Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aşkolsun meral ne hakkı allah aşkına 3 tane bile okusan yeter amaç çok ağızdan dua almak tabiki.. Hiç kasma kendini lütfen.. Öpüyorum canımcım.

Bende tekrar teşekkür edeyim ozmn.
Rabbim bebekine sağlık sıhhat versin inşallah kolaycacık doğur emi..

Yesinler senin minnakını maşallah iyi olmasına çok sevindim.. Sen mutlu ol bebekinde mutlh olur öle el çırpat işte :))
Sağol canım allah dert versin sana inşallah yazıyorum şimdi..

Ben çıkıyorum kızlar ara ara gelir bakarım bebeğim uyuyprken gidip dua, kuran, twsbih hepsinş yapayım..
Çok öptüm..

ecrinn07/ Aslıcım canım şimdilik bana 1000 (bin) tane yaz yine okumaya çalışırım canım

Son düzenleme:

allah razı olsun canım allah kabul etsin inş dualarla kolay olucak ben inanıyorum

Canım ben normalde kimsenin tefriciyesine katılmadımm çünkü çok fazla okuyamıyorum ezberede bilmiyorum ama sen 3 tane deyince duası olsun deyince 10 tanecik okuyabildim Herkes 100 200 okuyor ama ben ancak bu kadar diğer arkadaşlarımda bu kadar okusamda bişi demezleredi ama ben az okurum diye hiç başlamamıştım kusura bakmasınlar bana olurmu

buketdemet/ Buketcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
sunbal/ Sündüzcüm duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
dejavu_one/ Sedacım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutmasını nasip etsin amin

sağol canım Allah razı olsun.

amin canım inş gnler geçiomu geçmiomu bilemiorum bebişimi artık koklamak istiyorum

temiz kalpli iyi yürekli arkadaşlarım benim çok sağolun kızlar ya benim için dualar okumuşsunuz ağzınıza yüreğinize sağlık inanın çok duygulandım kendi dertleriniz arasında benide unutmamışsınız temiz yüreğiniz dert görmesin inşallah

kızlar inanın korkmuyorum ya hatta bu kadar sakin olduğum için inanın kendime bile hayret ediyorum:26: ben ilk adet gördüğüm günden beri doktorlarla uğraştım ilaçlar kullandım heyet raporları kan vermeler en son bi doktor hiç unutmuyorum 18 yaşında dolmuş evlen hamile kalda pcoların belki geçer demişti...
evlendiğimde herşey yolundaydı iki yıl düzenli hasta olmaya başlamıştım taki kızıma hamile kalana kadar sonra yine başladı ve doktor yüzüme senin kolay kolay çocuğun olmaz dedi anlatmıştım sizede hiç düşünmediğimiz bir anda bir evlat verdi Rabbim ve herşey yoluna girdi şükür şimdi Rabbim gününü saatini belirlemişken sırf doktor istiyo diye suni sancı çekmek fikri ürkütüyo sadece beni artık düzenli aralıklarla ntsye bağlanmalıyım ve 5inde süpriz yapmazsa kızım hergün gidip gelmeliyim bu güne kadar şikayet etmedim hiç hamileyim öyleyim böyleyim diye ama insan çok tedirgin oluyo ya ne biliiim bayaa alışmıştım doktoruma bana hep kadir gecesi doğacak sanki mübarek evladım gibi geliyo ama hayırlısı Rabbim en güzelini nasip etsin inş

Tekrar çokkkkkkkkkkkkkk sağolun kızlar dua okuyan okumayan herkesin yüreğine kalbine sağlık gerçekten çok duygulandım ya

Eşim için tefriciye;4444

Ben - 100
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50

Toplam; 510

Allah hepinizden razı olsun.. Rabbim kimseyi darda koymasın gönlünüze göre versin inşallah..

Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmm yardımlarınızı bekliyorummmHerkese hayırı cumalarrr...

hayırlı olsun canım.bende 1000 tane okudum.okudukça haber veririm.Rabbim hayırlısı ile tez zamanda kavuştursun inşallah meleğine

Eşim için tefriciye;4444

Ben - 100
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50

Toplam; 510

Allah hepinizden razı olsun.. Rabbim kimseyi darda koymasın gönlünüze göre versin inşallah..
tatlım bi 50de bana yaz Rabbim kabul etsin inş

Kızlar ben de lem yelide başladım biraz önce Burcunun paylaştığı gibi duaları okudum Bismillah dedim başladımmm yardımlarınızı bekliyorummmHerkese hayırı cumalarrr...

aslıcım 500 tane çekerim inş canım bende

canım banada şimdilik 100 tane yaz.okuyunca gene alırım.malum hasta olucakmışım gibi geliyor onun için söz vermek istemem.okudukça haber vereyim inşallah

Eşim için tefriciye;4444

Ben - 100
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50

Toplam; 510

bende 50 tane okurum şimdilik..okuyunca haber veririm..
kalırsa sonra yine alırım..haberleşirik beybi..:))

şehriye çorbası ama beyaz olanından fırında besamel soslu kabak yemeği pilav salata karpuz ee bide dondurma eşliğinde irmiktatlısı Tatlısız yapamıyorum yaaaa

benim öyle midem yanıyoki bişey yemek istemiyorum..kahvaltılık bişeyler istiyo canım:...iki haftadır felan böyle..sanırım bazı hamur işleri ve yağlı etli sulu yemekler-yani ağır diye tabir edebileceğimiz yemekler- midemi yakıyo..önceden bişey olmazdı ama şimdi hassaım haliyle..hafif bişeylerle geçiştirincede sağlıklı beslenmiyomuşum gibi geliyo...
en iyisi zaten ızgara yapmakta neyse....bi müddet yine zeytinyağlılar bekle beni:))

hiç öyle gelmesin anacım..hiç öyle gelmesin..

bencede gelmesin ama geliyor işte buket.sende bu yoldan geçtin anlarsın ne hissettiğimi.bugün iğne yaparken hemşire diyorlumlu düşünmek çok önemli,iyi düşün iyi olsun.içimden demesi kolay tabi dedim karnımın şişi indi.hatta 1 kilo verdim.zerre ce pozitif hissetmiyorum sürekli geçen seferde böyle olmuştu diyip duruyorum.çooooooook korkuyorum sonu aynı olacak diye.Allah hakkımızda hayırlısını versin.duaya sığınmaktan başka çarem yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…