Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım lütfen içini ferah tut öyle araştırıp canını da sıkma bebişi de üzmeeeben inanıyorum herşey yolunda inşallah akşam doktordan çıkınca mutlu mutlu gideceksin eve

Kızlar Kadir gecenız mübarek olsun Rabbim bu mübark günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder inşallahhhDualarımdasnız dualarınızda unutmayınnn

Eşim için tefriciye;4444

Ben - 300
Annem - 200
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Didem - 50
Zeynep - 150
Buket - 50
Aslı - 1000
Burju - 300
Bediş - 200

Toplam:2660

Allah hepinizden raZı olsun.. Şu mübarek gecede hepiniz dualarımdasınız kalbinşDen geçen tüm dilekleriniz kabul olsun inşallah..

Herkesin kandili mübarek olsun..rabbim hep yüzümüzü güldürsün..

graphicdesigner/ Yasemin sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
Kızlar dualarınızı okudum

*|*..İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Mübarek olsun

kızlar hepinizin kandili mübarek olsunRAbb im bu geceni hürmetine kalbiniden geçen bütün hayırlı dilekleri ihsan etsin,hiç birinizi darda sıkıntıda bırakmasın,AMİN

ASLI canım benden 10000 tane al,7000 tane çektim 3000 inide bugün tamamlarım inş

canım benden de 1000 tane al cumaya kadar değil mi?geçen zeynep'in gibi olmasın da,onu cumaya kadar sanmıştım meğer daha erken bitmesi gerekiyorumuş allah tan kızlar fazla fazla okumuşlar da eksik olmadı

kızlar şimdi geldim eve..telefonumuda evde unutmuşum o telaşla...ya bizi telaştıran doktor oldu..yani ikidir doktoru deniyorum bişey anlamıyorum..doktor ekrana bakıyo ben doktora bakıyorum acaba ne diyecek diye... mimiklarini tavırlarını çözemedik bi türlü... bugünde baktı baktı ortamda bi sessizlik suyu biraz fazla dedi..sonrada sizin ayrıntılı usg nizi kim yapmıştı dedi..ee ne anlarsın şimdi bundan..neyse baktı sonra konuşuyoruz..niye fazladır doktor? genelde sebepsiz ama şekerdende olabilir..şeker sonucunuzu bi görelim..ya şeker bende ne alaka diye düşündüm ben tatlı yemem sevmem..alakası olmaya bilir neyse.bizi şüphede bıraktı çıktık oradan..şekeri içmiştim bir saatin dolmasını bekliyoruz..bu arada internetten herşeye bakıyoruz..insanın aklına herşey geliyo...o arada herşeyi düşünüdük..suyun fazla olması birinci sebep sebepsizlik..ikincisi şeker..sonrada bebekteki anomalilikten olabilir..yutamıyodur beyni gelişmemiştirde suyu ondan fazladır felan..gelen Allahtan yapacak bişey yok ama ben pişmanları oynuyorum..amniyosentez yapmadım belki bişey varsa çıkardı erken teşhis olurdu..felan filan..
neyse doktordan çıktık eşim dediki bu doktor benim için bitmiştir.madem fırsatımız var değiştirelim doktoru diye sinirlendi durdu..bizim moral yerle bir..ne yapsak diye düşünüyoruz.. ayrıntılıya girelim dedik..e cumartesi bide saat geçmiş...neyse bütün hastaneleri aradık.. en son ali ipek diye bi doktor bulduk kiiAllah ondan razı olsun..böyle benim içime su serptti...
saat 7 ye randevu verdi..bu arada benim doktor aradı şeker biraz yüksekmiş suyun ondan fazla dedi ama tabi içimiz soğumadı..7 oldu kalktık gittik..doktor 2 dakka baktı sonra aldı sazı eline..Allaaaaahh nele rdemediki..tek tek herşeyi anlattı herşeyi söyledi..işte beyincik normal beyinciğin arkasında sıvı olması lazım normal, beyin tabakaları arası normal kalp kapakçıkları normal. sağ böbrek normal sol böbrek normal, böbrekleri besleyen damarlar idrar torbası normal, oooooooo daha ne sayayımki..otomatiğe bağlamış gbi anlattı da anlattı..o anlattıkça biz ağlayacaktık nerdeyse..en son dediki suyu normal..dedikki hocam fazla dediler..
devamı ..

dediki hayır normal..bu arada ölçüyo..bende netten bakmışım bebeğin dışında kalan siyah alanlar sıvıdır..tek tek bütün alanları ölçtü topladı 19 çıktı..üst eşik 20..bende nette öyle okudum..dediki üst sınır 20 dir..üst sınıra yakın ama normal olabilir..ee şiimdi bi radyoloğun diyiş tarzına bak bi bizim doktorunkine...en son sizin soracağınız bişey varmı dedi..yok dedik..öle yüzümüz güldü..Allah ali ipek ten razı olsun..giderkende diyorumki keşke bende doktor olsam insanlara güzel haberler versem..sorun yok desem iyileşeceksiniz, anneniz yaşıyacak babanızın sağlığı gayet iyi desem:=))))
anlayacağınız biraz doktor kurbanı oldum..bu arada bişey daha diyeyim..doktor önce ayrıntılınızı kim yapmıştı diye sorduya, sonrada bana bi form imzalattı amniyo sentez yaptırmayı ben istemedim diyee..ee hepsi üst üste geldi kızlar yaa..
ama iyi oldu bana.Allah önce eşşeğini kaybettirip sonra buldururmuş ya onun gibi oldu...
ayrıntılıdanda çıktık ya eşim diyo ki kızım diyecekki beni zorla hasta edecekler arkadaş..
neyse şuan iyiyim çok şükür..hepinizden Allah razı olsun.Kadir geenizi tabrik ederim dua edelim..yer gök dua ile..

çok şükür sonunda doktorun yanından mutlu ayrılmışsınız Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın,şimdi sen doktorunu değiştirecekmisin nasılda arada hemen yazı imzalatmış cık cık cık

canım gözün aydın allah bir daha kötü birsey duyurmasın bebeğin inşallah sağlıkla gelsin

değiştirecem yaf..bi başka doktor var..geçen zaten gitmiştim...ona benim bi arkaş gitmişti o doğurttu zaten..bana da illa ona git demişti..şimdi ona gidecem naapiyim..

KIZLAR NASILSINIZ UĞRAYAMADIMTEMİZLİK YAPTIM BUGÜN..
KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU MÜBAREK GECEDE uzanan ellerimizi geri çevirmesin
ALLAHIM dertlilere deva,hastalara şifa,borclulara eda nasib eylesin günahlarımızı affeylesin..
BEBEK isteyenlere hamile kalmayı,
HAMİLE olanlara sorunsuz sağlıklı hamilelik ve kolay doğum ,sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin İNŞALLAH..
RABBİM ailelerimizden sevdiklerimizden bizleri ayırmasın evlarlarımıza sağlıklı hayırlı bir ömür nasib eylesin..

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Canım arkadaşlarım kadir gecemiz mübaraek olsun dualarımdasınız dularınızda olmak umuduyla inş buketçim gözün aydın canım allaha çok şükür bi sıkıntı yokmuş allah bidaha yasatmasın

tmyomr/ Tümay 20.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye 21.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
tb_fb/Tuba 22.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu 23.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 26.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ Mesude 27.08.2013 salı Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
superz/ Ebru 28.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze 29.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

hayırlısı ile dua listesini bitirdim kızlar.bu mübarek gecede bitirmeyi çok istedim bitti şükür
sonundada diimin döndüğünce dua ettim hepinize.Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün,yüzü gülenlerin gülücüklerini soldurmasın inşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben gideyimde biraz ibadet edeyim:)))))))))

ET TABİ.ibadetten sonra Allah ım sen beni vesveselerden koru diye dua et bol bol.inan ilk okuduğumda dedim bu kız canını sıkmaya yer arıyor diye.boşversene sen.karı koca dr lara uyup sapasağlam cimcimeyi hasta etmeye uğraşıyorsunuz bak bu 2 etti.kızım Allah bilir ama öyle herşey içime doğmaz benim.senin kızının bahsi geçtiğinde ,yumuk yumuk bal lokma bi kız çocuğu koşuyor gözümün önünde.Allah a emanet canım.sağlıcakla kucağına alacaksın sonrada bize boy boy resimlerini göstereceksin Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…