- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.961
hata bende anacaım giderken sölemiyorumki hep gelecekleri zaman sölüyorummm yoksa hep benmi hizmet ediyim şekerim onlara da hizmet ettiriyorummmyaaa öyle demeyin ama müstakbel gelin adayımız da gelicek bugünn
yav aarkadaş, konuyu bayram tatlısındn buketin göüslerinin terlemesine kadar getirdiniz bide bana terbiyesiz diyosunuz
ben dondurma diyorum siz nerelere çektiniz
canım bende tam o haftalarda grip olmuştum ama hiç ilaç kullanmadım sıcak su limon ve bal karışımı içtim birde bol bol limonlu çay içtim ama senin doktorun iç demiş benım ki hiçbirsey vermedimerhaba canlar, nasılsınız giremiyorum pek var mı bi değişiklik?
ben çok hastayım soğuk almışım, bugün doktora gittim bir sürü ilaç verdi, kullanmak istemiyorum dedim, çok basit bir grip bile bebeğe zarar verebilir, sakat olabilir, ölebilir (Allah korusun) dedi o yüzden iyileşmelisin ve kendine dikkat etmelisin mutlaka yemek ye kusacak olsanda ye 5 dk içinde vitamini alırsın zaten dedi, işte böyle ben bebek zarar görmesin diye basit bir ağrı kesici bile içmiyordum bir sürü ilaç kullanıcam şimdi birde işe geldim şimdi off şöyle sırtı uzanasım var neyse öpüyorum hepinizi
amanınnnnn bi tatlı sordum ortalık karıştıııhahhh bu cevap güzel nasıl olsa bu fikir benden çıktıduy yasemin duuuuyyyy
olurum ben,konuyu bilmeyenler tabiki direk dondurma diyebilir ama bayramlarda dondurma değil şerbetli bir tatlı ikram edilir bunun en makbulüde baklava ve kadayıftır tamammı
no problem cevap güzeldi
haaa haaayyyttt yasemiin terbiyesizi duy duy nereleri terliyomuş
canımmmmm hoşgeldinnnn oyyyy özledim betüşü yaaa büyümüştür heee, varmı resmi onun resimlerine bakmaya bayılıyorum maşallah maşallah maşallahSelam kızlar nadilsinizkimnw car yok gecmisi okuyamadık bı ara bakarım önemli bı durum varsa haberdar edin beni bu ara gelemiyorum yogunun betüş Hanım'da gündüzleri pek uyumuyor bütün zamanımı o alıyor
Zeynebim hakkında hayırlısı olsun Rabbim hayirli evlatlar nadip eder sana bu gözyaşların sevinç gözyaşları olur inşallah
oooooo görümce hanım döktür ozaman marifetlerini, ama çokta bişey yapma busefer gelinin gözü korkar, anammm bunlar ne becerikli ben bişey ypmayı bilmiyorum diyerek ezilir kızcağız :)))hata bende anacaım giderken sölemiyorumki hep gelecekleri zaman sölüyorummm yoksa hep benmi hizmet ediyim şekerim onlara da hizmet ettiriyorummmyaaa öyle demeyin ama müstakbel gelin adayımız da gelicek bugünn
hahhh bu cevap güzel nasıl olsa bu fikir benden çıktıduy yasemin duuuuyyyy
olurum ben,konuyu bilmeyenler tabiki direk dondurma diyebilir ama bayramlarda dondurma değil şerbetli bir tatlı ikram edilir bunun en makbulüde baklava ve kadayıftır tamammı
haaa haaayyyttt yasemiin terbiyesizi duy duy nereleri terliyomuş
amanınnnnn bi tatlı sordum ortalık karıştıııbenim naçizane fikrim ki geçen bayram yaptım ve herkes memnun kaldı..şimdi zaten herkes şerbetli tatlı yapıyo ve ramazan çıkışı artık için bayılıyo değilmi o yüzden sütlü tatlı ideal sonra yaprak sarma,zeytinyağlı barbunya börek ve patates salatası falan yapmıştım süper olduuu sizde yapabiklirsiniz tembel olanlar yapmasın hamaratlara diorummm
amanınnnnn bi tatlı sordum ortalık karıştıııbenim naçizane fikrim ki geçen bayram yaptım ve herkes memnun kaldı..şimdi zaten herkes şerbetli tatlı yapıyo ve ramazan çıkışı artık için bayılıyo değilmi o yüzden sütlü tatlı ideal sonra yaprak sarma,zeytinyağlı barbunya börek ve patates salatası falan yapmıştım süper olduuu sizde yapabiklirsiniz tembel olanlar yapmasın hamaratlara diorummm
varya nekadar geleneksel bir hanımsın yaa helal olsun sana, peki ozaman şerbetli tatlı yapın siz taamam tamam biz anadolu çocuğuyuz elbette neremizden ter akarsa aksın şerbetli tatlı yeriz biz
yav arkadaş dondurma ikram edin dedik terbiyesiz olduk yaaaa, ozaman artık kimse bayramda dondurma yemesin, yiyenlerin hepsine özlem terbiyesiz diyor haberiniz olsun
canımmmmm hoşgeldinnnn oyyyy özledim betüşü yaaa büyümüştür heee, varmı resmi onun resimlerine bakmaya bayılıyorum maşallah maşallah maşallah
oooooo görümce hanım döktür ozaman marifetlerini, ama çokta bişey yapma busefer gelinin gözü korkar, anammm bunlar ne becerikli ben bişey ypmayı bilmiyorum diyerek ezilir kızcağız :)))
varya nekadar geleneksel bir hanımsın yaa helal olsun sana, peki ozaman şerbetli tatlı yapın siz taamam tamam biz anadolu çocuğuyuz elbette neremizden ter akarsa aksın şerbetli tatlı yeriz biz
yav arkadaş dondurma ikram edin dedik terbiyesiz olduk yaaaa, ozaman artık kimse bayramda dondurma yemesin, yiyenlerin hepsine özlem terbiyesiz diyor haberiniz olsun
bayramda yes şerbetli tatlı no dondurma Ya Yaso yok canım okadar döktüremem zaten yorgunum daha yemeğim bile yok tabi kolay şeler yapıcam da nasıl yetiştiricem bilmiyorumm ayyy hiç gelinimi ezermiyim ben ayol hem görümcesi değil ablasıyım ben onunnn
ohaaaaaaaaaaaaa..kızım bi git şurdan yaaa..
anaaam aslı ne yaptın bayram ziyareti bu günmü yapıyon sende abarttın şimdi haaa,ben tembelim yapmam o kadar sarma ve tatlı yeter
ben demedim buket dedi dikkatini çekerim
hepsini bi arada yapın demedim ama gelenler çok memnun kalıyolarr aman siz tembeller yapmayın ben seve seve misafirciklerime yapıcammm
teyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl
ben içlerinden en kolaylarını seçiyorum;
1-tereyağlı yalancı su böreği yaparım. ( ama bu zor bakın tam kadın işi, çokta fena değilim)
2- patates salatası
3- dondurma, (yanınada rulo kat sokarım)
yemeyinde yanında yatın beğenmeyenler
amaaan yap hamarat hatun, bukeeeeeettt bayramda aslılara gidelim el öpmeye yaptıklarından yeriz
amaaan yap hamarat hatun, bukeeeeeettt bayramda aslılara gidelim el öpmeye yaptıklarından yeriz
ben içlerinden en kolaylarını seçiyorum;
1-tereyağlı yalancı su böreği yaparım. ( ama bu zor bakın tam kadın işi, çokta fena değilim)
2- patates salatası
3- dondurma, (yanınada rulo kat sokarım)
yemeyinde yanında yatın beğenmeyenler
hoş bulduk tatlım benim uyansın yerine bol bol öper koklarım cnmcanım benim hoşgeldinnnnbetüş hanımı öp,kokla mıcıkla benim içinnn
canımmmmm hoşgeldinnnn oyyyy özledim betüşü yaaa büyümüştür heee, varmı resmi onun resimlerine bakmaya bayılıyorum maşallah maşallah maşallah
oooooo görümce hanım döktür ozaman marifetlerini, ama çokta bişey yapma busefer gelinin gözü korkar, anammm bunlar ne becerikli ben bişey ypmayı bilmiyorum diyerek ezilir kızcağız :)))
ama ne demişler " görümce, görmiyim ölünce"bayramda yes şerbetli tatlı no dondurma Ya Yaso yok canım okadar döktüremem zaten yorgunum daha yemeğim bile yok tabi kolay şeler yapıcam da nasıl yetiştiricem bilmiyorumm ayyy hiç gelinimi ezermiyim ben ayol hem görümcesi değil ablasıyım ben onunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?