- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.701
Dün iftara doğru aşırı geldi şimdi de pet kullanıyorum damla damla geliyorcanım kanaman çokmu oluyor , bence sen bi git bıkmaz alışıktır o
Hoşgeldin canım senin gazman iş başında demek Allah kolaylık versinGünaydın, ben geldim, unutmadınız değilmi beni, ben çok özledim sizleri
Özlemm selam canımm.. Nassınn..
Hoşgelddiinnn.. kuzucunnla senin iyi olmana sevindimm.. ayrıca niye unutalım geçenlerde daha önceki sayfalarda nerde bu kız diye kulaklarını çınlatıyordu kızlar :)) oğlunun yeni resimlerini de yükle uygun zamanda, çok koklayarak kucaklıyorum bebişini
Hoşgeldin canım senin gazman iş başında demek Allah kolaylık versin
canım dün sana soru sordum görmedin sanırım,adet oluyorum lem yelid çekmek istiyorum senin için geçen gün k.burcu eşine sormuş adetliyken dudak kıpırdatmadan okunurmuş dedi okuyayımmı yoksa zaman varmı adetin bitmesinimi bekleyeyim?
Kızlar Günaydınnn...Mutlu Hafta Sonlarıı...‘’LEM YELİD’’ LİSTEM Allah hepinizden razı olsunnnn
Aslı……20,000
Buket……1,000
Nazan…….4,000
Burcu…….5,000
Çiğdem……5,000
Meral…….1,000
Yasemin…..3,000
Tümay……3,000
Bircan……2,000
Duamnur…..1,000
Zeynep….2,100
Didem…500
Sündüz….1,000
Bedriye….5,000
TOPLAM:53,600
KALAN: 16,400
hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
buketdemet/ Buket 05.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 06.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ Seda 07.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
CANLAR DUALARINIZI OKUDUM.RABBİM HAYIRLISI İLE KABUL EDER İNŞALLAH.
diğer arkadaşlar içinde okumaya çalışıcam gün içinde.böyle güzel bi günü bulmuşken hepinizin duasının bitireyim istiyorum ama bakalım ne kadar okuyabilcem
Hoşgelddiinnn.. kuzucunnla senin iyi olmana sevindimm.. ayrıca niye unutalım geçenlerde daha önceki sayfalarda nerde bu kız diye kulaklarını çınlatıyordu kızlar :)) oğlunun yeni resimlerini de yükle uygun zamanda, çok koklayarak kucaklıyorum bebişini
canım benimm bence hiç oyalanmadan git adam niye bıksın adı üstünde adam doktor sende hastasın o zaman sende doktordan bık durduramadı şu kanamayı diye, bi baksın iyi mi herşey yolunda mı? Hemde bi sor bakalım normalde kaç saat sürerse hemen doktora gitmen gerekliymiş yada ne kadar beklemeliymişsin ara bence hemen, hemde olumlu haberler alırsın rahatlarsın hayırlsıylaa.. bizide haberdar et..
Tümay dün hastane çıkışı durum bildirdi mi kızlar ben görmedim.. herşey yolunda inşAllah..
Özlemm selam canımm.. Nassınn..
Kızlar doktordan geldim.hersey yolunda ama suyu biraz fazla dedi.şekerden olabilir dedi.şekerimi ölçülerim sonucları aldım normal çıktı.netten araştırıyorum bebekteki anomalilerden kaynklanabilir yazıyo.bebek şutu yutmuyodur yada bir yerinde bir açıklık vardır gibi.aksam 7de ayrıntılı yapacak bı doktor buldum ona gidecem.
Allaha dua etmekten baska yapacak bişeyim yok.inşallah bisey çıkmaz sebepsizdir.
Dualariniza cok ihtiyacım var.amniosentez yaptirmadigim icin cok pişmanım suan.gerçi yaptirsaydimda ne olacaktı onuda bilmiyorum.değişen bisey olacakmiydi. Allaha kaldı hersey.O ne yazmışsa o olur.Dua edin noolur
kızlar doktordan geldim.hersey yolunda ama suyu biraz fazla dedi.şekerden olabilir dedi.şekerimi ölçülerim sonucları aldım normal çıktı.netten araştırıyorum bebekteki anomalilerden kaynklanabilir yazıyo.bebek şutu yutmuyodur yada bir yerinde bir açıklık vardır gibi.aksam 7de ayrıntılı yapacak bı doktor buldum ona gidecem.
Allaha dua etmekten baska yapacak bişeyim yok.inşallah bisey çıkmaz sebepsizdir.
Dualariniza cok ihtiyacım var.amniosentez yaptirmadigim icin cok pişmanım suan.gerçi yaptirsaydimda ne olacaktı onuda bilmiyorum.değişen bisey olacakmiydi. Allaha kaldı hersey.o ne yazmışsa o olur.dua edin noolur
Kandilimiz mubarek dualarimiz kabul ollsun...
Seda nasil acaba haberi olan varmi?İnsallah agrisi sizisi yoktur ....
Duamnur /Burcu acaba baska doktora yine mi gitsen yada kendi doktorunu arasan cok dua etcam sana bugun
Yok canlarım gitmedim eşim götürmüyor birşey yoktur dîyor doktorda hafta sonu yok her kanı gördüğümde içim yanıyor ama ne yapabilirim duygusuz kocam götürmüyorburcu canım aradınmı dr u?ne dedi kanama için?umarım önemli bişey değildr ve çoktan geömiştir canım.bebeişinde sende Allah a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?