- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.601
slm kızlar ben ve sancılarım geldikkafam o kadar karışık ki kaç gündür hastane ev bir türlü size yazmaya fırsat bulamadım bu gün de doktordaydım ona göre ayın 2sinde doluyo kızımın günü 5ide son günüymüş gel suni sancıyla doğurtiim diyip duruyo kaç gündür ama ben normal yolla gelsin istiyorum çocuk gelmiyosa neden zorla olsun ki hem normal doğum şansın var daha suni sancı vercek şimdi açılır zatwn sancın başlamış diyo ama ya açılmazsa bu defa direk sezeryan çok bunaldım ya çok kafam karışık canım sıkkın çok tuhaf bi durumda kaldım bayramda bide erkek doktor nöbetçi olursa ben gittiğimde istemiyorum hiç sevmiyorum o adamı o zaman naapcam böylede neden diyorum offfffffffff kızlar ya çok acayip bi durumdayım şu an dua edin bana noolur
Günaydınnn kızlarrr..
Herkese hayırlı güzel mutlu cumalar diliyorum..
Didemm canım benimm inşAllah bugun iyi haberlerle gelirsin, sancıların hayırlısıyla doğum sancısına dönüşür ve akşamada inşAllah bebeğini kucağına alırsın yada hayırlısıyla yarın akşama doğur inşAllah Yarabbim Kadir gecesinde.. Senin için bende Rabbi Yessir çekicem Allah yardım etsin inşAllah.. çok şükür ki sen dirayetlisin en azından korkuyla da uğraşmıyorsun ayrıyetten senin tek sıkıntın doktor izni ve bayram tatili.. ama hayırlsıyla inşAllah bugune yarına doğur diye bak duaları ediyoruz..
kızlar dün gece 2,30 dan beri ayaktayım bebek nasıl tuhaf hareketler etti anlatamam.. sıkıntıda mııı, anlamadım hatta bi ara aklıma geldi ki acaba dönmeye mi çalışıyor diye.. yada yatarken canını mı yaktım yoksa diye korktum:18:.. şu an sessiz bende dinlemedim..
Bediş canım ohh süper valla artık kızı/ seni geceleri uyutmayacak, ee olsun o kadar 8. Ayınıa giriyorsunuz hayırlısıyla, inşallah gün içindede kıpır kıpır olur, gece belki açıkmıştir kuzum, birseyler yeseydin bari
Nazan ayy buldugunuz isimleri burayada yaz :)
Isyan 123 hosgeldin , pco hormonlarda belli olur , belki sınırda degerin vardir, kendin iyice baktin mi, özellikle LH hormunu önemli, pco lu olupta normal gebe kalan arkadaslarim var ama mutlaka doktora git, belki bir hap falan verir, Allah güzel kapilar acsın sana
kuzum maşallah :) ben toplamda 7000 okudum :) ayyy yalnış anlaşılma olmuş :)) sana dedigim 5000 i, 5500 olarak okudum bide üzerine 1500 okudum, ohh fazla fazla olsun ne güzel, ama keşke onikibin okumus olsaydim
günaydın herkeslere
kuzum benim bekleyecen o zamam..biraz sabır..belliki eli kulağında..erkek doktoruda dert etme bence...gözün bile görmez o stresten..sen bide adamın gördüklerini düşün..::))
Allah Allah niyeki acaba..olabilir belkiseninkinin plesenta aşağıdaydı demi? belki normale geld,i...inşallah öle olur...
ay bu arada tümay bebeğini görmeye gidiyormuşsun hadi hayırlsıyla güzel haberlerle dön.. oğlunu görüp geleceksinn diye yazıcaaamm, sormuştum ama hatırlayamıyorum doktor erkek mi demişti, yorum yapmamış mıydı? eğer ki daha belli olmadıysa bugun netleşir belkisağlıkla olsun inşAllah..
Kızlar ben 30. haftaya girmişim bugun.. :2: çok duygulandım.. Allah bilhassa buradaki tümm dileyen, çabalayan arkadaşlarıma hayırlısıyla gebe kalmayı ardından da sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin mevlam..
Bediş canım ohh süper valla artık kızı/ seni geceleri uyutmayacak, ee olsun o kadar 8. Ayınıa giriyorsunuz hayırlısıyla, inşallah gün içindede kıpır kıpır olur, gece belki açıkmıştir kuzum, birseyler yeseydin bari
Isyan 123 hosgeldin , pco hormonlarda belli olur , belki sınırda degerin vardir, kendin iyice baktin mi, özellikle LH hormunu önemli, pco lu olupta normal gebe kalan arkadaslarim var ama mutlaka doktora git, belki bir hap falan verir, Allah güzel kapilar acsın sana
zeynep eda , sonay , erva , şeyma , şeyda , eylül , nehir , ırmak bunlara cıks dedi
ay bu arada tümay bebeğini görmeye gidiyormuşsun hadi hayırlsıyla güzel haberlerle dön.. oğlunu görüp geleceksinn diye yazıcaaamm, sormuştum ama hatırlayamıyorum doktor erkek mi demişti, yorum yapmamış mıydı? eğer ki daha belli olmadıysa bugun netleşir belkisağlıkla olsun inşAllah..
Kızlar ben 30. haftaya girmişim bugun.. :2: çok duygulandım.. Allah bilhassa buradaki tümm dileyen, çabalayan arkadaşlarıma hayırlısıyla gebe kalmayı ardından da sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin mevlam..
yok değil buketimm yaa eşi yukarı çıkmıştı benim.. bi de aklıma geliyor ki doktor demişti ki bazı akşamlar tekmelerinden uyuyamıyacaksın diyordu benim ki zaten pek tekmelemiyor genelde hareket ediyor ya acaba öyle bişey miydi onu da bilemedim.. dün ekim anneleri topiğinde bi kadında bebek hareketleri diye sormuş doktoruna oda kasılma yaşıyorsun demiş sık olursa riskli olur falan demiş acaba diyorum benimde yaşadığım o muydu ama bebek sandım ben, doktor da demiş genelde anneler bebek hareketleri sanıyor kasılmaları demiş.. ayyy inşAllah herşey yolundadır olması gerektiği gibidir de ben saçma düşünüyorumdur bilemedimm..
Pozitif Burcumm..acıkır gibi oldum ama bu saatde acıkmamıştır dedim ben acıkmışımdır bende pis boğazlık yapmıyım dediminşAllah burcu gün içinde de kıpır kıpır olur dediğin gibi olurda..
nehir güzel bence ,birde derin olabilir
Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmmyardımlarınızı bekliyorummm Herkese hayırı cumalarrr...
buket sen ne koyca yazsana kopya çekim senden
Bedişim hepinizi çok özledim, eşimayaga kalkıyor hamdolsun,ara ara ağrısı oluyor ama çok az, dün abisi pansumana yaptı, delikleir gördük, minik minik dört deli, 2-3 dikiş var her delikte, ciddi bisey degil, yarinda onlari aldıracak inşallah, hergün daha iyiye geidiyor hamdolsu, sen nbassilsin? Bacağin göğüs ağrın, göbek deligi ağrın nasıl?
ben bugün çok kötü bişey yaptım.sabah tuttu tutanlar kalktım test yaptım.veeeeee kskoca bi tek çizgi.moral altüst.vurdum kafayı yattım ondan sonra.öğleye anca kalktım.şimdide iğneye gidiyorum(ne işe yarayacaksa)
GÜL canım maşallah,subhanallah oğluşunaben öyle pek çocuk sevmem seninki çok sevimli maşallah
NAZAN bak seninde kızın luyormuş.kanka muhabbeti doğru çıktı bak.YASEMİNİN DE.BUKETinde seninde kız :)
inşallah GAMZE nin randevusu da iyi geçmiştir.
ben kaçar öpüldünüz
Gamze'm umut ışığım...Sen böyle güzel güzel haberlerle geliyorsun yaaa...ALLAH ım şükürler olsun diyorum...Kendimle ilgili birkez daha umuda garkoluyorum...ilk evvela senin adına sonra da kendim, Zeynebim ve Sedam adına çok mutluyum...slm kızlar doktor muanesinden geldim...
ALLAHA a şükür herşey yolunda 3 gün öndeler 2 li tarama testini de oldum.. İnşallah sonucu iyi çıkar... salı günü belli olucak.. hayırlısıyla..
ikizlerimden 1 tanesine KIZ dedi.. diğeri tam belli olmadı.. 29 temmuzda randevum var o zaman netleşir dedi..
canlarım ballarım Allah hepinizden razı olsun beni kırmadınız yardımcı oldunuz,başlamadan önce tamamlayamam diye çok korkmuştum ama sizin desteğinizle tamamlandı,bırakın eksik kalmayı fazla fazla okundu rabbim hepinizin yüzünü güldürsün hiç bir zaman darda koymasın hepinizin yuvasını hayırlı evlatlarla taçlandırsın,evinize yuvanıza bin bereket versin,hepinizi çok seviyorum
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, align: left"]
[TR]
[TD]Özlem[/TD]
[TD]14.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazan[/TD]
[TD]5.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tümay[/TD]
[TD]10.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sündüz[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Meral[/TD]
[TD]1.500[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Buket[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu[/TD]
[TD]12.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]K.Burcu[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çiğdem[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mesude[/TD]
[TD]2.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bedriye[/TD]
[TD]4.550[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bircan[/TD]
[TD]1.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuba[/TD]
[TD]3.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aslı[/TD]
[TD]6.000[/TD]
[TD]okundu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Toplam[/TD]
[TD]79.550[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
slm kızlar ben ve sancılarım geldikkafam o kadar karışık ki kaç gündür hastane ev bir türlü size yazmaya fırsat bulamadım bu gün de doktordaydım ona göre ayın 2sinde doluyo kızımın günü 5ide son günüymüş gel suni sancıyla doğurtiim diyip duruyo kaç gündür ama ben normal yolla gelsin istiyorum çocuk gelmiyosa neden zorla olsun ki hem normal doğum şansın var daha suni sancı vercek şimdi açılır zatwn sancın başlamış diyo ama ya açılmazsa bu defa direk sezeryan çok bunaldım ya çok kafam karışık canım sıkkın çok tuhaf bi durumda kaldım bayramda bide erkek doktor nöbetçi olursa ben gittiğimde istemiyorum hiç sevmiyorum o adamı o zaman naapcam böylede neden diyorum offfffffffff kızlar ya çok acayip bi durumdayım şu an dua edin bana noolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?