Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar...
bende bebek isteyenlerdenim..
11 ay oldu evleneli..7 ay yasmin ile korundum..geçen yıl kontrole gittiğimde kistim falan yoktu..
3 aydır denememiz fos çıkınca hormonlarıma baktırayım dedim..hastanede çalışıyorum bu arada..
dün adetimin 3.günü hormon testimi yaptırdım..sonuçlarımın hepsi normal..birde USG baktırayım dedim..radyolojide çalışınca asistanımıza rica ettim baktı..
sol tarafımda küçük küçük bir sürü kist var dedi..15 tane falan saydı..pko lumusun dedi bana..bende hayır dedim..o zaman bir jinekolog ile görüş dedi..
hormonlarım normal ama pko şüphesi var..adetimde düzenlidir..yarın doktora randevu aldım gideceğim..
ilk sayfada pko lu hamile kalanlar ve doğum yapanları görünce direk daldım sayfaya..kızlar ne kadar zamanda hamile kaldınız..nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı banada bilgi verirmisiniz rica etsemm:44::44: benide aranıza alırmısınız ayrıca..

Bediş canım ohh süper valla artık kızı/ seni geceleri uyutmayacak, ee olsun o kadar 8. Ayınıa giriyorsunuz hayırlısıyla, inşallah gün içindede kıpır kıpır olur, gece belki açıkmıştir kuzum, birseyler yeseydin bari

Nazan ayy buldugunuz isimleri burayada yaz :)

Isyan 123 hosgeldin , pco hormonlarda belli olur , belki sınırda degerin vardir, kendin iyice baktin mi, özellikle LH hormunu önemli, pco lu olupta normal gebe kalan arkadaslarim var ama mutlaka doktora git, belki bir hap falan verir, Allah güzel kapilar acsın sana

günaydın herkeslere

kuzum benim bekleyecen o zamam..biraz sabır..belliki eli kulağında..erkek doktoruda dert etme bence...gözün bile görmez o stresten..sen bide adamın gördüklerini düşün..::))

Allah Allah niyeki acaba..olabilir belkiseninkinin plesenta aşağıdaydı demi? belki normale geld,i...inşallah öle olur...

canım hormonlarım şöle..

TSG:1,25
prolaktin:13.11
FSH:5,26
LH:7,97
Estrodiot:63

dün asistan gördü hormonlar iyi dedi ama işte yarın iyi bir doktora görüncem bakalım..sence normal değilmi hormonlar..akşam burada bir sürü yerde okudum..hormonlarım cidden iyi gibi görünüyor..
ini rabbim kimseye aratmasın

BU ARADA HAMİŞ BAYANLAR..RABBİM BEBEĞİNİZE SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞ

ay bu arada tümay bebeğini görmeye gidiyormuşsun hadi hayırlsıyla güzel haberlerle dön.. oğlunu görüp geleceksinn diye yazıcaaamm, sormuştum ama hatırlayamıyorum doktor erkek mi demişti, yorum yapmamış mıydı? eğer ki daha belli olmadıysa bugun netleşir belki sağlıkla olsun inşAllah..

Kızlar ben 30. haftaya girmişim bugun.. :2: çok duygulandım.. Allah bilhassa buradaki tümm dileyen, çabalayan arkadaşlarıma hayırlısıyla gebe kalmayı ardından da sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin mevlam..

kuzum maşallah :) ben toplamda 7000 okudum :) ayyy yalnış anlaşılma olmuş :)) sana dedigim 5000 i, 5500 olarak okudum bide üzerine 1500 okudum, ohh fazla fazla olsun ne güzel, ama keşke onikibin okumus olsaydim

canım sen bana daha önce 5000 yazdırmıştın dünde yazınca ben onların üzerine ekledim,olsun zaten yinede fazla oldu

yok değil buketimm yaa eşi yukarı çıkmıştı benim.. bi de aklıma geliyor ki doktor demişti ki bazı akşamlar tekmelerinden uyuyamıyacaksın diyordu benim ki zaten pek tekmelemiyor genelde hareket ediyor ya acaba öyle bişey miydi onu da bilemedim.. dün ekim anneleri topiğinde bi kadında bebek hareketleri diye sormuş doktoruna oda kasılma yaşıyorsun demiş sık olursa riskli olur falan demiş acaba diyorum benimde yaşadığım o muydu ama bebek sandım ben, doktor da demiş genelde anneler bebek hareketleri sanıyor kasılmaları demiş.. ayyy inşAllah herşey yolundadır olması gerektiği gibidir de ben saçma düşünüyorumdur bilemedimm..

bedriyeee canım biraz önce takviminde 30 haftayı gördüm vay be dedim zaman ne çabuk geçiyor bedriyenin 10 haftası kalmış,artık ben hamile kalıp doğurana kadar herkes doğurmuş olursiz şimdi bebişlerle ilgileneceğiniz için fazla gelmezsinizde

Son düzenleme:

zeynep eda , sonay , erva , şeyma , şeyda , eylül , nehir , ırmak bunlara cıks dedi

Pozitif Burcumm..acıkır gibi oldum ama bu saatde acıkmamıştır dedim ben acıkmışımdır bende pis boğazlık yapmıyım dedim inşAllah burcu gün içinde de kıpır kıpır olur dediğin gibi olurda..

ay okadar yazdım yazdım hepsi boşa gitti iyimi bediş:))

Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmm yardımlarınızı bekliyorummmHerkese hayırı cumalarrr...

Ohhh şükürler olsun RABBİM'e oldu da bitti MAŞALLAH...Benim dış gebelik ameliyatım da öyle küçük delikçikler vardı (4 tane) şimdi göbeğimdeki hariç diğerlerinin yerini bulamıyorum bile....Bu arada Burcu'yla ilgili yazdıklarına koptum...Sabah sabah...ALLAH da seni güldürsün beybicim:)))) Bi deee çok özlemişim seni....bi deeee bayramda annenlerle olmana çok sevindim...bi deee bi daha kaybolma lütfen...

Eh be Zeynep..Bu süreçte yapılabilecek en kötü şeyi yapmışsın aşkolsun sana....ama bunun bir sonuç olmadığını da biliyorsun değil mi? Şuan bu yaptığın şeyin sana tek katkısı mutsuz olman sağlamak...ama mutsuz olma çünkü ALLAH ın izniyle felaket eminim...pazartesi çığlıklar..kıyametler kopacak...takvimime bile işaretledim ben yahuuu...kutlama diye...

Gamze'm umut ışığım...Sen böyle güzel güzel haberlerle geliyorsun yaaa...ALLAH ım şükürler olsun diyorum...Kendimle ilgili birkez daha umuda garkoluyorum...ilk evvela senin adına sonra da kendim, Zeynebim ve Sedam adına çok mutluyum...

Seda demişken; ne alemde kendisi? Noldu acaba transfer gerçekleşti mi? tedavi ertelendi mi? İNŞALLAH kötü bişey yoktur...

Özlemim ben toplam 2.005 adet okudum..Tamamlandığını görmemiştim..Olsun fazla dua göz çıkarmaz değil mi?

Didemcim normal doğum ısrarında sonuna kadar arkandayım ama madem böyle bir kararın var o zaman yok öyle mi yok böyle mi demicen..Doktor erkekse erkek ne yapalım...yolda, bağda, bahçede doğuranlar var cancazıım..sen doktoru sevsen noluuurrr sevmesen noluurrr...Şükret bir doktorun var...Sen sakin sakin acaba nasıl bir süpriz yaşayacağım diye düşün...bunun keyfini çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…