Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayırlı cumalar kızlar bu mübarek günde içinizden geçirdiğiniz tüm dualar kabul olsun inş
Bugun sabah erkenden doktora gidicem dua edn guzel haberlerle doneyim sizi seviyorum....
güle güle git güzel haberlerle gel belki cinsiyetlede ilgili bişiler söyler daha erken gibi ama
eşimde hiç bi ismi beğenmiodu ona cık buna cık arabada gidiyoruz dedim şevval ayında doğacak adı şevval olsunmu bşında ayşe validemizin ismini koyarız ayşe şevval dedim soyadımızla birleşincede aşk çıkıyo baş herflerinden dedim 5 dak içinde isme karar veridi aylardır bulunamayan isim 5 dak bulundu belki sizede öyle olur

pko gebeliğe engel değil bildiğim kadarıyla yumoş takibi yapaılır belki inş en kısazamanda hamiş kalırsın
canım bi gece banada öyle oldu hiç beni uyandırmayan bebeğim 1 saat aralıksız bi oyana bi bu yana bende çok korktum hemen dua ettim dedim belki de büyüdü belki onunda uykusu kaçtı içini ferah tut canım zaman geçtikçe tepkileri değişio
kızlar ya benim gögüs ucu çatlaklarım başladı canım yanıyo sizde varmı varsa ne kullandınız
lansinoh lanolinli krem kullan çok ii geliyor

Günaydın fıstıklar hayırlı cumalar bugün Ramazan'ın son cuması Ramazan'da bitti ya az kaldı biz yarın kuzumu görmeye gidecez 10.haftamıza girdik bugün
hadi hayırlı olsun güzel haberlerle gelin bizde salı gidicez inş

kızlar hastaneden geliyorum kahvaltı yaparken baktım birseyler akıyor akıntı sandım rahatsız oldum lavaboya gittim ki kan hemen doktorumu aradım ve hemen gittim neyse çok şükür bebeğim iyiymiş eli kolu belli olmuş ellerini öyle sallıyordu doktor artık 10 günde bir çağırdı rahmim darmış bebek büyüdükçe rahmi yırtıyor oda akıntıyla kan geliyormuş

hımm bak gördünmü bunuda yeni öğrendik..demekki dikkatli olacan..sen bunu bebek büyüdükçe yaşayacan..olsun ama sebebini öğrenmiş olduk:))hadi gözün aydın:))

bende oruç tutmak istiyorum ama sabah kalkınca dolapta ne varsa saldırıyorum ve akşama kadar dünyanın suyunu içiyorum dayanabilirmiyim acaba

ayy canım bebiişinin ii olmasına sevindim maşallah büyümüşminik ellerini yerim ben onun peki senin rahim durumu nolucakmış bişi dedimi sen hiç kalkmıyosun yatağından tamammı bol bol su iç allahım şifa versin inş

ayyy cnm doktor dedi ya doğuma kadar böyle devam edecek yada bebek yukarı çıkıp sürpriz yapacak ve bizde tehlikeyi atlatacaz canım 1 aydır sadece yatıyorum birtek dün canım kızartma istedi biraz onun için ayakta durdum

Selam kızlar
Ben yasinimi okudum tefriciyeye niyetlendim yardımcı olursanız çok sevirim..
Niyetim; eşimin işlerinin yolunda gitmesi ve rızkımızın genişlemesi için..
Okuyan okuyamayan herkesten şimdiden allah razı olsun..

Aslıcım bana 5000 lem yelid yaz canım senin için elimden geleni yaparım ztn mahçubum sana karşı bitiriyim yine alırım..

Çok öpüyorum hepinizi.
Selim paşa kaka yaptı sırtına kadar onu yıkıcam hemen habrr veriyim dedim size kaçtım ben görüşürz..

ay çido..geçen eşim gitmiş huggiiis almışş.nasıl yazılıyo bilmiyomda...çocuk bezi..özelliklerini okudum çiş göstergesi ve sıvı kaka bariyeri varmış:))sen böyle yazınca aklıma geldi..çocukların huyudur..benim kuzenler vardı onları hatırlıyorum..yattıkları yerde sırtlarına çıkıyo ya:)) çok komik...

sunbal/ Sündüz 06.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat

Sündüzüm bu sabah senin duanı ettim...RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...Kolaylıkla doğurur vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirirsin İNŞALLAH...

Bende huggies kullanıyorum canım aynen dediğin gibi çiş yapınca dışardan bakıyorum sarı oluyo ztn bezin rengi hemen değiştiriyorum, kakasını flnda normalde taşırmıyonda bizimki 5 gündür yapmayınca fazla geldi beze hemde son küçük beziydi ondan taştı.. Şimdi 3 numara beze geçtik rahat etti totosu paşamızın.. Hemde hiç pişik olmadı tavsiye ederim.. Prime kızartın gibi oldu bizde.. Tabii bebekten bebeğe fark eder yinede..

bi dee senin için 1000 tane Lem Yelid çektim..ALLAH kabul eder İNŞALLAH...Kuvvetle muhtemel yarın regl olcam...ama yarına kadar napsam kar...du bakalım daha neler olacak...

Ayrıca bugünde benim duam günümmüş ağzınıza sağlık hepinizi allah razı olsun .. Ne dileğinizi varsa makbul olsun inşallah.. Bende tüm topik için okuyayım bari kendime okuyamıcama göre :)

Ah be Çiğdem 'mim çok zamansız oldu bee...yarın muhtemelen regl olucam...Sonrada Saroz a gidicez falan ya bi güvenemedim kendime...ama bence ben dayanamam bi şekilde okurum olmadı anneme okuturum...katkım olmazsa çok üzülürüm çünkü...Sen bana şimdilik 50 tane yaz da...şartlar olgunlaşırsa devam ederim...nolur hakkını helal et...

aslııı bana 3000 adet lem yelid yaz kuşum, Allah nasibederse haftasonu okurum
çiğdem canım senide şimdi hemen ilk sayfaya yazıyorum, 200 adet bana tefriciye yaz, ceptende bildirmiştim, buda ikinci baskı olsun :)
kızlar son hız kuran okuyorum onun için bugün buralarda değilim pek. acil durum olursa bana cepten veya özel mesajdan ulaşın

Bebegimi gordum geldim kipir kipirdi masallah eli kolu durmuyordu cok sukur haftasiyla uyumlu cikti .Dua eden dilleriniz dert gormesin cok skntili ruyalar gordum ama hepsi bos cikti doktorumda cok pozitifti..
Buket sende kizini gorucekmissin bakalim ne yaramazliklar yapiyo senin kuzu...
Bedisim doktor cinsiyetle ilgili hic bisey soylemedi bende sormadim daha sonra ogrenirim insallah..
Asli 3000tane lem yelid okurum...
Cigdemcim sanad 100 tane tefriciye okurum okuyunca haber veririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…