Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ozaman bayram da bekliyorum sizi hatunlar BUkett yaptıklarımdan bi poşete koyarım eve götürürsün görümceni ağırlarsınnn

tamam o zaman aslıya gidelimde yaptıklarını test edelim aslııı bol bol yap çeşit bol olsun sen nereye gidiyorsun görümceni nerden alıcan,sizemi geliyor görümcen

heee gelin valla ne güzel otururuz kaynatırızzz Mesude yerim seninnn o çirkin kızınıııı oyyy maşallahhh

otururuz yaptıklarını yeriiiiiiizzzzz

teyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl

amanııınnnn onun o tombiş kollarını bacaklarını ısırırım maşallah

hey allahım yaaa yine soktu rulo katı dondurmanın bi tarafına,aman iyi dondurma al sen yanınada rulo kat aman haaa rulo kat olmazsa olmaz sakın almayı unutayım felan deme
tamam anlaştık ozaman bayram sonrası dondurma ikram ettiklerimin yorumlarını yazarım buraya

anammmmm maşallah yaaaa kuzum benim onun o fırfırlı badisini yerim ben, bacaklara bak boğumlu boğumlu maşallah subhanallah
yapma yaaa ben doğrurunca kilo verrim hayallerindeyim, demek alınabiliyormuşta hee anammm:18::18::18::18::18:

kızlar ben çıkıyorum çamaşaırlarım makinada büzüştü asayım bari

kız yerimm ben bu sıpayı....anaaaaaaaaaaaaammm tombalak olmuş maşşallah..

mesude buraya koyduğun fotoları kaldıramıyorsun. haberin olsun..
ye ye yemelik oldu ya teyzesi
ana valla mı ama albümden siliyoruz burdan silemiyor muyuz şimdi ben resmi kaldıramıyor muyum ki ya
heee gelin valla ne güzel otururuz kaynatırızzz Mesude yerim seninnn o çirkin kızınıııı oyyy maşallahhh

teşekkür ederim cnm yeme içme serbest siz bayramda bana gelin ben size betüş isimli tatlımı ikram edeyim kızlar

o arkadaşına gidecekmiş gezmeye arkadaşı hastalanmışş..oda bileti iptal edememiş..düzceden alacaz onları..ankaraya getirecez...valla bende ikram edecek bişeyler yapmak isterim ama hiç kendime güvenmiyorum..:)) en fazla parasını verir alırım...1 kilo tatlı 1 kilo börek yeter..bize glen giden olmaz..burada eşimin bi amcası var ona gideriz anca...

sayfa dolmadan silersen oluyo..ama bir sonraki sayfaya geçilirse silinemiyo:))

Kızlar ben kaçar namazı kılıp çıkıyımmm anca yetişirimmm..Yarın sabah burdayım yarım gün çalışıcamm görüşürüz artıkın Öpüyorum siziii

ben yarın yarım gün çalışıyorum..
yarında buralardayım ama gelemeyecek olanların bayramını şimdiden kutlarım..bayramdada giremezsem hakkınızı helal edin...
kendinize hoş bakın..öpüldünüz:..

rabbim bu tombişden sizlerede versin özlemim daha güzeli tatlısı senin olsun inşallah
badi değil çilekli zıbın o tatlım kıçında çileği var vallA CNM ABUR CUBUR VE TATLI YEMEKTEN ALDIM O KİLOLARI BİRDE TATLIYI HİÇ SEVMEZDİM NE OLDUYSA BANA KENDİME ENGEL OLAMIYORUM YOKSA YEMEK YİNE ESKİSİ KADAR YİYORUM DİKKAT EDERSEN ALMAZSIN BENİM GİBİ TATLI DÜŞKÜNÜ OLRSAN BİRAZ ZOR SEN EN İYİSİ DONDURMAYA DEVAM KUZUM

cnm masalla ranaya hızla buyuyo tosuncuk

ranana ılk 30 dk da sılebılıyorsun haberjn olsun

maşallah maşşallah cnm allah bağışlasın çok tatlı pembe çoraplarını yerim onun
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM rABBİM SENİN EVLADINIDA SANA BAĞIŞLASIN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
sayfa dolmadan silersen oluyo..ama bir sonraki sayfaya geçilirse silinemiyo:))
HE buket he şimdi mi söylenir çoktan sayfa doldu iki sayfa geride kaldı neyse aklımda olsun sağol cnm
kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakın şimdiden bayramınız mübarek olsun ben yine gelirim

Kızlar ben kaçar namazı kılıp çıkıyımmm anca yetişirimmm..Yarın sabah burdayım yarım gün çalışıcamm görüşürüz artıkın Öpüyorum siziii

güle güle kızlar kendinize iyi bakın bede bayrama hazırlık yapıcam bir daha giremezsem veya karşılaşamazsak şimdiden bayramınız mübarek olsun cebiniz şekerlerke dolsun kızlar bende çıkıyorum betüş uyuyorken yemeğimi yapayım bende

cnm masalla ranaya hızla buyuyo tosuncuk

ranana ılk 30 dk da sılebılıyorsun haberjn olsun

teşekkür ederim songülüm hayy Allah razı olsun kuzum sayende sildim kendi resmimi teşekkür ettim
evet büyüyor günden güne artık gezmelere de çıkabiliyoruz biraz zor olsa da çocuklu gezmek

yahu mesaj attın ben peşine cevap atarken hemen söyledim..dikkatini çekerim nankör köfte:))

kızlar bu ne ya çok komiksiniz,çalışkan kadınlar ve tembel yasemin karşı karşıya gelmiş,ben olsaydım sana destek çıkardım yasocum sonucunda ben de özümde tembel bir insanım,yarın anama gidiyorum hiç birşey yapmadım zaten bayramlarda hiç evde durmuyoruz onun için bayram şekeri bile almışlığımız yok dahaD

MESUDE kızın çoookkk tatlı maşallah burada olsaydı biraz mıncıklardım

ÇİĞDEM tefriciyelerini bitirdim Allah size hayırlı helal bol rızık versin sizi darda bırakmasın inş.

zeynep'in testi negatif çıkmış çok üzüldüm gerçekten inş en kısa zamanda toparlanır ve kaldığı yerden devam eder.

ben yarın gidiyorum,daha çantamı bile hazırlamadım eşimi hep bırakıp gidiyordum ama bu seer çok zor geliyor,o da sabah uyanmış ağlayacak neredeyse yarın bu saatle burada olmayacaksın diyor

kızlar tesbihlerinizi çekiyorum aklınız kalmasın,inş döndüğümde güzel haberler alırım şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun çooookkk güzel bir bayram geçirmeniz dileği ile...

yasoooooccuuumm bu da sana gelsin:131::131::131:

Canlarım ben annemin yanimdayım, bugün cok hastalandim, bütün gün öğürdü ama kusmadım, etlerim döküldü, hamd olsun şimdi konuşacak duruma geldim hemen size haber vereyim dedim..bulantıdan telefona bile bakamiyordum, iftara az kaldi hamdolsun

Cicikuşlarım dün telefonum mallaştı, sms ve whatsapp msj gelmedi, hatta ?eralın dün öğlen yazdığın msj bu sabah 6 da geldi :))) ama sanırım düzeldi

Yarın arefe, inşallah bol ibadetle gecerirsiniz ballarım

çiğdem tefriciyeni okuyorum canim cumaya kadar tamamlarım inşallah

Geçmişi okuyamadim

Zeyno I love you :)))

Hayırlı iftarlar :))))

teyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl

ayyy Betül ün fotosunu sildin diye çok korktumm resmen aşericektim gördüm rahatladım prensesi.. bööllee kucağıma almışım kokluyorum şöyle hafiften sıktım bide bacaklarını sıktım biraz hayalimde maşallah mesudemm kızçene nasıl güzel nasıl melek yavrumm..

Yaseminnimmm canım benimmm çok güldüm ama çok hak veriyorum sana bende dondurmayı tercih ederdim, avcıların havasından mıdır suyundan mı bilemedim bizde bayram tatlısı dondurma hatta rulo katınada varım ben

aslı sen maharetli bişeysin Allah nazarlardan korusun seni, yemek desen sende, hhatimlerin var, tefriyelerin var, yemekler yapıyorsun, gelin adaylarını ağırlıyorsun nazar değmesin sana.. yakın olsak yasonun dediği gibi klasik hanımlık dersi almak isterdim senden..

bugun yazmıyım dedim ama her girdiğimde hep gözlerim aradı zeynebimiz gelmedi hiç, iyidir inşallah.. bi ses ver.. Rabbim içine ferahlık versin diye dualarım seninle..

ayyy burcumuzz annesinde.. seçil e selam söyle

meral tatile mi kaçtı gelmedi.. test yapmadı de mi

Kizlarrr tembelligime nazar degdirdiniz yaa kayivalidemle gorustum bayram icin ne yapicaz muhabbetine geldi konu, e tabi ona dondurma ikram edelim gelenlere diyemedim, deseydim bana birtarafi ile gulerdi zaten. 2 tepsi borek yapma ihalesi uzerime kaldi sonuc olarak, tatliyi diger eltim yapacakmis
Yaniii gordugunuz gibi gayet becerikli bir tembelim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…