Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

valla bende özlüyorum artık eşim diyor bırak şu bilgisayarı benimle ilgilen 24 saat elinde bilgisayar bırakmıyorsun

bu arada buketin duasını okudum. Allah yar ve yardımcısı olsun, işleri rast gitsin. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah.

buketciğim canım benim tesbihin çektim duanı okudum rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah tüp bebek tedavin iyi sonuçlar verir,hayırlısı ile sende hamile kalır sağlıklı sıhhatli bi bebek dünyaya getirirsin

Canlarım Günaydınnnn
ayy ne güzel kaynatmışsınız yine özlem ve bedriye yaa bayılıyorum sizin sohbetinize ha, oturup oturup okuyasım geliyor
muhafızlarım benim yerim sizi yaa

gamzecim maşallah sana tüm tesbihleri okumuşsun süpersin yaa, ALlah mı gönderdi seni bize yoksa belkide senin duaların kabul olur inşallah

Gülcüm maşallah maşallah ohh değerlerde yükselmiş Allahım hep byle iyi haberler almanı nasibetsin inşallah. şimdi kanamam oldu demişsin ya, benimde dün öyle bi idrarımda bi pıhtı gibi bişey gördüm afedersin bide hafif leke, onun dışında şuana kadar gelen giden yok ne çamaşırıma nede peçeteye bişey gelmedi. acaba benimkide tutunmaya mı çalışıyor ben anlamıyorum test negatif çıktı ayrıca. olmazsa akşama kadar eğer başka bir leke filan gelmezse ben kan testi yaptırıcam, onada senin bu yazından sonra karar verdim hadi bakalım

Buketim canım arkadaşım arada bir telden filan girip bi son durum yaz kuşum seni çok merak ettim keşke telefonunu alsaydım gitmeden tüh bana kafa yokki
Bu arada tesbihini çektim, inşallah ankaradan güzel haberler ile dönmeni nasibetsin rabbim. emeklerin boşa çıkmasın inşallah aminnnnn...

mavera49 mervecim benimde adetim gecikti bu ay, havalardanmıdır nedir üzülme sakın tatlım, çoğumuzda dengesizlikler hasıl oldu halada toparlanamadık

Sevgimelegim Melekcim Allah yolunu açık etsin tatlım, annen sana o mübarek ellerini sürdüğü vakit seni tüm dertlerinden arındırıp yollar inşallah eşinin yanına canım, o güzel morallede gelince hemen bir bebişin oluverir ben öyle düşünüyorum.

Son düzenleme:
ooo yaseminde geldi tamamdır işte günaydııın, ne yaptın adet oldunmu yoksa sadece lekemi?
canım benim günaydın valla sadece leke tatlım, lekeyi görüp ovulasyon için bardağa numune aldığımda içinde afedersin bir pıhtı gibi bişey vardı, adet oldum sandım ama okadarmış yani daha devamı gelmedi, o an çok üzüldüm acaba bu pıktı yoksa bebekmi diye??? düştümü diye??

canım bircanım aynen yaa girmeden duaramıyorum, düşünsekte düşünmesekte valla Allah "OL" demeden olmayacak nasılsa, bazen bazı sebeplere bağlıyorum hamiş olamamamı ama bazende diyorum ki hiçbirşey sebep değil, sebep sadece Rabbimin ol deyip dememesi diyorum sallıyorum kafamdan öyle düşünceleri

haklısın canım, düşünsekte düşünmesekte Allahın takdiri nezaman olursa ozaman gelir meleklerimiz. Allah hepimize sabır versin, ve en kısa en hayırlı zamanda yüzümüzü güldürsün, yuvalarımızın mutluluğu bebeklerimizle kat kat artsın inşallah

yaseminciğim itiraz istemem bugün kan testi yapıyorsun yeter ama yaaaa kendine acımıyorsan bize acı her ay aynı muhabbet belki yerleşiyordur minik yaramaz belki seninde ilaç kullanman gerekecek

Amiiiinnnnn işte günün duası
kocamda yok zaten tek başına yaralı bir kuş gibiyim evde, dün birde şimşekler çaktı gece 12 gibi azıcık tırstım
yav kızlar bu dizileri nekadar geç vakte aldılar ben kanal d de sultan filmini izliyorum 22,30 gibi başladı gece 00,30 oldu hala devam ediyordu , öbür kanallarada baktım onlarda öyleydi iffet , hayatımın rolü filan hepsi geç vakte alınmış, uyuklayarak izledim resmen

kızzzllaaaar günaydınn ... ben klomen ve progestan tedavisi oluyorum ve progestan ilacım biteli 8 gun oldu dayanamadım test yaptım size fotosunu atıyorum sizce hamilemiyim ????

yaseminciğim itiraz istemem bugün kan testi yapıyorsun yeter ama yaaaa kendine acımıyorsan bize acı her ay aynı muhabbet belki yerleşiyordur minik yaramaz belki seninde ilaç kullanman gerekecek
haklısın kuşum yerden göğe haklısın bende aynısını düşünüyorum, bu akşam Allah nasibederse lamı cimi yok yaptırıcam stres yapma sen kızma relax ol
haa bu arada buketciğimin telefonu bende var mesaj attım yazarsa haber veririm

ayyyy bak ne akıllısın yaa ben nasıl olurda almam telini. neyse haber kaynağımız sensin ozaman canım

yaseminciğim buket cevap yazdı bugünden sonra nete girebilecekmiş kontrolleri devam ediyormuş hepinizi haberdar edicem diyor ve selamı var hepinize

kızzzllaaaar günaydınn ... ben klomen ve progestan tedavisi oluyorum ve progestan ilacım biteli 8 gun oldu dayanamadım test yaptım size fotosunu atıyorum sizce hamilemiyim ????

ayyy maşallah yaaaa bence hamilesin süper süper ALlahım ne güzel bir tablo yaaa ALlahım bizede hayırlısı ile nasibet ayy çok heyecanalandım , benim test sonuçlarını bi görsen direk gibi bir tek kırmızı çizgi çıkıyor hep sinir oluyorum, işte aradığımız manzara bu yaaa
tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun

çoook teşekkür ederim cnmmm şoktayım resmen ... inanamıyorum.. 1,5 senedir uğraşıyordum pko var bende.. hala şoklardayımm. iş yerinde olsam bile :)))))

çoook teşekkür ederim cnmmm şoktayım resmen ... inanamıyorum.. 1,5 senedir uğraşıyordum pko var bende.. hala şoklardayımm. iş yerinde olsam bile :)))))

Son düzenleme:

hala şoktayım... inanamıyorumm. 1,5 senedir uğraşıyordum. pko var dediklerinde bebeğim olmayacak diye çıldırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…