- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.941
yav gerçekten millet bıktı artık baklavadan şkereparedenSüper bi fikirrrrYaso aklınla bin yaşa bende baklavamı açsam annemle die düşünüyodumm yazık bana yawww delimiyim neyim ama canım çok fena ev baklavası istiyooo
aslıı sen hamarat hatunsun yaparsın bişeyler bakma sen yasemine dondurmayla adam kandırıyobaklava yapma kadayıf yap yada şekerpare yap
yav gerçekten millet bıktı artık baklavadan şkerepareden(özleme taş atıyorum burda)
bu sıcakta içi bayılacak insancıkların, yapacaksanızda serin bişeyler yapın kuzucum, bayramda hava 35 e yakın olacak, adamların şeyinden ter akmış vaziyette gelecekler, bide o sıcağın üstüne ben olsam baklava yemem1 bardak soğuk su içer giderim daha iyi
evevveeeettt gelelim sanaaaa
demek ben hamarat hatun değilim he, demek ben hazırcıyım he, demek ben pasaklıyım he....
çok doğru 100 puan veriyorum
ama kuşum mantık olarak benim tercihim dondurmayı gösteriyor serin serin ohhh
aslıı sen hamarat hatunsun yaparsın bişeyler bakma sen yasemine dondurmayla adam kandırıyobaklava yapma kadayıf yap yada şekerpare yap
yav gerçekten millet bıktı artık baklavadan şkerepareden(özleme taş atıyorum burda)
bu sıcakta içi bayılacak insancıkların, yapacaksanızda serin bişeyler yapın kuzucum, bayramda hava 35 e yakın olacak, adamların şeyinden ter akmış vaziyette gelecekler, bide o sıcağın üstüne ben olsam baklava yemem1 bardak soğuk su içer giderim daha iyi
ah canımmmm bu duayı etmekte geç kaldın, davul gibiyim zaten olan olmuş bana artıkAllah seni davul etmesin emi....işyerinde sesli güldüm resmen..evet doğru haklısın:)))
baklavayı ama ev baklavasını canım çok istiyoda artık bayramdan sonnra şaka bi yana zaten vaktim yok yaso sütlü tatlı yapmayı düşünüyorum tabi annem aklımı çelip hadi gel hemencecikl açarız demezse hep kandırıyor beniii: ((
evevveeeettt gelelim sanaaaa
demek ben hamarat hatun değilim he, demek ben hazırcıyım he, demek ben pasaklıyım he....
çok doğru 100 puan veriyorum
ama kuşum mantık olarak benim tercihim dondurmayı gösteriyor serin serin ohhh
yaaa demi ne hamarat ne hamarattt...
çok belli oluyomu ordannnah canımmmm bu duayı etmekte geç kaldın, davul gibiyim zaten olan olmuş bana artık
valla aslıcım sen kandırılmaya çok meyllisin ben öyle görüyorum, senin kaçışın yok gibi görünüyor, hazırla oklavaları sen
sanane milletin neresinden ter aktığından sen yap yiyen yiyer yemeyen yemez madem illa dondurma servis edecem diyorsun baklavanın yanında dondurma servis et,öyle bana taş atacağına baklavaya başlasan şimdiye bitirmiştin hıııhhhhh
valla yazdıklarından seni hamarat olarak biliyoruz yoksa bizimi kandırıyorsun
sanane milletin neresinden ter aktığından sen yap yiyen yiyer yemeyen yemez madem illa dondurma servis edecem diyorsun baklavanın yanında dondurma servis et,öyle bana taş atacağına baklavaya başlasan şimdiye bitirmiştin hıııhhhhh
yani şöle diyelim tembelde değilimya aslında üşenmem de özlem hem ramazan yordu,hem temizlik yordu valla dün gece 3 e kadar iş yaptım yerleri cifledim yerleştirdim ,mutfak falan ve bugün akşama da misafirim varrrr ((( ama bacaklarım çok ağrıyooo (
bak sen terbiyesiz kıza bak, lafımın neresini almış
söyleyin kızlar, bayramda hava 35 derece boncuk boncuk terlemişsiniz, sırtınızın o ortasındaki ince uzun çukur varya, tam ordan aşağı lıkır lıkır terler damla damla iniyor, şeyinizden damlıyor yani o derece.baklava mı yersiniz, yoksa dondurma mı
baklavalı dondurma isterimmmmmmmmbak sen terbiyesiz kıza bak, lafımın neresini almış
söyleyin kızlar, bayramda hava 35 derece boncuk boncuk terlemişsiniz, sırtınızın o ortasındaki ince uzun çukur varya, tam ordan aşağı lıkır lıkır terler damla damla iniyor, şeyinizden damlıyor yani o derece.baklava mı yersiniz, yoksa dondurma mı
yuuh diyorum sana hayatta gece vakti temizlik yapmam ben akşam yapmaya eriniyorum,o yorgunluğun üzerine bide misafirmi davet ettin aferin sana sen dayaklıksın kızım adam olmazsın sen
lütfen rica ediyorum kızlar bu soruya kimse cevap vermesin
yani şöle diyelim tembelde değilimya aslında üşenmem de özlem hem ramazan yordu,hem temizlik yordu valla dün gece 3 e kadar iş yaptım yerleri cifledim yerleştirdim ,mutfak falan ve bugün akşama da misafirim varrrr ((( ama bacaklarım çok ağrıyooo (
bak sen terbiyesiz kıza bak, lafımın neresini almış
özlem cevap veriyorum bu terbiyesize..benim şeyim şeyi terlemez..göğüslerimin arasıyla altı terler..biraaz hollanda ineğininkiler gibi olduklarında vücudumda bitek orası terler..:)))
Zeynebim hakkında hayırlısı olsun Rabbim hayirli evlatlar nadip eder sana bu gözyaşların sevinç gözyaşları olur inşallahmalesef iyi haberle gelemdim kızlra.negatif çıktı.hemde öyle böyle değil 0 değerim.hayırlısı ne diyelim.iki ağlar zırlar yola devam edriz.Allah ım Seda nın ve Meral in yüzünü güldürsün inşallah
yahu senin şu misafirlerindende bana gına geldi..anacım siz kimseye gitmiyonuz mu? hep size mi geliyolar:))birazda sen git sana hizmet etsinler:))
özlem cevap veriyorum bu terbiyesize..benim şeyim şeyi terlemez..göğüslerimin arasıyla altı terler..biraaz hollanda ineğininkiler gibi olduklarında vücudumda bitek orası terler..:)))
baklavalı dondurma isterimmmmmmmm
ayy başka ne zaman yapıcam canım yetişmiyokiiiewet galiba ben dayaklığım ayy bide yeniden batacak evimmmm ((
bak yaa oylamama neden engel koyuyorsun şimdihrkes dondurma diycek diye dimi
ı'm sorry((( sonradan gördüm ama
yahu senin şu misafirlerindende bana gına geldi..anacım siz kimseye gitmiyonuz mu? hep size mi geliyolar:))birazda sen git sana hizmet etsinler:))
Selam kızlar nadilsinizkimnw car yok gecmisi okuyamadık bı ara bakarım önemli bı durum varsa haberdar edin beni bu ara gelemiyorum yogunun betüş Hanım'da gündüzleri pek uyumuyor bütün zamanımı o alıyor
Zeynebim hakkında hayırlısı olsun Rabbim hayirli evlatlar nadip eder sana bu gözyaşların sevinç gözyaşları olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?