- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #35.981
valla bana uyar..ben hiç bişey yapmayacam...3.günüde gidiyoz zaten..görümcem gelecek onu almaya gidecez...tabi onlara bişey yapmak gerekirdi..bakalım bayramda yaparım artıkın..burada kimsemiz yok ki gelenimiz gidenizmiz de olmaz..
valla bana uyar..ben hiç bişey yapmayacam...3.günüde gidiyoz zaten..görümcem gelecek onu almaya gidecez...tabi onlara bişey yapmak gerekirdi..bakalım bayramda yaparım artıkın..burada kimsemiz yok ki gelenimiz gidenizmiz de olmaz..
heee gelin valla ne güzel otururuz kaynatırızzzMesude yerim seninnn o çirkin kızınıııı oyyy maşallahhh
teyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl
ozaman bayram da bekliyorum sizi hatunlar BUkett yaptıklarımdan bi poşete koyarım eve götürürsün görümceni ağırlarsınnn
tamam anlaştık ozaman bayram sonrası dondurma ikram ettiklerimin yorumlarını yazarım burayahey allahım yaaa yine soktu rulo katı dondurmanın bi tarafına,aman iyi dondurma al sen yanınada rulo kat aman haaa rulo kat olmazsa olmaz sakın almayı unutayım felan deme
hoş bulduk yasom valla yorumunu görmeden zaten resimleri yükledim tevafuk oldu bak bak doy anacım
bu arada ben tatlı olayına son noktayı koyayım dondurma ile baklava çok güzel gidiyor ikisine de hayır diyemem zaten tatlıya bu ara hiç dayanamıyorum hamileyken hiç kilo almadım ama şu emzikli halim bana 3 kilo aldırmış durumda şimdiden
ye ye yemelik oldu ya teyzesikız yerimm ben bu sıpayı....anaaaaaaaaaaaaammm tombalak olmuş maşşallah..
mesude buraya koyduğun fotoları kaldıramıyorsun. haberin olsun..
heee gelin valla ne güzel otururuz kaynatırızzzMesude yerim seninnn o çirkin kızınıııı oyyy maşallahhh
tamam o zaman aslıya gidelimde yaptıklarını test edelim aslııı bol bol yap çeşit bol olsunsen nereye gidiyorsun görümceni nerden alıcan,sizemi geliyor görümcen
otururuz yaptıklarını yeriiiiiiizzzzz
amanııınnnn onun o tombiş kollarını bacaklarını ısırırım maşallah
maşallah maşşallah cnm allah bağışlasın çok tatlı pembe çoraplarını yerim onunteyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl
ye ye yemelik oldu ya teyzesi
ana valla mı ama albümden siliyoruz burdan silemiyor muyuz şimdi ben resmi kaldıramıyor muyum ki ya
teşekkür ederim cnm yeme içme serbest siz bayramda bana gelin ben size betüş isimli tatlımı ikram edeyim kızlar
rabbim bu tombişden sizlerede versin özlemim daha güzeli tatlısı senin olsun inşallahtamam o zaman aslıya gidelimde yaptıklarını test edelim aslııı bol bol yap çeşit bol olsunsen nereye gidiyorsun görümceni nerden alıcan,sizemi geliyor görümcen
otururuz yaptıklarını yeriiiiiiizzzzz
amanııınnnn onun o tombiş kollarını bacaklarını ısırırım maşallah
badi değil çilekli zıbın o tatlım kıçında çileği var vallA CNM ABUR CUBUR VE TATLI YEMEKTEN ALDIM O KİLOLARI BİRDE TATLIYI HİÇ SEVMEZDİM NE OLDUYSA BANA KENDİME ENGEL OLAMIYORUM YOKSA YEMEK YİNE ESKİSİ KADAR YİYORUM DİKKAT EDERSEN ALMAZSIN BENİM GİBİ TATLI DÜŞKÜNÜ OLRSAN BİRAZ ZOR SEN EN İYİSİ DONDURMAYA DEVAM KUZUMtamam anlaştık ozaman bayram sonrası dondurma ikram ettiklerimin yorumlarını yazarım buraya
anammmmm maşallah yaaaa kuzum benim onun o fırfırlı badisini yerim ben, bacaklara bak boğumlu boğumlu maşallah subhanallah
yapma yaaa ben doğrurunca kilo verrim hayallerindeyim, demek alınabiliyormuşta hee anammm:18::18::18::18::18:
kızlar ben çıkıyorum çamaşaırlarım makinada büzüştü asayım bari
ye ye yemelik oldu ya teyzesi
ana valla mı ama albümden siliyoruz burdan silemiyor muyuz şimdi ben resmi kaldıramıyor muyum ki ya
teşekkür ederim cnm yeme içme serbest siz bayramda bana gelin ben size betüş isimli tatlımı ikram edeyim kızlar
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM rABBİM SENİN EVLADINIDA SANA BAĞIŞLASIN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNmaşallah maşşallah cnm allah bağışlasın çok tatlı pembe çoraplarını yerim onun
HE buket he şimdi mi söylenir çoktan sayfa doldu iki sayfa geride kaldı neyse aklımda olsun sağol cnmsayfa dolmadan silersen oluyo..ama bir sonraki sayfaya geçilirse silinemiyo:))
kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın şimdiden bayramınız mübarek olsun ben yine gelirim
Kızlar ben kaçar namazı kılıp çıkıyımmm anca yetişirimmm..Yarın sabah burdayım yarım gün çalışıcamm görüşürüz artıkın Öpüyorum siziii
ben yarın yarım gün çalışıyorum..
yarında buralardayım ama gelemeyecek olanların bayramını şimdiden kutlarım..bayramdada giremezsem hakkınızı helal edin...
kendinize hoş bakın..öpüldünüz:..
cnm masalla ranaya hızla buyuyo tosuncuk
ranana ılk 30 dk da sılebılıyorsun haberjn olsun
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM rABBİM SENİN EVLADINIDA SANA BAĞIŞLASIN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
HE buket he şimdi mi söylenir çoktan sayfa doldu iki sayfa geride kaldı neyse aklımda olsun sağol cnm
güle güle kızlar kendinize iyi bakın bede bayrama hazırlık yapıcam bir daha giremezsem veya karşılaşamazsak şimdiden bayramınız mübarek olsun cebiniz şekerlerke dolsun kızlar bende çıkıyorum betüş uyuyorken yemeğimi yapayım bende
teyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?