Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım banada şimdilik 100 tane yaz.okuyunca gene alırım.malum hasta olucakmışım gibi geliyor onun için söz vermek istemem.okudukça haber vereyim inşallah
offf zeynep offf bu ne olumsuzluk yapma şöyle ne kaldı surda zaten az sabır ve olumlu düşün lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26:

çok şükür mide şikayetlerim çok az iftar olduğundan eşime sahur hazırlamadığımdan akşam menüsünü çok tutuyorum sonuçta herşeyden yeterince yemek yetiyoo aslında sen nasıl rahat ediosan öyle ye zaten geçende kusmuştun bu aralar ihtiyatlı olmanda yarar var

ya o hisleri tarif etmek kolay değil..ben san ki olmuşta tutmuş gibi kuzucuklarım diye seviyodum..ama bi gün durup dururken kendi kendime dedim ki tamam gittiler..o an bişey hissetmedim..gittiler hissinden başkaç..taki test günü gelpte negaatifi görünce yinede anıra anıra ağlamıştım..yalnızdım..2 gün kesintisiz ağladım:..eşimde yoktu evde yalnız kalmak istiyodum..ne bileyim yaa.. Hem hissediyosun hem hissetmiyosun..ama sen gamzeyi örnek al...oda bir sürü belirti belirsizlik ararken ararken hamile kaldı..allah nasip etmiş se olur..korkup durma yanii..bi daha da test yapma..pazartesi yaparsın...ne çıkarsa çıksın...ihtimali biliyoruz kendimizi hazırlıyoruz..kaybedersek kaldığımız yerden devam ediyoruz kazanırsak zaten dünyalar bizim oluyo:))

haklısın..dikkat etmeye çalışıyorum..

Aslıcım senin için toplam 2100 tane lem yelid çektim.
Çiğdem cim senin içinde 150 tane salatı tefriciye okudum.Allah ım kabul etsin inşallah canlarım.yarında topiğin duasını okuyayım diyorum hazır mübarek günken dilden teşbihi düşürmemek lazım.

CİGDEM canım bugün duanı ettim ama bir türlü fırsat bulup yazamadım, Rabbim kabul etsin inşallah,bana şimdilik 300 tefriciye yaz, onu bitirip üzerine okurum inşallah

Günaydınnn,

herkese mutlu hafta sonları olsunn..

Aslı mmmm bana 5000 lem yelid yaz canımcım sen okuyunca tekrar yazarım..

Çiğdem canım benim tefriciyen hayırlı olsun inşAllah bana da şimdilik 200 ad yaz inşAllah bitirince alırım tekrar.. bebişini bol bol kokluyorum

günaydın hanımlar,

güüül hoşgeldin 2 gün önce aklımdan geçtin gül hiç gelmiyor diye, oğlun nasıl,annelik nasıl gidiyor

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,

güüül hoşgeldin 2 gün önce aklımdan geçtin gül hiç gelmiyor diye, oğlun nasıl,annelik nasıl gidiyor

Hoşbuldum canım, inanırmısın hiç fırsatım olmadı. Kendim hastalandım, bir yandan da oğlum acayip gazlıydı, resmen kolik bir oğlum var tek başıma çok zor günler geçirdim. Annemlerde kaldım bir süre, sonra erkek kardeşimi yanıma getirdim, daha yeni yeni düzene giriyo hayatım diyebilirim. Daha yeni uyuttum şehzademizi fırsat bu fırsat bir bakayım dedim :)
Sizde ne var ne yok? Herkes iyi inşallah?

Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun herkese hayırlı kandiller benim dün iftardan önce kanamam başladı halen devam ediyor doktora gîtsem mi diye karar veremiyorum adamda bıktı artık

oyy geçmiş olsun sana canım, erkek çocukların genelde gaz problemi çok oluyormuş birde kızlara nazaran daha çok ağlıyorlar Allah yardımcınız olsun canım, bizdede bir yaramazlık yok kızların hepsi iyi

Günaydın kızlar güzel bir hafta sonu olsun herkese hayırlı kandiller benim dün iftardan önce kanamam başladı halen devam ediyor doktora gîtsem mi diye karar veremiyorum adamda bıktı artık

Onun işi o canım neden bıksın ki.. Gitmeni öneririm, inşallah bir problem yoktur.

Özlemcim sorma valla, hamileyken öyle kızardım ki erkek çocuğu gazlı olur derler dururlardı bana, ne yapsak fayda etmiyo bizim gazmana Yine uyandı çıldıracağım birazdan

Kızlar Günaydınnn...Mutlu Hafta Sonlarıı...‘’LEM YELİD’’ LİSTEM Allah hepinizden razı olsunnnn
Aslı……20,000
Buket……1,000
Nazan…….4,000
Burcu…….5,000
Çiğdem……5,000
Meral…….1,000
Yasemin…..3,000
Tümay……3,000
Bircan……2,000
Duamnur…..1,000
Zeynep….2,100
Didem…500
Sündüz….1,000
Bedriye….5,000
TOPLAM:53,600

KALAN: 16,400

Günaydın, ben geldim, unutmadınız değilmi beni, ben çok özledim sizleri

Hoşgelddiinnn.. kuzucunnla senin iyi olmana sevindimm.. ayrıca niye unutalım geçenlerde daha önceki sayfalarda nerde bu kız diye kulaklarını çınlatıyordu kızlar :)) oğlunun yeni resimlerini de yükle uygun zamanda, çok koklayarak kucaklıyorum bebişini

canım benimm bence hiç oyalanmadan git adam niye bıksın adı üstünde adam doktor sende hastasın o zaman sende doktordan bık durduramadı şu kanamayı diye, bi baksın iyi mi herşey yolunda mı? Hemde bi sor bakalım normalde kaç saat sürerse hemen doktora gitmen gerekliymiş yada ne kadar beklemeliymişsin ara bence hemen, hemde olumlu haberler alırsın rahatlarsın hayırlsıylaa.. bizide haberdar et..

Tümay dün hastane çıkışı durum bildirdi mi kızlar ben görmedim.. herşey yolunda inşAllah..

Özlemm selam canımm.. Nassınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…