Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay ne güzel ya bende de pko var ben de klomen kullanıyorum. böyle haberler almak çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun.

cnm ben bir senedir doktora gidip geliyorum çatlatma iğnesii bile denemiştim ama baktım devlet hastanesinde olmayacak özelegittim geçen ay oda en baştan klomenle üç ay deneyelım demişti pko var dedi. üzülmüştüm en başa dönüyorum diye. rabbim izin verdi inş. ama ben bu ay bişey daha kullandım klomen ve progestanın yanında hayıt tohumu . ve hayıt suyu ... ve ilk kullandıgım aydı bu ay..

hepimizin duasını kabul eder inşallah yüce rabbim tüm arkadaşlar için seve seve okudum, bende perşembe günü gidicem 1 yıl sonra ilk defa tekrardan başlıcam umarım kötü bişey çıkmaz şimdiden heycan ve sitres başladı bende .
graphicdensigner benim niçin okuduğu bölümüne sağlıklı hamilelik hayırlı evlat yazarmısın canım

ayyyy süper yaa canım sen nerdesin istanbuldamısın hangi doktora gittin hemen bende gideyim
yaa bu hayıt suyu dediğim kadar var işte kızlar, bende bu ay içtim bakın adetimden 6 gün geçti hala olamadım belkide bebiş tutunmaya çalışıyor ayyy çok heyecanlıyım yine başladı heyecanım, dün akşam tek çizgiyi gördüğüm halde şu halime bakın
hayıt suyunu ve hayıt tohumunu bir aradamı kullandın canım?

dr bana da dedi 4-5 ay klomen kullanalım olmazsa aşılamaya geçeriz oda olmazsa tüp bebek tedavisi en son uygulayacağımız sey dedi. inşallah biz de ilaç tedavisinde hamile kalırız.

tatlım nasıl tedaviler geçirdin peki bende de pco var çünkü senin yolundan geleyim bari anlat canım anlat

cnm ben pek ilerleyemedim aslında tedavide. ilk gecen sene ekimde pko teşhisi koydu doktor. bana bebeğin olmaz yada çok zor demişti. çok kötü oldum ve başka doktora gittim 9 ay başka bir doktora gittim ovitrelle çatlatma iğnesine kadar gelmişti tedavim hatta bir kere çatlatma iğnesi oldum ama olmadı ve o arada doktorun tayini çıktı . sonra geçen ay özele gitmeye karar verdim. izmir ahmet seçkin önoğlu. bana en baştan klomenden başlıcağımızı söylediğinde çok uzuldum ve galiba 1 sene daha bekliycem dedim kendi kendime. bende biti falan araştırırken hayıt tohumuna rastladım. hayıt suyu ve tohumunu aldım. klomen ve progestan içerken onuda içtim bu ay.. ve ilk kullanışımdı.. mucize galibaa :)))) rabbimin izniyle inşallah bebeşim benimledir. hala inanamıyorum

ya bu hayıt tohumu çok kötü tadı hapı var diye duymuştum doğrumu kızlar haberiniz varmı

dr bana da dedi 4-5 ay klomen kullanalım olmazsa aşılamaya geçeriz oda olmazsa tüp bebek tedavisi en son uygulayacağımız sey dedi. inşallah biz de ilaç tedavisinde hamile kalırız.

inşşş cnm hep dua ediyorum rabbime herkez evlat sahibi olsun ve hiç bir yuva çocuk kalmasın diye..

yaa kzlar ben bişey merak ediyorum cahilim bu konuda aşılama nedir nasıl bi tedavi, dahamı kesin sonuç veriyor

ya bu hayıt tohumu çok kötü tadı hapı var diye duymuştum doğrumu kızlar haberiniz varmı

burnunu tıka iç kuşum, ben öyle yapıyorum ardına bide fındık yada badem filan tıyorum hiç etkilenmiyorum ozaman.
bak görün ben bu ay olmasamda bidahaki aya kesin hamişim ha ben şuraya yazıyorum bu hayıt suyu bana sebep olacak ALlahın izniyle ben çok inanıyorum, yav günde 1 şişe içeceksin deseler içerim valla ne olacak, kussamda içerim

yaseminciğim senin hayıt suyuna devam etmene gerek kalmayacak canım sen git şu testi yaptır

YASEMİNNN canım benim dizilerle ilgili dizi mesela başlıyor bitiyor hiç ara vermeden alt kısımda yeni bölüm yazıyor yine aynı bölümü tekrar veriyorlar geç saatlere kadar.. acaba senin izlediğin dizidede aynı şey olmuş olabilir mi? uyudun uyandın aynı bölümleri mi izledin acep

cnmmm inş hayırlı haberlerini duyaarız senınde.. izmirdeyim . ahmet seçkin önoğlu na gidiyorum cnm. ben çalışıyorum nsabahları hayıt tohumunu kaynatma fırsatım olmadıgından sabahları hayıt suyu akşamları evde hayıt tomu kaynatım içiyordum cnm ... benim geçen aya göre bugun adet gunum ama progestan biteli 8 gun oldu tedavime göre 4 gun içinde adet olurdum normalde hap bitince olmadıgım için yaptım işe gitmeden önce ve şoka girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…