- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.821
Amiiinnn İNŞALLAH canlrım İNŞALLAAAHHH...
Buket bu sayfada ilk senin hamileleik haberini okudum...Aman ben bir ağla bir ağla...ondan sonrada yazmıştım hatta...Belki RABBİM o an yazmıştır yazımı...belli mi olur? ama benim çok ümitli olduğum söylenemez...onu da belirteyim...olsaydı şahane olurdu ama...hayırlısı...
Canım üç gün sürdü ama gitmedîm inşallah birşey yoktur doktor birlere eşimin yanında demişti bu kanamalar normal sürekli olacak eşim ondan dolayı götürmüyorbuketim bencede bitmiştir ve hatta şimdiye kadar kesin bitmiş olması lazımdı senin için bu işin. neyseki kcan son noktayı koymuş
benimde aynen belim ve kalçam ağrıyor, dahada yorulunca aşağı tarafıma doğru sancı gibi bişey oluyor hafif hafif işte ozaman korkuyorum. yani biz artık süs bebeği gibi olmamız lazım, iş güç yapmıycaz, eğilip kalkmıycaz, yiyicez içicez oturucazah ben bide çok klo aldım onunda ağırlığı var tabi. halimize bin şükür tabiki herşeye rağmen.
ayy kuşum benim Allahım şifanı versin, kanamanın azalması güzel, benim doktorum derdiki azalıyorsa demekki aktif kanama durmuştur, onun kalıntıları gelyordur, birkaç gün devam eder korkma diyordu. ama sen yinede her kanamada ya doktorunu ara, yada git, sonuçta çok önemli bişey boşverme sen. doktora gittiğinde söyle, eşim her seferinde getirmiyor beni, sizi arasam bu gibi durumlarda arayabilirmiyim de. ki demene bile gerk yok, dr ların teli hep açıktır çekinmeye gerek yok ama salak gibi çekiniyoruz. onlar alışkın aslında.
kime gideceksin buket
sağol canım Allah razı olsun,rabbim bugün hayırlı güzel haberler almanı nasip etsin
bedriyeeee yemin ederim tüylerim diken diken oldu okurken,bebeğin ismini mina koymasan bile göbek adı mina olsun,keşke teyzeyi yakalamışken başka şeylerde sorsaydınbelki bilirdi
ayrıca bizim için dua etmişsin canım sağol Allah razı olsun
ben iyiyim canım sende iyisin inşallah
buketim bencede bitmiştir ve hatta şimdiye kadar kesin bitmiş olması lazımdı senin için bu işin. neyseki kcan son noktayı koymuş
benimde aynen belim ve kalçam ağrıyor, dahada yorulunca aşağı tarafıma doğru sancı gibi bişey oluyor hafif hafif işte ozaman korkuyorum. yani biz artık süs bebeği gibi olmamız lazım, iş güç yapmıycaz, eğilip kalkmıycaz, yiyicez içicez oturucazah ben bide çok klo aldım onunda ağırlığı var tabi. halimize bin şükür tabiki herşeye rağmen.
ayy kuşum benim Allahım şifanı versin, kanamanın azalması güzel, benim doktorum derdiki azalıyorsa demekki aktif kanama durmuştur, onun kalıntıları gelyordur, birkaç gün devam eder korkma diyordu. ama sen yinede her kanamada ya doktorunu ara, yada git, sonuçta çok önemli bişey boşverme sen. doktora gittiğinde söyle, eşim her seferinde getirmiyor beni, sizi arasam bu gibi durumlarda arayabilirmiyim de. ki demene bile gerk yok, dr ların teli hep açıktır çekinmeye gerek yok ama salak gibi çekiniyoruz. onlar alışkın aslında.
Amiiinnn İNŞALLAH canlrım İNŞALLAAAHHH...
Buket bu sayfada ilk senin hamileleik haberini okudum...Aman ben bir ağla bir ağla...ondan sonrada yazmıştım hatta...Belki RABBİM o an yazmıştır yazımı...belli mi olur? ama benim çok ümitli olduğum söylenemez...onu da belirteyim...olsaydı şahane olurdu ama...hayırlısı...
Canım üç gün sürdü ama gitmedîm inşallah birşey yoktur doktor birlere eşimin yanında demişti bu kanamalar normal sürekli olacak eşim ondan dolayı götürmüyor
kuşum sen kaç kilo aldın ş,imdiye kadar.??ben 10m kilo almışım..
MERALLL sen ne zaman test yaparsın bu arada? o zaman.. bu zaman.. şu zaman... bugun öğle arasında mesela? olabiliyor mu?
Canım bende cumartesi ağladım sonra dedim bebeğim iyiyse onu üzmeyehakkım yok sonra toparlandım ama şuan aklım da hep bayramı biran önce atlatıp doktora gitmek varayyy evet ama ne bilim ben her kan gördüğümde zır zır ağlayıp depresyona giriyordum. çok şükürki dr normal dediği için sizi rahatlatmış, benim doktorda biraz evhamlıydı, tam birbirimizi bulmuşuz biz onla :))
koru hastanesinde ümit bey var..ona gidecem:.
canım sen bana 6.000 yaz o zaman hastalığım bitince okurum
kızlar hepinizin kandili mübarek olsunRAbb im bu geceni hürmetine kalbiniden geçen bütün hayırlı dilekleri ihsan etsin,hiç birinizi darda sıkıntıda bırakmasın,AMİN
ASLI canım benden 10000 tane al,7000 tane çektim 3000 inide bugün tamamlarım inş
canım benden de 1000 tane al cumaya kadar değil mi?geçen zeynep'in gibi olmasın da,onu cumaya kadar sanmıştım meğer daha erken bitmesi gerekiyorumuş allah tan kızlar fazla fazla okumuşlar da eksik olmadı
ASLİm 1000 tane lem yelid çektim senin için birde Yasını şerif okudum cnm Rabbim ne niyetle okutuyorsan Tez vakitte kabul eylesin inşallah
ÇİĞDEM Cnm 100 tane salavat-i tefriciye okudum Rabbim her ne dileğin arzun varsa kabul buyurdun inşallah
ASLİ canım 2000 tane daha cektim toplamda 7 bin oldun lem yelid, Rabbim kabul etsin inşallah
Aslıııımm ben 1000 tane daha okudum toplam 2.000 oldu...
ASLII canım ben 10000(onbin) tane lem yelid çektim Allah kabul etsin canım inş en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize
Kızlar hepinizden Allah razı olsunokuyalım diyen arkadaşlar okumasınlar ben tamamlarım artık Allah hepinizin gönlün de ne muradı varsa versin inşallahhh
malesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah
malesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?