- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.781
ET TABİ.ibadetten sonra Allah ım sen beni vesveselerden koru diye dua et bol bol.inan ilk okuduğumda dedim bu kız canını sıkmaya yer arıyor diye.boşversene sen.karı koca dr lara uyup sapasağlam cimcimeyi hasta etmeye uğraşıyorsunuz bak bu 2 etti.kızım Allah bilir ama öyle herşey içime doğmaz benim.senin kızının bahsi geçtiğinde ,yumuk yumuk bal lokma bi kız çocuğu koşuyor gözümün önünde.Allah a emanet canım.sağlıcakla kucağına alacaksın sonrada bize boy boy resimlerini göstereceksin Allah ın izniyle
ay canım bende başını okuyunca korktum birden..neyse inşallah yarın güzel haberler alırız senden...ay nolayr yazılanları okuma canım.pazartesi sorarsın dr a.inşallah bişey yoktur ama.malum havalar sıcak.normal insanların bile bulanıyor midesi.takma hiç kafanı.o yazılanlar yüzünden dün gece saatlerce ağladım ben varyabaşım hala çatlayacak gibi ağrıyor.noldu biliyonmu?ben bi jel kullanıyorum.progestan içerikli.neyse bu mendebur afedersin vajen ağzına birikiyor tortu halinde.sıkıntı veriyor insna.neyse dün gece dedim temizliyeyim en azından dışardaki kısmı.neyse temizlerken anam bide ne görim bi et parçası var orda.Allah ım elim ayağım boşaldı ne bu diye.hemen eşimi çağırdım oda ne anlasın garip.gece yarısı nereye gidelim.hemen girdik nete.Allah ım neler neler yazıyor.hele resimler.aklım çıktı benimde mi böyle olacak diye.bide diyorum böyle bişey olduğuna göre bebk zaten gitti.... ağla anam ağla.sabah hemen aradım dr u ne yapayım diye.gel dese gitcem.neyse gayet rahat konuştu.noramlmiş.tahrişten oluyormuş bazı hastalarda.3-4 gün jeli bırak.iğneyi 2 ampul vurdur.o arada testinide yaptırmış olursun dedi.ohhhhhhhhhhhh dedim ya.canım hala yanıyor,oturamıyorum üstüne ama önemli değilmiş ya şükür dedim
bencede gelmesin ama geliyor işte buket.sende bu yoldan geçtin anlarsın ne hissettiğimi.bugün iğne yaparken hemşire diyorlumlu düşünmek çok önemli,iyi düşün iyi olsun.içimden demesi kolay tabi dedim karnımın şişi indi.hatta 1 kilo verdim.zerre ce pozitif hissetmiyorum sürekli geçen seferde böyle olmuştu diyip duruyorum.çooooooook korkuyorum sonu aynı olacak diye.Allah hakkımızda hayırlısını versin.duaya sığınmaktan başka çarem yok....
Kızlar Günaydınnn...Mutlu Hafta Sonlarıı...‘’LEM YELİD’’ LİSTEM Allah hepinizden razı olsunnnn
Aslı……20,000
Buket……1,000
Nazan…….4,000
Burcu…….5,000
Çiğdem……5,000
Meral…….1,000
Yasemin…..3,000
Tümay……3,000
Bircan……2,000
Duamnur…..1,000
Zeynep….2,100
Didem…500
Sündüz….1,000
Bedriye….5,000
TOPLAM:53,600
KALAN: 16,400
Doktor aradı seker degerim biraz yuksekmis.suyun fazla olmasının sebebide oymuş.ben tatlı yemem ama pogacayi ekmeyi biraz kes dedi.boyle olmasına sevindim.en azından benim elimdeki bisey.yemem olur biter.zaten son iki haftadır midem yaniyodu.bende alarm verdigini anlamıştım hafif seyler yemeliyim diyodum. Cokta farkında değilim ama biraz fazla yüklendim heralde kızım beslensin diye:)inşallah aksamda bisey çıkmaz.
çido bana 300 daha yaz, cumaya kadar okurum inşallah haber veririm canım :)Eşim için tefriciye;4444
Ben - 300
Annem - 200
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Didem - 50
Zeynep - 150
Buket - 50
Aslı - 1000
Burju - 300
Bediş - 200
Tuba - 1000
Mesude - 100
Toplam: 3760
Listenin son hali, Allah hepinizden razı olsun kızlar az kaldı allaha şükür..
ÇİĞDEM canım 300 tane tefriciye bitirdim, pzt sayiyi yaz, ben okumaya devam edecegim çünkü.
MERAL, uykucu şirin :)) kıyamam haftasonuda çalışmak zorunda kalmışsın, ayy inşallah yakında göbeğinde bebginle işe gidersin inşallah, Allah nasip ederse yarın sabah yola çıkıyoruz canim, bu arada geçende yazdım ,yeni ay var, yeni işlere, niyetlere başlamak için çok iyi bir zaman :)
BEDRIYE kuzum 4. Aydan sonra yaşanan bulantılar, mideden kaynaklanırmış, reflü, gastrit gibi ide sorunları kusmaya neden olurmuş, inşallah devam etmez
ZEYNO bebekim, mesajını yazdım :) seni biraz merakte bırakmışım kusura bakma, bide o jelden banada verdi aşılama sonrası kullanacağım, sana tam ne olduğunu anlamadım ama stres oldum vallabide yarın büyük gün :))))))))
Burcuumm...şahanesin...Evet bu Salı yeniay var...ben de beklemedeyim....henüz regl olamadım...stresten midir nedir geciktiNormalde Cumartesi olmam lazımdı...Eğer yarın olursa şahane olacak...Besmele mi çekip niyetimi alıcam...tam zamanında...Bu arada Ağustos Ayı süprizlerle dolu bir ay olacakmış...Gökyüzü çook hareketliii...
Burcuumm...şahanesin...Evet bu Salı yeniay var...ben de beklemedeyim....henüz regl olamadım...stresten midir nedir geciktiNormalde Cumartesi olmam lazımdı...Eğer yarın olursa şahane olacak...Besmele mi çekip niyetimi alıcam...tam zamanında...Bu arada Ağustos Ayı süprizlerle dolu bir ay olacakmış...Gökyüzü çook hareketliii...
Ovvvv ne diyosun :)) bide hamile olurmuşsun meral :)) şok geciririz :) ağustos ayının supriz yumurtası sen olursun :) senin transferde ağustosda olacak inşallah benim aşilamada sonuna denk geliyor sanırım inşallah :))) o hareketlilikten bizde nasibimizi alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?