- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.601
çoook teşekkür ederim cnmmm şoktayım resmen ... inanamıyorum.. 1,5 senedir uğraşıyordum pko var bende.. hala şoklardayımm. iş yerinde olsam bile :)))))
çoook teşekkür ederim cnmmm şoktayım resmen ... inanamıyorum.. 1,5 senedir uğraşıyordum pko var bende.. hala şoklardayımm. iş yerinde olsam bile :)))))
maşallah maşallah. hamilesin bence. yoksa silik de olsa çıkmazdı. Allah sağlık sıhhat versin.
bugun adet olma tarihim tam geçen ay 18 de olmuştum.. ama progestanla adet oluyordum hap biteli 8. gun bugun en fazla 4 gunde adet olurdum ben. olmayınca bugun test yaptımm :) klomen tedavsi görüyordum cnm
maşallah inşallah sağlıklı sıhhatli kolay bi hamilelik geçirirsin sonundada bebeğine kavuşursun hayırlısı ile inşallah
ay ne güzel ya bende de pko var ben de klomen kullanıyorum. böyle haberler almak çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun.
Canlarım Günaydınnnn
ayy ne güzel kaynatmışsınız yine özlem ve bedriye yaa bayılıyorum sizin sohbetinize ha, oturup oturup okuyasım geliyor
muhafızlarım benim yerim sizi yaa
gamzecim maşallah sana tüm tesbihleri okumuşsun süpersin yaa, ALlah mı gönderdi seni bize yoksa belkide senin duaların kabul olur inşallah
Gülcüm maşallah maşallah ohh değerlerde yükselmişAllahım hep byle iyi haberler almanı nasibetsin inşallah. şimdi kanamam oldu demişsin ya, benimde dün öyle bi idrarımda bi pıhtı gibi bişey gördüm afedersin bide hafif leke, onun dışında şuana kadar gelen giden yok ne çamaşırıma nede peçeteye bişey gelmedi. acaba benimkide tutunmaya mı çalışıyor ben anlamıyorum test negatif çıktı ayrıca. olmazsa akşama kadar eğer başka bir leke filan gelmezse ben kan testi yaptırıcam, onada senin bu yazından sonra karar verdim hadi bakalım
Buketim canım arkadaşım arada bir telden filan girip bi son durum yaz kuşum seni çok merak ettim keşke telefonunu alsaydım gitmeden tüh bana kafa yokki
Bu arada tesbihini çektim, inşallah ankaradan güzel haberler ile dönmeni nasibetsin rabbim. emeklerin boşa çıkmasın inşallah aminnnnn...
mavera49 mervecim benimde adetim gecikti bu ay, havalardanmıdır nedir üzülme sakın tatlım, çoğumuzda dengesizlikler hasıl oldu halada toparlanamadık
Sevgimelegim Melekcim Allah yolunu açık etsin tatlım, annen sana o mübarek ellerini sürdüğü vakit seni tüm dertlerinden arındırıp yollar inşallah eşinin yanına canım, o güzel morallede gelince hemen bir bebişin oluverir ben öyle düşünüyorum.
cnm ben bir senedir doktora gidip geliyorum çatlatma iğnesii bile denemiştim ama baktım devlet hastanesinde olmayacak özelegittim geçen ay oda en baştan klomenle üç ay deneyelım demişti pko var dedi. üzülmüştüm en başa dönüyorum diye. rabbim izin verdi inş. ama ben bu ay bişey daha kullandım klomen ve progestanın yanında hayıt tohumu . ve hayıt suyu ... ve ilk kullandıgım aydı bu ay..
cnm ben bir senedir doktora gidip geliyorum çatlatma iğnesii bile denemiştim ama baktım devlet hastanesinde olmayacak özelegittim geçen ay oda en baştan klomenle üç ay deneyelım demişti pko var dedi. üzülmüştüm en başa dönüyorum diye. rabbim izin verdi inş. ama ben bu ay bişey daha kullandım klomen ve progestanın yanında hayıt tohumu . ve hayıt suyu ... ve ilk kullandıgım aydı bu ay..
tatlım nasıl tedaviler geçirdin peki bende de pco var çünkü senin yolundan geleyim barianlat canım anlat
ayyyy süper yaa canım sen nerdesin istanbuldamısın hangi doktora gittin hemen bende gideyim
yaa bu hayıt suyu dediğim kadar var işte kızlar, bende bu ay içtim bakın adetimden 6 gün geçti hala olamadım belkide bebiş tutunmaya çalışıyor ayyy çok heyecanlıyım yine başladı heyecanım, dün akşam tek çizgiyi gördüğüm halde şu halime bakın
hayıt suyunu ve hayıt tohumunu bir aradamı kullandın canım?
dr bana da dedi 4-5 ay klomen kullanalım olmazsa aşılamaya geçeriz oda olmazsa tüp bebek tedavisi en son uygulayacağımız sey dedi. inşallah biz de ilaç tedavisinde hamile kalırız.
maşallah maşallah. hamilesin bence. yoksa silik de olsa çıkmazdı. Allah sağlık sıhhat versin.
ya bu hayıt tohumu çok kötü tadı hapı var diye duymuştum doğrumu kızlar haberiniz varmı
burnunu tıka iç kuşum, ben öyle yapıyorum ardına bide fındık yada badem filan tıyorum hiç etkilenmiyorum ozaman.
bak görün ben bu ay olmasamda bidahaki aya kesin hamişim ha ben şuraya yazıyorum bu hayıt suyu bana sebep olacak ALlahın izniyle ben çok inanıyorum, yav günde 1 şişe içeceksin deseler içerim valla ne olacak, kussamda içerim
kızzzllaaaar günaydınn ... ben klomen ve progestan tedavisi oluyorum ve progestan ilacım biteli 8 gun oldu dayanamadım test yaptım size fotosunu atıyorum sizce hamilemiyim ????
Eki Görüntüle 512519 Eki Görüntüle 512520 Eki Görüntüle 512521 [/Q
tebrikler arkadaşım çook sevindim adına sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayasın bundan böyle ne mutlu bişi inş benim de olur çift çizgim önümüzdeki ay da ben de koycam fotosunu böölee
Amiiiinnnnn işte günün duası
kocamda yok zaten tek başına yaralı bir kuş gibiyim evde, dün birde şimşekler çaktı gece 12 gibi azıcık tırstım
yav kızlar bu dizileri nekadar geç vakte aldılar ben kanal d de sultan filmini izliyorum 22,30 gibi başladı gece 00,30 oldu hala devam ediyordu , öbür kanallarada baktım onlarda öyleydi iffet , hayatımın rolü filan hepsi geç vakte alınmış, uyuklayarak izledim resmen
ayyyy süper yaa canım sen nerdesin istanbuldamısın hangi doktora gittin hemen bende gideyim
yaa bu hayıt suyu dediğim kadar var işte kızlar, bende bu ay içtim bakın adetimden 6 gün geçti hala olamadım belkide bebiş tutunmaya çalışıyor ayyy çok heyecanlıyım yine başladı heyecanım, dün akşam tek çizgiyi gördüğüm halde şu halime bakın
hayıt suyunu ve hayıt tohumunu bir aradamı kullandın canım?
kızzzllaaaar günaydınn ... ben klomen ve progestan tedavisi oluyorum ve progestan ilacım biteli 8 gun oldu dayanamadım test yaptım size fotosunu atıyorum sizce hamilemiyim ????
Eki Görüntüle 512519 Eki Görüntüle 512520 Eki Görüntüle 512521 [/Q
tebrikler arkadaşım çook sevindim adına sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayasın bundan böyle ne mutlu bişi inş benim de olur çift çizgim önümüzdeki ay da ben de koycam fotosunu böölee
inşşş cnmm dua ediyoorum innnşşş.. ne zman doktora gitmeliyim ki biraz daha beklesemmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?