- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.921
inşallah,ultrasondan sonra göğüslerim çok ağrımıştı,yine ağrı olacak diye düşünüyorum offf ne stresli iş
tatilden bişey anlamadık canım ya çok soğuktu evden çıkmadık zaten biz arabayla gitmediğimiz için çıkıp gezemedik de zaten gezmeye gitsen bütün bir günün geçer izinde öyle çok uzun değildi gittik geldik işte
anamm benimkide kaç gündür dikkat ediyorum saat gece 12 oldumu hareketlenmeye başlıyor, doğduuktan sonrada o saatlerde uyanırsa yandık anam yandık
aaa hemen bi bakim internetten neymiş sağol kuşum
hakkaten yaa evet, herkes bayram hazırlığında heralde, bende sabahtan bi dışarı çıkıp geldim yoktum yani evde.
ohh maşallah canım bayrama , bayram şekeri gibi iyi haberlerle giriyorsun çok şükürki. Allah daim etsin yi haberlerini inşallah
anammmm hakkaten ne zor beklemek yaa, bayram olmadan doğsa bari hayırlısı ile, artık herkes seni hastanede ziyarete gelir, hem bayram göresi hemde bebek görmesi bir arada olur
günaydın kızlar doktordan geliyorum bebeğim ii çok şükür hareketlenmeye de başlamış el kol sallıyordu maşallah dünden beri kramp giriyordu karnıma korktum gittim doktor vitamin verdi cumartesi ikili teste gidecez of rahatladım valla ii olmasına sizlerde durumlar nasıl
hiç sorma özlemcim bide benim buradaki takvim doktora göre bir hafta küçük çok nazlı olacak başıma çokkk umarım gerek kaqlmaz dediğin gibi en zoru şu beklemekmiş
nasıl unuturum canım ya inan hep aklımdasınız bol bol dua ediyorum hepinize çok canını acıtıyormu canım ihmal etme bak sakın git doktora böyle şeyler ihmale gelmez bak
merhaba canlar, nasılsınız giremiyorum pek var mı bi değişiklik?
ben çok hastayım soğuk almışım, bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi, kullanmak istemiyorum dedim, çok basit bir grip bile bebeğe zarar verebilir, sakat olabilir, ölebilir (Allah korusun) dedi o yüzden iyileşmelisin ve kendine dikkat etmelisin mutlaka yemek ye kusacak olsanda ye 5 dk içinde vitamini alırsın zaten dedi, işte böyle ben bebek zarar görmesin diye basit bir ağrı kesici bile içmiyordum bir sürü ilaç kullanıcam şimdi birde işe geldim şimdi off şöyle sırtı uzanasım var neyse öpüyorum hepinizi
hadi gözün aydın..artık kanamalarıda takmazsın kafana olacak napalım..minnakın iyi olsunda:))
ay sabrın su kesti tabi demi..benim kocamda hergün geri sayıyo..3 ay kaldı 2 ay 29 gün kaldı..az kaldı..ne zaman doacakk..dedim inşallah sona doğru sabrın bitmez:))
bircancım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen ilaçlarını al zaten zararlı olsa doktor vermez ihmal etme, bol bol meyve ye
Bircan canım benm çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah, bol bol yoğurt filan ye bari mikropların kırılsında biran evvel iyileşip ilaçları bırakasın. dr iç diyorsa yapacak bişey yok tabiki, onlar kar ve zarar ilişkisini hesaplayıp öyle veriyorlar ilaçları. inşallah bayraa iyileşmiş olursun canımcım
anamm benimkide kaç gündür dikkat ediyorum saat gece 12 oldumu hareketlenmeye başlıyor, doğduuktan sonrada o saatlerde uyanırsa yandık anam yandık
aaa hemen bi bakim internetten neymiş sağol kuşum
hakkaten yaa evet, herkes bayram hazırlığında heralde, bende sabahtan bi dışarı çıkıp geldim yoktum yani evde.
ohh maşallah canım bayrama , bayram şekeri gibi iyi haberlerle giriyorsun çok şükürki. Allah daim etsin yi haberlerini inşallah
anammmm hakkaten ne zor beklemek yaa, bayram olmadan doğsa bari hayırlısı ile, artık herkes seni hastanede ziyarete gelir, hem bayram göresi hemde bebek görmesi bir arada olur
kızlar şimdiden bayramınızı kutluyorum hepinizin
kız iki ay oldumu..anam zaman su gibi akıp gidiyo haa..
Çidooo bende aldıklarımı çektim bitirdim Allah kabul etsin canımm
günaydın kızlar........
canım biraz ağlıycak kankamız ama gecer İNŞALLAH...ateşlnme oluyo diolar bizimkinde olmadı cok şükür ama sen yinede al bi ateş düşürücü ağrı kesici bize ebe paranox fitil önerdi ondan aldık..3 günbanyo yaptırmıycaksın unutma..
slm güzeller
kaç gündür girip yazayım diyorum bir türlü fırsat olmadı dün doktordaydım konuştuk enine boyuna günümün dolmasını beklemekte kararlıyım dedim saygı duydu gelir bu kız bayramı beklemez dedi ama ben hiç ümütli değilim artık bir türlü gelmedi gitti benim nazlı kuş geçen haftada öyle demiştiniz ama gelmiyooooooooo bu kız dedim eğer bayram dönüşüne kadar normal sancım olmazsa suni sancıyla alcak o çok kötü diyo herkes ama nasip bakalım inşallah gerek kalmaz hergün dua ediyorum her gece rüyama giriyo artık beklemek ne zormuş
kızım 3.400 olmuş bu arada büyüdü artık iyice sıpabu gün annemle diğer kız kardeşim geliyo bide o yüzden çok mutluyum anne annesi gelince doğar belki bizimki kendiliğinden
kendi derdimden sizleri soramadım kaç gündür
ÖZLEMCİM gelmişsin hoş geldin canım gittin mi tekrar doktora göğüslerin için
BURCUM eşin sen nasıl oldunuz umarım iyisinizdir
SEDAnın yumurtaları toplayabildimi doktor
daha ne var ne yok buralarda biri bi özet geçsin şu doğuramayan hatuna:26:
canım ben 3lü aşıda babasına tutturdum 2 bacak 1 koldan vuruyolar çünkü bizimkide hareketli maşallah..ah gülcüm ya büyüdü büyüdü de kaldı içerde çıksa ben dışardada büyütücem onu da işte
tatlım ya ben ateş ölçer almadım bu arada aşı dedin aklıma geldi gerek varmı aliim mi bi tane:26:
kız tutabiliyomusun kuzucuğu aşı yapılırken ben dayanamam diyorum içi el vermez insanın kıyamam kuzucuk ya çok ağlıyomu aşıdan sonra
bircancım gecmiş olsun dikkat et kendine..merhaba canlar, nasılsınız giremiyorum pek var mı bi değişiklik?
ben çok hastayım soğuk almışım, bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi, kullanmak istemiyorum dedim, çok basit bir grip bile bebeğe zarar verebilir, sakat olabilir, ölebilir (Allah korusun) dedi o yüzden iyileşmelisin ve kendine dikkat etmelisin mutlaka yemek ye kusacak olsanda ye 5 dk içinde vitamini alırsın zaten dedi, işte böyle ben bebek zarar görmesin diye basit bir ağrı kesici bile içmiyordum bir sürü ilaç kullanıcam şimdi birde işe geldim şimdi off şöyle sırtı uzanasım var neyse öpüyorum hepinizi
seninde bayramın mübarek olsun nazancım..kızlar şimdiden bayramınızı kutluyorum hepinizin
canım bizimkide uyuyodu aşıyı yaptırmadan önce su fln sürdüm yarı uykulu oldu aşısını ağladı kucağıma aldım uykusuna devam ettiAynen öyle zaman çabuk geçiyo bi bakmışsın doğurmuşsun bi bakmışsın anne diyo hey heyyy :)
Sağol aslım benim teşekkür ederim..
Bizim sıpanın acı eşiği yüksek heralde uyuyodu gittiğimizde boyunu kilosunu ölçerken uyandı hemen aşıları vurdu bi iki gık mık dedi arabasına yatırdım geri uyumaya devam etti anası gibi uykucu olcak heralde :))
Sürekli ölçüyorum ateşini calpol şurup verdim bnde ama geldiğimizden beri uyuyo sanırım ilaç rahatlattı.. Yinede uyku yok bana bu gece ..
Bizim kankamız napıyo iyi mi? Annesini üzüyomu bakiim :))
Canım benim ben 42. Haftamda doğum yaptım ve bana azcık suni sancı verdiler.. Herkesin dediğini dinleme sen.. Herkeste farklı yaşanıyo bu sancı denen şey.. Ve sen dayanıklısın ayrıca cesaretli.. Çatır çatır doğurursun.. Biticek bi ağrı sonuçta ve yavrunu kucağına alcaksın sonuna odaklan.. Ama emin ol normal sancıdan çok farksız değil..
Eğer ki bebeğin şuan sağlıklıysa ve senin suyunda azalma vs. Yoksa içerde kalması çok daha iyi son zamanlar beyin ve ciğer gelişimini tamamlıyor.. Ayrıca onun dünyada nefes alacağı gün belli o geleceği günü çok iyi biliyo bebeğine güven ve sakin ol.. Bebeğin bi işaret verdikten sonra eğer doktorun sunisancı derse itiraz etme canım benim .. Allah sağlıkla yavrunu kucağına aldığını göstersin inşallah... Merdiven çıkmak ve plates topuna oturmak çok işe yaramıştı bende dene canım istersen..
Allaha emanet ol..
Numaranı yaz istersen öm den doğum zamanı arar yine içine rahatlatırım senin :))
canım ben 3lü aşıda babasına tutturdum 2 bacak 1 koldan vuruyolar çünkü bizimkide hareketli maşallah..bizim dijital vardı canım onla ölçüyorum koltuk altından..
bircancım gecmiş olsun dikkat et kendine..
seninde bayramın mübarek olsun nazancım..
canım bizimkide uyuyodu aşıyı yaptırmadan önce su fln sürdüm yarı uykulu oldu aşısını ağladı kucağıma aldım uykusuna devam ettibizimkide uykucu MAŞALLAH babasına çekmiş üzmüyo teyzesi uslu benim oğluşum bazen böle bi sevesim gelio sarılırken sımsıkı sarasım gelio öle yani zor tutuyorum kendimi
Kızlarrr bayrama ne tatlısı yaptınız???becerikli hatunlarrr..
hehehehehçok güzel bir soruya çok çirkin bir cevap vereyim :) gelenlere dondurma ikram etmeyi planlıyorum, bu sıcakta en makbul tatlı bence odur şöyle dondurma kasesinin yanına 1 tanede rulo kat koydummu sosyetik bir görünümü olur, bayıla bayıla yerler, birdaha isterlerde ben vermem hemde yakınlarınızda kiler market varsa orda ülkerin bi dondurmasının 2 kilosu 4.99 tl, bedav gibi bişey, hemde şahsen denedim ve tattım gayet güzel tdı öyle uyduruk değil
Süper bi fikirrrrYaso aklınla bin yaşa bende baklavamı açsam annemle die düşünüyodumm yazık bana yawww delimiyim neyim ama canım çok fena ev baklavası istiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?