Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gunaydin canlarim....
Yasemin kolay gelsin ...Dunku tatli muhabbetiniz cok hostu bende serbetli tatli sevmem en guzeli sutlac soguk soguk...
Bedriye bencede korktugun icin degistirmek istiyorsun son zamanlara geldin bence degistirme doktorunu o seni taniyor herseyi biliyor ....
Asli sende bayagi yoruluyorsun sizi gorunce kendimi hic bisey yapmiyormus gibi hissediyorum..

Günaydn tümaycım hoşgeldin, bugünün konusu da benim yaptığım yağsız börek olucak sanırım, özlem burda olsa demediğini bırakmazdı bana
ama neyseki kızlar pişti, tadına baktım mis gibi olmuş hç yağsız gibi değil afferim bana, tereyağ işi kurtarmış valla yumuşacık olmuş oy oy resim çekip koyacaktım ama hamişler var oruçlulr var, dedim yasemin çarpılırsın valla manyaklaşma :)))

Kızlar dualarınızı şimdi okudum nolur hakkınızı helal edin.. liste başladığın da hastaydım sonra da bi kısmet olmadı tesbihlerden..Rabbim hepinizin gönlünde ne muradı varsa versin...Eviniz de sağlık,huzur,mutluluk,bereket hiçç eksik olmasınnn...Olmayanlara Hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah...Hamile olanlara hayırlısıyla ve sağlıklı olarak kucaklarına almayı nasip etsin.. Allah hepimize hayırlı anne baba olmayı nasip etsin..Bebişi olanlar yavrularına hayırlı ömürler versin Rabbim en kısa zaman da yanına bide kardeş versin Allah :)Seviliyorsunuz ve hep dualarımdasınızzz[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]maralam/ Meral[/TD]
[TD]26.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]29.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap-serap/ serap[/TD]
[TD]30.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]31.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur/ Gamze[/TD]
[TD]01.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]05.08.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal/ Sündüz[/TD]
[TD]06.08.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one/ Seda[/TD]
[TD]07.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yaseminnimmmmm.. lutfen o kel adamın bilgilerini verir misin? Hangi hastane vs.. diye.. gideyim ben ona bi.. çünkü ben başka bi doktora hastaneye izin zamanımda bi şekilde gidiceğim.. ama kendi doktorumda demişti ki bana, bi doğsun o poposuna şöölee pıt pıt diye vurucam ağlatana kadar, nasılsa baba yok anne uyuyor (sezeryan yapıyor ya) ohh elime kaldı bu kız falan diyor onu yarı yolda bırakmış gibi olucam ama napayım.. böreği de yazar mısıntarifini dediydimmmm tamm yazmışsınn aşağıda.. canım kuzumm benimm.. bende yapıcamm kısmetsee okuyup yaparım hemeenn ohh ohhh

senin bebişin maşaAllah ı var zaten Buketimm hep hareketliydi.. ilerleyen aylarda nasıl tutucan yerinde.. güçlenince canı yanıyor insanın hee.. bu arada sen aşını ne yaptınn, yaa beni 30. haftada tekrar çağırmışlar ama çok erkenn sizlere hiç aşı periyodlarını söylediler mi? Bide benimm aşılardan sonra tembel olan bebeğim hepten tembelleşiyor..

Yaseminnn canım benimm şu ana kadar bebek hep yan yattı kafası sol tarafımda ayakları sağ ama ben çok kasıklarımda hissettim heralde organlar sayesinde öyle hissediyoruz. yada el bacak vs uzatıyorlar diye düşünüyorum.. bakalım bizim ki de döndü mü hayırlısıyla görücez..

Tümay yaa korkuyorum evet, Allah beni affetsin bu bebeği inşAllah bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, tüm bu yaşananlardan sonra korkuyorum demek çok salakça ve saçma ama işte Allah ın bildiğini kuldan mı saklıyım.. hastanede epidural yok eğer o olsa sanki biraz daha iyi hissediceğim.. ve doktorumla ilgili araştırdım diyor ki yorumlarda hasta psikolojisini çok iyi bilir hastasının neyi yapıp yapamıyacağını test eder benim normali yapamıyacağımı da söylüyor olabilir ama ben uyumak istmiyorum epidural olsa keşke.. gerçi çok inanıyorum Allah kimseye yapamıyacağı, kaldıramıyacağı yük vermez ama işte yinede ürküyorum..yine vicdan azabı oldu hee içimde hani mevlam bugunleri görmeyi kısmet etti sanki bulmuş da bunuyormuş gibi ama siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz de mi? Allah beni affetsin inşAllah .. Hayırlısı..

sağol ağzına sağlık allah razı olsun

ben aşımı oldum..bir ay sonra bidaha dedi..6 ay sonra bidaha 1 sene sonra bidaha..tam bağoışıklık için gerekliymiş..
benim bebişte hep sağda..ama ben kolunu bacağını anlayamıyorumkine:))

ben aşımı oldum..bir ay sonra bidaha dedi..6 ay sonra bidaha 1 sene sonra bidaha..tam bağoışıklık için gerekliymiş..
benim bebişte hep sağda..ama ben kolunu bacağını anlayamıyorumkine:))

bak çok enteresan ben gidip 3. dozu olmıyacağım bu durrumda.. şimdi sen tahmini 22 de oldun ilkini bende o zmaan olmuştum bir ay sonra dedi bana da öyle demişti ama o 26 haftaya denk gelmişti seninde öyle olucağını düşünürseek sonrasını 6 ay demişler yani doğumdan sonra diyorlar bende hep bu sana söylenen gibi okudum sağda solda ama şu an bana 3. dozu ikinci dozun üzerinden 1 ay geçtiii hemen vuralım diyorlar.. ekim anneleri topiğinde de görmedim böyle bişey..

benimde bebek hep sağdaydı sol tarafım çökük gibiydi benim sol tüpüm kapalıya doktor demişti ki bana karnın büyüsün o çöküklük kalkar ortadan ama kendine yer yapınca bizim ki işte öyyle yan yatıyor millet anlıyormuş bebeğin kafası ayağı diye bende hiç anlayamıyorum..

O kadar iyi anliyorumki canim seni doktor hastasinin psikolojisini biliyor ona gore davraniyor benim seni tanidigim kadariyla asiri heycanli ve streslisin doktorunda bunun farkindadir...Ben kendi adima soyleyeyim spinal yada epiduraldeki heycani kaldiramam ben uyuyup uyanayim hersey bitmis olsun istiyorum. Kesilecegimi bile bile oyle duramam heralde...

Sağol canım benim annelik çok farklı gerçekten hep fedakarlık yapan ödün veren sensin.. Ama olsun o iyi olsunda ben mutluyum..

Canım geçmiş olsun inşallah Selim paşa daha iyidir şimdi benimde en çok korkum bebeğîm olduğun da uyuya kalmak duymamak ağladığını

Hiç korkma burcucum içgüdüsel bişi bu ben tee balkondan bile sesini duyuyorum sanki çakraların açılıyo :))
Gık dese uyanıyosun meraketme benimde uykum çok ağırdı şimdi pamuk ipliği sanki ..

İyi canım allaha şükür düştü ateşi normale döndü üstüne bide kaka yaptı yatak çarşafım üstüm başım battı dötünü yıkadım şimdi uyuyor sıpa :))
Allah rqzı olsun amin inşallah bedişim..

Aldın evet ama okuyup okumadığını bilmiyorum ki okundu diye not almadım ben nasılsa alan okur diye..
Bu hamilelikteki unutkanlık ve sakarlık doğumdan sonra da devam ediyo kızlar haberiniz ola :)))

Evet canım aşıdan oldu 3 tane aşı ağır geliyo bebişlere.. Şimdi iyi çok şükür.. Normale döndü..

Valla ben bile özendim bende tatlı yapıcam bıgün bide sarma sararım gece ohh miss valla çok hamarat bi topiğmiz var çok pis gaza geliyoz hepimiz :)))

okudum diye hatırlıyorumda..neyse sana yazdığım cevaplara bakıyımda emin olayım..akşam bakarım:))
yine haber veririm:===))()))

anam benide gaza getirsiniz şimdi yaa..öff neyse hazır yufkadan yapayım bari..şu böreklik olanlardan...tatlı da belki sütlaç yaparım...
of yaa..sarma marma saramam..geçen kendimize etlisini yaptım sırtım mırtım tutuldu..oturduğum yerde ...hiç saramam valla..sarmayıda alırım artıkın:))

ya ben aslında tüm bu korku, heyecan, strese göre önce bi normal doğum başlasın istiyorum sonrasında da sezaryensa sezaryen diyorum aama uyuma kısmı varya ona endişeleniyorum..dün aslında eşim ne dedi biliyor musun çok haklı gerçekten ilk defa tsh ile ilgili doktora gittiğimizde doktor nabzıma baktı bende dedim ki panikten kalp rahatsızlığım yok nasıl güveneyim dedi bu kadar çarpıntı mı olur böyle senin gibi hastlar insnaı yanlış yönlendirir dedi, amma kendi doktorum nabzım yüksek yaa hadi diyor kalp atışını dinleyelim önce bi sakinleş bakalım.. o yüzden de dediğin gibi doktorun hastasını tanımasıda çok çok önemli.. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah..
Allah herkese banada inşAllah yardım etsin..

kızlarr galibaaa haftaya tatilde olucazz gerçekten eşim konuşmuş kısmi olarak bakcez şimdi birazdan..

kızlar ya inanın yüzüm resmen kızarıyor amaaa ben hiç sarma sarmadım şu ana kadar.. hani şu yaşıma kadar annemler sararkennn belki 2,3 tane sarmışımdır, ama var ya belki de dur tatil olursam haftaya bende sarıyım en iyisi..bu arada bişey dicem ama kv benim çok sarar her hafta sarar o yüzden de bende pek sevmediğimden eşimde nasılsa yiyor diye.. tembellikten kurtarmaya çalışıyor bedriye bu safhada kendisini sizin gözünüzden.. ben yufkayı falan alıcamm bak sütlaç da güzel olur buket en azından sütlü tatlı.. tamamdırrr ben karar verdimm tatlı olarak sütlaç yapıyorum..

amaaaaann bedriye boşversene..biz biliyodukda ne oldu kimse afferim mi dedi..benim kv anca kendi kızlarını övdü...küçük böyle börek yapar büyük böyle eli çabuktur yemek yapar...boşver yani..bilende biiiirr bilmeyende...ben biliyodumda ne oldu..yaptıklarımı beğenmiyo kimse:))herkes kendine göre yorum yapıyo:))
sne devam et..

Bende sutlac yapayim canim cekti bayramda bize kimse gelmez bi tek cocuklar gelir onlarinda sekeri hazir ama bize biseyler yapayim bari ...

ben şeker bile almadım..süt alayım accık sütlaç yapayım..böreklik yufka alayım börek yapayım...
sarmayıda satıyolar öle alayım...yeter..

ben kaçar..herkese iyi bayramlar..öpüldünüzi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…