Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay canımsın çok sağol..inşallah sağlıkla bi doğsunda kuzucuğumm..ağzımız yüreğimizde yani:))

ay canım bende başını okuyunca korktum birden..neyse inşallah yarın güzel haberler alırız senden...

bediş senin isim hikayende çok ilginç..isim mevzusu yani...adıyla yaşasın inşallah..

2 gündür bu yazdığına cevap yazmaya çalışıyorum...Birinde araya iş mi ne bişey girdi..Dünkü çok komik dün sana yazarken(bankadayım çalışıyorum performans toplantıları var...Toplantıdan çıktım bilg. açıp sana cevap yazıcam) noldu tahmin et masada uyuyakaldım:)))) yemin ederim...Bir anda uyku bastırdı ve ben resmen masa başında 20 dk horuuul horuuull uyumuşum:))) zaten zamanaşımına uğradı yarın güzel haberle zıplıcaz ALLAH n izniyle...Dün akşam çook dua ettim sana...RABBM İNŞALLAH kabul eder...

Aslıııımm ben 1000 tane daha okudum toplam 2.000 oldu...

Ay yüreğim ağzımda okudum her yazdığnı Buketm yaaa...Şükürler olsun RABBİM e herşey yolundaymş...ALLAH bi daha yaşatmasın size böyle şeyler İNŞALLAH...

Bedriye'm öncelikle ALLAH bana da Zuhuratbaba da şeker dağıtmayı nasip eder İNŞALLAH diyorum ve yaşadığın şeyi okurken kanım dondu diyerek cümlemi bitiriyorum..Bi de seni çok seviyorum RABBİM o güzel kalbin ve tertemiz ağzından çıkan bütün duaları kabul etsin İNŞALLAH...

Burcu'm sen nerdesin annenlere gittiniz mi?

ÇİĞDEM canım 300 tane tefriciye bitirdim, pzt sayiyi yaz, ben okumaya devam edecegim çünkü.

MERAL, uykucu şirin :)) kıyamam haftasonuda çalışmak zorunda kalmışsın, ayy inşallah yakında göbeğinde bebginle işe gidersin inşallah, Allah nasip ederse yarın sabah yola çıkıyoruz canim, bu arada geçende yazdım ,yeni ay var, yeni işlere, niyetlere başlamak için çok iyi bir zaman :)

BEDRIYE kuzum 4. Aydan sonra yaşanan bulantılar, mideden kaynaklanırmış, reflü, gastrit gibi ide sorunları kusmaya neden olurmuş, inşallah devam etmez

ZEYNO bebekim, mesajını yazdım :) seni biraz merakte bırakmışım kusura bakma, bide o jelden banada verdi aşılama sonrası kullanacağım, sana tam ne olduğunu anlamadım ama stres oldum valla bide yarın büyük gün :))))))))

ASLII canım ben 10000(onbin) tane lem yelid çektim Allah kabul etsin canım inş en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize

Günaydın fıstıklar :)

BUKET duanı okudum canım, Rabbim evladına çok sağlıklı ve uzun bir ömür versin inşallah, hicbir sorun olmadan kolaylıkla doğum yap ve sağlıkla bebegini kucağına al inşallah

ZEYNEP habeeeeer bekliyorummmmm :)))))

Yemin ediyorum sabah namazından beri hem dilimde hem kalbimdesin...kalbim ağzımda atıyor...en az senin kadar heyecanlıyım...ne zaman kan verdiğinden haberdar et nolursun...RABBİM yüzümüzü güldürsün İNŞALLAH...

dejavu_one/ Seda 07.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
gul1982/ Gül 12.08.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür

Sedacım her nerde ve nasılsan bil ki dualarım hep seninle...duanı okumak kadir gecesinde nasip oldu...İNŞALLAH hakkında hayırlı olanı biran önce yaşarsın...

Gül, senin duanı da okudum ..ALLAH ım oğluna sağlıklı, uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin İNŞALLAH...

Canlar geceden beri topiğe giremiyordum, aman bi korktum ki ve şunu anladım ben sizsiz yapamayacağım :)))

Sabah yazdım ama geldi mi bilmiyorum, BUKET duanı okudum bebekim Allah kabul etsin ve evladını sağsalim kucagına almayı nasip etsin
Veeeeeeee zeyneeeeeeep, güzel haberlerle gel canım :)))))

Eşim için tefriciye;4444

Ben - 300
Annem - 200
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Didem - 50
Zeynep - 150
Buket - 50
Aslı - 1000
Burju - 300
Bediş - 200
Tuba - 1000
Mesude - 100

Toplam: 3760

Listenin son hali, Allah hepinizden razı olsun kızlar az kaldı allaha şükür..

çido bana 300 daha yaz, cumaya kadar okurum inşallah haber veririm canım :)

günaydın herkeslere:

bu gün benim dua günümmüş..Okuyandan okuyacak olandan okuyamayandan Allah razı olsun..

zeyneeeeeeeeeepp hayırlı haberlerle gel inşallah..

Burcuumm...şahanesin...Evet bu Salı yeniay var...ben de beklemedeyim....henüz regl olamadım...stresten midir nedir gecikti Normalde Cumartesi olmam lazımdı...Eğer yarın olursa şahane olacak...Besmele mi çekip niyetimi alıcam...tam zamanında...Bu arada Ağustos Ayı süprizlerle dolu bir ay olacakmış...Gökyüzü çook hareketliii...

Ovvvv ne diyosun :)) bide hamile olurmuşsun meral :)) şok geciririz :) ağustos ayının supriz yumurtası sen olursun :) senin transferde ağustosda olacak inşallah benim aşilamada sonuna denk geliyor sanırım inşallah :))) o hareketlilikten bizde nasibimizi alalım inşallah

günaydın kızlar
buket yüregim agzımda okudum neyseki hersey yolundaymış bende doktorumun yüzünden bişeyler çıkarmaya çalışıyorum ama adam okadar tepkisizki anlamıyorum bişey(bu arada duanı okudum rabbim kabul etsi inş.)
burcum kanaman varmış ama doktor olabilir demiş inş. sag saglim alcaksın kucagına kuzunu
bedriye bazen yüregi temiz insanlar oluyo insanı şaşırtıyo etkilendim bende
zeynep hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
burcu eşin inş. dahada iyidir
aslı özlem bircan mesude çigdem gül sizlerde umarım iyisiizdir.
sedadan haber yokmu kızlar kaçırdımmı yoksa
herkesi öpüyorum

wuhuuuuuuu inş. hamilesindir meralll allahım bu mübarek günnde ne güzel olur çifte bayram olur inş...

güzeell güzell yazdım gönderemeden iş girdi araya zaman aşımı oldu silindi gitti..

Tüm iyi dileklerim sizinle olsun diyerek başlıyorum :))

Zeynepp hepimizin inanıyorum ki yüreğimizdesinn ve nefeslerimizi tuttuk seni bekliyoruz.. her nerde hangi haberi aldın yada bekliyorsan inşAllah Allah yardım ediyordur sana tüm işlerin yolunda ve hayrında gitsin.. güzel haberlerle inşAllah gel..

Meral imee bak yaa "hayaldi gerçek oldu" deriz sen keşke hayırlısıyla şu an gebe olsan.. noramlde gecikir miydi? ayy meralimm yaa zuhuratbabada mevlam sana inşAllah hayırlısıyla adağın gerçekleşip sevinçten şeker dağıtıcağın günü göstersin hemde inşAllah enn yakın zamanda..

Aslıı lem yelid bitti.. ama seninde fazlasıyla bitti sanırım o yüzden şimdilik senden ses gelene kadar devam etmiyorum

Burcummm canım benimm bu akşam yola çıkıyorsunuz de mi? Bayram erken başladı Burcu ya Bol bol enerji topla ve bayram sonrası harika bir giriş yap sahalara (espiri kabiliyetim bu kadar )

K burcuu benim de plesanta aşağıdaydı benim ki 23. hafta başında çıktı yukarıya ama bak ben ya yattım yada oturdum sıfır hareketti resmen.. sende dinlen netde çok araştırdımm bazen 26 da çıkanlar da varmış.. hayırlısı inşAllah.

Ayy kızlar Didem doğurdu mu acaba? Kadir gecesi demişti ya inşAllah doğurmuştur.. inşAllah.

Ne diyosun Burcum olabilir mi acaba? kasıklarıma korkunç ağrılar giriyor dünden beri...ama benim en 1 numaralı göstergem olan gögüs patlamasını yaşamıyorum...Eşim ille test yap diyor ama aklımın ucundan bile geçmediği için yapma gereği de duymuyorum...aaayyy keşkee...Bu arada eğer yarın regl olursam yeni ay...veeee transferim de bu durumda 21 Ağustos olur ..bil bakalım 21 Ağustos ne??? Dolunaayy...Yani sonuçlanma...çok anlamlı yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…