Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bedişim şimdi yolsayız, mersine geciyoruz Allah nasip ederse :)

Nazooooo bebekim dur sana bir özel mesaj atayım, senin tel numaran neden bende yok acep???

ben yazacaktım ama burcucum mail atackmış sana..:)
kuşum benim doktor tepkisiz ama tepki verdiğinde de anlamsız..yani bişey demiyo demiyo sonra durup dururrken! "hımm sizin ayrıntılıyı kim yapmıştı??!! " ne anlarsın şimdi sen bundan

bedişim banada doğurdu gibi geliyo..5 i son gündü onunda..ay bugün ne çok haber var anacım..

ayy kızında olursa 21 ağustosta , adını mehlika koyarsın..ay yüzlü demek:))

Bedişim şimdi yolsayız, mersine geciyoruz Allah nasip ederse :)

Nazooooo bebekim dur sana bir özel mesaj atayım, senin tel numaran neden bende yok acep???

yaz anacım yazz..

Meral zamanlama süper :))) istesen bu kadar iyi denk gelmezdi :)) ayy bir daha ki yeni ay ayın kaçında acaba, yavv bu arada hamileysen????? Bomba olur :) bak yarın regl gelmezse, öbür gün sabah ilk çişinle test yap bari, şok şok :)))

Valla Bedriyem genelde 26 günde bir olurum ama hani arada 29 gün olduğu da oluyor ne yalan söyleyim...Bugün 28. gün...Sanmıyorum ama...ALLAH büyük...ama yok yaaa hakkaten göğüslerimde hiç numara yok...AMİİİNN kuzum İNŞALLAH...İNŞALLAH Zuhuratbaba da ...aayy ağlıcaamm...keşkeee...

anaaaaaamm sende benim gibi ol inşşşşşşşşşşşşşşşşaaalaaahhh..tüpe giderken tüpsüz kal:))(bebek yüzünden tabi)

hayırlı haftalar kızlarrrr
bütün geçmişi okudum, çok şükür sıkıntılı birşey yok gibi, yalnız burcunun kanaması ne oldu acaba ayy inşallah hayırlısı ile durmuştur, kanama diyince tüyleim diken diken oluyor...
zeynep bakalım ne haberler getirecek, meralden ağıstos annesi olacakmı acaba bedişin o cami macerası gerçekten çok ilginçti.7verengül gelmiş oyy maşallah yerim ben onun oğlunu çok tatlıymış maşallah didem kesin doğurmuştur bence ayyyy çok heyecanlı.
benimde bu hafta eşim evde izne ayrıldı, haftasonu kayınvalidemin yanındaydım hep ayağını kırmıştı ya ona yemek filan yapıyorum ama çok fena yoruluyorum yaa, birde mutfak tezgahı alçak, dolaplar çok yüksek, çekmeceler çok alçak vs.vs. yani tam bel ağrıtalık bir mutfak. kadıncağız tamda fena zamanda kırdı ayağını, ben tam kendimi iyileştirmeye çalışıyorum ama bu yorgunluklar olunca ödüm kopuyor kendim için , Allah ona şifa versin de en kısa zamanda bende rahatliyim bari.

ay canımcım bende hafta sonu temizlik yaptım..cam mam sildim..kalçalarım nasıl ağırmış..işim bitince küveti doldurdum girdim içine, sonrada kanepeye şöyle bi uzanıyım dedim anam kalçalarım nasıl ağımış..kalçam belime vuruyo felan, çok kötü tutulmuşum..şimdide yüyürken zorluk çekiyorum..eşimde diyokki temizlik memizlik işleri senin için bitmiştir..

Selaaaam
Nasilsiniz bayanlar
Benim disim agriyor doktordayim sirada bekliyirum

Buket tup macerandan sonra bebisinle maceralarin basladi dogdugunda maceralarinizi merakla okuyor olcam. Cok sukur bisey yokmus
Bedriye ne guzel bir gun yasamissin cok hos duygulandim mine guzel isim bu arada
Meraaaal test yap 30. Gunu tamamlayinca hemen o sabahi insaallah hamilesindir
Seda niye gelmiyor arkadaslar merak ediyorum biseymi oldu neden ozelden yaziyorsunuz bende bilmek istiyorum banada soyleyin hayirdir Insaallah

değiştirecem yaf..bi başka doktor var..geçen zaten gitmiştim...ona benim bi arkaş gitmişti o doğurttu zaten..bana da illa ona git demişti..şimdi ona gidecem naapiyim..

kime gideceksin buket

sağol canım Allah razı olsun,rabbim bugün hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin

bedriyeeee yemin ederim tüylerim diken diken oldu okurken,bebeğin ismini mina koymasan bile göbek adı mina olsun,keşke teyzeyi yakalamışken başka şeylerde sorsaydın belki bilirdi

ayrıca bizim için dua etmişsin canım sağol Allah razı olsun

günaydın kızlar
aslı özlem bircan mesude çigdem gül sizlerde umarım iyisiizdir.

ben iyiyim canım sende iyisin inşallah

Merhaba yAsemincim kanamam biraz daha hafifledi çok şükür şimdilik iyiyiz Allah sanada kolaylık versin kaynanan biran önce iyileşir oh eşinde evdekimi sana yardımcı olsun bulaşıklarını ona yıkar:)

sağol canım ALLAH razı olsun..Rabbim sanada tatırsın İNŞALLAH sağlıkla..

buketim bencede bitmiştir ve hatta şimdiye kadar kesin bitmiş olması lazımdı senin için bu işin. neyseki kcan son noktayı koymuş
benimde aynen belim ve kalçam ağrıyor, dahada yorulunca aşağı tarafıma doğru sancı gibi bişey oluyor hafif hafif işte ozaman korkuyorum. yani biz artık süs bebeği gibi olmamız lazım, iş güç yapmıycaz, eğilip kalkmıycaz, yiyicez içicez oturucaz ah ben bide çok klo aldım onunda ağırlığı var tabi. halimize bin şükür tabiki herşeye rağmen.
Merhaba yAsemincim kanamam biraz daha hafifledi çok şükür şimdilik iyiyiz Allah sanada kolaylık versin kaynanan biran önce iyileşir oh eşinde evdekimi sana yardımcı olsun bulaşıklarını ona yıkar:)

ayy kuşum benim Allahım şifanı versin, kanamanın azalması güzel, benim doktorum derdiki azalıyorsa demekki aktif kanama durmuştur, onun kalıntıları gelyordur, birkaç gün devam eder korkma diyordu. ama sen yinede her kanamada ya doktorunu ara, yada git, sonuçta çok önemli bişey boşverme sen. doktora gittiğinde söyle, eşim her seferinde getirmiyor beni, sizi arasam bu gibi durumlarda arayabilirmiyim de. ki demene bile gerk yok, dr ların teli hep açıktır çekinmeye gerek yok ama salak gibi çekiniyoruz. onlar alışkın aslında.

anaaaaaamm sende benim gibi ol inşşşşşşşşşşşşşşşşaaalaaahhh..tüpe giderken tüpsüz kal:))(bebek yüzünden tabi)

Amiiinnn İNŞALLAH canlrım İNŞALLAAAHHH...

Buket bu sayfada ilk senin hamileleik haberini okudum...Aman ben bir ağla bir ağla...ondan sonrada yazmıştım hatta...Belki RABBİM o an yazmıştır yazımı...belli mi olur? ama benim çok ümitli olduğum söylenemez...onu da belirteyim...olsaydı şahane olurdu ama...hayırlısı...

MERALLL sen ne zaman test yaparsın bu arada? o zaman.. bu zaman.. şu zaman... bugun öğle arasında mesela? olabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…