- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.621
ay okadar yazdım yazdım hepsi boşa gitti iyimi bediş:))
Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmmyardımlarınızı bekliyorummm Herkese hayırı cumalarrr...
Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmmyardımlarınızı bekliyorummm Herkese hayırı cumalarrr...
elbetteki canım bana bin yaz(1000)
Özlemim ben toplam 2.005 adet okudum..Tamamlandığını görmemiştim..Olsun fazla dua göz çıkarmaz değil mi?
Bilmiyorum ki hiç canımmHay bendeki şansa diyorum
haydiii hayırlı uğurlu olsunn.. kimsenin içine bişey düşürmek değil amacım ama bişey dicemm geçen tuba yazmıştı ya lem yelid doğurmadı demek diye, genelde çocuk için sadece lem yelid çekiyorlarmış ama lem yelid velem yüled olarak da çekilebilir diyordu isteyenler için böyle de çekebiliriz.
"Yelit kelimesi arapça kaynaklıdır ve "doğ-" anlamına gelir. Sure de ki anlam : "o ki doğmamış ve doğurmamıştır. " şeklindedir. Doğmak ve doğurmak fiillerini sırasıyla yelîd ve yûled kelimeleri karşılar. İkiside doğ- fiilinin arapçasından türemiştir."
--------------------------------------------------------------------------------
bilgi amaçlı olsun diye sadece, yoksa çocuk için hep 70000 defa lem yelid diye yazıyor..
Olleeeyyy süper karar...seve seve ...uça uçaa okurum da bence senin bize ihtiyacın kalmaz bile...bizler için böylesine performans gösteren Aslı'm bir oturuşta kendi için 70.000 i okur gibi geliyo bana...senin liste çok kolay olacak Aslı 60.000...ve diğerleri:)))))
aslı valla sana lem yelid çekiyorum ama esne esne bir hal oldum nazarmı var üzerinde kuzcugum
ayyy canım benim sen yazdın da benim gözümdenmi kaçtı yoksa çok özür dilerim,çok sağol canım listem fazlasıyla tamamlandı,bereketliydiAllah razı olsun
Senin uykun var suçu banamı atıyosunşaka bi yana da olabilir canımmm
Günaydın fıstıklar hayırlı cumalar bugün Ramazan'ın son cuması Ramazan'da bitti ya az kaldı biz yarın kuzumu görmeye gidecez 10.haftamıza girdik bugün
hayırlı cumalar canlarım
ben bugün ful hız kuran okumaya verdim kendimi, yarın kadir gecesi ya bitirmeye çalışacağım inşallah.
<çiğdem bugün tefriciyeye başlayacaktı, eğer gelip haber verirse bana özelden yazsın yada msj atsın onu ilk sayfaya yazayım ki sayıları hemen paylaşalım.
ayy yarın oruç tutsam ne olur acaba yaa ayy buket şimdi aklıma getirdin kız ne güzel olur hakkaten:18:
kızlar ya benim gögüs ucu çatlaklarım başladı canım yanıyo sizde varmı varsa ne kullandınız
kızlar ya benim gögüs ucu çatlaklarım başladı canım yanıyo sizde varmı varsa ne kullandınız
zeynep eda , sonay , erva , şeyma , şeyda , eylül , nehir , ırmak bunlara cıks dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?