- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.581
canım benim günaydınooo yaseminde geldi tamamdır işte günaydııın, ne yaptın adet oldunmu yoksa sadece lekemi?
günaydın kızlar, geçmişi okudum, ne güzel sohbet etmişsiniz, çok hoşsunuz. Burası bende de bağımlılık yaptı bazen diyorum ki dua listesinin çıktısını alayım, ve topiğe girmeyeyim, hiç bir sey düsünmen ozaman kafamı takmam diyorum, düşünmezsem belki hemen hamile kalırım diyorum ama dayanamıyorum, özlüyorum burayı hemen.
canım benim günaydınvalla sadece leke tatlım, lekeyi görüp ovulasyon için bardağa numune aldığımda içinde afedersin bir pıhtı gibi bişey vardı, adet oldum sandım ama okadarmış yani daha devamı gelmedi, o an çok üzüldüm acaba bu pıktı yoksa bebekmi diye??? düştümü diye??
canım bircanım aynen yaa girmeden duaramıyorum, düşünsekte düşünmesekte valla Allah "OL" demeden olmayacak nasılsa, bazen bazı sebeplere bağlıyorum hamiş olamamamı ama bazende diyorum ki hiçbirşey sebep değil, sebep sadece Rabbimin ol deyip dememesi diyorum sallıyorum kafamdan öyle düşünceleri
haklısın canım, düşünsekte düşünmesekte Allahın takdiri nezaman olursa ozaman gelir meleklerimiz. Allah hepimize sabır versin, ve en kısa en hayırlı zamanda yüzümüzü güldürsün, yuvalarımızın mutluluğu bebeklerimizle kat kat artsın inşallah
haklısın kuşum yerden göğe haklısın bende aynısını düşünüyorum, bu akşam Allah nasibederse lamı cimi yok yaptırıcamyaseminciğim itiraz istemem bugün kan testi yapıyorsun yeter ama yaaaa kendine acımıyorsan bize acı her ay aynı muhabbet belki yerleşiyordur minik yaramaz belki seninde ilaç kullanman gerekecek
haa bu arada buketciğimin telefonu bende var mesaj attım yazarsa haber veririm
kızzzllaaaar günaydınn ... ben klomen ve progestan tedavisi oluyorum ve progestan ilacım biteli 8 gun oldu dayanamadım test yaptım size fotosunu atıyorum sizce hamilemiyim ????
yaseminciğim buket cevap yazdı bugünden sonra nete girebilecekmiş kontrolleri devam ediyormuş hepinizi haberdar edicem diyor ve selamı var hepinize
ayyy maşallah yaaaa bence hamilesin süper süper ALlahım ne güzel bir tablo yaaa ALlahım bizede hayırlısı ile nasibet ayy çok heyecanalandım , benim test sonuçlarını bi görsen direk gibi bir tek kırmızı çizgi çıkıyor hep sinir oluyorum, işte aradığımız manzara bu yaaa
tebrikler canım hayırlı uğurlu olsun
ayyy maşallah yaaaa bence hamilesin süper süper ALlahım ne güzel bir tablo yaaa ALlahım bizede hayırlısı ile nasibet ayy çok heyecanalandım , benim test sonuçlarını bi görsen direk gibi bir tek kırmızı çizgi çıkıyor hep sinir oluyorum, işte aradığımız manzara bu yaaa
kızzzllaaaar günaydınn ... ben klomen ve progestan tedavisi oluyorum ve progestan ilacım biteli 8 gun oldu dayanamadım test yaptım size fotosunu atıyorum sizce hamilemiyim ????
maşallah canım hadi hayırlı uğurlu olsun,hemilesin tabii adetinin kaçıncı günü
Eki Görüntüle 512519 Eki Görüntüle 512520 Eki Görüntüle 512521
maşallah canım hadi hayırlı uğurlu olsun,hemilesin tabii adetinin kaçıncı günü
bugun adet olma tarihim tam geçen ay 18 de olmuştum.. ama progestanla adet oluyordum hap biteli 8. gun bugun en fazla 4 gunde adet olurdum ben. olmayınca bugun test yaptımm :) klomen tedavsi görüyordum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?