- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.881
Zeynepcim cok uzuldum Rabbim bu uzuntulerin mukafatini versin.Demekki vakti zamani var ben buna cok inaniyorum ...
Kizlar hafta sonu iftara davetliydik orda cok guzel bi gelin vardi rahmi var ama yumurtaligi falan yokmus hic adet olmamis doktor cocuk sahibi olmasinin imkansiz oldugunu sadece baskasindan yumurta alinarak tup yapilabilecegini bunun da turkiyede imkansiz oldugu soylenmis.
Cok sukur bizlerin bu umudu var dermani var Rabbim dermansiz dert vermesin...
eee şimdi bekarmı hala..off yaa..şuan senin dayının kızına daha bi üzüldüm..
yok canım evlendi 2007 de eşine anlattı evlenmeden önce istemezsen baştan bil benim çocuğum olmaz dedi oda kabul etti ama kendi ailesine söylemedi düğünden önce sonradan öğrendilermi bilmiyorum mutlu mesut yaşıyorlar benden 2 yaş büyük,aynı dayımın oğullarınında çocukları olmuyor birinin eşinin yumurtalıkları bekarken alınmış galiba tedavi falan denediler olmadı,birinin problemini erkek tarafına söylemiyorlar bişeyler duyduk ama tam olarak bilmiyoruz problemi
ne güzel..öylede kabul edecekelr var demekki..allah mesut etsin..
kızlar bakın lutfen saatler sonra cızgı cıktı devsmlı yapardım meraktan atmazdım ya sızde goruyomusunuzzz esımı umıtlendırmemek ıcın ona gostermedımEki Görüntüle 772801
kızlar bakın lutfen saatler sonra cızgı cıktı devsmlı yapardım meraktan atmazdım ya sızde goruyomusunuzzz esımı umıtlendırmemek ıcın ona gostermedımEki Görüntüle 772801
Günaydın kızlar;
Eşim için tefriciye;4444
Ben - 300
Annem - 200
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Didem - 50
Zeynep - 150
Buket - 50
Aslı - 1000
Burju - 600
Bediş - 200
Tuba - 1000
Mesude - 100
Toplam: 4060
Listenin son hali.. Allah hepinizden razı olsun.. Gerisini ben tamamlarım canlarım çok sağolun yardımlarınız için..
Bugün bizim aşımız var oğlum 2 aylık oldu 3 tane aşı vurcaklar inşallah ateşlenmez..
Hepiniz öpüldünüz..
Günaydın kızlar;
Eşim için tefriciye;4444
Ben - 300
Annem - 200
Yasemin - 200
Meral - 50
Tümay - 100
Sündüz - 10
K.Burcu - 50
Didem - 50
Zeynep - 150
Buket - 50
Aslı - 1000
Burju - 600
Bediş - 200
Tuba - 1000
Mesude - 100
Toplam: 4060
Listenin son hali.. Allah hepinizden razı olsun.. Gerisini ben tamamlarım canlarım çok sağolun yardımlarınız için..
Bugün bizim aşımız var oğlum 2 aylık oldu 3 tane aşı vurcaklar inşallah ateşlenmez..
Hepiniz öpüldünüz..
Güaydınnnn hayırlı sabahlar ve mutlu günler olsun hepmize inşallah canlarım ballarım sevgili arkadaşlarım
Dün akşam iftara sahile gidip ordaki masa sandalyelerde iftaryaptık eşimle. evden kızartmalar yaptım hazırladım oh açık hava bol gıda yedik. ama çok yoruldum kızartmaları yaparken iki saat ayakta bekledim karıştırdım filan, onun için biahaki sefere tv de gördüğüm gibi yapıcam, hem daha sağlıklı hem daha kolay, bütün malzemeleri kesip doğrayın, sonra üzerine az bi yağ gezdirip karıştırın, sonrada hoooppp fırına, çok güzel oluyoruş aynı kızartma gibi, hemde yağ çekmiyormuş. ay sabah sabah yemek tarfleri ile başladım manyakmıyım neyim
Ondan sonra gece eşme dedimki "aramızda bebek var" diye bir film duymuştum açta izleyelim dedim. anammmmm ne biçim bir film yaa, karı bi çocuk yapıyor, bütün hayat sistemleri değişiyor, eşi aldatıyor, kendisi alkolik oluyor bi ara, doktora tezinden sınıfta kalıyor, falan filan... yarısında kapattık :)) daha olumlu şeyler izlememiz lazım kimse izlemesin bence.
Güaydınnnn hayırlı sabahlar ve mutlu günler olsun hepmize inşallah canlarım ballarım sevgili arkadaşlarım
Dün akşam iftara sahile gidip ordaki masa sandalyelerde iftaryaptık eşimle. evden kızartmalar yaptım hazırladım oh açık hava bol gıda yedik. ama çok yoruldum kızartmaları yaparken iki saat ayakta bekledim karıştırdım filan, onun için biahaki sefere tv de gördüğüm gibi yapıcam, hem daha sağlıklı hem daha kolay, bütün malzemeleri kesip doğrayın, sonra üzerine az bi yağ gezdirip karıştırın, sonrada hoooppp fırına, çok güzel oluyoruş aynı kızartma gibi, hemde yağ çekmiyormuş. ay sabah sabah yemek tarfleri ile başladım manyakmıyım neyim
Ondan sonra gece eşme dedimki "aramızda bebek var" diye bir film duymuştum açta izleyelim dedim. anammmmm ne biçim bir film yaa, karı bi çocuk yapıyor, bütün hayat sistemleri değişiyor, eşi aldatıyor, kendisi alkolik oluyor bi ara, doktora tezinden sınıfta kalıyor, falan filan... yarısında kapattık :)) daha olumlu şeyler izlememiz lazım kimse izlemesin bence.
Günaydınn canlar cananlar..
Yasemin dediğin filmi bende izleyecektim ama gerek kalmadı sen başını buketimde sonunu anlatmış, zaman kaybım da olmamış oldu..
kızlar ya size ne sorucam benim bi koltuk takımım var 3lü 2li 2 tanede tekli onları çöpe atamıyorum çünkü koskoca takım hem taşıyamayız hemde site yönetimi izin vermez dışarıya öyle koymamıza, bende baktım ikinci el alanlar var arıyacağım gelip alsınlar.. ama rrengide açık krem acaba diyorum silsem mi yüzünü kirli çünkü kullanmıyoruz onu öyle bi odada boş boş duruyor.. camdan falan toz moz kirlenmiş.. ama zaten adam sanki benden aldığı gibi mi satıcak diyorum bi yandan niye sileyim.. o gitsin napıyorsa yapsın.. ayıp olur mu bilemedim.. bide daha netden bulucam akşama çağırıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?