- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.841
Canım mesaj kutuna bakZeynebim senin sedadan haberin varmi neden gelmiyor artik
Zeynep hakkinda hayirlisi olsun Insaallah Allah en kisa zamanda hayirlisi ile bebegini versin Insaallah
Canım hakkında hayırlısı olsun Allah bu günlerin yüzü hürmetine tez vakitte evladına kavuştursunmalesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah
Kaç kere okudum yazdığını..
çok üzgünüm.. Ama bunda da var bir hayır..
Allah inşAllah son kez negatifi gösteriyordur sana..
Zeynepp kocaman sarılıyorum..
malesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah
malesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah
bayılırım sarılmaya.kocamı iş yerinden eve getirttim sarılıp ağlamak için
Allah hepinizden razı olsun kızlar.biliyorum her canım yandığında,her iğne morluklerını gördüğümde,her bebek ağlayışında...ağlıcam ağlıcam ağlıcam.ne zaman kendimde acık güç bulursam buz bebeklerimle yeniden denicem.Allah ım isyandan korusun.bunca dua boşa gidecek değil ya demekki böylesi daha hayırlıymış.ama beşeriz işte üzülmemek,ağlamamk elde değil.sonda bi ışık gördüğüm müddetçe,kendimde o gücü bulduğum müddetçe denemey devam ederim.eşimin dediği gibi''demekki bizimde kadermizde böylesi varmış''
araştırırken duymuştum onun adını balgatta değilmi
Allah hepinizden razı olsun kızlar.biliyorum her canım yandığında,her iğne morluklerını gördüğümde,her bebek ağlayışında...ağlıcam ağlıcam ağlıcam.ne zaman kendimde acık güç bulursam buz bebeklerimle yeniden denicem.Allah ım isyandan korusun.bunca dua boşa gidecek değil ya demekki böylesi daha hayırlıymış.ama beşeriz işte üzülmemek,ağlamamk elde değil.sonda bi ışık gördüğüm müddetçe,kendimde o gücü bulduğum müddetçe denemey devam ederim.eşimin dediği gibi''demekki bizimde kadermizde böylesi varmış''
merhaba kızlar iyi haftalar olsun herkese..
2 li tarama testim çıkmış ama daha doktora gösterememiş sekreteri..
kızlar size bişey sorucam.. hafta sonum çok sitresli geçti.. ağlamaktan gözlerim şişti.. bebeklerime bişey olmaz inşallah demi.. çok korkuyorum..
eşimle tartıştık. kayınvaldem yüzünden .. onun lafı yüzünden bana demediğini bırakmadı.. hala daha lafı uzatıyor..
şimdi onlara o kadar kinliyim ki umarım bebeklerime bişey olmaz. demi kızlar.. offf. hiç çalışasımda yok...
ahh bu kaynanalar yok mu allah haklarından gelsin benım ilk bebeğimi de ben kayınvalidem yüznden kaybetmiştim eşimi doldurup üstüme salmıştı eşimle tartışmıştık ve sabah kanamam başlamıştı lütfen canım sen sıkma canını bebeklerini düşün hiç yokmuş gibi davran dün akşam da eşimle görümcem yüznden tartıştık ben yastığımı aldım ayak ucunda yattım eşime dedim senin ve ailen için bebeğimi üzemem sende takma kafaya hiç muhatap olma tam bebeğinin sinir gelişimi oluşuyor bebeği çok etkiliyor bütün bir hayatına etki edeceğini düşünmerhaba kızlar iyi haftalar olsun herkese..
kızlar size bişey sorucam.. hafta sonum çok sitresli geçti.. ağlamaktan gözlerim şişti.. bebeklerime bişey olmaz inşallah demi.. çok korkuyorum..
eşimle tartıştık. kayınvaldem yüzünden .. onun lafı yüzünden bana demediğini bırakmadı.. hala daha lafı uzatıyor..
şimdi onlara o kadar kinliyim ki umarım bebeklerime bişey olmaz. demi kızlar.. offf. hiç çalışasımda yok...
canım boşver herkesi bebeklerine odaklan hepimiz zamn zamn böle seyler yasadık maalesef bebişlerinde hissedio herşeyi ben hemen göbüşüme odaklanır ve ağlamayı keserdim yinede eşinle aranı iyileştirisen sen karlı çıkarsın çünkü uzayan tatrtışmalar olumsuz duyguları arttıyor canım acısını sonra çıkartırsınmerhaba kızlar iyi haftalar olsun herkese..
hadi cnm gözünüz aydın bunu bahana et eşini ara hemde barışmış olursunuz kavgada uzamaz2 li tarama testim iyi çıkmış kızlar.. Rabbime şükürler olsun..
canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok yoğunum bir zeynep ne yaptı diye bakayım dedim üzülme diyemem kuzum ama Rabbim çok çok büyük tevekkülden başka çaremiz yok Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün hiç bir şeye gerek kalmadan Rabbimin merhametiyle bebeğin hayırlısı ile gelsin inşallah.malesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?