Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah yardımcısı olsun çok üzücüc ((( İşte beterin beteri var halimize binlerce kez şükürler olsunnn

eee şimdi bekarmı hala..off yaa..şuan senin dayının kızına daha bi üzüldüm..

yok canım evlendi 2007 de eşine anlattı evlenmeden önce istemezsen baştan bil benim çocuğum olmaz dedi oda kabul etti ama kendi ailesine söylemedi düğünden önce sonradan öğrendilermi bilmiyorum mutlu mesut yaşıyorlar benden 2 yaş büyük,aynı dayımın oğullarınında çocukları olmuyor birinin eşinin yumurtalıkları bekarken alınmış galiba tedavi falan denediler olmadı,birinin problemini erkek tarafına söylemiyorlar bişeyler duyduk ama tam olarak bilmiyoruz problemi

Son düzenleme:

ne güzel..öylede kabul edecekelr var demekki..allah mesut etsin..

SELAM ŞEKERLERR

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]13.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ Bircan[/TD]
[TD]14.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82/ B.burcu[/TD]
[TD]15.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii/ Ayşe[/TD]
[TD]16.08.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]19.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]20.08.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]21.08.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb/Tuba[/TD]
[TD]22.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ K.burcu[/TD]
[TD]23.08.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barısozlem/ Özlem[/TD]
[TD]26.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ranana/ Mesude[/TD]
[TD]27.08.2013 salı[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superz/ Ebru[/TD]
[TD]28.08.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]binbirgece/ B.Gamze[/TD]
[TD]29.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

ZEYNEPCİM hayırlısı olsun..moralini bozma biliyorum o duyguyu ama denemeye devam İNŞALLAH gelicek bebişin..

kızlar bakın lutfen saatler sonra cızgı cıktı devsmlı yapardım meraktan atmazdım ya sızde goruyomusunuzzz esımı umıtlendırmemek ıcın ona gostermedımEki Görüntüle 772801

canım silikte olsa çift çizgi var hamile görünüyosun ..ama bence bi kan testi yaptır değerine bakılması lazım..

Ozlem canim dayinin kizi cok cesurmus dogrulugunun mukafatinida almis bu kizin ailesi kimseye soyleme demisler 2yillik evli kocasi doktora goturuyor orda ogreniyor simdi evliligi bitmek uzere ama cocugu olmuyor diye degil sakladigi icin...

Günaydın kızlar;

Eşim için tefriciye;4444

Ben - 300
Annem - 200
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Didem - 50
Zeynep - 150
Buket - 50
Aslı - 1000
Burju - 600
Bediş - 200
Tuba - 1000
Mesude - 100

Toplam: 4060

Listenin son hali.. Allah hepinizden razı olsun.. Gerisini ben tamamlarım canlarım çok sağolun yardımlarınız için..

Bugün bizim aşımız var oğlum 2 aylık oldu 3 tane aşı vurcaklar inşallah ateşlenmez..
Hepiniz öpüldünüz..

kız iki ay oldumu..anam zaman su gibi akıp gidiyo haa..

Çidooo bende aldıklarımı çektim bitirdim Allah kabul etsin canımm

Güaydınnnn hayırlı sabahlar ve mutlu günler olsun hepmize inşallah canlarım ballarım sevgili arkadaşlarım
Dün akşam iftara sahile gidip ordaki masa sandalyelerde iftaryaptık eşimle. evden kızartmalar yaptım hazırladım oh açık hava bol gıda yedik. ama çok yoruldum kızartmaları yaparken iki saat ayakta bekledim karıştırdım filan, onun için biahaki sefere tv de gördüğüm gibi yapıcam, hem daha sağlıklı hem daha kolay, bütün malzemeleri kesip doğrayın, sonra üzerine az bi yağ gezdirip karıştırın, sonrada hoooppp fırına, çok güzel oluyoruş aynı kızartma gibi, hemde yağ çekmiyormuş. ay sabah sabah yemek tarfleri ile başladım manyakmıyım neyim
Ondan sonra gece eşme dedimki "aramızda bebek var" diye bir film duymuştum açta izleyelim dedim. anammmmm ne biçim bir film yaa, karı bi çocuk yapıyor, bütün hayat sistemleri değişiyor, eşi aldatıyor, kendisi alkolik oluyor bi ara, doktora tezinden sınıfta kalıyor, falan filan... yarısında kapattık :)) daha olumlu şeyler izlememiz lazım kimse izlemesin bence.

izledim o filmi ben..aslında tamamlasaydın..farklı bi yerden bakmış olaya..bebeğini saplantı haline getiriyo sonra bırakıp gidiyo..en son geri geliyoki bi daha hamile:))

Günaydınn canlar cananlar..

Yasemin dediğin filmi bende izleyecektim ama gerek kalmadı sen başını buketimde sonunu anlatmış, zaman kaybım da olmamış oldu..

kızlar ya size ne sorucam benim bi koltuk takımım var 3lü 2li 2 tanede tekli onları çöpe atamıyorum çünkü koskoca takım hem taşıyamayız hemde site yönetimi izin vermez dışarıya öyle koymamıza, bende baktım ikinci el alanlar var arıyacağım gelip alsınlar.. ama rrengide açık krem acaba diyorum silsem mi yüzünü kirli çünkü kullanmıyoruz onu öyle bi odada boş boş duruyor.. camdan falan toz moz kirlenmiş.. ama zaten adam sanki benden aldığı gibi mi satıcak diyorum bi yandan niye sileyim.. o gitsin napıyorsa yapsın.. ayıp olur mu bilemedim.. bide daha netden bulucam akşama çağırıcam..

ohhh ellerine sağlıkk canım açık hava da ayrı olurrr...ewet aç uyandın heralde Yasooo

kızım ne silecen..spotcuda götürüp tozlu dükkanına koyacakç..alan düşünssün...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…