- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.861
kızımmm sen 6 bin not al demişsin ya onu not aldım beybi okumanı beklicemmzaman var demiştin aslı niye okumayın diyorsun,fazlaysa eğer kalanlar zor olmasın sana okurduk işte
canım ben ilk kez yasin dağıtıyorum kendim için başkası için size duyurdum da kendim için ilk canımişte 1 ay önce falan başladım sayıyı tamamlamaya çalışıyorumAsli aklima gelmisken sen yasin dagitmistin 500 tane ilk baslarda dimi cunku ben cevreme okutmustum simdi kimlere verdimi hatirlamiyorum ve gecende 1tane aldim okumadim cunki bi kisi bi tane okuyabiliyor ya o yuzden ben bi taneyi geri verimmi
Canımmm kısmet değilmiş,zamanı değilmiş Rabbimin vardır bir bildiği vakti zamanı gelmemiş daha...üzül,ağla ama zaten sonra bi bakmışsın yeni umutlar olmuş bile ve sen yaniden tedavi düşünüyosun ya da bebişin tedavisiz kendi gelmişmalesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah
kızımmm sen 6 bin not al demişsin ya onu not aldım beybi okumanı beklicemmonun harici fazla okuyan olmasın die yazdım sen okuyunca haber edersin
canım ben ilk kez yasin dağıtıyorum kendim için başkası için size duyurdum da kendim için ilk canımişte 1 ay önce falan başladım sayıyı tamamlamaya çalışıyorumşimdi seni okudu die not almıştım napim???
2 li tarama testim iyi çıkmış kızlar.. Rabbime şükürler olsun..
Zeynepcim hakkında hayırlısı inşallah üzülme ne olur allah büyüktür dua etmekten başka yapacağımız biişe yok.ayrıca kızlar hastanedeyim şimdi kuzenimin yanında 3 aylık hamile sabah kanaması oldu fazla bebek iyiymiş ama korkuyo tabiki dualarımız bbugün onunlada olsun adı serap rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.öpüyorum sizi..hamdolsun ben iyim ayaklarım fazla şiş ama çarşamba kontrolüm var inşallah bi sıkıntı çıkmayacak görüşürüz allaha emanet olun...
aşk olsun canım nie isytemiyim olurmu öle şeyyytamam o zamaaaann bende diyorum niye istemiyorokuyacağım ben sana haber veriririm
bu arada yasin ben 3 tane okumuştum (yani ben,annem,eşim) hala aynı yasin dimi yeni bişey değil
Zeynepcim hakkında hayırlısı inşallah üzülme ne olur allah büyüktür dua etmekten başka yapacağımız biişe yok.ayrıca kızlar hastanedeyim şimdi kuzenimin yanında 3 aylık hamile sabah kanaması oldu fazla bebek iyiymiş ama korkuyo tabiki dualarımız bbugün onunlada olsun adı serap rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.öpüyorum sizi..hamdolsun ben iyim ayaklarım fazla şiş ama çarşamba kontrolüm var inşallah bi sıkıntı çıkmayacak görüşürüz allaha emanet olun...
bugün çok uykum var benim habire esniyorum biraz sonra ağzım yırtılacak,yaşam enerjim bitmiş gibiyim üffff eve gidip uyumak istiyorum
bugün çok uykum var benim habire esniyorum biraz sonra ağzım yırtılacak,yaşam enerjim bitmiş gibiyim üffff eve gidip uyumak istiyorum
ayyy senmi benmiii bacaklarım kolllarım bile tutmuyo Özlemm(( Pazar günü sadece temizlikle geçirdim camları sildim,perdeleri yıkadım sonra ütüledim,halıların bazısını sildim bazısını yıkadım çok yoruldum çokkkk yapınca ne güzel oluyo ama hemen kirleniyo (
Zeynepcim cok uzuldum Rabbim bu uzuntulerin mukafatini versin.Demekki vakti zamani var ben buna cok inaniyorum ...
Kizlar hafta sonu iftara davetliydik orda cok guzel bi gelin vardi rahmi var ama yumurtaligi falan yokmus hic adet olmamis doktor cocuk sahibi olmasinin imkansiz oldugunu sadece baskasindan yumurta alinarak tup yapilabilecegini bunun da turkiyede imkansiz oldugu soylenmis.
Cok sukur bizlerin bu umudu var dermani var Rabbim dermansiz dert vermesin...
tamam yeni başladıysan bende yasin alayım diyecektim ondan sordum,doğru 3 taneydiaşk olsun canım nie isytemiyim olurmu öle şeyyycanım yasin aynı yasin ama bi türlü 500 olmuyo oda Allah'ın izniyle tamamlanacak inşallahhh sen 3 yasin yazıyo bende
oruç musun yoksa??:))))))))))))))
ayyy senmi benmiii bacaklarım kolllarım bile tutmuyo Özlemm(( Pazar günü sadece temizlikle geçirdim camları sildim,perdeleri yıkadım sonra ütüledim,halıların bazısını sildim bazısını yıkadım çok yoruldum çokkkk yapınca ne güzel oluyo ama hemen kirleniyo (
vaaayy cünyır sedaaa..afferimm..yıldızlı pekiyyiii:))
Zeynepcim cok uzuldum Rabbim bu uzuntulerin mukafatini versin.Demekki vakti zamani var ben buna cok inaniyorum ...
Kizlar hafta sonu iftara davetliydik orda cok guzel bi gelin vardi rahmi var ama yumurtaligi falan yokmus hic adet olmamis doktor cocuk sahibi olmasinin imkansiz oldugunu sadece baskasindan yumurta alinarak tup yapilabilecegini bunun da turkiyede imkansiz oldugu soylenmis.
Cok sukur bizlerin bu umudu var dermani var Rabbim dermansiz dert vermesin...
benim dayımın kızıda aynı şekilde hiç adet olmadı,onunda çocuğu olmaz demişti doktor hatta bu sebeple çıktığı çocuktan ayrılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?