- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.741
Allah razı oldun ağzına yüreğine Saglik CNm Rabbim bu gecenin yüzü duyu hürmetine dualarını kabul eylesin ne arzun isteğin varsa verdin inşallah kandilin mübarek ibadetlerin makbul eylesintmyomr/ Tümay 20.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye 21.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
tb_fb/Tuba 22.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu 23.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 26.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ Mesude 27.08.2013 salı Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
superz/ Ebru 28.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze 29.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayırlısı ile dua listesini bitirdim kızlar.bu mübarek gecede bitirmeyi çok istedim bitti şükür
sonundada diimin döndüğünce dua ettim hepinize.Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün,yüzü gülenlerin gülücüklerini soldurmasın inşallah
slm bedriye nasılsın?gecen hayırlara vesile olsun inşallah.bu gecede oldumu ağrın?ses veriyormu senin ufaklık?anne uyuma bak mübarek gece gel 2 rekat namaz kılalım diyormu?
canlarım benimm kandilimiz mübarek olsun..
buketiimm yüreğim ağzımda son sayfadan öne doğru okudum o yüzden önce çok şukur herşey iyi olduğu haberini aldım, Allah sana da evladına da sağlık sıhhat versin inşallah.. doktoru bencede değiştir daha soğukkanlı bi doktora ihtiyacın var kesinlikle ve ayrıntılı yapan doktordan Allah razı olsun gerçekten yüzümüzü güldürdü akşam mübarek akşam :)) su konusundan bende çok korkuyorum Allah korusun gerçi de ki neyden korkmuyorsun
size bişey anlatıcam benim bi adak gibi bişeyim vardı gebe kalınca hayırlısıyla şeker dağıtıcam diye bi cami var cadde üzerinde kalabalık bugun görümcemle gittik dua ettik şeker dağıtıyoruz teyzeler gözün aydın diyor tanımadığım insanlar Allah kucağına da almayı kısmet etsin diye dualar ediyor çok duygulandım gözlerimden nasıl pıtır pıtır akıyor gözyaşlarım bi teyze elimi tuttu Allah ım dedi ne olur benim evladımıda böyle güldür yüzünü ama ağlıyor olmuyor mu diyebildim 12 yıldır olmuyor dedi Allah ım sarıldım teyzeye kızınada dua ederim olucak inşallah olucak teyze dedim o kadar duygulandım ki ama kalabalık olduk baya neyse bi kadın geldi konusu oldu mu bilemiyorum belki görümcem demiştir orada kızı olucak kısmetse diye kızıının adını ne koyucaksınız dedi ben net değil dedim adını mine koyucaksın kızının sen dedi bende yoo alakası yok gibilerinden baktım sanırım peki dedi mine ye benzer bişey koymayı düşünmüşsün ama sen dedi mina dedim düşündük evet dedi mina ama biz normal tanışıyor gibi konuşuyoruz iki adım attı kızına o ismi koyucaksın koyuncada beni içinden geçir demişti de dedi gitti .. ortam çok kalabalık oldu muhabbet ediyoruz ordakilerle görümcem yanıma geldi dedi garip değil mi o kadar isim var sana mina ya mine ye benzer ismi soruyor sana pek doğal geldi muhabbet dedi sonradan dedim hakikatende enteresan di mi? ama eşim hala mina koyalım o zaman demiyor o ayrı..
Bu gece herbirinize ayrı ayrı dualar ettim Rabbim inşallah herkesin hepimizin yüzünü güldürsün.. Zeynep çok geçtin gönlümden inşallah tüm yüreğimle diliyorum ki 5 ağustosda seninle güleceğiz inşallah.. Meral e, Aslı ya Burcu ya özlem e Ebru ya aklıma bu sıra gelmeyen tümm kızlara diyerek bağışladım ve gebe olanlarımıza da sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin inşallah..
yaa Zeynep namaz kılmadım kuran okudum ama namaz kılmadım sende şimdi rekat sayısı bile yazmışsınn takıntılıyım ben yaa.. sen bana vesile ol bu mubarekek gecede namaz kılmadım diyede geçtim kaç kez gönlümden gidip kılayım brazdan ben.. ağrı bi oluyoorr bi olmuyor hareketleri var çok şükür de çok istifra ediyorum riskli olabilir yazıyor öncesinde olmuyorsa ki benim olmadı başında da istifra durumu ptesi doktorla konuşucam ama başdönmesi falan diyor o yok çok şükür..
ay nolayr yazılanları okuma canım.pazartesi sorarsın dr a.inşallah bişey yoktur ama.malum havalar sıcak.normal insanların bile bulanıyor midesi.takma hiç kafanı.o yazılanlar yüzünden dün gece saatlerce ağladım ben varyabaşım hala çatlayacak gibi ağrıyor.noldu biliyonmu?ben bi jel kullanıyorum.progestan içerikli.neyse bu mendebur afedersin vajen ağzına birikiyor tortu halinde.sıkıntı veriyor insna.neyse dün gece dedim temizliyeyim en azından dışardaki kısmı.neyse temizlerken anam bide ne görim bi et parçası var orda.Allah ım elim ayağım boşaldı ne bu diye.hemen eşimi çağırdım oda ne anlasın garip.gece yarısı nereye gidelim.hemen girdik nete.Allah ım neler neler yazıyor.hele resimler.aklım çıktı benimde mi böyle olacak diye.bide diyorum böyle bişey olduğuna göre bebk zaten gitti.... ağla anam ağla.sabah hemen aradım dr u ne yapayım diye.gel dese gitcem.neyse gayet rahat konuştu.noramlmiş.tahrişten oluyormuş bazı hastalarda.3-4 gün jeli bırak.iğneyi 2 ampul vurdur.o arada testinide yaptırmış olursun dedi.ohhhhhhhhhhhh dedim ya.canım hala yanıyor,oturamıyorum üstüne ama önemli değilmiş ya şükür dedim
bedişte kaybolduğuna göre herhal namaz kılmaya gitti.Allah şimdiden kabul etsin inşallah.herkese hayırlı geceler.Allah a emant olun
Zeynep inan tam yine vazgeçmek üzreydim ki sen yine yazmışsın..ben gitmemiştim gidiyorum şimdi ben çıkarım sen gelirsin.. ben şu an namaza gidiyorum sevabınıda seninle paylaşayım inşallah.. kılmayacaktım inan.. hadi kaçtımm.. hepinizi öptüm Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin.Amin.
mesudecim ne güzel bir dua yazmışsın ALLAH senden razı olsun senin sayende okudum AMİN dedim RABBİM KABUL ETSİN GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN İNŞALLAH..Ey Yüceler Yücesi Rabbimiz, işte yüce dergâhına geldik; boyun büküyor, huzurunda kemerbeste-i ubûdiyet içinde el pençe divan duruyor, affına iltica ediyoruz. Eğer biz kullarını kapından uzaklaştırırsan, biz gidip hangi kapıya sığınabiliriz?! Şayet huzurundan kovacak olursan biz kime yalvarırız?!
Ey en büyük günahları bile bağışlayan ve en büyük kusurları, eksikleri bile sarıp sarmalayan Rabbimiz! Senden, en kahredici günahlarımızı bile bağışlayıp yok saymanı, yüzümüzün karası suçlarımızı örtmeni, kıyamet gününde affının ve gufranının serinliğinden ve bağışlayıcılığının güzelliğinden bizleri mahrum etmemeni diliyoruz.
Yâ Rabbenâ ve Yâ İlâhenâ! Günahlara tevbe etmenin karşılığı gönülden duyulan nedametse şayet, Sana yemin ederiz ki, yapıp ettiklerimizden bin kere, yüz bin kere pişmanız. İstiğfarda bulunup Senden bağışlanma dilenmek hataların defterden silinmesine bir vesileyse şayet, yürekten istiğfarda bulunuyor, bu nâçar kullarını da yarlığayacağını ümid ediyoruz. Evet, ümidimiz budur ve hoşnutluğunla gönlümüze sürûr salacağın âna kadar da bu kapıyı asla terk etmeyeceğiz.
Ey ızdırar içerisinde hafakanlar yaşayan muzdar kullarının niyazlarına icabet buyuran.. Ey zararları kaldırıp telâfi eden.. Ey iyilikleri karşılıksız ve en büyük olan.. Ey gizli gizli cereyan eden işlere de nigehbân olan Yüceler Yücesi Allahımız! Huzuruna sermayesiz geldik; nâçâr bir şekilde, Senin cömertliğine ve keremine sığınıyor, rahmet denizlerinden hissedar olmak istiyoruz. Dualarımıza icabet buyur ve bizi ümitlerimizde, dileklerimizde haybet ve hüsrana uğratma.. Tevbe ile teveccühümüzü karşılıksız bırakma!
Yâ İlâhel-Âlemîn ve Yâ Ekramel-Ekramîn! Senin lütfedip, bahşedip bizlere gönderdiğin Ramazan-ı Şerif ayını idrak ettik. Reyyan kapısından girmeye inşaallah liyakat kazandık. Dünyanın dört bir yanında senin dinine hizmet eden bahtiyarların, gurbette Ramazanı idrak eden asrın dertlisinin duaları içinde ellerimizi kaldırıyor, Kadir Gecesidir diyen, Ramazandır diyen saflaşmış insanlarla beraber Sana dua ediyoruz. Dualarımızı kabul eyle Yâ Rabbi! Bizi hâib ve hâsir eyleme Yâ Rabbi!
hoşgeldin canım tabiki topiğimiz herkese açık..bu mübarek gecede RABBİM sana meleğini göndersin İNŞALLAH..kendini tanıtır mısın isminbu mubarek gunde kizlar beni de araniza alin... allahin izniyle en kisa surede hepimiz hamile kaliriz insallah
Hoş geldin tabimi alırız Gül'ün dediği gibi kapımız herkese açık Rabbim sana da en kısa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallahbu mubarek gunde kizlar beni de araniza alin... allahin izniyle en kisa surede hepimiz hamile kaliriz insallah
Ne güzel CNm vesile oldumsa ne mutlu baba Rabbim dualarını dualarımızı bu gecede kabul etsin cnm evlatlarımızı hayirli evlatlar eylesin Saglik ve hayirli ömürler versin inşallah Cnm kandilin mübarek olsunmesudecim ne güzel bir dua yazmışsın ALLAH senden razı olsun senin sayende okudum AMİN dedim
RABBİM KABUL ETSİN GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN İNŞALLAH..
AMİN canım sağolasın seninde KANDİLİN mübarek olsun..cümlemizin İNŞALLAH..Hoş geldin tabimi alırız Gül'ün dediği gibi kapımız herkese açık Rabbim sana da en kısa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
Ne güzel CNm vesile oldumsa ne mutlu baba Rabbim dualarını dualarımızı bu gecede kabul etsin cnm evlatlarımızı hayirli evlatlar eylesin Saglik ve hayirli ömürler versin inşallah Cnm kandilin mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?