- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.801
ben yazacaktım ama burcucum mail atackmış sana..:)günaydın kızlar
buket yüregim agzımda okudum neyseki hersey yolundaymış bende doktorumun yüzünden bişeyler çıkarmaya çalışıyorum ama adam okadar tepkisizki anlamıyorum bişey(bu arada duanı okudum rabbim kabul etsi inş.)
burcum kanaman varmış ama doktor olabilir demiş inş. sag saglim alcaksın kucagına kuzunu
bedriye bazen yüregi temiz insanlar oluyo insanı şaşırtıyo etkilendim bende
zeynep hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.
burcu eşin inş. dahada iyidir
aslı özlem bircan mesude çigdem gül sizlerde umarım iyisiizdir.
sedadan haber yokmu kızlar kaçırdımmı yoksa
herkesi öpüyorum
güzeell güzell yazdım gönderemeden iş girdi araya zaman aşımı oldu silindi gitti..
Tüm iyi dileklerim sizinle olsun diyerek başlıyorum :))
Zeynepp hepimizin inanıyorum ki yüreğimizdesinn ve nefeslerimizi tuttuk seni bekliyoruz.. her nerde hangi haberi aldın yada bekliyorsan inşAllah Allah yardım ediyordur sana tüm işlerin yolunda ve hayrında gitsin.. güzel haberlerle inşAllah gel..
Meral imee bak yaa "hayaldi gerçek oldu" deriz sen keşke hayırlısıyla şu an gebe olsan.. noramlde gecikir miydi? ayy meralimm yaa zuhuratbabada mevlam sana inşAllah hayırlısıyla adağın gerçekleşip sevinçten şeker dağıtıcağın günü göstersin hemde inşAllah enn yakın zamanda..
Aslıı lem yelid bitti.. ama seninde fazlasıyla bitti sanırım o yüzden şimdilik senden ses gelene kadar devam etmiyorum
Burcummm canım benimm bu akşam yola çıkıyorsunuz de mi? Bayram erken başladı Burcu yaBol bol enerji topla ve bayram sonrası harika bir giriş yap sahalara (espiri kabiliyetim bu kadar )
K burcuu benim de plesanta aşağıdaydı benim ki 23. hafta başında çıktı yukarıya ama bak ben ya yattım yada oturdum sıfır hareketti resmen.. sende dinlen netde çok araştırdımm bazen 26 da çıkanlar da varmış.. hayırlısı inşAllah.
Ayy kızlar Didem doğurdu mu acaba? Kadir gecesi demişti ya inşAllah doğurmuştur.. inşAllah.
Ne diyosun Burcum olabilir mi acaba? kasıklarıma korkunç ağrılar giriyor dünden beri...ama benim en 1 numaralı göstergem olan gögüs patlamasını yaşamıyorum...Eşim ille test yap diyor ama aklımın ucundan bile geçmediği için yapma gereği de duymuyorum...aaayyy keşkee...Bu arada eğer yarın regl olursam yeni ay...veeee transferim de bu durumda 21 Ağustos olur ..bil bakalım 21 Ağustos ne??? Dolunaayy...Yani sonuçlanma...çok anlamlı yaaa....
Bedişim şimdi yolsayız, mersine geciyoruz Allah nasip ederse :)
Nazooooo bebekim dur sana bir özel mesaj atayım, senin tel numaran neden bende yok acep???
burcu msjını aldım teşekkürler kuzum
kızlar eslem ismi nasıl sizcee
güzeell güzell yazdım gönderemeden iş girdi araya zaman aşımı oldu silindi gitti..
Tüm iyi dileklerim sizinle olsun diyerek başlıyorum :))
Zeynepp hepimizin inanıyorum ki yüreğimizdesinn ve nefeslerimizi tuttuk seni bekliyoruz.. her nerde hangi haberi aldın yada bekliyorsan inşAllah Allah yardım ediyordur sana tüm işlerin yolunda ve hayrında gitsin.. güzel haberlerle inşAllah gel..
Meral imee bak yaa "hayaldi gerçek oldu" deriz sen keşke hayırlısıyla şu an gebe olsan.. noramlde gecikir miydi? ayy meralimm yaa zuhuratbabada mevlam sana inşAllah hayırlısıyla adağın gerçekleşip sevinçten şeker dağıtıcağın günü göstersin hemde inşAllah enn yakın zamanda..
Aslıı lem yelid bitti.. ama seninde fazlasıyla bitti sanırım o yüzden şimdilik senden ses gelene kadar devam etmiyorum
Burcummm canım benimm bu akşam yola çıkıyorsunuz de mi? Bayram erken başladı Burcu yaBol bol enerji topla ve bayram sonrası harika bir giriş yap sahalara (espiri kabiliyetim bu kadar )
K burcuu benim de plesanta aşağıdaydı benim ki 23. hafta başında çıktı yukarıya ama bak ben ya yattım yada oturdum sıfır hareketti resmen.. sende dinlen netde çok araştırdımm bazen 26 da çıkanlar da varmış.. hayırlısı inşAllah.
Ayy kızlar Didem doğurdu mu acaba? Kadir gecesi demişti ya inşAllah doğurmuştur.. inşAllah.
eslem ne demek..çok değişik geldi bana
ssss harfi demi??
Valla Bedriyem genelde 26 günde bir olurum ama hani arada 29 gün olduğu da oluyor ne yalan söyleyim...Bugün 28. gün...Sanmıyorum ama...ALLAH büyük...ama yok yaaa hakkaten göğüslerimde hiç numara yok...AMİİİNN kuzum İNŞALLAH...İNŞALLAH Zuhuratbaba da ...aayy ağlıcaamm...keşkeee...
ayy kızında olursa 21 ağustosta , adını mehlika koyarsın..ay yüzlü demek:))
hayırlı haftalar kızlarrrr
bütün geçmişi okudum, çok şükür sıkıntılı birşey yok gibi, yalnız burcunun kanaması ne oldu acaba ayy inşallah hayırlısı ile durmuştur, kanama diyince tüyleim diken diken oluyor...
zeynep bakalım ne haberler getirecek, meralden ağıstos annesi olacakmı acababedişin o cami macerası gerçekten çok ilginçti.7verengül gelmiş oyy maşallah yerim ben onun oğlunu çok tatlıymış maşallah didem kesin doğurmuştur bence ayyyy çok heyecanlı.
benimde bu hafta eşim evde izne ayrıldı, haftasonu kayınvalidemin yanındaydım hep ayağını kırmıştı ya ona yemek filan yapıyorum ama çok fena yoruluyorum yaa, birde mutfak tezgahı alçak, dolaplar çok yüksek, çekmeceler çok alçak vs.vs. yani tam bel ağrıtalık bir mutfak. kadıncağız tamda fena zamanda kırdı ayağını, ben tam kendimi iyileştirmeye çalışıyorum ama bu yorgunluklar olunca ödüm kopuyor kendim için , Allah ona şifa versin de en kısa zamanda bende rahatliyim bari.
değiştirecem yaf..bi başka doktor var..geçen zaten gitmiştim...ona benim bi arkaş gitmişti o doğurttu zaten..bana da illa ona git demişti..şimdi ona gidecem naapiyim..
tmyomr/ Tümay 20.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye 21.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
tb_fb/Tuba 22.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik
duamnur/ K.burcu 23.08.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 26.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik
ranana/ Mesude 27.08.2013 salı Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
superz/ Ebru 28.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
binbirgece/ B.Gamze 29.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayırlısı ile dua listesini bitirdim kızlar.bu mübarek gecede bitirmeyi çok istedim bitti şükür
sonundada diimin döndüğünce dua ettim hepinize.Allah ım hepimizin yüzünü güldürsün,yüzü gülenlerin gülücüklerini soldurmasın inşallah
canlarım benimm kandilimiz mübarek olsun..
buketiimm yüreğim ağzımda son sayfadan öne doğru okudum o yüzden önce çok şukur herşey iyi olduğu haberini aldım, Allah sana da evladına da sağlık sıhhat versin inşallah.. doktoru bencede değiştir daha soğukkanlı bi doktora ihtiyacın var kesinlikle ve ayrıntılı yapan doktordan Allah razı olsun gerçekten yüzümüzü güldürdü akşam mübarek akşam :)) su konusundan bende çok korkuyorum Allah korusun gerçi de ki neyden korkmuyorsun
size bişey anlatıcam benim bi adak gibi bişeyim vardı gebe kalınca hayırlısıyla şeker dağıtıcam diye bi cami var cadde üzerinde kalabalık bugun görümcemle gittik dua ettik şeker dağıtıyoruz teyzeler gözün aydın diyor tanımadığım insanlar Allah kucağına da almayı kısmet etsin diye dualar ediyor çok duygulandım gözlerimden nasıl pıtır pıtır akıyor gözyaşlarım bi teyze elimi tuttu Allah ım dedi ne olur benim evladımıda böyle güldür yüzünü ama ağlıyor olmuyor mu diyebildim 12 yıldır olmuyor dedi Allah ım sarıldım teyzeye kızınada dua ederim olucak inşallah olucak teyze dedim o kadar duygulandım ki ama kalabalık olduk baya neyse bi kadın geldi konusu oldu mu bilemiyorum belki görümcem demiştir orada kızı olucak kısmetse diye kızıının adını ne koyucaksınız dedi ben net değil dedim adını mine koyucaksın kızının sen dedi bende yoo alakası yok gibilerinden baktım sanırım peki dedi mine ye benzer bişey koymayı düşünmüşsün ama sen dedi mina dedim düşündük evet dedi mina ama biz normal tanışıyor gibi konuşuyoruz iki adım attı kızına o ismi koyucaksın koyuncada beni içinden geçir demişti de dedi gitti .. ortam çok kalabalık oldu muhabbet ediyoruz ordakilerle görümcem yanıma geldi dedi garip değil mi o kadar isim var sana mina ya mine ye benzer ismi soruyor sana pek doğal geldi muhabbet dedi sonradan dedim hakikatende enteresan di mi? ama eşim hala mina koyalım o zaman demiyor o ayrı..
Bu gece herbirinize ayrı ayrı dualar ettim Rabbim inşallah herkesin hepimizin yüzünü güldürsün.. Zeynep çok geçtin gönlümden inşallah tüm yüreğimle diliyorum ki 5 ağustosda seninle güleceğiz inşallah.. Meral e, Aslı ya Burcu ya özlem e Ebru ya aklıma bu sıra gelmeyen tümm kızlara diyerek bağışladım ve gebe olanlarımıza da sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin inşallah..
günaydın kızlar
aslı özlem bircan mesude çigdem gül sizlerde umarım iyisiizdir.
sağol canım ALLAH razı olsun..Rabbim sanada tatırsın İNŞALLAH sağlıkla..dejavu_one/ Seda 07.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
gul1982/ Gül 12.08.2013 pazartesi Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
Sedacım her nerde ve nasılsan bil ki dualarım hep seninle...duanı okumak kadir gecesinde nasip oldu...İNŞALLAH hakkında hayırlı olanı biran önce yaşarsın...
Gül, senin duanı da okudum ..ALLAH ım oğluna sağlıklı, uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin İNŞALLAH...
buketim bencede bitmiştir ve hatta şimdiye kadar kesin bitmiş olması lazımdı senin için bu işin. neyseki kcan son noktayı koymuşay canımcım bende hafta sonu temizlik yaptım..cam mam sildim..kalçalarım nasıl ağırmış..işim bitince küveti doldurdum girdim içine, sonrada kanepeye şöyle bi uzanıyım dedim anam kalçalarım nasıl ağımış..kalçam belime vuruyo felan, çok kötü tutulmuşum..şimdide yüyürken zorluk çekiyorum..eşimde diyokki temizlik memizlik işleri senin için bitmiştir..
Merhaba yAsemincim kanamam biraz daha hafifledi çok şükür şimdilik iyiyiz Allah sanada kolaylık versin kaynanan biran önce iyileşir oh eşinde evdekimi sana yardımcı olsun bulaşıklarını ona yıkar:)
ben iyiyim canım sende iyisin inşallah
anaaaaaamm sende benim gibi ol inşşşşşşşşşşşşşşşşaaalaaahhh..tüpe giderken tüpsüz kal:))(bebek yüzünden tabi)
Selaaaam
Nasilsiniz bayanlar
Benim disim agriyor doktordayim sirada bekliyirum
Buket tup macerandan sonra bebisinle maceralarin basladi dogdugunda maceralarinizi merakla okuyor olcam. Cok sukur bisey yokmus
Bedriye ne guzel bir gun yasamissin cok hos duygulandim mine guzel isim bu arada
Meraaaal test yap 30. Gunu tamamlayinca hemen o sabahi insaallah hamilesindir
Seda niye gelmiyor arkadaslar merak ediyorum biseymi oldu neden ozelden yaziyorsunuz bende bilmek istiyorum banada soyleyin hayirdir Insaallah
Valla Bedriyem genelde 26 günde bir olurum ama hani arada 29 gün olduğu da oluyor ne yalan söyleyim...Bugün 28. gün...Sanmıyorum ama...ALLAH büyük...ama yok yaaa hakkaten göğüslerimde hiç numara yok...AMİİİNN kuzum İNŞALLAH...İNŞALLAH Zuhuratbaba da ...aayy ağlıcaamm...keşkeee...
Amiiinnn İNŞALLAH canlrım İNŞALLAAAHHH...
Buket bu sayfada ilk senin hamileleik haberini okudum...Aman ben bir ağla bir ağla...ondan sonrada yazmıştım hatta...Belki RABBİM o an yazmıştır yazımı...belli mi olur? ama benim çok ümitli olduğum söylenemez...onu da belirteyim...olsaydı şahane olurdu ama...hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?