- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.641
güle güle git güzel haberlerle gel belki cinsiyetlede ilgili bişiler söyler daha erken gibi amaBugun sabah erkenden doktora gidicem dua edn guzel haberlerle doneyim sizi seviyorum....
eşimde hiç bi ismi beğenmiodu ona cık buna cık arabada gidiyoruz dedim şevval ayında doğacak adı şevval olsunmu bşında ayşe validemizin ismini koyarız ayşe şevval dedim soyadımızla birleşincede aşk çıkıyo baş herflerinden dedim 5 dak içinde isme karar veridi aylardır bulunamayan isim 5 dak bulundu belki sizede öyle olurkızlar herkese çok teşekkürler evet buket ve yaseminin yolunda ilerliyorum şimdide isim telaşına düştük ay ne desem kocam cıks dio isim önerilerine ihtiyacımız var
didemcim allah yardımcın olsun inş. tek avazda kolayca dogurursun
bu arada günaydınnn
pko gebeliğe engel değil bildiğim kadarıyla yumoş takibi yapaılır belki inş en kısazamanda hamiş kalırsıngünaydın kızlar...
bende bebek isteyenlerdenim..
11 ay oldu evleneli..7 ay yasmin ile korundum..geçen yıl kontrole gittiğimde kistim falan yoktu..
3 aydır denememiz fos çıkınca hormonlarıma baktırayım dedim..hastanede çalışıyorum bu arada..
dün adetimin 3.günü hormon testimi yaptırdım..sonuçlarımın hepsi normal..birde USG baktırayım dedim..radyolojide çalışınca asistanımıza rica ettim baktı..
sol tarafımda küçük küçük bir sürü kist var dedi..15 tane falan saydı..pko lumusun dedi bana..bende hayır dedim..o zaman bir jinekolog ile görüş dedi..
hormonlarım normal ama pko şüphesi var..adetimde düzenlidir..yarın doktora randevu aldım gideceğim..
ilk sayfada pko lu hamile kalanlar ve doğum yapanları görünce direk daldım sayfaya..kızlar ne kadar zamanda hamile kaldınız..nasıl bir tedavi yöntemi uygulandı banada bilgi verirmisiniz rica etsemm:44::44: benide aranıza alırmısınız ayrıca..
canım bi gece banada öyle oldu hiç beni uyandırmayan bebeğim 1 saat aralıksız bi oyana bi bu yana bende çok korktum hemen dua ettim dedim belki de büyüdü belki onunda uykusu kaçtı içini ferah tut canım zaman geçtikçe tepkileri değişioPozitif Burcumm..acıkır gibi oldum ama bu saatde acıkmamıştır dedim ben acıkmışımdır bende pis boğazlık yapmıyım dediminşAllah burcu gün içinde de kıpır kıpır olur dediğin gibi olurda..
lansinoh lanolinli krem kullan çok ii geliyorkızlar ya benim gögüs ucu çatlaklarım başladı canım yanıyo sizde varmı varsa ne kullandınız
hadi hayırlı olsun güzel haberlerle gelin bizde salı gidicez inşGünaydın fıstıklar hayırlı cumalar bugün Ramazan'ın son cuması Ramazan'da bitti ya az kaldı biz yarın kuzumu görmeye gidecez 10.haftamıza girdik bugün
kızlar hastaneden geliyorum kahvaltı yaparken baktım birseyler akıyor akıntı sandım rahatsız oldum lavaboya gittim ki kan hemen doktorumu aradım ve hemen gittim neyse çok şükür bebeğim iyiymiş eli kolu belli olmuş ellerini öyle sallıyordu doktor artık 10 günde bir çağırdı rahmim darmış bebek büyüdükçe rahmi yırtıyor oda akıntıyla kan geliyormuş
gören görene arkadaş..tümayda görmeye gitmiş galiba..bende yarın görecem inşallah..
yarında kadir gecesi..belki oruç tutarım diyodum ramazan girmeden ama yarın şeker yüklemesi yapılacak.öyle bi ters rastladı ki:))
bende oruç tutmak istiyorum ama sabah kalkınca dolapta ne varsa saldırıyorum ve akşama kadar dünyanın suyunu içiyorum dayanabilirmiyim acabahayırlı cumalar canlarım
ben bugün ful hız kuran okumaya verdim kendimi, yarın kadir gecesi ya bitirmeye çalışacağım inşallah.
<çiğdem bugün tefriciyeye başlayacaktı, eğer gelip haber verirse bana özelden yazsın yada msj atsın onu ilk sayfaya yazayım ki sayıları hemen paylaşalım.
ayy yarın oruç tutsam ne olur acaba yaa ayy buket şimdi aklıma getirdin kız ne güzel olur hakkaten:18:
kızlar hastaneden geliyorum kahvaltı yaparken baktım birseyler akıyor akıntı sandım rahatsız oldum lavaboya gittim ki kan hemen doktorumu aradım ve hemen gittim neyse çok şükür bebeğim iyiymiş eli kolu belli olmuş ellerini öyle sallıyordu doktor artık 10 günde bir çağırdı rahmim darmış bebek büyüdükçe rahmi yırtıyor oda akıntıyla kan geliyormuş
ewet cnm ya çok korktum hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alsakhımm bak gördünmü bunuda yeni öğrendik..demekki dikkatli olacan..sen bunu bebek büyüdükçe yaşayacan..olsun ama sebebini öğrenmiş olduk:))hadi gözün aydın:))
ayyy cnm doktor dedi ya doğuma kadar böyle devam edecek yada bebek yukarı çıkıp sürpriz yapacak ve bizde tehlikeyi atlatacaz canım 1 aydır sadece yatıyorum birtek dün canım kızartma istedi biraz onun için ayakta durdumayy canım bebiişinin ii olmasına sevindim maşallah büyümüşminik ellerini yerim ben onun peki senin rahim durumu nolucakmış bişi dedimi sen hiç kalkmıyosun yatağından tamammı bol bol su iç allahım şifa versin inş
Selam kızlar
Ben yasinimi okudum tefriciyeye niyetlendim yardımcı olursanız çok sevirim..
Niyetim; eşimin işlerinin yolunda gitmesi ve rızkımızın genişlemesi için..
Okuyan okuyamayan herkesten şimdiden allah razı olsun..
Aslıcım bana 5000 lem yelid yaz canım senin için elimden geleni yaparım ztn mahçubum sana karşı bitiriyim yine alırım..
Çok öpüyorum hepinizi.
Selim paşa kaka yaptı sırtına kadar onu yıkıcam hemen habrr veriyim dedim size kaçtım ben görüşürz..
ay çido..geçen eşim gitmiş huggiiis almışş.nasıl yazılıyo bilmiyomda...çocuk bezi..özelliklerini okudum çiş göstergesi ve sıvı kaka bariyeri varmış:))sen böyle yazınca aklıma geldi..çocukların huyudur..benim kuzenler vardı onları hatırlıyorum..yattıkları yerde sırtlarına çıkıyo ya:)) çok komik...
Selam kızlar
Ben yasinimi okudum tefriciyeye niyetlendim yardımcı olursanız çok sevirim..
Niyetim; eşimin işlerinin yolunda gitmesi ve rızkımızın genişlemesi için..
Okuyan okuyamayan herkesten şimdiden allah razı olsun..
Aslıcım bana 5000 lem yelid yaz canım senin için elimden geleni yaparım ztn mahçubum sana karşı bitiriyim yine alırım..
Çok öpüyorum hepinizi.
Selim paşa kaka yaptı sırtına kadar onu yıkıcam hemen habrr veriyim dedim size kaçtım ben görüşürz..
Kızlarrr siz okuyabileceğiniz sayıları bana verin ben not alayım üstünü tamamlarım zaten önemli olan katkınız olmasıHepiniz seviliyorsunuzzzz şimdi ben kaçtım hatmimi tamamlamam lazımm hoşçakalınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?