Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım hakkında hayırlısı olsun Allah bu günlerin yüzü hürmetine tez vakitte evladına kavuştursun

Kaç kere okudum yazdığını..
çok üzgünüm.. Ama bunda da var bir hayır..
Allah inşAllah son kez negatifi gösteriyordur sana..
Zeynepp kocaman sarılıyorum..

bayılırım sarılmaya.kocamı iş yerinden eve getirttim sarılıp ağlamak için

Allah hepinizden razı olsun kızlar.biliyorum her canım yandığında,her iğne morluklerını gördüğümde,her bebek ağlayışında...ağlıcam ağlıcam ağlıcam.ne zaman kendimde acık güç bulursam buz bebeklerimle yeniden denicem.Allah ım isyandan korusun.bunca dua boşa gidecek değil ya demekki böylesi daha hayırlıymış.ama beşeriz işte üzülmemek,ağlamamk elde değil.sonda bi ışık gördüğüm müddetçe,kendimde o gücü bulduğum müddetçe denemey devam ederim.eşimin dediği gibi''demekki bizimde kadermizde böylesi varmış''

ben çıkıyorum kızlar.kaç gündür korkumdan evden çıkamadım,dolmuşa binemedim.şöyle rahat rahat bineyim dolmuşa,sallana sallana gideyim çarşıya az dolanayım,güneş geçsin,başım dönsün akşam eve gelince uyuyup kalayım.öpüldünüz

Rabbim hakkında hayırlısını versin zeynep inşç tedavisiz rabbim nasip etsin zamanı geldiginde

[

Zeynep yemin ederim dondum kaldım...Çok ama çook üzüldüm...bugün sefer vakti ALLAH şahid gözyaşlarıyla sana dua ettim...Kuzum benim...Üzüntünü yaşadığın acıyı sonuna kadar hissediyorum...Ben de Bedriye gibi yanında olmayı sana kocaman sarılmayı, seninle birlikte ağlamayı çok isterdim...Sen çook güçlü bir kadınsın burdan çok anlaşılıyor...RABBİM emeklerini asla boşa çıkarmayacaktır...Sonuçta RABBİM bu dünyaya bizi mutsuz etmek için göndermedi ki....Var sebepleri sadece sabır dilememiz lazım...Dualarım hep her daim seninle olacak...

Kutum dolmus sildim sagolsun uc arkadas bana ozelden yazmis zeynebim durumu ogrendim canim
Oyyy ne tatlisin sarilmak icin esini cagirmisin isten
Rabbim bu mutlulugunuza bebek nasip ederek mutluluk katsin
Bende kadir gecesi uzuun uzuun bol bol hepimiz icin dua ettim hamile kalmak isteyen hamile kalip sorunsuz gecmesini isteyen dogumu yaklasana kolay dogum gonlunuzden ne geciyorsa dua ettim burdaki herkrse topluca

araştırırken duymuştum onun adını balgatta değilmi

evet balgatta..doktor ılımlı..geçen biz saat 13 de gittik..oda sezaryendeydş..ordan çıkıp geldiççhatta espri yaptı öğlen aralarımı sezaryen yaparak değerlendiriryorum diye:))

kuşum üzülmek yok demeyecem..üzül ağla ağla..sonra kaldığın yerden hiç bişey olmamış gibi devam etç.ç..Rabbim hayırlısını versin hakkımızda..

Bende üzüldüğüme veya üzüldüğümde sarılmayı isterim sadece sessizce.. keşke senni yanında olabilseydimm öölleee sarılırdık sessizce ağlardık biraz.. Rabbim bu gözyaşlarını kefaret sayıyordur inşAllah.. umarım en yakın zamanda tekrar deneme fırsatın olur çok beklemeden.. insanoğlu ne garip yeniden umutlar yeşeriyor hemen, bu belkide inancımızla alakalı, Allah a şükürler olsun... Sen gerçekten de çok güçlü bir karaktersin ve ben bunun şu an değil senin ilk koşuşturmalarında, yılmamalarında, bir anda verdiğin ameliyat kararında hep farkındaydım.. maşaAllah diyorum bu arada.. umarım eşinde senin gibi güçlüdür.. şu anlık bir negatiflik bu.. ben pozitifi görüceğimiize çok çok inanıyorum..

Son düzenleme:

canım senin için duaetmekten başka hiçbişi yapamıyoruz ben bu kadar üzülmüşken senin için nasıl yanmıştır bu son olsun inş bidaha denediğinde herşey çok güzel olsun inş rabbim hepimize bu nimetini taddırsın nekadar yüreklisin tevekkül sahibisin çok şükür isyen etmiyorsun rabbim sabır güç kuvvet versin allahım imtihanınızın mükâfatını bu dünyada versin canım canım .....

merhaba kızlar iyi haftalar olsun herkese..

2 li tarama testim çıkmış ama daha doktora gösterememiş sekreteri..

kızlar size bişey sorucam.. hafta sonum çok sitresli geçti.. ağlamaktan gözlerim şişti.. bebeklerime bişey olmaz inşallah demi.. çok korkuyorum..

eşimle tartıştık. kayınvaldem yüzünden .. onun lafı yüzünden bana demediğini bırakmadı.. hala daha lafı uzatıyor..

şimdi onlara o kadar kinliyim ki umarım bebeklerime bişey olmaz. demi kızlar.. offf. hiç çalışasımda yok...

Allah Allaaahhh ..yahu hamileleri böyle ottan bottan şeyler için üzüp ağlatmak olurmu..sen niye üzdün kendini bu kadar..bende bi kere yaşadım böyle bişey..bizde tartıştık..bende ağladım ağladım sonra susturdum kendimi (ki nıormalde bunu hiç yapamam,) sonrada bişey olmamış gibi gittim eşime sarıldım..bizimkide kv yüzündendi..

öyle iki ağlamayla bişey olmaz allahın izniyle ama sen üzmemelisin böyle şeyler için kendini ..uzak tutmalısın..eşinde dikkat etmeli..uzatacak ne var bilmiyorum ama.kin tutma boşver..insan bi daldımı gidiyo..içinden saydırıyo da saydırıyo..ben engel oluyorum...sende öyle yap..bebişlerini üzme:))

ahh bu kaynanalar yok mu allah haklarından gelsin benım ilk bebeğimi de ben kayınvalidem yüznden kaybetmiştim eşimi doldurup üstüme salmıştı eşimle tartışmıştık ve sabah kanamam başlamıştı lütfen canım sen sıkma canını bebeklerini düşün hiç yokmuş gibi davran dün akşam da eşimle görümcem yüznden tartıştık ben yastığımı aldım ayak ucunda yattım eşime dedim senin ve ailen için bebeğimi üzemem sende takma kafaya hiç muhatap olma tam bebeğinin sinir gelişimi oluşuyor bebeği çok etkiliyor bütün bir hayatına etki edeceğini düşün

canım boşver herkesi bebeklerine odaklan hepimiz zamn zamn böle seyler yasadık maalesef bebişlerinde hissedio herşeyi ben hemen göbüşüme odaklanır ve ağlamayı keserdim yinede eşinle aranı iyileştirisen sen karlı çıkarsın çünkü uzayan tatrtışmalar olumsuz duyguları arttıyor canım acısını sonra çıkartırsın

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok yoğunum bir zeynep ne yaptı diye bakayım dedim üzülme diyemem kuzum ama Rabbim çok çok büyük tevekkülden başka çaremiz yok Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün hiç bir şeye gerek kalmadan Rabbimin merhametiyle bebeğin hayırlısı ile gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…