Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

MESUDE betül nasıl iyimi uyuyomu üzüyo mu annesini..:)

İyi cok şükür teyzesi banyo yaptırdım uyudu cok şükür bı sıkıntımız yok üzmüyor benim kızım cok akıllı teyzesi ya maşallah uslu bir bebek emıyor uyuyor öyle senin pasa nasıl peki huysuzlugu var mı ?

oh oh MAŞALLAH hep öyle olsun ALLAH bozmasın canım..yok çok şükür benim oğluşumda uyuyo teyzesi üzmüyo annesini MAŞALLAH :)

memnun oldum zülfiye bende bu topikte hamile kaldım ve şuan 2.5 aylık oğlum var dualarla RABBİM gönderdi meleğimi inanç ve iman en önemlisi inancını yitirme ve şükret isyan etme..ALLAHın izniyle sende kavuşursun İNŞALLAH bebişine.. belki kızlar görmez ben yazını özelden atcam onlara ok :)

oh oh MAŞALLAH hep öyle olsun ALLAH bozmasın canım..yok çok şükür benim oğluşumda uyuyo teyzesi üzmüyo annesini MAŞALLAH :)

İnşallah öyle olur cok şükür Rabbim kolay zahmetsiz evlatlar nasip etmiş bazen okuyorumda cok sıkıntı yaşayan anneler var bebisleri uyumuyor ağlıyor komşumun Kizi dahi annesini bezdirdi cok şükrediyorum ki benim kızım uslu öyle olsa zor olurdu benim için heralde yardım edenim yok çünkü
Maşallah diyelimde nazar değmesin hep böyle giderler inşallah CNm

Gülüm bana Musa'da bı abdest alım Kur'an okuyayım Rabb'ime emanet ol emire iyi bak annesi tekrar hayirli nurlu Gül kokulu kandiller öptüm

İNŞALLAH canım RABBİM bozmasın..

tamam canım hayırlıkandiller betülü kokla mismis ALLAH kabul etsin canım..

ayy cok sevindim. ne guzel yavruna kavusmussun.allah hayirliysa buyutmeyi de nasip etsin.insallah canim bende butun isteyen arkadadlarimizda en kisa sure de kavusuruz.sagol guzel dieklerin icin.allah razi olsun

canim cok tesekkur ederim.allah razi olsun

allah razı olsun canım allahım kabul etsin sana bebeğine eşine sağlık sıhhat faiyet versin inş

Zülfiye hoşgeldin canım inş bu gecenin hürmetine evlet isteyen tüm kardeşlerime rabbim nasip eder Bedriyecim çok etkilendim nasıl bilmiş kadın hayırlısı olsun allah kabul etsin

ASLİm 1000 tane lem yelid çektim senin için birde Yasını şerif okudum cnm Rabbim ne niyetle okutuyorsan Tez vakitte kabul eylesin inşallah

ÇİĞDEM Cnm 100 tane salavat-i tefriciye okudum Rabbim her ne dileğin arzun varsa kabul buyurdun inşallah

günaydın kızlar hayırlı pazarlar benım kanama devam kanama yüznden dün akşam da ibadet edemedimeşimin amcasına sordum namaz kılma dedi bende sadece tesbih çektim ve yasin okudum içimde kaldı ama aklıma gelen herkese dua ettim

Canlarım günaydın Rabbim dün gece ettiginiz tüm duaları kabul etsin inşallah :)

BUKET cok şükür bin şükür, Rabbim evladıni sağsaliim doğurmani nasip etsin inşallah

BEDIŞ bu mine ve mina olayı çok etkileyici, kadın kalbini okumuş, dağıttığın şekerler kabul olsun, evladın sağsalim doğsun inşallah

ZEYNEP sana özel mesaj atamıyorum, kutunu boşalt

BURCU canım esimin ameliyat oldugu hast bir kadin dogum yapti, kanmasi varmış öyle getirmişler hastaneye, hemşireyle konuştuk, nesi var falan dedim dedi plasentası öndeymış, bebek ağırlık yapınca plesanta kanamaya başlamış dogum yapti sorun yok dedi, bide dediki böyle vakalar gebelik boyunca kanama çeker dedi, dedim tehlikeli mi, şakır şakır olmadığı sürece sakınca yok dedi, o zaman sen geldin diye sordum kadına, bide bebek büyüdükce plesanta büyür ve son haftalarda kanama artar dedi, inşallah senin plesanta da bir an önce yukarı çıkar canım, ama bak böyle bile doğuran var, biraz sıkıntısı var ama olsun, sağsalim gelsinde kuzun
allah'a emanet

Kızlar didem yok kaç gündür herhalde doğurdu, haydi hayırlısı inşallah

boşalttım canımın içi merakla mesajını bekliyorum

canım transfer günü 0 sayılıyor.5 ağustos benim 12. günüm.genel olarak hatunlar dayanamayıp erkenden test yaptırsada merkezler 12-14. günlerde test yapılmasını istiyor.kağıt yazıp veriyolar zaten transferden sonra,kullanman gereken ilaölar,yapman/yapmaman gerekenler ve test tarihin

Hayirli pazarlar...
Buket hic kotu bisey hissetmemistim hamd olsun hersey yolunda bence doktorunu degistir yazik gunah o kadar stres cektin.
Bedriye senin su mine mina olayi cok enteresan cok etkilendim Allah'im adagini kabul etsin.

Canım bende dün epey araştırdım zaten kanama olması sorun değîl yeter ki meleğime birşey olmasın 20.haftayı bekliyecez o zamana kadar yukarı çıkarsa ne mutlu yoksa Allah ne yazmışsa o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…