Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

slm kızlar ben ve sancılarım geldik kafam o kadar karışık ki kaç gündür hastane ev bir türlü size yazmaya fırsat bulamadım bu gün de doktordaydım ona göre ayın 2sinde doluyo kızımın günü 5ide son günüymüş gel suni sancıyla doğurtiim diyip duruyo kaç gündür ama ben normal yolla gelsin istiyorum çocuk gelmiyosa neden zorla olsun ki hem normal doğum şansın var daha suni sancı vercek şimdi açılır zatwn sancın başlamış diyo ama ya açılmazsa bu defa direk sezeryan çok bunaldım ya çok kafam karışık canım sıkkın çok tuhaf bi durumda kaldım bayramda bide erkek doktor nöbetçi olursa ben gittiğimde istemiyorum hiç sevmiyorum o adamı o zaman naapcam böylede neden diyorum offfffffffff kızlar ya çok acayip bi durumdayım şu an dua edin bana noolur

canım sen doktoru kafana takıp strese girme şimdi ,doktor 5 ine kadar bekleyelim diyorsa bekle ama baktın bi değişiklik yok suni sancı ile veya sezeryanla doğurursun herşede bir hayır vardır illede herkesin doğumu normal olacak diye bir kural yok ikinizin sağlığı içinde hangi yöntem daha iyiyse onu dene normalde ısrar etme

ama normal doğum için önümde bir engel yokki özlemcim çocukta bir risk olmadığı sürece neden zorliim ki yavrumu:26: sezeryan için bi neden olsa tabiki normal gözüksede Rabbim ne yazdıysa o olacak o anda ama sırf doktorum izne ayrılıyo diye doğurmak mantıklı gelmiyo ya ne biliim sancılarımda başladı belki inş umarım gelir o zamana kadar ya

ayy canım ne karmaşa böyle şimdi senin günün 8 indemi doluyo 2 sindemi ben anlayamadım ayın beşinde 40 hafta dolmuş olyo dra göre sanırım bence çokta riske atma sancılarında başlamış zaten bayramda giriyor araya ben çok korkuyorum kakasını yapar falann diye ne bilim sen bilirsin ama rahat 3 gün var rabbim bi yol gösterir inş hakkımızda hayırlısı olsun canım sen bol bol yürü merdiven çık faydası oluyormuş

tatlım sata göre ayın 2sinde 40 haftam doluyo ama her gidişimde hep bir hafta küçük bebeğim ultrason hesabımdan bir hafta geride gidiyoruz anlayacağın
benimde korkum o zaten 3 günde bir ntsye bağlayacağız artık risk fazlalaşıyo diyo ama kendi doktorum gidincede kötü olacak süreklü yürüyorum zatwen sancımda var ama bu sancıdan kaç gün sonra doğarki bebek acaba bir buçuk haftadır nerdeyse gidip gidip geliyo sancım kafam çok karışık sündüzcüm bildiğin gibi değil

çatı muyaenesinde bişi çıktımı açılama falan nstde sancın çıkıyormu tatlım zor bi karar ama bayramın geçmesini beklesen 6 gün olcak bebeğin 42.haftda olacak herşey yolunda giderse sorun değilde gitmesse her şekilde doğum olurda sen diğer dru istemiosun oda var kendi adıma 40. haftayı geçsin istemiyorum nedense çok korkuyorum gerecekten çok karışık hayırlısı olsun inş bugün yarın sancılatın artar hiçbirine gerek kalmaz

çatı muayenemi yaptı rahat doğurursun diyo sürekli ama ntsde ne sancı var nede çatıda açılma kendine çok güveniyo ya bu hastanede en çok normal doğum yaptıran benim seni ben doığurtucam diyip durdu bu günde al çantanı gel dedi pazartesi tekrar yaparız çatı muayeneni suni sancıyla gitmeden doğurtiim seni diyo
bende gününü geçirmekten çok korkuyorum bide o ntsye bağlan sancı çıkmasın iyice stres bayramda doktorda zor iş off offf bilmiyorum ya inş canım inş dua edin noolur kendiliğinden gelsin uğraşmak istemiyorum hiçbiriyle

kaderi neyse onu yasayacak kuzun ama biz dayanamıyoz işte rabbim en büyük vekildir kolaylaştırsın zorlaştırmasın bebeişlerimiz rabbime emanet inş hyaırlısıyla hayırlı zamanda doğumun gerçekleşir istersen istihareye yat bu gece belki içini rahatlatır

Aynen canım ya Rabbim korusun kuzucuklarımızı böyle zor bir durumda kaldıysam Yazan Rabbim inş kolaylaştırsın gelsin kendiliğinden uğraştırmasın annesini bu sancılardan ne zaman sonra geliyo acaba bebek onu bi bilsem

aynen canım istiare benimde aklımda iyi oldu hatırlatmanda çok sağol yatayım inş bu akşam

sen hiç duydun mu sündüz ya biliyormusun bu yalancı sancılardan ne zaman sonra geliyo bebek:26:

canım yalancı sancılar maalesef doğum habercisi değil belden başlayıp karına yayılan düznli aralıklarla gelen ağrılar doğum ağrısı kasılmalarda olucak tabi sanırım senin sancılar ara ara giriyoo ya suyun gelecek yada nişanın yoksa açılma olması biraz zor ihtimal canım hayırlısı bakalım gün doğmadan neler doğar ii geceler canım ben yatıyorum artıkın sende istihareye yat bakalım ne çıkıcak

topiğimz 1 yılını doldurmuş 2 yılına girmiş bugün yeni yası kutlu olsun hayırlı olsun bakalım kaç sene daha yazışacağız buralardan :118::118::119::119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124:

hadi yaaa ben doğuma hazırlıyo iyi diyordum o zaman daha da kötü oyyy oyyy karışığım karışık nazlı sıpa bi doğsunda ısırcam o bacaklarından bu günleri hatırladıkça
tamam tatlım iyi geceler dua et bana da olur mu bol bol dualarınıza çok ihtiyacım var bu aralar iyi geceler

kuzum maşallah :) ben toplamda 7000 okudum :) ayyy yalnış anlaşılma olmuş :)) sana dedigim 5000 i, 5500 olarak okudum bide üzerine 1500 okudum, ohh fazla fazla olsun ne güzel, ama keşke onikibin okumus olsaydim

didemcim senin icin 100 tane ihlas suresi okuyacagim insallah, hakkinda en kolay ve hayirli olan dogum olsun insallah

canım ben hekim değilim bilemem ,malum başımada gelmedi ama naçizane fikrim; stres herşeyi etkilediğine göre dğumu da etkiliyor olabilir.belkide sen bu denli strese girdiğinden gecikiyordur doğum.hem zaten 5 ağustosa daha vakit var bekle bakalım.gün doğmadan nalar doğar.ilk yeğenimin doğumunda kardeşimin eşide aynen senin gibi olmuştu.2 hafta sancı çekti,ha geldi ha geliyor diye.bide ilçede dr olmadığından ile gittiler,akrabalrda kalıyorlar falan,baya sıkıntılıydı yani.bunlar en son dedilerki dönelim eve.bu çocuğun gelmişi geleceği yok.suyum gelince koşa koşa geliriz.veeeee geliverdi kuzucuğum.hemde ilk bebek olmasına rağman çok kolay bi doğum oldu dikiş bile gerekmedi diyeceğim dualarımız seninle zaten ama nolur sende biraz rahatlamaya çalış,biraz oluruna bırak hesap kitap yapma.erkek dr olsa ne olacakmış?doğum telaşıyla emin ol düşünmezsin bile.Alah ım senin içinde bebişin içinde en hayırlısını versin.bende 100 hatta 200 Rabbi yesir okuyorum senin için.Allah ım seninde Sündüzün de yardımcısı olsun.kolay doğumlarla sağlıkla yavrularınızı kucaklamayı nasip etsin inşallah

serap-serap/ serap 30.07.2013 salı sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 31.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

canlar dualarınızı okudum.Rabbim sağlıklı hamilelikler,kolay doğumlar nasip etsin.yavrularınızla uzuuuuuuun ,sağlıklı ,mutlu,huzurlu günler geçirin inşallah.daha nice nice ciciler alın yavrularınıza ve sağlıcakla giydirin.sonrada kardeşleri için saklayın

ağzına yüreğine sağlık canım.malum bu dualar altın değerinde benim için şuan

kızlar herkese çok teşekkürler evet buket ve yaseminin yolunda ilerliyorum şimdide isim telaşına düştük ay ne desem kocam cıks dio isim önerilerine ihtiyacımız var
didemcim allah yardımcın olsun inş. tek avazda kolayca dogurursun

bu arada günaydınnn

günaydın canlarım, hayırlı cumalar :)

TÜMAY senin için 55 nas okudum, içimden geldi inşallah bugün cok güzel haberlerle dönersin, haydi bismillah

DİDEM sana da 100 ihlas okudum, kendini tamamen Allaha teslim et,ikiniz içinde en hayirli ve en kolay doğumu nasip edecek inşallah, herşey cok güzel ve kolay olsun

SEDA dan haberiniz var mı?

Günaydınnn kızlarrr..

Herkese hayırlı güzel mutlu cumalar diliyorum..

Didemm canım benimm inşAllah bugun iyi haberlerle gelirsin, sancıların hayırlısıyla doğum sancısına dönüşür ve akşamada inşAllah bebeğini kucağına alırsın yada hayırlısıyla yarın akşama doğur inşAllah Yarabbim Kadir gecesinde.. Senin için bende Rabbi Yessir çekicem Allah yardım etsin inşAllah.. çok şükür ki sen dirayetlisin en azından korkuyla da uğraşmıyorsun ayrıyetten senin tek sıkıntın doktor izni ve bayram tatili.. ama hayırlsıyla inşAllah bugune yarına doğur diye bak duaları ediyoruz..

kızlar dün gece 2,30 dan beri ayaktayım bebek nasıl tuhaf hareketler etti anlatamam.. sıkıntıda mııı, anlamadım hatta bi ara aklıma geldi ki acaba dönmeye mi çalışıyor diye.. yada yatarken canını mı yaktım yoksa diye korktum:18:.. şu an sessiz bende dinlemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…