Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım dün sana soru sordum görmedin sanırım,adet oluyorum lem yelid çekmek istiyorum senin için geçen gün k.burcu eşine sormuş adetliyken dudak kıpırdatmadan okunurmuş dedi okuyayımmı yoksa zaman varmı adetin bitmesinimi bekleyeyim?

Hoşbuldum bedişim, tabi hemen yükleyim :)
Sen nasılsın? Nasıl gidiyo hamilelik, maşallah bitirmişsin haftaları birşey kalmamış

Hoşgeldin canım senin gazman iş başında demek Allah kolaylık versin

Amiin canım inşallah

tatlım bana 1000 yaz şimdi başlıyorum çekmeye

hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
buketdemet/ Buket 05.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 06.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ Seda 07.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması

CANLAR DUALARINIZI OKUDUM.RABBİM HAYIRLISI İLE KABUL EDER İNŞALLAH.
diğer arkadaşlar içinde okumaya çalışıcam gün içinde.böyle güzel bi günü bulmuşken hepinizin duasının bitireyim istiyorum ama bakalım ne kadar okuyabilcem

allah razı olsun allahım kabul etsin inş

gul1982/ Gül 12.08.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
melek2828/ Nazan 13.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
btskn/ Bircan 14.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
burju82/ B.burcu 15.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması
nartanesiii/ Ayşe 16.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması

Kızlar dualarınızı okudum.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah.

burcu canım aradınmı dr u?ne dedi kanama için?umarım önemli bişey değildr ve çoktan geömiştir canım.bebeişinde sende Allah a emanet olun

Bedriyecim bende bebegimde cok iyiyiz keyfi yerindeydi minnakimin ...

Kızlar doktordan geldim.hersey yolunda ama suyu biraz fazla dedi.şekerden olabilir dedi.şekerimi ölçülerim sonucları aldım normal çıktı.netten araştırıyorum bebekteki anomalilerden kaynklanabilir yazıyo.bebek şutu yutmuyodur yada bir yerinde bir açıklık vardır gibi.aksam 7de ayrıntılı yapacak bı doktor buldum ona gidecem.
Allaha dua etmekten baska yapacak bişeyim yok.inşallah bisey çıkmaz sebepsizdir.
Dualariniza cok ihtiyacım var.amniosentez yaptirmadigim icin cok pişmanım suan.gerçi yaptirsaydimda ne olacaktı onuda bilmiyorum.değişen bisey olacakmiydi. Allaha kaldı hersey.O ne yazmışsa o olur.Dua edin noolur

Kandilimiz mubarek dualarimiz kabul ollsun...
Seda nasil acaba haberi olan varmi?İnsallah agrisi sizisi yoktur ....
Duamnur /Burcu acaba baska doktora yine mi gitsen yada kendi doktorunu arasan cok dua etcam sana bugun

Canim hic korkma sen bu bebegi cok bekledin Rabbimde verdi du edicez Allahin izniyle hic biseyi cikmayacak sag salim dogacak ...Kendini strese sokup bebegide uzme ben inaniyorum Rabbim cok buyuk senin yavrunda sapasaglam ...

Doktor aradı seker degerim biraz yuksekmis.suyun fazla olmasının sebebide oymuş.ben tatlı yemem ama pogacayi ekmeyi biraz kes dedi.boyle olmasına sevindim.en azından benim elimdeki bisey.yemem olur biter.zaten son iki haftadır midem yaniyodu.bende alarm verdigini anlamıştım hafif seyler yemeliyim diyodum. Cokta farkında değilim ama biraz fazla yüklendim heralde kızım beslensin diye:)inşallah aksamda bisey çıkmaz.

canım allah korusun öyle hemen kötü düşünme inş bi sorun çıkmıcaktır seker için 1 saatlik testimi yaptılar 3 saatlik olandanmı allahım bebişine sağlık afiyet versin canım rahim kapalı kutu hepimizin dua etmekten başka çaresi yok inş bu gece sanada dua edelim istediğin bi dua olursa yaz lütfen

Kandilimiz mubarek dualarimiz kabul ollsun...
Seda nasil acaba haberi olan varmi?İnsallah agrisi sizisi yoktur ....
Duamnur /Burcu acaba baska doktora yine mi gitsen yada kendi doktorunu arasan cok dua etcam sana bugun

burcu canım aradınmı dr u?ne dedi kanama için?umarım önemli bişey değildr ve çoktan geömiştir canım.bebeişinde sende Allah a emanet olun
Yok canlarım gitmedim eşim götürmüyor birşey yoktur dîyor doktorda hafta sonu yok her kanı gördüğümde içim yanıyor ama ne yapabilirim duygusuz kocam götürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…