Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

meralcim inşallah bizde senin o güzel haberinle ağları sevinçten en kısa zamanda. sen topiğe gelip uzun uzun yazarsın o anki ruh halini, sevincini duygularını anlatırsın,, bizde okurken zır zır ağlarız

Canım üç gün sürdü ama gitmedîm inşallah birşey yoktur doktor birlere eşimin yanında demişti bu kanamalar normal sürekli olacak eşim ondan dolayı götürmüyor

koru hastanesinde ümit bey var..ona gidecem:.

kuşum sen kaç kilo aldın ş,imdiye kadar.??ben 10m kilo almışım..

inşallah o zaman sana uğur getiririm..ama ümitlenmeye gerek yok..umut hep var ama kapılıpta gitme..inşallah bekleyelim..adet olsanda tüpü bekleyecez..umarım sonu hayırlı olur..

Canım üç gün sürdü ama gitmedîm inşallah birşey yoktur doktor birlere eşimin yanında demişti bu kanamalar normal sürekli olacak eşim ondan dolayı götürmüyor

ayyy evet ama ne bilim ben her kan gördüğümde zır zır ağlayıp depresyona giriyordum. çok şükürki dr normal dediği için sizi rahatlatmış, benim doktorda biraz evhamlıydı, tam birbirimizi bulmuşuz biz onla :))

MERALLL sen ne zaman test yaparsın bu arada? o zaman.. bu zaman.. şu zaman... bugun öğle arasında mesela? olabiliyor mu?

Yok kııızz öğlen felan buralarda yapamaamm...Bence ben en erken arife sabahı yaparım...Tabii o zamana kadar cörtlemezsem....Çünkü korkunç üşüyorum...bu bir regl belirtisi...ayaklarım buuuzz...

Canım bende cumartesi ağladım sonra dedim bebeğim iyiyse onu üzmeyehakkım yok sonra toparlandım ama şuan aklım da hep bayramı biran önce atlatıp doktora gitmek var

Canlarım ben Ramazan özel alışveriş günlerinin sonlarını yaşadığımız şu günlerde yeni dükkanlar keşfine gidiyorum...Tüm Ramazan boyunca aldığım saçma sapan şeylerin haddi hesabı yok...Eşim yatıp kalkıp Ramazanın bitmesi için dua ediyor(yoksa bu ayki konut kredimiz benim üstüme başıma gidecek:)))) ama napim yapack bişey olmayınca bi de üstüne %70 indirim...aayyy ben çıkıyorum bluz canım çektii...

canım sen bana 6.000 yaz o zaman hastalığım bitince okurum

ASLİ canım 2000 tane daha cektim toplamda 7 bin oldun lem yelid, Rabbim kabul etsin inşallah

Aslıııımm ben 1000 tane daha okudum toplam 2.000 oldu...

ASLII canım ben 10000(onbin) tane lem yelid çektim Allah kabul etsin canım inş en kısa zamanda güzel haberler verirsin bize

Kızlar hepinizden Allah razı olsun okuyalım diyen arkadaşlar okumasınlar ben tamamlarım artıkAllah hepinizin gönlün de ne muradı varsa versin inşallahhh

Kızlar Herkese İyi haftalar....Buketcim canımm nasıl heyecanla okudum ama sonun da nasıl mutlu oldum şükürler olsun canım herşey yolunda Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahMeralll amanınnn nasıl heyecanlandım valla inşallah sürriz yapmıştır sizin bebişşş inşallah bi kan testi falan yapsan diorum ne şahane olurrZeynepcim canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh

Asli aklima gelmisken sen yasin dagitmistin 500 tane ilk baslarda dimi cunku ben cevreme okutmustum simdi kimlere verdimi hatirlamiyorum ve gecende 1tane aldim okumadim cunki bi kisi bi tane okuyabiliyor ya o yuzden ben bi taneyi geri verimmi

malesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah

Kaç kere okudum yazdığını..
çok üzgünüm.. Ama bunda da var bir hayır..
Allah inşAllah son kez negatifi gösteriyordur sana..
Zeynepp kocaman sarılıyorum..

canım ne denir bilemiyorum allahım hayırlısını versin nasipte buayda yokmuş inş rabbim yüzün güldürsün emeklerni boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…