Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

zeynepciğim canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah son gördüğün negatiftir rabbim bundan sonraki denemenizde hayırlısı ile bebeğinize kavuşmayı nasip eder inşallah

gamzeciğim canım çok fazla stres iyi değil elbette ama öyle bi kavga gürültü ile strese girmekle bebeklerine bişey olmaz canım,rabbim onları oraya sımsıkı tutundurmuştur için rahat olsun ama sen yinede fazla strese girmemeye dikkat et

Zeynep'cim canım kendini dışrı çarşıya pazara atmışsın ve en güzelini yapmışsın bence. bende öyle yapardım, deli gibi ne bulduysam bakardım uzun uzun dışarlarda, ama iyi geliyor. Rabbim bizlere zor veriyor ki verdiği zaman çok kıymetli olsun diye bebeklerimiz sanırım. Allahım sabr dayanıklılık güç kuvvet versin canım arkadaşım, en yakın zamanda yüzünü güldürsün inşallah.

zaman var demiştin aslı niye okumayın diyorsun,fazlaysa eğer kalanlar zor olmasın sana okurduk işte
kızımmm sen 6 bin not al demişsin ya onu not aldım beybi okumanı beklicemmonun harici fazla okuyan olmasın die yazdımsen okuyunca haber edersin
Asli aklima gelmisken sen yasin dagitmistin 500 tane ilk baslarda dimi cunku ben cevreme okutmustum simdi kimlere verdimi hatirlamiyorum ve gecende 1tane aldim okumadim cunki bi kisi bi tane okuyabiliyor ya o yuzden ben bi taneyi geri verimmi
canım ben ilk kez yasin dağıtıyorum kendim için başkası için size duyurdum da kendim için ilk canımişte 1 ay önce falan başladım sayıyı tamamlamaya çalışıyorumşimdi seni okudu die not almıştım napim???
Canımmm kısmet değilmiş,zamanı değilmiş Rabbimin vardır bir bildiği vakti zamanı gelmemiş daha...üzül,ağla ama zaten sonra bi bakmışsın yeni umutlar olmuş bile ve sen yaniden tedavi düşünüyosun ya da bebişin tedavisiz kendi gelmişDualarımdasın Allah'ım sana bol sabır versin,içine ferahlık versinn

tamam o zamaaaann bende diyorum niye istemiyor okuyacağım ben sana haber veriririm
bu arada yasin ben 3 tane okumuştum (yani ben,annem,eşim) hala aynı yasin dimi yeni bişey değil

Zeynepcim hakkında hayırlısı inşallah üzülme ne olur allah büyüktür dua etmekten başka yapacağımız biişe yok.ayrıca kızlar hastanedeyim şimdi kuzenimin yanında 3 aylık hamile sabah kanaması oldu fazla bebek iyiymiş ama korkuyo tabiki dualarımız bbugün onunlada olsun adı serap rabbim bebeklerimizi korusun inşallah.öpüyorum sizi..hamdolsun ben iyim ayaklarım fazla şiş ama çarşamba kontrolüm var inşallah bi sıkıntı çıkmayacak görüşürüz allaha emanet olun...

bugün çok uykum var benim habire esniyorum biraz sonra ağzım yırtılacak,yaşam enerjim bitmiş gibiyim üffff eve gidip uyumak istiyorum

sende kendine dikkat et..artık gün ay içindesin..

tamam o zamaaaann bende diyorum niye istemiyor okuyacağım ben sana haber veriririm
bu arada yasin ben 3 tane okumuştum (yani ben,annem,eşim) hala aynı yasin dimi yeni bişey değil
aşk olsun canım nie isytemiyim olurmu öle şeyyycanım yasin aynı yasin ama bi türlü 500 olmuyo oda Allah'ın izniyle tamamlanacak inşallahhhsen 3 yasin yazıyo bende

Gamzecim canım çok geçmiş olsun Allah aacil şifalar versin canımmm birazdan Serap i.in dua edicem seni de öpüyorummm

bugün çok uykum var benim habire esniyorum biraz sonra ağzım yırtılacak,yaşam enerjim bitmiş gibiyim üffff eve gidip uyumak istiyorum

ayyy senmi benmiii bacaklarım kolllarım bile tutmuyo Özlemm(( Pazar günü sadece temizlikle geçirdim camları sildim,perdeleri yıkadım sonra ütüledim,halıların bazısını sildim bazısını yıkadım çok yoruldum çokkkk yapınca ne güzel oluyo ama hemen kirleniyo (

Zeynepcim cok uzuldum Rabbim bu uzuntulerin mukafatini versin.Demekki vakti zamani var ben buna cok inaniyorum ...
Kizlar hafta sonu iftara davetliydik orda cok guzel bi gelin vardi rahmi var ama yumurtaligi falan yokmus hic adet olmamis doktor cocuk sahibi olmasinin imkansiz oldugunu sadece baskasindan yumurta alinarak tup yapilabilecegini bunun da turkiyede imkansiz oldugu soylenmis.
Cok sukur bizlerin bu umudu var dermani var Rabbim dermansiz dert vermesin...

vaaayy cünyır sedaaa..afferimm..yıldızlı pekiyyiii:))

ayy yyaa çok
üzüldüm.allah dermansız dert vermesin..amin..

ZEYNEP canım benim haberini aldım ve 2-3 saattir sana ne yazam diye düşünüyorum....

Duyduğum anda aklıma ilk gelen şey şu oldu, Allahım inşallah Buket'e olan şeyin aynısı olur dedim..onun haberinide heyecanla beklemiştik ve hepimiz üzülmüştük..ve sonra normal yolla gebe kalman imkansız dedikleri Buketimin hamileliğini kutladık....
Inşallah Rabbim bu mübarek günde sana öyle büyük rızıklar verir ki mutluluktan ağlarsın....

bugünki şarkım...
oynaya oynaya gelin çocuklarrr
elele elele verin çocuklar
oynaya oynaya gelin çocuklaaar
elele elele verin çocuklar..

aşk olsun canım nie isytemiyim olurmu öle şeyyycanım yasin aynı yasin ama bi türlü 500 olmuyo oda Allah'ın izniyle tamamlanacak inşallahhhsen 3 yasin yazıyo bende

tamam yeni başladıysan bende yasin alayım diyecektim ondan sordum,doğru 3 taneydi

oruç musun yoksa??:))))))))))))))

hayıııırrr adetim bitmedi diye tutmadım ama bugünde hiç olmadım oda bi alem iyice şaştı herşey düzen diye bişey kalmadı

dün bende sözde temizlik yapacaktım anca buzdolabını temizledim ayakta durmaktan bugün bacaklarım ağrıyo benden ev karısı olmaz tembelim tembel

benim dayımın kızıda aynı şekilde hiç adet olmadı,onunda çocuğu olmaz demişti doktor hatta bu sebeple çıktığı çocuktan ayrılmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…