- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.661
Ah be Çiğdem 'mim çok zamansız oldu bee...yarın muhtemelen regl olucam...Sonrada Saroz a gidicez falan ya bi güvenemedim kendime...ama bence ben dayanamam bi şekilde okurum olmadı anneme okuturum...katkım olmazsa çok üzülürüm çünkü...Sen bana şimdilik 50 tane yaz da...şartlar olgunlaşırsa devam ederim...nolur hakkını helal et...
aslııı bana 3000 adet lem yelid yaz kuşum, Allah nasibederse haftasonu okurum
çiğdem canım senide şimdi hemen ilk sayfaya yazıyorum, 200 adet bana tefriciye yaz, ceptende bildirmiştim, buda ikinci baskı olsun :)
kızlar son hız kuran okuyorum onun için bugün buralarda değilim pek. acil durum olursa bana cepten veya özel mesajdan ulaşın
Bebegimi gordum geldim kipir kipirdi masallah eli kolu durmuyordu cok sukur haftasiyla uyumlu cikti .Dua eden dilleriniz dert gormesin cok skntili ruyalar gordum ama hepsi bos cikti doktorumda cok pozitifti..
Buket sende kizini gorucekmissin bakalim ne yaramazliklar yapiyo senin kuzu...
Bedisim doktor cinsiyetle ilgili hic bisey soylemedi bende sormadim daha sonra ogrenirim insallah..
Asli 3000tane lem yelid okurum...
Cigdemcim sanad 100 tane tefriciye okurum okuyunca haber veririm..
sunbal/ sündüz 06.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sündüzüm bu sabah senin duanı ettim...rabbim kabul etsin inşallah...kolaylıkla doğurur vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirirsin inşallah...
sağol canım Allah razı olsun.buketdemet/ Buketcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
sunbal/ Sündüzcüm duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
dejavu_one/ Sedacım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutmasını nasip etsin amin
buketdemet/ buketcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
sunbal/ sündüzcüm duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
dejavu_one/ sedacım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutmasını nasip etsin amin
Kızlar sedadanda bi hbaer yok noldu acaba:44:
kuzum maşallah :) ben toplamda 7000 okudum :) ayyy yalnış anlaşılma olmuş :)) sana dedigim 5000 i, 5500 olarak okudum bide üzerine 1500 okudum, ohh fazla fazla olsun ne güzel, ama keşke onikibin okumus olsaydim
didemcim senin icin 100 tane ihlas suresi okuyacagim insallah, hakkinda en kolay ve hayirli olan dogum olsun insallah
canım ben hekim değilim bilemem ,malum başımada gelmedi ama naçizane fikrim; stres herşeyi etkilediğine göre dğumu da etkiliyor olabilir.belkide sen bu denli strese girdiğinden gecikiyordur doğum.hem zaten 5 ağustosa daha vakit var bekle bakalım.gün doğmadan nalar doğar.ilk yeğenimin doğumunda kardeşimin eşide aynen senin gibi olmuştu.2 hafta sancı çekti,ha geldi ha geliyor diye.bide ilçede dr olmadığından ile gittiler,akrabalrda kalıyorlar falan,baya sıkıntılıydı yani.bunlar en son dedilerki dönelim eve.bu çocuğun gelmişi geleceği yok.suyum gelince koşa koşa geliriz.veeeee geliverdi kuzucuğum.hemde ilk bebek olmasına rağman çok kolay bi doğum oldu dikiş bile gerekmedidiyeceğim dualarımız seninle zaten ama nolur sende biraz rahatlamaya çalış,biraz oluruna bırak hesap kitap yapma.erkek dr olsa ne olacakmış?doğum telaşıyla emin ol düşünmezsin bile.Alah ım senin içinde bebişin içinde en hayırlısını versin.bende 100 hatta 200 Rabbi yesir okuyorum senin için.Allah ım seninde Sündüzün de yardımcısı olsun.kolay doğumlarla sağlıkla yavrularınızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
Günaydınnn kızlarrr..
Herkese hayırlı güzel mutlu cumalar diliyorum..
Didemm canım benimm inşAllah bugun iyi haberlerle gelirsin, sancıların hayırlısıyla doğum sancısına dönüşür ve akşamada inşAllah bebeğini kucağına alırsın yada hayırlısıyla yarın akşama doğur inşAllah Yarabbim Kadir gecesinde.. Senin için bende Rabbi Yessir çekicem Allah yardım etsin inşAllah.. çok şükür ki sen dirayetlisin en azından korkuyla da uğraşmıyorsun ayrıyetten senin tek sıkıntın doktor izni ve bayram tatili.. ama hayırlsıyla inşAllah bugune yarına doğur diye bak duaları ediyoruz..
kızlar dün gece 2,30 dan beri ayaktayım bebek nasıl tuhaf hareketler etti anlatamam.. sıkıntıda mııı, anlamadım hatta bi ara aklıma geldi ki acaba dönmeye mi çalışıyor diye.. yada yatarken canını mı yaktım yoksa diye korktum:18:.. şu an sessiz bende dinlemedim..
günaydın herkeslere
kuzum benim bekleyecen o zamam..biraz sabır..belliki eli kulağında..erkek doktoruda dert etme bence...gözün bile görmez o stresten..sen bide adamın gördüklerini düşün..::))
Allah Allah niyeki acaba..olabilir belkiseninkinin plesenta aşağıdaydı demi? belki normale geld,i...inşallah öle olur...
Ohhh şükürler olsun RABBİM'e oldu da bitti MAŞALLAH...Benim dış gebelik ameliyatım da öyle küçük delikçikler vardı (4 tane) şimdi göbeğimdeki hariç diğerlerinin yerini bulamıyorum bile....Bu arada Burcu'yla ilgili yazdıklarına koptum...Sabah sabah...ALLAH da seni güldürsün beybicim:)))) Bi deee çok özlemişim seni....bi deeee bayramda annenlerle olmana çok sevindim...bi deee bi daha kaybolma lütfen...
Eh be Zeynep..Bu süreçte yapılabilecek en kötü şeyi yapmışsın aşkolsun sana....ama bunun bir sonuç olmadığını da biliyorsun değil mi? Şuan bu yaptığın şeyin sana tek katkısı mutsuz olman sağlamak...ama mutsuz olma çünkü ALLAH ın izniyle felaket eminim...pazartesi çığlıklar..kıyametler kopacak...takvimime bile işaretledim ben yahuuu...kutlama diye...
Gamze'm umut ışığım...Sen böyle güzel güzel haberlerle geliyorsun yaaa...ALLAH ım şükürler olsun diyorum...Kendimle ilgili birkez daha umuda garkoluyorum...ilk evvela senin adına sonra da kendim, Zeynebim ve Sedam adına çok mutluyum...
Seda demişken; ne alemde kendisi? Noldu acaba transfer gerçekleşti mi? tedavi ertelendi mi? İNŞALLAH kötü bişey yoktur...
Özlemim ben toplam 2.005 adet okudum..Tamamlandığını görmemiştim..Olsun fazla dua göz çıkarmaz değil mi?
Didemcim normal doğum ısrarında sonuna kadar arkandayım ama madem böyle bir kararın var o zaman yok öyle mi yok böyle mi demicen..Doktor erkekse erkek ne yapalım...yolda, bağda, bahçede doğuranlar var cancazıım..sen doktoru sevsen noluuurrr sevmesen noluurrr...Şükret bir doktorun var...Sen sakin sakin acaba nasıl bir süpriz yaşayacağım diye düşün...bunun keyfini çıkar...
özelden yazarım sana..
Bua arada akşam yemeği için fikrin var mı??
Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmmyardımlarınızı bekliyorummm Herkese hayırı cumalarrr...
tatlım bi 50de bana yaz Rabbim kabul etsin inşEşim için tefriciye;4444
Ben - 100
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Toplam; 510
Allah hepinizden razı olsun.. Rabbim kimseyi darda koymasın gönlünüze göre versin inşallah..
Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmmyardımlarınızı bekliyorummm Herkese hayırı cumalarrr...
Selam kızlar
Ben yasinimi okudum tefriciyeye niyetlendim yardımcı olursanız çok sevirim..
Niyetim; eşimin işlerinin yolunda gitmesi ve rızkımızın genişlemesi için..
Okuyan okuyamayan herkesten şimdiden allah razı olsun..
Aslıcım bana 5000 lem yelid yaz canım senin için elimden geleni yaparım ztn mahçubum sana karşı bitiriyim yine alırım..
Çok öpüyorum hepinizi.
Selim paşa kaka yaptı sırtına kadar onu yıkıcam hemen habrr veriyim dedim size kaçtım ben görüşürz..
Eşim için tefriciye;4444
Ben - 100
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Toplam; 510
Allah hepinizden razı olsun.. Rabbim kimseyi darda koymasın gönlünüze göre versin inşallah..
canım banada şimdilik 100 tane yaz.okuyunca gene alırım.malum hasta olucakmışım gibi geliyor onun için söz vermek istemem.okudukça haber vereyim inşallah
şehriye çorbası ama beyaz olanından fırında besamel soslu kabak yemeği pilav salata karpuz ee bide dondurma eşliğinde irmiktatlısıTatlısız yapamıyorum yaaaa
hiç öyle gelmesin anacım..hiç öyle gelmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?