Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım bende tam o haftalarda grip olmuştum ama hiç ilaç kullanmadım sıcak su limon ve bal karışımı içtim birde bol bol limonlu çay içtim ama senin doktorun iç demiş benım ki hiçbirsey vermedi

amanınnnnn bi tatlı sordum ortalık karıştıııbenim naçizane fikrim ki geçen bayram yaptım ve herkes memnun kaldı..şimdi zaten herkes şerbetli tatlı yapıyo ve ramazan çıkışı artık için bayılıyo değilmi o yüzden sütlü tatlı ideal sonra yaprak sarma,zeytinyağlı barbunya börek ve patates salatası falan yapmıştım süper olduuu sizde yapabiklirsiniz tembel olanlar yapmasın hamaratlara diorummm

canımmmmm hoşgeldinnnn oyyyy özledim betüşü yaaa büyümüştür heee, varmı resmi onun resimlerine bakmaya bayılıyorum maşallah maşallah maşallah
hata bende anacaım giderken sölemiyorumki hep gelecekleri zaman sölüyorummm yoksa hep benmi hizmet ediyim şekerim onlara da hizmet ettiriyorummm yaaa öyle demeyin ama müstakbel gelin adayımız da gelicek bugünn
oooooo görümce hanım döktür ozaman marifetlerini, ama çokta bişey yapma busefer gelinin gözü korkar, anammm bunlar ne becerikli ben bişey ypmayı bilmiyorum diyerek ezilir kızcağız :)))

varya nekadar geleneksel bir hanımsın yaa helal olsun sana, peki ozaman şerbetli tatlı yapın siz taamam tamam biz anadolu çocuğuyuz elbette neremizden ter akarsa aksın şerbetli tatlı yeriz biz

yav arkadaş dondurma ikram edin dedik terbiyesiz olduk yaaaa, ozaman artık kimse bayramda dondurma yemesin, yiyenlerin hepsine özlem terbiyesiz diyor haberiniz olsun

ohaaaaaaaaaaaaa..kızım bi git şurdan yaaa..

anaaam aslı ne yaptın bayram ziyareti bu günmü yapıyon sende abarttın şimdi haaa,ben tembelim yapmam o kadar sarma ve tatlı yeter

ben demedim buket dedi dikkatini çekerim

bayramda yes şerbetli tatlı no dondurma Ya Yaso yok canım okadar döktüremem zaten yorgunum daha yemeğim bile yok tabi kolay şeler yapıcam da nasıl yetiştiricem bilmiyorummayyy hiç gelinimi ezermiyim ben ayol hem görümcesi değil ablasıyım ben onunnn

teyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl

Eklentiler

• $IMG_1173.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_1174.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

ben içlerinden en kolaylarını seçiyorum;
1-tereyağlı yalancı su böreği yaparım. ( ama bu zor bakın tam kadın işi, çokta fena değilim )
2- patates salatası
3- dondurma, (yanınada rulo kat sokarım)
yemeyinde yanında yatın beğenmeyenler

vaaay görümce haa ben gelin adayı olsam gitmezdim görümce evine ne işim var gitsemde utanırdım valla gıkım çıkmaz öyle sus pus oturudum bi köşede

ohaaaaaaaaaaaaa..kızım bi git şurdan yaaa..

anaaam aslı ne yaptın bayram ziyareti bu günmü yapıyon sende abarttın şimdi haaa,ben tembelim yapmam o kadar sarma ve tatlı yeter

ben demedim buket dedi dikkatini çekerim

hepsini bi arada yapın demedim ama gelenler çok memnun kalıyolarr aman siz tembeller yapmayın ben seve seve misafirciklerime yapıcammm

süpersin birtek dondurmanın yanın da tatlıyı unutmuşsunnn seviyorum seni yasomm

amaaan yap hamarat hatun, bukeeeeeettt bayramda aslılara gidelim el öpmeye yaptıklarından yeriz

valla bana uyar..ben hiç bişey yapmayacam...3.günüde gidiyoz zaten..görümcem gelecek onu almaya gidecez...tabi onlara bişey yapmak gerekirdi..bakalım bayramda yaparım artıkın..burada kimsemiz yok ki gelenimiz gidenizmiz de olmaz..

hey allahım yaaa yine soktu rulo katı dondurmanın bi tarafına,aman iyi dondurma al sen yanınada rulo kat aman haaa rulo kat olmazsa olmaz sakın almayı unutayım felan deme

canım benim hoşgeldinnnnbetüş hanımı öp,kokla mıcıkla benim içinnn
hoş bulduk tatlım benim uyansın yerine bol bol öper koklarım cnm

hoş bulduk yasom valla yorumunu görmeden zaten resimleri yükledim tevafuk oldu bak bak doy anacım
bu arada ben tatlı olayına son noktayı koyayım dondurma ile baklava çok güzel gidiyor ikisine de hayır diyemem zaten tatlıya bu ara hiç dayanamıyorum hamileyken hiç kilo almadım ama şu emzikli halim bana 3 kilo aldırmış durumda şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…