlıyo iyi diyordum o zaman daha da kötü oyyy oyyy karışığım karışık nazlı sıpa bi doğsunda ısırcam o bacaklarından bu günleri hatırladıkça
tamam tatlım iyi geceler dua et bana da olur mu bol bol dualarınıza çok ihtiyacım var bu aralar iyi geceler
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]13.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ Bircan[/TD]
[TD]14.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82/ B.burcu[/TD]
[TD]15.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii/ Ayşe[/TD]
[TD]16.08.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]19.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]20.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?