- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.761
MESUDE betül nasıl iyimi uyuyomu üzüyo mu annesini..:)
oh oh MAŞALLAH hep öyle olsun ALLAH bozmasın canım..yok çok şükür benim oğluşumda uyuyo teyzesi üzmüyo annesini MAŞALLAH :)İyi cok şükür teyzesi banyo yaptırdım uyudu cok şükür bı sıkıntımız yok üzmüyor benim kızım cok akıllı teyzesi ya maşallah uslu bir bebek emıyor uyuyor öyle senin pasa nasıl peki huysuzlugu var mı ?
memnun oldum zülfiye bende bu topikte hamile kaldım ve şuan 2.5 aylık oğlum var dualarla RABBİM gönderdi meleğimi inanç ve iman en önemlisi inancını yitirme ve şükret isyan etme..ALLAHın izniyle sende kavuşursun İNŞALLAH bebişine..cok tesekkur ederim gul. zulfiye ben.memnun oldum bende.27 yasindayim. kocqelideyim.pko var bende.2 senedir evliyim ve 2 senedir ilacsiz hic adet olmadim.dr kalsa hic vakit kaybetme tup bebek yaptir dedi ama ben ara verdim bi ay. dr arayisi icindeyim.bat tarihime gelince 10 temmuz. tabiki dualariniza katilmak isterim.allahim melegimuze enkisa sure de kavusturur ins.
oh oh MAŞALLAH hep öyle olsun ALLAH bozmasın canım..yok çok şükür benim oğluşumda uyuyo teyzesi üzmüyo annesini MAŞALLAH :)
İNŞALLAH canım RABBİM bozmasın..İnşallah öyle olur cok şükür Rabbim kolay zahmetsiz evlatlar nasip etmiş bazen okuyorumda cok sıkıntı yaşayan anneler var bebisleri uyumuyor ağlıyor komşumun Kizi dahi annesini bezdirdi cok şükrediyorum ki benim kızım uslu öyle olsa zor olurdu benim için heralde yardım edenim yok çünkü
Maşallah diyelimde nazar değmesin hep böyle giderler inşallah CNm
Gülüm bana Musa'da bı abdest alım Kur'an okuyayım Rabb'ime emanet ol emire iyi bak annesi tekrar hayirli nurlu Gül kokulu kandiller öptüm
memnun oldum zülfiye bende bu topikte hamile kaldım ve şuan 2.5 aylık oğlum var dualarla RABBİM gönderdi meleğimi inanç ve iman en önemlisi inancını yitirme ve şükret isyan etme..ALLAHın izniyle sende kavuşrsun İNŞALLAH bebişine..belki kızlar görmez ben yazını özelden atcam onlara ok :)
sağol canım AMİN İNŞALLAH :)RABBİM sizede nasib etsin..ayy cok sevindim. ne guzel yavruna kavusmussun.allah hayirliysa buyutmeyi de nasip etsin.insallah canim bende butun isteyen arkadadlarimizda en kisa sure de kavusuruz.sagol guzel dieklerin icin.allah razi olsun
Hoş geldin tabimi alırız Gül'ün dediği gibi kapımız herkese açık Rabbim sana da en kısa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
Ne güzel CNm vesile oldumsa ne mutlu baba Rabbim dualarını dualarımızı bu gecede kabul etsin cnm evlatlarımızı hayirli evlatlar eylesin Saglik ve hayirli ömürler versin inşallah Cnm kandilin mübarek olsun
allah razı olsun canım allahım kabul etsin sana bebeğine eşine sağlık sıhhat faiyet versin inşdidemcim ve sündüzcüm fetih suresi okudun kolay doğum ve sağlıklı bebişiniz olsun inşallah aylincim senin içinde okudum doğumuna yetiştiremedim kusura bakma rabbim bebeğine sağlıklı ömür nasib etsin inşallah...
Zülfiye hoşgeldin canım inş bu gecenin hürmetine evlet isteyen tüm kardeşlerime rabbim nasip ederBedriyecim çok etkilendim nasıl bilmiş kadın hayırlısı olsun allah kabul etsin [/QUOTE. hosbulduk canim.amiiin.insallah bu gece hurmetine yuce rabbim dualarimizi kabul eder.
Canlarım günaydın Rabbim dün gece ettiginiz tüm duaları kabul etsin inşallah :)
BUKET cok şükür bin şükür, Rabbim evladıni sağsaliim doğurmani nasip etsin inşallah
BEDIŞ bu mine ve mina olayı çok etkileyici, kadın kalbini okumuş, dağıttığın şekerler kabul olsun, evladın sağsalim doğsun inşallah
ZEYNEP sana özel mesaj atamıyorum, kutunu boşalt
BURCU canım esimin ameliyat oldugu hast bir kadin dogum yapti, kanmasi varmış öyle getirmişler hastaneye, hemşireyle konuştuk, nesi var falan dedim dedi plasentası öndeymış, bebek ağırlık yapınca plesanta kanamaya başlamış dogum yapti sorun yok dedi, bide dediki böyle vakalar gebelik boyunca kanama çeker dedi, dedim tehlikeli mi, şakır şakır olmadığı sürece sakınca yok dedi, o zaman sen geldin diye sordum kadına, bide bebek büyüdükce plesanta büyür ve son haftalarda kanama artar dedi, inşallah senin plesanta da bir an önce yukarı çıkar canım, ama bak böyle bile doğuran var, biraz sıkıntısı var ama olsun, sağsalim gelsinde kuzun
allah'a emanet
Kızlar didem yok kaç gündür herhalde doğurdu, haydi hayırlısı inşallah
ya var ya hakikaten netde edinilen bilgiler çoğunlukta sağlıklı bilgiler olmayabiliyor doktorların böyle soğukkanlı olanlarına işte hayran kalıyorum :)) çok sağolsunlar..Zeynep bişey sorucam kısmetse 5 ağustos senin kaçıncı günün transferden itibarekn mi sayılıyor
boşalttım canımın içi merakla mesajını bekliyorum
Canım bende dün epey araştırdım zaten kanama olması sorun değîl yeter ki meleğime birşey olmasın 20.haftayı bekliyecez o zamana kadar yukarı çıkarsa ne mutlu yoksa Allah ne yazmışsa o olacakCanlarım günaydın Rabbim dün gece ettiginiz tüm duaları kabul etsin inşallah :)BUKET cok şükür bin şükür, Rabbim evladıni sağsaliim doğurmani nasip etsin inşallahBEDIŞ bu mine ve mina olayı çok etkileyici, kadın kalbini okumuş, dağıttığın şekerler kabul olsun, evladın sağsalim doğsun inşallahZEYNEP sana özel mesaj atamıyorum, kutunu boşaltBURCU canım esimin ameliyat oldugu hast bir kadin dogum yapti, kanmasi varmış öyle getirmişler hastaneye, hemşireyle konuştuk, nesi var falan dedim dedi plasentası öndeymış, bebek ağırlık yapınca plesanta kanamaya başlamış dogum yapti sorun yok dedi, bide dediki böyle vakalar gebelik boyunca kanama çeker dedi, dedim tehlikeli mi, şakır şakır olmadığı sürece sakınca yok dedi, o zaman sen geldin diye sordum kadına, bide bebek büyüdükce plesanta büyür ve son haftalarda kanama artar dedi, inşallah senin plesanta da bir an önce yukarı çıkar canım, ama bak böyle bile doğuran var, biraz sıkıntısı var ama olsun, sağsalim gelsinde kuzunallah'a emanetKızlar didem yok kaç gündür herhalde doğurdu, haydi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?