Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

acır diye düşünme canım ya bir defa insanın zihnine öyle yerleşince her an acıyacakmış gibi tereddütte kalıyo hiç acımıycak de gir bişey olmaz Allahın izniyle
hmm soğuk olması kötü olmuş canım ama en azından hava değişimi olmuş hem sevdiklerini de görmüşsündür oda yeter insana bi yerde

valla sorma yaseminim ya yok bulantı yok hareket etti yok şu kadar kilo aldı almadı diyoruz ya en zoru buymuş valla ya bi doğsunda artık alcam intikamımı diyorum ısırcam kıçını
hiç sorma canım ya annem bu gün geliyo babam evde adam tek yapcak evde bayramı bursada bizimkiler eşimin aileside orada bide eşim tek çocuk onlarada gidemedik bu bayram bizim kız herkesi yerinden etti valla herkes bu bayram çocuksuz gelsede el öpse bari o kadar çocuksuz kaldı insanlar değse

hadi gözün aydın..artık kanamalarıda takmazsın kafana olacak napalım..minnakın iyi olsunda:))

ay sabrın su kesti tabi demi..benim kocamda hergün geri sayıyo..3 ay kaldı 2 ay 29 gün kaldı..az kaldı..ne zaman doacakk..dedim inşallah sona doğru sabrın bitmez:))

bircancım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen ilaçlarını al zaten zararlı olsa doktor vermez ihmal etme, bol bol meyve ye

Son düzenleme:

hiç sorma canım ya işin kötüsü kendimi çok hazırlamıştım gün geçtikte suni sancıya doğru yaklaşıyorum o tırsıtıyo:18::18:
anaaaaaamm seninki çok çabuk başlamış buketim ya son zamanlar düşünemiyorum bizim gibi 36. haftadan beşiği kurup bir kaç hafta boş beşik sallarsınız artık benimkide hergün başımda doğ artık kızım hatun ne zaman doğurucan diyip duruyo gına geldi

Bircan canım benm çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah, bol bol yoğurt filan ye bari mikropların kırılsında biran evvel iyileşip ilaçları bırakasın. dr iç diyorsa yapacak bişey yok tabiki, onlar kar ve zarar ilişkisini hesaplayıp öyle veriyorlar ilaçları. inşallah bayraa iyileşmiş olursun canımcım

bircancım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen ilaçlarını al zaten zararlı olsa doktor vermez ihmal etme, bol bol meyve ye

inşallah canlarım sağolun, artık yicem kussamda bebeğim için ne yapayım vücudum kaç haftadır yememekten dirençsiz kaldı, kadir gecesinde de hiç bir camide yer bulamadık bir caminin kuytu köşesinde dışarda namaz kıldık çok serindi hava ondan üşüttüm işte, yoksa kışın bile hasta olmamıştım ama insanın boğazına bakması lazım

ne guzel duygu ya))))

kız iki ay oldumu..anam zaman su gibi akıp gidiyo haa..

Aynen öyle zaman çabuk geçiyo bi bakmışsın doğurmuşsun bi bakmışsın anne diyo hey heyyy :)

Çidooo bende aldıklarımı çektim bitirdim Allah kabul etsin canımm

Sağol aslım benim teşekkür ederim..

Bizim sıpanın acı eşiği yüksek heralde uyuyodu gittiğimizde boyunu kilosunu ölçerken uyandı hemen aşıları vurdu bi iki gık mık dedi arabasına yatırdım geri uyumaya devam etti anası gibi uykucu olcak heralde :))
Sürekli ölçüyorum ateşini calpol şurup verdim bnde ama geldiğimizden beri uyuyo sanırım ilaç rahatlattı.. Yinede uyku yok bana bu gece ..
Bizim kankamız napıyo iyi mi? Annesini üzüyomu bakiim :))

Canım benim ben 42. Haftamda doğum yaptım ve bana azcık suni sancı verdiler.. Herkesin dediğini dinleme sen.. Herkeste farklı yaşanıyo bu sancı denen şey.. Ve sen dayanıklısın ayrıca cesaretli.. Çatır çatır doğurursun.. Biticek bi ağrı sonuçta ve yavrunu kucağına alcaksın sonuna odaklan.. Ama emin ol normal sancıdan çok farksız değil..
Eğer ki bebeğin şuan sağlıklıysa ve senin suyunda azalma vs. Yoksa içerde kalması çok daha iyi son zamanlar beyin ve ciğer gelişimini tamamlıyor.. Ayrıca onun dünyada nefes alacağı gün belli o geleceği günü çok iyi biliyo bebeğine güven ve sakin ol.. Bebeğin bi işaret verdikten sonra eğer doktorun sunisancı derse itiraz etme canım benim .. Allah sağlıkla yavrunu kucağına aldığını göstersin inşallah... Merdiven çıkmak ve plates topuna oturmak çok işe yaramıştı bende dene canım istersen..
Allaha emanet ol..
Numaranı yaz istersen öm den doğum zamanı arar yine içine rahatlatırım senin :))

Selam kızlar bugün benim dua günümmüş bol bol dua edin bize teyzeciklerbiz bugün dra gittik kızım hiç kilo almamış Genel bi sorun yok şükür ama moralim bozuldu niye almadı diye bu haftalarda almayabilirmiş böylelikle szaryendende yırtarım belki annemlerde bu sabah geldiler bakaım benim meleğim ne zaman gelecek herhes sormaya başladı Sanki benim elimde Böle işte kızlar bircan geçmiş olsun dikkat et kendine burcu bebeiş iimiş şükür didemcim inş sorunsuz bi doğum yasrsın

canım ben 3lü aşıda babasına tutturdum 2 bacak 1 koldan vuruyolar çünkü bizimkide hareketli maşallah.. bizim dijital vardı canım onla ölçüyorum koltuk altından..
bircancım gecmiş olsun dikkat et kendine..
kızlar şimdiden bayramınızı kutluyorum hepinizin
seninde bayramın mübarek olsun nazancım..
canım bizimkide uyuyodu aşıyı yaptırmadan önce su fln sürdüm yarı uykulu oldu aşısını ağladı kucağıma aldım uykusuna devam etti bizimkide uykucu MAŞALLAH babasına çekmiş üzmüyo teyzesi uslu benim oğluşum bazen böle bi sevesim gelio sarılırken sımsıkı sarasım gelio öle yani zor tutuyorum kendimi

Bende bazen severken ayy içime sokasım geliyo diyorum eşim daha yeni çıkardın o kadar ay içindeydi bırak burda kalsın bende seveyim diyor :))
Ama ben biraz hırpalayarak seviyorum yinede bidaa bu zamanları olmayacak tadını çıkarıyorum
Ama sadece ben seviyorum öle başkasına cırlıyorum. Sanki onlar sevince bişi olcakmış gibi gliyo.. Annelik ne tuhaf ya :)
Maşallah kankamıza ya o da uslu bi bebek negüzel.. Aman nazar değmesin inş.
Bizimki eldivenleri çıkarınca elini emmeye başladı emziği koyuyorum aradan baş parmağını sokup emziği atıyo parmağını emiyo hemde nasıl cuk cuk cuk. Memeyi öle emmiyo valla kıskanıyorum :)) nasıl bıraktırcqm bilmiyorum..
Senin bi önerin var mı canım..

Kızlarrr bayrama ne tatlısı yaptınız???becerikli hatunlarrr..

heheheheh çok güzel bir soruya çok çirkin bir cevap vereyim :) gelenlere dondurma ikram etmeyi planlıyorum, bu sıcakta en makbul tatlı bence odur şöyle dondurma kasesinin yanına 1 tanede rulo kat koydummu sosyetik bir görünümü olur, bayıla bayıla yerler, birdaha isterlerde ben vermem hemde yakınlarınızda kiler market varsa orda ülkerin bi dondurmasının 2 kilosu 4.99 tl, bedav gibi bişey, hemde şahsen denedim ve tattım gayet güzel tdı öyle uyduruk değil

Süper bi fikirrrr Yaso aklınla bin yaşa bende baklavamı açsam annemle die düşünüyodummyazık bana yawww delimiyim neyim ama canım çok fena ev baklavası istiyooo

Süper bi fikirrrr Yaso aklınla bin yaşa bende baklavamı açsam annemle die düşünüyodummyazık bana yawww delimiyim neyim ama canım çok fena ev baklavası istiyooo

aslıı sen hamarat hatunsun yaparsın bişeyler bakma sen yasemine dondurmayla adam kandırıyobaklava yapma kadayıf yap yada şekerpare yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…