- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.721
Kızlar doktordan geldim.hersey yolunda ama suyu biraz fazla dedi.şekerden olabilir dedi.şekerimi ölçülerim sonucları aldım normal çıktı.netten araştırıyorum bebekteki anomalilerden kaynklanabilir yazıyo.bebek şutu yutmuyodur yada bir yerinde bir açıklık vardır gibi.aksam 7de ayrıntılı yapacak bı doktor buldum ona gidecem.
Allaha dua etmekten baska yapacak bişeyim yok.inşallah bisey çıkmaz sebepsizdir.
Dualariniza cok ihtiyacım var.amniosentez yaptirmadigim icin cok pişmanım suan.gerçi yaptirsaydimda ne olacaktı onuda bilmiyorum.değişen bisey olacakmiydi. Allaha kaldı hersey.O ne yazmışsa o olur.Dua edin noolur
Canım lütfen içini ferah tut öyle araştırıp canını da sıkma bebişi de üzmeeeDoktor aradı seker degerim biraz yuksekmis.suyun fazla olmasının sebebide oymuş.ben tatlı yemem ama pogacayi ekmeyi biraz kes dedi.boyle olmasına sevindim.en azından benim elimdeki bisey.yemem olur biter.zaten son iki haftadır midem yaniyodu.bende alarm verdigini anlamıştım hafif seyler yemeliyim diyodum. Cokta farkında değilim ama biraz fazla yüklendim heralde kızım beslensin diye:)inşallah aksamda bisey çıkmaz.
canım vakti var hastalığın bitice de okuyabilirsin
Kızlar Günaydınnn...Mutlu Hafta Sonlarıı...LEM YELİD LİSTEM Allah hepinizden razı olsunnnn
Aslı 20,000
Buket 1,000
Nazan .4,000
Burcu .5,000
Çiğdem 5,000
Meral .1,000
Yasemin ..3,000
Tümay 3,000
Bircan 2,000
Duamnur ..1,000
Zeynep .2,100
Didem 500
Sündüz .1,000
Bedriye .5,000
TOPLAM:53,600
KALAN: 16,400
Eşim için tefriciye;4444
Ben - 300
Annem - 200
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Didem - 50
Zeynep - 150
Buket - 50
Aslı - 1000
Burju - 300
Bediş - 200
Toplam:2660
Allah hepinizden raZı olsun.. Şu mübarek gecede hepiniz dualarımdasınız kalbinşDen geçen tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah..
Herkesin kandili mübarek olsun..rabbim hep yüzümüzü güldürsün..
dediki hayır normal..bu arada ölçüyo..bende netten bakmışım bebeğin dışında kalan siyah alanlar sıvıdır..tek tek bütün alanları ölçtü topladı 19 çıktı..üst eşik 20..bende nette öyle okudum..dediki üst sınır 20 dir..üst sınıra yakın ama normal olabilir..ee şiimdi bi radyoloğun diyiş tarzına bak bi bizim doktorunkine...en son sizin soracağınız bişey varmı dedi..yok dedik..öle yüzümüz güldü..Allah ali ipek ten razı olsun..giderkende diyorumki keşke bende doktor olsam insanlara güzel haberler versem..sorun yok desem iyileşeceksiniz, anneniz yaşıyacak babanızın sağlığı gayet iyi desem:=))))
anlayacağınız biraz doktor kurbanı oldum..bu arada bişey daha diyeyim..doktor önce ayrıntılınızı kim yapmıştı diye sorduya, sonrada bana bi form imzalattı amniyo sentez yaptırmayı ben istemedim diyee..ee hepsi üst üste geldi kızlar yaa..
ama iyi oldu bana.Allah önce eşşeğini kaybettirip sonra buldururmuş ya onun gibi oldu...
ayrıntılıdanda çıktık ya eşim diyo ki kızım diyecekki beni zorla hasta edecekler arkadaş..
neyse şuan iyiyim çok şükür..hepinizden Allah razı olsun.Kadir geenizi tabrik ederim dua edelim..yer gök dua ile..
canım gözün aydın allah bir daha kötü birsey duyurmasın bebeğin inşallah sağlıkla gelsindediki hayır normal..bu arada ölçüyo..bende netten bakmışım bebeğin dışında kalan siyah alanlar sıvıdır..tek tek bütün alanları ölçtü topladı 19 çıktı..üst eşik 20..bende nette öyle okudum..dediki üst sınır 20 dir..üst sınıra yakın ama normal olabilir..ee şiimdi bi radyoloğun diyiş tarzına bak bi bizim doktorunkine...en son sizin soracağınız bişey varmı dedi..yok dedik..öle yüzümüz güldü..Allah ali ipek ten razı olsun..giderkende diyorumki keşke bende doktor olsam insanlara güzel haberler versem..sorun yok desem iyileşeceksiniz, anneniz yaşıyacak babanızın sağlığı gayet iyi desem:=))))
anlayacağınız biraz doktor kurbanı oldum..bu arada bişey daha diyeyim..doktor önce ayrıntılınızı kim yapmıştı diye sorduya, sonrada bana bi form imzalattı amniyo sentez yaptırmayı ben istemedim diyee..ee hepsi üst üste geldi kızlar yaa..
ama iyi oldu bana.Allah önce eşşeğini kaybettirip sonra buldururmuş ya onun gibi oldu...
ayrıntılıdanda çıktık ya eşim diyo ki kızım diyecekki beni zorla hasta edecekler arkadaş..
neyse şuan iyiyim çok şükür..hepinizden Allah razı olsun.Kadir geenizi tabrik ederim dua edelim..yer gök dua ile..
çok şükür sonunda doktorun yanından mutlu ayrılmışsınız Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın,şimdi sen doktorunu değiştirecekmisin nasılda arada hemen yazı imzalatmış cık cık cık
sağol canım Allah razı olsun..canım gözün aydın allah bir daha kötü birsey duyurmasın bebeğin inşallah sağlıkla gelsin
kızlar nasılsınız uğrayamadımtemizlik yaptım bugün..
Kadir geceniz mübarek olsun rabbim bu mübarek gecede uzanan ellerimizi geri çevirmesin
allahım dertlilere deva,hastalara şifa,borclulara eda nasib eylesin günahlarımızı affeylesin..
Bebek isteyenlere hamile kalmayı,
hamile olanlara sorunsuz sağlıklı hamilelik ve kolay doğum ,sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah..
Rabbim ailelerimizden sevdiklerimizden bizleri ayırmasın evlarlarımıza sağlıklı hayırlı bir ömür nasib eylesin..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben gideyimde biraz ibadet edeyim:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?