Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay okadar yazdım yazdım hepsi boşa gitti iyimi bediş:))

Hay bendeki şansa diyorum

Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmm yardımlarınızı bekliyorummmHerkese hayırı cumalarrr...

haydiii hayırlı uğurlu olsunn.. kimsenin içine bişey düşürmek değil amacım ama bişey dicemm geçen tuba yazmıştı ya lem yelid doğurmadı demek diye, genelde çocuk için sadece lem yelid çekiyorlarmış ama lem yelid velem yüled olarak da çekilebilir diyordu isteyenler için böyle de çekebiliriz.

"Yelit kelimesi arapça kaynaklıdır ve "doğ-" anlamına gelir. Sure de ki anlam : "o ki doğmamış ve doğurmamıştır. " şeklindedir. Doğmak ve doğurmak fiillerini sırasıyla yelîd ve yûled kelimeleri karşılar. İkiside doğ- fiilinin arapçasından türemiştir."

--------------------------------------------------------------------------------

bilgi amaçlı olsun diye sadece, yoksa çocuk için hep 70000 defa lem yelid diye yazıyor..

Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmm yardımlarınızı bekliyorummmHerkese hayırı cumalarrr...

Olleeeyyy süper karar...seve seve ...uça uçaa okurum da bence senin bize ihtiyacın kalmaz bile...bizler için böylesine performans gösteren Aslı'm bir oturuşta kendi için 70.000 i okur gibi geliyo bana...senin liste çok kolay olacak Aslı 60.000...ve diğerleri:)))))

Özlemim ben toplam 2.005 adet okudum..Tamamlandığını görmemiştim..Olsun fazla dua göz çıkarmaz değil mi?

ayyy canım benim sen yazdın da benim gözümdenmi kaçtı yoksa çok özür dilerim,çok sağol canım listem fazlasıyla tamamlandı,bereketliydi Allah razı olsun

Bilmiyorum ki hiç canımmaraştırmak lazımm belki de şimdilik lem yelid okuyalım da :)sonra araştıralım ama

yok canım abartma daha neler

aslı canım benim geçen gün k.burcu eşine sormuştu adetliyken dudak kıpırdatmadan okunurmuş ben şuan adetliyim sen oku dersen ona göre okuyacağım istersen de vakit varsa adetim bitince okurum

Kızlarrr siz okuyabileceğiniz sayıları bana verin ben not alayım üstünü tamamlarım zaten önemli olan katkınız olması Hepiniz seviliyorsunuzzzz şimdi ben kaçtım hatmimi tamamlamam lazımm hoşçakalınnnn

Günaydın fıstıklar hayırlı cumalar bugün Ramazan'ın son cuması Ramazan'da bitti ya az kaldı biz yarın kuzumu görmeye gidecez 10.haftamıza girdik bugün

Günaydın fıstıklar hayırlı cumalar bugün Ramazan'ın son cuması Ramazan'da bitti ya az kaldı biz yarın kuzumu görmeye gidecez 10.haftamıza girdik bugün

gören görene arkadaş..tümayda görmeye gitmiş galiba..bende yarın görecem inşallah..
yarında kadir gecesi..belki oruç tutarım diyodum ramazan girmeden ama yarın şeker yüklemesi yapılacak.öyle bi ters rastladı ki:))

hayırlı cumalar canlarım
ben bugün ful hız kuran okumaya verdim kendimi, yarın kadir gecesi ya bitirmeye çalışacağım inşallah.
<çiğdem bugün tefriciyeye başlayacaktı, eğer gelip haber verirse bana özelden yazsın yada msj atsın onu ilk sayfaya yazayım ki sayıları hemen paylaşalım.
ayy yarın oruç tutsam ne olur acaba yaa ayy buket şimdi aklıma getirdin kız ne güzel olur hakkaten:18:

Aslııı lem yelide başlamışsın kuzucum hayırlı uğurlu olsun inşallah.
seni ilk sayfaya duyurular kısmına yazdım, pek geçmişe bakamadım ama Allahtan denk geldim senin bu haberine.

Cicişlerim tesbihe veya herhangi bir duaya başlayan arkadaşlarım bana özelden de mesaj yazsınlar ki hemen ekliyim onlar duyurularımıza. çok vakti olmayan arkadaşlar oraya bakıp bilgi alıp çıkıyorlar iyi oluyor

ya benim olamayacak işte yaa..naapalım...hafta sonuydu bide evde olurduk..bi iş yapmazdık..

zeynep eda , sonay , erva , şeyma , şeyda , eylül , nehir , ırmak bunlara cıks dedi

kesinlikle EYLUL ve NEHIR çok karızma :))) daha var belki kocanı ikna edersin :)

bana 5000 yaz şimdilik bitirince yazarım tatlım

Yazdıklarınızı tek tek okudum canlarım, ayy nasıl özlemişim sizin muhabbbetlerinizi :))

BURCU nasılsin bugün pazara gitmiyor musun :)))))
YASO allah kabul etsin okuduğun kuranları canim
BUKET yarın bebegini görecekmişsin, oyy maşallah kocaman olmuştur şimdi
BEDRIYE kuzum o zaman takip et, sürekli yaşarsan bir doktora sor, sancı falan olmasın, ama bence sadece 'annemi seviyorum' tepikleri :)
OZLEM ne bereketli oldu senin lem yelid de, ayrica bu lem yelidle ilgili yazilan seyi bende düşündün ama bu söyledigimiz Allah'a övgü gibi geldi, yani pozitif algıladım ben
MERAL canım bende seni cok özledim, yeni ay var, yeni başlangıçlar için süper bir hafta
CIGDEM gelde tefriciyeye niyetlen haydi ağzımız boş durmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…