- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.901
Günaydınn canlar cananlar..
Yasemin dediğin filmi bende izleyecektim ama gerek kalmadı sen başını buketimde sonunu anlatmış, zaman kaybım da olmamış oldu..
kızlar ya size ne sorucam benim bi koltuk takımım var 3lü 2li 2 tanede tekli onları çöpe atamıyorum çünkü koskoca takım hem taşıyamayız hemde site yönetimi izin vermez dışarıya öyle koymamıza, bende baktım ikinci el alanlar var arıyacağım gelip alsınlar.. ama rrengide açık krem acaba diyorum silsem mi yüzünü kirli çünkü kullanmıyoruz onu öyle bi odada boş boş duruyor.. camdan falan toz moz kirlenmiş.. ama zaten adam sanki benden aldığı gibi mi satıcak diyorum bi yandan niye sileyim.. o gitsin napıyorsa yapsın.. ayıp olur mu bilemedim.. bide daha netden bulucam akşama çağırıcam..
canım biraz ağlıycak kankamız ama gecer İNŞALLAH...ateşlnme oluyo diolar bizimkinde olmadı cok şükür ama sen yinede al bi ateş düşürücü ağrı kesici bize ebe paranox fitil önerdi ondan aldık..3 günbanyo yaptırmıycaksın unutma..Günaydın kızlar;
Bugün bizim aşımız var oğlum 2 aylık oldu 3 tane aşı vurcaklar inşallah ateşlenmez..
Hepiniz öpüldünüz..
anammmm kesin başka adamdan hamile olarak geliyordur, sapık kadın yok anam neyseki sen sonunuda anlatmışsın yeter banaizledim o filmi ben..aslında tamamlasaydın..farklı bi yerden bakmış olaya..bebeğini saplantı haline getiriyo sonra bırakıp gidiyo..en son geri geliyoki bi daha hamile:))
aaaaa bismillah, kız silinip verilirmi hiç kızların dediği gibi adam onu tozlu pisli spot mağzasına koyacak zaten sapıtmaGünaydınn canlar cananlar..
Yasemin dediğin filmi bende izleyecektim ama gerek kalmadı sen başını buketimde sonunu anlatmış, zaman kaybım da olmamış oldu..
kızlar ya size ne sorucam benim bi koltuk takımım var 3lü 2li 2 tanede tekli onları çöpe atamıyorum çünkü koskoca takım hem taşıyamayız hemde site yönetimi izin vermez dışarıya öyle koymamıza, bende baktım ikinci el alanlar var arıyacağım gelip alsınlar.. ama rrengide açık krem acaba diyorum silsem mi yüzünü kirli çünkü kullanmıyoruz onu öyle bi odada boş boş duruyor.. camdan falan toz moz kirlenmiş.. ama zaten adam sanki benden aldığı gibi mi satıcak diyorum bi yandan niye sileyim.. o gitsin napıyorsa yapsın.. ayıp olur mu bilemedim.. bide daha netden bulucam akşama çağırıcam..
ohhh ellerine sağlıkk canım açık hava da ayrı olurrr...ewet aç uyandın heralde Yasooo
anammmm kesin başka adamdan hamile olarak geliyordur, sapık kadın yok anam neyseki sen sonunuda anlatmışsın yeter bana
aaaaa bismillah, kız silinip verilirmi hiç kızların dediği gibi adam onu tozlu pisli spot mağzasına koyacak zaten sapıtma
ayy sorma yaa hakkaten :))))
Dünürüm hoşgeldin kuzucum.
Bende gidim eşimin yanına azıcık uzanim malum adam izinde, ben sabahın köründe hortlayıp uyandım, bebek bakım videoları izledim, gidimde hiç kalkmamış gibi numara yapim
ay çok hoşsun..kızım her koyun kendi bacağından asılır..herkesinki kendine..kimsenin kimseyi eleştirmeye veya yargılamaya hakkı yok..kimse kimsenin keyfinin kahyası değil..temizleme diyorsunuz, ayy temizleyeceksemm adam eşimle konuşsunn bende saklanayımmen azından silmediğim için utanmamış olurum..
Ozlem canim dayinin kizi cok cesurmus dogrulugunun mukafatinida almis bu kizin ailesi kimseye soyleme demisler 2yillik evli kocasi doktora goturuyor orda ogreniyor simdi evliligi bitmek uzere ama cocugu olmuyor diye degil sakladigi icin...
slm güzeller
kaç gündür girip yazayım diyorum bir türlü fırsat olmadı dün doktordaydım konuştuk enine boyuna günümün dolmasını beklemekte kararlıyım dedim saygı duydu gelir bu kız bayramı beklemez dedi ama ben hiç ümütli değilim artık bir türlü gelmedi gitti benim nazlı kuş geçen haftada öyle demiştiniz ama gelmiyooooooooo bu kız dedim eğer bayram dönüşüne kadar normal sancım olmazsa suni sancıyla alcak o çok kötü diyo herkes ama nasip bakalım inşallah gerek kalmaz hergün dua ediyorum her gece rüyama giriyo artık beklemek ne zormuş
kızım 3.400 olmuş bu arada büyüdü artık iyice sıpabu gün annemle diğer kız kardeşim geliyo bide o yüzden çok mutluyum anne annesi gelince doğar belki bizimki kendiliğinden
kendi derdimden sizleri soramadım kaç gündür
ÖZLEMCİM gelmişsin hoş geldin canım gittin mi tekrar doktora göğüslerin için
BURCUM eşin sen nasıl oldunuz umarım iyisinizdir
SEDAnın yumurtaları toplayabildimi doktor
daha ne var ne yok buralarda biri bi özet geçsin şu doğuramayan hatuna:26:
günaydın kızlar doktordan geliyorum bebeğim ii çok şükür hareketlenmeye de başlamış el kol sallıyordu maşallah dünden beri kramp giriyordu karnıma korktum gittim doktor vitamin verdi cumartesi ikili teste gidecez of rahatladım valla ii olmasına sizlerde durumlar nasıl
senin kız nazlı olacak galiba normalde kızlar 9 ay 10 günü tamamlamaz erken gelirderer ama seninkinin yeri rahat anlaşılan,neyse daha zamanı var nasılsa inşallah sağlıkla sıhhatle normal yollarla kavuşursun suni sancıya gerek olmaz
beni sormuşsun çok sevindim canım unutmamışsın,bugün daha doğrusu bir kaç gündür sol göğsümde bi sızı var kistin olduğu yerde bayramdan sonra bi doktora giderim diye düşünüyorum
çok şükür bebeğin iyiymiş canım demek artık hareketlenmeyede başlamış gördün geldin için rahatladı ne güzel,inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder hamileliğin,ikili testinde güzel çıkar inşallah
hoşbuldum canım uzan uzan fırsat bu fırsat bizimkide bayramdan sonra izne çıkcak kısmetseanammmm kesin başka adamdan hamile olarak geliyordur, sapık kadın yok anam neyseki sen sonunuda anlatmışsın yeter bana
aaaaa bismillah, kız silinip verilirmi hiç kızların dediği gibi adam onu tozlu pisli spot mağzasına koyacak zaten sapıtma
ayy sorma yaa hakkaten :))))
Dünürüm hoşgeldin kuzucum.
Bende gidim eşimin yanına azıcık uzanim malum adam izinde, ben sabahın köründe hortlayıp uyandım, bebek bakım videoları izledim, gidimde hiç kalkmamış gibi numara yapim
MAŞALLAH canım büyümüş kuuzun tez zamanda alırsın kucağına İNŞALLAH :)slm güzeller
kaç gündür girip yazayım diyorum bir türlü fırsat olmadı dün doktordaydım konuştuk enine boyuna günümün dolmasını beklemekte kararlıyım dedim saygı duydu gelir bu kız bayramı beklemez dedi ama ben hiç ümütli değilim artık bir türlü gelmedi gitti benim nazlı kuş geçen haftada öyle demiştiniz ama gelmiyooooooooo bu kız dedim eğer bayram dönüşüne kadar normal sancım olmazsa suni sancıyla alcak o çok kötü diyo herkes ama nasip bakalım inşallah gerek kalmaz hergün dua ediyorum her gece rüyama giriyo artık beklemek ne zormuş
kızım 3.400 olmuş bu arada büyüdü artık iyice sıpabu gün annemle diğer kız kardeşim geliyo bide o yüzden çok mutluyum anne annesi gelince doğar belki bizimki kendiliğinden
kendi derdimden sizleri soramadım kaç gündür
ÖZLEMCİM gelmişsin hoş geldin canım gittin mi tekrar doktora göğüslerin için
BURCUM eşin sen nasıl oldunuz umarım iyisinizdir
SEDAnın yumurtaları toplayabildimi doktor
daha ne var ne yok buralarda biri bi özet geçsin şu doğuramayan hatuna:26:
hiç sorma özlemcim bide benim buradaki takvim doktora göre bir hafta küçük çok nazlı olacak başıma çokkk umarım gerek kaqlmaz dediğin gibi en zoru şu beklemekmiş
nasıl unuturum canım ya inan hep aklımdasınız bol bol dua ediyorum hepinize çok canını acıtıyormu canım ihmal etme bak sakın git doktora böyle şeyler ihmale gelmez bak
hoşbuldum canım uzan uzan fırsat bu fırsat bizimkide bayramdan sonra izne çıkcak kısmetsebende oğluşumun yanına uzanıym barii :)) bu arada pzartesi tetenoz aşım var yine
MAŞALLAH canım büyümüş kuuzun tez zamanda alırsın kucağına İNŞALLAH :)
sağol canım,yok çok canım acımıyor ama sürekli dikkatim orda rahatsızlık veriyor , gidicem ihmal etmemde ultrason çektireli fazla olmadı ya hem zaman geçsin diyorum hemde bayram çıksın aradan diye bekliyorum
inşallah çabucak geçer özlemcim ya ilaçla falan önemli bişiy değildir bencehaklısın tabi sürekli radyasyon alma doktorlar ....o sıra.... pöffff işkence ama naapcan canım ya onlarsızda olmuyo işte
tatilin nasıl geçti bu arada
anamm benimkide kaç gündür dikkat ediyorum saat gece 12 oldumu hareketlenmeye başlıyor, doğduuktan sonrada o saatlerde uyanırsa yandık anam yandıkbende saat 6 da hortladım..gecede yatacağım zaman benimki döndüde döndü döndüde döndü..anamkalktım iki yürüdüm...eşim bile anlamış eline çarpmış..pıt pıt:))
.
aaa hemen bi bakim internetten neymiş sağol kuşumGunaydin canlarim...
Kizlar bebekler diye bir belgesel film varmis 4ayri toplumdan 4 farkli bebegin 1 yasina kadar olan sureci anlatiyormus guzel diyorlar bende onu merak ediyorum...
hakkaten yaa evet, herkes bayram hazırlığında heralde, bende sabahtan bi dışarı çıkıp geldim yoktum yani evde.bugün buralar neden sessiz nerdesiniz kızlar,bugün çeneniz düşmemiş bu işte bir iş var
ohh maşallah canım bayrama , bayram şekeri gibi iyi haberlerle giriyorsun çok şükürki. Allah daim etsin yi haberlerini inşallahgünaydın kızlar doktordan geliyorum bebeğim ii çok şükür hareketlenmeye de başlamış el kol sallıyordu maşallah dünden beri kramp giriyordu karnıma korktum gittim doktor vitamin verdi cumartesi ikili teste gidecez of rahatladım valla ii olmasına sizlerde durumlar nasıl
anammmm hakkaten ne zor beklemek yaa, bayram olmadan doğsa bari hayırlısı ile, artık herkes seni hastanede ziyarete gelir, hem bayram göresi hemde bebek görmesi bir arada olurslm güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?