- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.681
offf zeynep offf bu ne olumsuzluk yapma şöyle ne kaldı surda zaten az sabır ve olumlu düşün lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26:canım banada şimdilik 100 tane yaz.okuyunca gene alırım.malum hasta olucakmışım gibi geliyor onun için söz vermek istemem.okudukça haber vereyim inşallah
benim öyle midem yanıyoki bişey yemek istemiyorum..kahvaltılık bişeyler istiyo canım:...iki haftadır felan böyle..sanırım bazı hamur işleri ve yağlı etli sulu yemekler-yani ağır diye tabir edebileceğimiz yemekler- midemi yakıyo..önceden bişey olmazdı ama şimdi hassaım haliyle..hafif bişeylerle geçiştirincede sağlıklı beslenmiyomuşum gibi geliyo...
En iyisi zaten ızgara yapmakta neyse....bi müddet yine zeytinyağlılar bekle beni:))
bencede gelmesin ama geliyor işte buket.sende bu yoldan geçtin anlarsın ne hissettiğimi.bugün iğne yaparken hemşire diyorlumlu düşünmek çok önemli,iyi düşün iyi olsun.içimden demesi kolay tabi dedim karnımın şişi indi.hatta 1 kilo verdim.zerre ce pozitif hissetmiyorum sürekli geçen seferde böyle olmuştu diyip duruyorum.çooooooook korkuyorum sonu aynı olacak diye.allah hakkımızda hayırlısını versin.duaya sığınmaktan başka çarem yok....
offf zeynep offf bu ne olumsuzluk yapma şöyle ne kaldı surda zaten az sabır ve olumlu düşün lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26:
çok şükür mide şikayetlerim çok az iftar olduğundan eşime sahur hazırlamadığımdan akşam menüsünü çok tutuyorum sonuçta herşeyden yeterince yemek yetiyoo aslında sen nasıl rahat ediosan öyle ye zaten geçende kusmuştun bu aralar ihtiyatlı olmanda yarar var
Eşim için tefriciye;4444
Ben - 100
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Toplam; 510
Allah hepinizden razı olsun.. Rabbim kimseyi darda koymasın gönlünüze göre versin inşallah..
Kizlarrrrr bugun topigimizin kurulus yıldönümü. Sizlerle birlikte olali tammmmm 1 sene olmus ayyyy
günaydın hanımlar,
güüül hoşgeldin 2 gün önce aklımdan geçtin gül hiç gelmiyor diye, oğlun nasıl,annelik nasıl gidiyor
Hoşbuldum canım, inanırmısın hiç fırsatım olmadı. Kendim hastalandım, bir yandan da oğlum acayip gazlıydı, resmen kolik bir oğlum var tek başıma çok zor günler geçirdim. Annemlerde kaldım bir süre, sonra erkek kardeşimi yanıma getirdim, daha yeni yeni düzene giriyo hayatım diyebilirim. Daha yeni uyuttum şehzademizi fırsat bu fırsat bir bakayım dedim :)
Sizde ne var ne yok? Herkes iyi inşallah?
Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun herkese hayırlı kandiller benim dün iftardan önce kanamam başladı halen devam ediyor doktora gîtsem mi diye karar veremiyorum adamda bıktı artık
Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun herkese hayırlı kandiller benim dün iftardan önce kanamam başladı halen devam ediyor doktora gîtsem mi diye karar veremiyorum adamda bıktı artık
Günaydın, ben geldim, unutmadınız değilmi beni, ben çok özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?