Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım arkadaşlarım ben bu çarşı pazar işini abarttım.bugünde vurdum kendimi yollara :) şimdi valiz hazırlıyorum.sabah erken saatte yola çıkıcaz.istikamet ISPARTA inşallah.hepinizin şimdiden BAYRAMI KUTLU OLSUN evdeyken telefondan yazdıklarınızı okurum ara ara ama maalesef yazmayı beceremiyorum hepünüz Allah a emanet olun.öpüldünüz

Ohhh süpermişş çok sevindim senin adına ısparta sana iyi gelecek inşallah güller içini açsın sende kafanı dağıt miss gibi ol geri gel biz seni özleriz çünkü
İyi bayramlar şimdiden :))

Ben bu saatte ayaktayım malesef gözümden uyku akıyor ama selim paşanın azcık ateşi vardı fitil verdim sürekli ölçüyorum şimdi yavaş yavaş düşüyor.. Uyursam uyuyakalırım diye korkuyorum.. Bekliyorum işte.. Hepinize iyi sabahlar arife gününden..

Günaydın kızlar bugün Ramazan'ın son günü ve arefe bizim evde de hazırlık yok çünkü bizde evde olmuyoruz genelde eşimin teyzesinde geçiriyoruz ama ikinci gün annemler gelecek ben gîdemiyorum diye geliyorlar

Günaydınnnn mutlu ve güzel bir arife günü olsun hepimize inşallah
Gördüğünüz gbi gayet hamarat bir şekilde bu saatte kalktım, e tabi börek yapacağım ALlah nasibederse, evi toplarım biraz, lavabo tuvaletleri temizlerim, sonra bayramlık kıyafetimin eksikleri var onu almaya gideriz, ordan da anneme gidicez akşam iftara inşallah.
Zeynepcim ohhh çok iyi olmuş git anacım kafan iyice değişsin çok sevindim senin adına tamda yoğun günler sana lazımdı çünkü bu sıra. Allah herşeyin sabrını ve mükafatını veriyor, bak şimdi sana sabır veriyor, ardından da inşallah mükafatını vericektir.
Çiğdemmm ayyy annelik nasıl bişey böle yaa kıyamam ben sana, uyuya kalırım diye uyumamışsın işte bu fedakarlığın önünde saygı ile eğilinir yani.

Canım geçmiş olsun inşallah Selim paşa daha iyidir şimdi benimde en çok korkum bebeğîm olduğun da uyuya kalmak duymamak ağladığını

graphicdesigner/ Yasemin 31.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
buketdemet/ Buket 05.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 06.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ Seda 07.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması

Dualarınızı okudum, geciktirdiklerimden defalarca özür dilerim, hakkınızı helal edin..

Çiğdeemmm canım Selim Bey iyidir inşAllah, ateşi falan düşmüştür çoktaaann düşmüştür inşAllah.. Çiğdemimmm eşin için ben tefriciyelerimi tamamladım Allah bol hayırlı kazanç ve rızk kapıları açsın inşAllah..

Zeynepp hayırlı yolculuklar olsun, geçirdiğin en güzel bayram tatillerinden biri olsun inşAllah..

Ben bugun buralardayım ama hepinizin bayramını kutlar, şeker gibi güzel bayramlar, bereketli dualı arifeler dilerim..

bu arada söylemeyi unutuyordum bizim tatil işleri falan allak bullak oldu sanırım biz haftaya tatile çıkıyoruz evde oturucağız.. bakalım bugun netleşicek sanırım..

dün resmen sizi kıskandım bu arada, bugun bende gidip alışveriş yapıcağım bayram için börek, bi herhangi tatlı, yemek vs.. yapıp koyuyum kenara gerçi bize kimse gelmez, biz gideriz genelde ama olsun, bayramda gelenek görenek örf adet hepsini yaşatalım de mi? bi de temizlik yapıcam kısmetse.. kızlar ya bu arada size demiyorum ama ben haldır haldır doktor ve hastane arıyorum, nedense doktorumdan da hastanedende çok soğudum eşim diyor ki başka bi doktor olsa ondan da soğuyaksın çünkü korkuyorsun.. haklı da olbilir..

ayy bu sabah kalktığımdan beri susmadım.. yolda yuh dedi yani eşim ama susasım yok.. susmmaaa sustukçaaa sıra sanaa geleceeekk

Sündüz ve seda ,,sualarınızı okuyorum anacım..okundu bilin allah kabul etsin:..

çiğdem ..ben senden tefriciye almıştım sanırım okudum mu ben onu ben hatırlamıyorum sen bi listene bakta bana haber ver olar mı?

öpüldünüz..

ee hatunlar nerdesinizz.. siz daha şimdiden böyle yaparsanııızzz bayramda hiçbirinizin yüzünü göremem ben burda ohhoooooooo..

aslı, özlem siz çalışmıyor musunuz? Niye girmediniz hiç.. çok garip.. hepiniz bi yerde toplandınız bayram eğlencesi mi yapıyorsunuz:26:

Ayyyy yakın olsaydık keşke Bedriye gelirdiniz yerdik içerdikkk..hem ne hanımlık dersiymiş daha nelerr okadar da değilimmYa ewet Meral hastalığım gecikti dedi ve bir daha gelmedii
Canım şimdi daha iyidir inşallah Selimcikkk çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tabi aşıdan oldu demii..çok öpüyorum..
canım benimmm kolay gelsin sana da çok yorma kendinianamm benim kv beni arayacak diyecekki bayrama ne tatlı yapıyonnn ooo mümkün değilll biz baya mesafeliyiz galiba amannn vıcık vıcık da olamamAllah muhabbetinizi arttırsın canım
Canım çok yorma kendiniii bize özenipppCanımcım normalde bize de kimse gelmez aslında bence ama şöleki annemin bir sokak altında,kv üç sokak altında oturuyorum ve bayram da onlara gidenler ordan çıkıp bize geliyolar hatta bazen büyükler biz gitmeden geliyolar işte hazırr burdayken onları da aradan çıkartalım die bu durumdan ötürü gelenimiz eksik olmuyo(Allah eksikliğini de göstermesin)

Son düzenleme:
Kızlar bu Ramazan da bitti ALLAH nice Ramazanlara ulaşmayı nasip etsin inşallahhhailemizle,sevdiklerimizle çoluk çocukla geçireceğimiz nice bayramlar görelimmBen de yarım gün çalışıyorum(yani hep öle oluyo yine öle olur heralde ) çok işim var kızlar bugün dün gece 3 buçuktu misafirlerim gittiğin de ve çok yoruldum 2 saattlik uykuyla geldim işe (fenayım daha evde de bi dolu işim var iş çıkışı avm ye gidicem kocişle ve kardeşlerimle alışveriş yapıcazz :)bayramlık alıcam :) saat hemencecik 1 buçuk olsaa :)

ee gelin adayıyla mı oturdunuz akşam nasıl geçti? ilk defamı tanıştınız, sıcakkanlı mıydı mesafeli mi?
kayınvalidenle nasıl mesafe koyuyorsun yaa çok merak ediyorum bu konuda başarılı olanları biz utanmasak kahvaltılarda ne yediğimize kadar konuşucağız bırak akşam yemeklerinde ne hazıladığımı
Allah inşAllah bi daha ki bayrama hayırlısıyla gönlündeki umudun, dileğini karnında yada yanıbaşında sağlıklıca inşAllah var etsin..

Meral kesin saroza gitti ben size diyimm.. ama insan bi haber verir test yaptım yok yapmadım.. müjde yada müjde değil ama olsun transfer tarihim netleşti yine müjde vs.. gibilerinden bunları okuyan meral sorularımıza ynt yazsın.. merağımızı gidersin.. sarozunn soğuk sularına cumburlomp atlamasın bayramda öyle.. nerden çıkardım di mi sarozu ama onlar sık gidiyorlar sanki

Allah kolaylıkv ersin ne diyim..ama sana inanıyorum yaparsın..bunu da başarırsın aslı:))

ben buralardayım:)

Aslıııı anammm gece 3 te mi gittiler yavrucum benim, sen bu yorgunlukla birde ev baklavası açıcan dimi helal sana maşallah tü tü tü evet yaa gelin adayını anlat merak ettik valla, şurda iki lafın belini kıralım , bizde onun görümceleri sayılırız azıcık çekiştirelim hadi
bende bu arada birinci tepsiyi fırına verdim bakalım nasıl olacak, ona göre ikinci tepsiyi yaparken revizyonlar yapabilirim
Bu arada meral ya test yapmadı, yada yaptı olumsuz çıktı, çünkü olumlu çıksa mutlaka ağlayarak topiğe girerdi sevinçten. belkide kesin olsun diye birkaç gün sonra yada bayram sabahı yapmaya karar vermiştir hadi hayırlısı bakalım.
Bedişim maşallah bugün çenen düşükmüş ne güzel, için rahatlayacaksa ara bul tontişim. bak benim gittiğim yerde esenyurtta kel bir erkek dr var, kadınlar ona bayılıyor, çok ilgilenip güzel açıklama yapıyormuş filan. düşünürsen sana yakın veya uygun olursa orayada gidebilirsin.
Bukettt bebeğim öpüyorum seni göbeğinden nasılsın

ben iyiyim yaso sen nasılsın..iki gündür kızım içerde ters takla atıyo..bi değişik hareketler seziyorum iki gündür..sende de varmı öyle şeyler??

bu arada meral zaten testi arefede yaparım demişti..eğer çalışıyosa yapamaz zaten:))

sen böreği nasıl yaptın..bildiğimiz börek mi açtın yoksa hazır yufkadan mı yaptın:))

Gelin adayıyla ilk kez pazar günüydü galiba tanıştık işte dünde geldi anamm bi tatlı,bi güzel,sıcak kanlı bakalım hakların da hayırlısı olur inşallahhh neler olucak görücez bizim oğlan pek bişe demiyo emme ama kızı hepimiz çok sevdikSonracıma valla Yaso inanırmısın yorgunluk yok sadece sabah kalkarken zorlandım ama kalkana kadar içimde neden olduğunu bilmediğim bi heyecan var ben bugün kesin güzel haberler alıcamm inşallah annem dün akşamdan baklava sinyallerini gönderdi zaten amann olsun açarız be nolicek sanki:)) Bediş kv konusuna gelinceee otururuz konuşuruz bazen dertleşiriz de ama benim ne yediğim nerde olduğum böle şelere karışamazlar ilk zamanlar denedi ama olmuyacağını anlayınca bıraktı hem benim başta kocişim istemiyoki annesiyle samimi oluyummYasooo böreğin kokusu buraya geldi ve resmen yutkundum galiba benim yerime de ağzına bi lokma et tamammı

bende özellikle ayakta olduğum zaman şöyle birşey hissediyorum, bende sana soracaktım bu ne acaba diye
sanki bebeğin ayakları şeyimin orada gibi oralarda bi tepinmeler bi yuvarlanmalar vey bi kıpırtılar gibi bişey hissediyorum. ama dışardan hissedilmiyor veya görülmüyor yani. sanki bebeğin başı yukarda, ayaklarıda çıkış noktasını yani şeyimi tekmeliyor gibi sanıyorum. seninkide böyle bişeymi????

bu arada böreği tabiki hazır yufka ile yaptım nerde bende okadar sabır yufka açacak kadar tarifi veriyorum;
1 kg yufka
3 yumurta
1 bardak süt
1 bardak su
bu üçünü karıştır, yufkaları 3e 4e bölüp bu karışıma sok öyle ıslak ıslak tepsiye yayıyorsun, arasına istediğin harcı koy, üstünede aynı bu şekilde yufkaları tamamla, en üstüne böyle küçük küçük fındık kadar fındık kadar tereyağ parçaları koy, susam çörekotu serp 170 derece fırına ver. ama sonradan şunu düşündüm bu böreğin içinde hiç yağ yok, acaba yoomuydu benmi unuttum bi yarım saat sonra öğrenicez bakalım

Yasoooo yağ olmazsa kurur beee bende aynısını yapıyorum ama yağlııı

yaso banada yağsız gibi geldi..içine azcık kataydın iyiydi..neyse bi tepsisi light olur diyerini yağlı yap..sen yağsız yiyosunya hani ondan onu öle yaptın:))

yaso o dediğin taklalar bendede var..bazen dediğin gibi çok aşağıda..şeyim gidiklanıyo sanki içim bi tuhaf oluyo..içerde biyerlere değiyo sanki...benim onlardan da farklı sanki merdane gibi dönüp duruyo muş gibi hissediyorum şu aralar...deli gibi hareketli..sanki yuvarlanıyo yokuş aşağı..dün ve bugün..dün yatarken eşimde hissetmiş(eli karnımda uyuduğu için:)) diyoki pıt pıt vuydu duydu elime kıjım:))benimki kıjıyla kafayı bozmuş durumda seninki nasıl??

oo maşallah çok sevindim birbirinize kanınızın ısındığına, inşallah hayırlısı ile hep öyle sürer gider kuşum, senin gibi iyi bir görümceyede cadılık yaparsa zaten ben gelir yolarım onu
yav hakaten yağsız oldu dimi bu börek, tüh benim yapacağım böreğe yaaa
heee ama aklıma gelmişken söyliyim, hani arasına malzemesini koydum ya, ozaman içinede tereyağı koydum öyle küçük küçük parçalar halinde, belki işi ordan kurtarırım HEM içinde hemde en üstünde tereyağı var, zaten bütün ev şuanda tereyağ kokuyor, inşallah etki etmiştir

amann doğru dedin zaten kaynanama gelecek olan kişilerde genelde yaşlı, diyabetik, tansiyon, kalp vs kişiler, ben onları düşündüm zaten
benimki okadar fır fır hareketli değil, babasına çekmiş ağır kız :)hep öyle dua ettim Allahım huyu suyu güzelliği herşeyi babasına benzesin diye, şuanda o izlenimi veriyor bana benimkinin en büyük hareketi tekmeleri, onun dışında çok nadir döndüğünü hisediyorum ama öyle senin dediğin gibi pervane gibi değil, ağır ve yavaş hareketlerle :))))))))))
şimdi tekmeleyince eşime diyorumki koş koş bak tekmeliyor, tabi eşim kalkıp gelene kadar bizim kız yoruluyor duruyor. eşimde diyoki yok bu kız beni tanımıyor yada adını betül koyucaz dedik ya, (betül'ün anlamı da: erkekten çekinen vs gibi manaları var) onun için benden çekiniyor diyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…