Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

valla canım bu bebek fikri bizi aklımızdan da edecek sonunda allah sonumuzu hayır etsin kafayı yemeden gelsin şu bebekler yahuuuuu.. şimdi tam olarak adet oldun mu günün gelmişmiydi

yapar tabi anacım biz gayet normal insanlarız ben adet olduğum halde gittim kan testi yaptırdım belki üstüne görmüşümdür diye ama beni bide doktor yönlendirdi ne olur ne olmaz sen yap demişti

yasemiiinn anacağım bizlerin normali bu senin yaptıkların zaten bende çoğu ay adet sancılarım başlar bilirim ki 1 saat içinde gelicek adetim ama koştura koştura eve atarım kendimi ki adet gelmeden bi test daha yapayımda gönül rahatlığıyla adet olayım diye.. bu işin sanırım raconu bu.. özlem ve konuştuğum tüm arkadaşlarım ben konuşurken pıt die çıkıyorum gündüz kusura bakmayın lutfen işyerinde birşey oluyor hemen çıkmam gerekiyor sonra işimi halledincede gayeeett en kaba halimle hiç çıkmamışım gibi muhabbete devam ediyorum harbi kabayım şimdi iyice farkettim.. doktor maceralarım bitmezz yaa hele araştırma hastanesindekileri anlatsam bayılırsınız gülmektende onları başka güne saklıyorum.. üfff ve püfff hayırlısıyla inşAllah bu ay artık sağlıklıcana hayırlı bebeğime gebe kalırım kızlar yaa.. çok acelem var.. yaşım 32 oldu olucak.. Hepimiz toptan gebe kalsak bu ay 3 ay sonrada özlem kalsa.. hani dinlenmiş ve korunmuş olarak.. bazen diyorum ki olur mu bebeğim acaba? Rüyalarımda da hiç görmüyorum.. çok alakasız insanları gebe görüyorum kendimi göremiyorum.. inşAllah hayırlara çıkar.. sizleri çook seviyorumm.. iyikide tanıyorum.. yoksa bu saatte kime dicektim bunları.. iyi geceler tatlı rüyalar.. herkes bu gece doğuracağı güzel bebeğini görsün inşAllah.. gören anlatsın haa yarına

canım benim ağzından bal damlıyor, siz bu ay hamile kalın ben arkadan yetişirim size inşallah bugün bende öyle birden terk etmiş gibi oldum döndüm sen yoktun ayıp oldu dedim ama ben buralarda oluyorum da gidip başka topikleri okuyorum bol bol, benimde kusuruma bakmayın o yüzden, arada bir direk çıkabiliyorum, canım benim sen rüyanda görmesende olur taktik başalarının seni rüyalarında görmesi o zaman bir kaç aya hamile kalıyorsun allahın izniyle, sistem böyle çalışıyor,seni rüyalarında görenler artarsa,soranlar artarsa arkadan hemen pıt diye geliyor bebek sen şimdi rüyamda göremiyorum diye üzülme boşa, dua et başkaları görsün seni

yaa bu arada hamile kalanlar yavaş yavaş topiği terk ediyor, lütfen dünür hanııııım nerelerdesin göremiyorum seni yoksa yeni dünürlermi buldun kendine

kızlar geceniz hayır.nehayetki pazarertesine bilet aldık memlekete gidiyorum eşim izn alamadı mecbur yalnız gidiyorum ama eşimi çok özleyecem ben ne yaparım onsuz .1 hafta anca dura bilirim 2 gunluk yolçuluk beni bekliyor ailemi görecem diye çokkkk mutluyum.bildiğniz gibi annem kadın doğumda çalışıyor ilk işim memleketde anneme muayne olunacam.ve anneme çok güveniyorum ve kalbimde bir hiss yeni yıla kalmaz meleğime kavuşacam:)))...çok heyacan var bende şimdiden.karadenizi gurcustanı tum gezecem..eee memleketden bir isteyiniz varmı kızlar ne getiriyim size........hepinizi öptüm

Iyi geceler kzlar bgn adetimin 27. Gunu adet olmadm hala aslnda korkuyorm yoksa su menopoz bozntusunu yenemedimmi die( adet olsam havalara ucucam hamile olsm gerisini artk siz dusunun..........:....:: bakalim 1hafta daha bekliyeyim olmazsam doktora gideyim muayene olayim dua edin hadi hayirlisi

canım hadi hayırlısı ailenle özlem gider doya doya boşver düşünme kocanı özlersiniz birbirinizi iyi olur işte, sen onu düşünmeyi bırak ailenle keyifli vakitgeçirmeye bak inşallah hava değişimi sana iyi gelir annenede bi güzel muayene olursun sene bitmeden senide hamileler listesine yazarız inşallah,hayırlısı olsun şimdiden sana hayırlı yolculuklar dilerim

allahım inşallah hayırlısı ile sana sağlıklı sıhhatli bi bebek nasip eder, sonrasında da adetlerin düzene girerde kurtulursun şu menopozdan hayırlısı ile inşallah

telden grdm mesajları zor yazıyorum ya delı ettı benı neyse dün kkanamam oldu bıraz hemen hastaneye gıttık degerım 380 olmuş cok sukur dr ıgne vedemır ilacı verdı bı tahlıl daha yaptı yarın alcam İNşALLAH dua edın bana benım dualarım sızlerle tesbıhlerınızıde cekıcem burda.yasemıncım ytomurcuğum tutunnaya calışıo annesınınde bırakmaya hıç nıyetu yok Rabbım bağışlar Insallah sendd üzülme sakın olacak hayırlısıyla heoinizi öppyorummmm...

ne güzel değerin yükselmiş,inşallah daha da yükselir, sen bebeğine tutunki oda sana tutunsun

günayddııınnnn özleeeeeeeemmmmmmmmmmm ve gleecek olan diğer kızlar.. ayy gül ne güzel değerini görmüş..
ben yine cahilliğimle size bir soru yöneltiyorum.. şimdi biz hamile olduğumuzu öğreniyoruz ya hani kan testinde mesela bebek o sıra daha tutunmamış mı oluyor? Ne zaman tutunuyor.. hangi aşamada yada kaç haftalık olduğunda..

günaydıııııınnnnnn, tutunuyor ama değer yükselince daha bi iyi tutuyor baksana benimkiler fazla sıkı tutunamıyorlar sanırım bırakıp gidiyorlar.

günaydıııııınnnnnn, tutunuyor ama değer yükselince daha bi iyi tutuyor baksana benimkiler fazla sıkı tutunamıyorlar sanırım bırakıp gidiyorlar.

yaa aslında neden sordum bence seninkiler tutunuyor asıl, onların gitme sebebleri başkada sanrıım benimkiler tutunamıyorlar.. çünkü 2 düşüktede şuana kadar hiç kese falan görmeye gidemeden kendiliğinden düşük oldu.. tutunmaları gerek demek ki bunların.. tutundurucazz Allah ın izniyle başka yolu yok.. bu arada senle ben topiğin bekçileri gibi olduk.. yasemin geldiğinde çekilin bre muhafızlar desstttuurrr diyerek gelirse şaşırmıcam inan ki..

valla ben hiç burdan çıkmaz oldum ama neyse yarın işe gideceğim ya bu kadar giremem evdeyim diye bu kadar fazla girdim, bu arada doğru diyorsun yaaa benimkiler hemde çok sıkı tutunuyor millet düşük yapıyor kanaması oluyor pıhtılar geliyoor bende tık yok ee ne oldu kalbi durdu cık cık cık

Son düzenleme:

Allah ın izniyle o da hallolucak.. Ben tıbbi sorunlara da inanamıyorum ya şu çocuk konularında.. Allah ım ol dedikten sonra kalbi de durmaaazz düşükde olmazz diye düşünüyorum.. banada diyorlar stresden gidiyor bebeklerin ya diyorum stresden olsa tek dünyadaki stres sahibi canlı ben miyim? Ne alaka! Rabbim ol desin yeterki.. hayırlısıyla oluşacak olan yeni gebeliklerimizden çok umutluyum.. Allah utandırmasın. İnşAllah.

günaydın kızlar güzel bir gün geçrimenizi diliyorum ...

tuba,ayşe,merve,melek,başak,maonyaa,k.yasemin,kader,gül,yasemin,dilber geçmil arkadaşlarımın tesbihini çektim
bugünde buket arkadaşımızında tesbihini çektim ALLAHIM KABUL ETSİN inşallah

ya ben ilk gebeliğimde baya bi stresliydim hatta bi arkadaşım bana öyle dedi sen çok stres yaptın ondan oldu ne kadar kötü olmuştum kendimi suçladım hep ağladım bana böyle söylediği için çok bozuldum ama bu sefer gayet rahattım ne oldu yinemi stres bende inanmıyorum stres falan boş laflar kimseye kafayı takma bak demekki bi problem varki olmuyor yoksa dediğin gibi memlekette tek stresli benmiyim millet ne zor şartlarda doğuruyor Allah nasip etmeyince etmiyor işte

günaydın kızlar, geçmişi okudum, ne güzel sohbet etmişsiniz, çok hoşsunuz. Burası bende de bağımlılık yaptı bazen diyorum ki dua listesinin çıktısını alayım, ve topiğe girmeyeyim, hiç bir sey düsünmen ozaman kafamı takmam diyorum, düşünmezsem belki hemen hamile kalırım diyorum ama dayanamıyorum, özlüyorum burayı hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…