- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.021
Aslıııı anammm gece 3 te mi gittiler yavrucum benim, sen bu yorgunlukla birde ev baklavası açıcan dimi helal sana maşallah tü tü tüevet yaa gelin adayını anlat merak ettik valla, şurda iki lafın belini kıralım , bizde onun görümceleri sayılırız azıcık çekiştirelim hadi
bende bu arada birinci tepsiyi fırına verdim bakalım nasıl olacak, ona göre ikinci tepsiyi yaparken revizyonlar yapabilirim
Bu arada meral ya test yapmadı, yada yaptı olumsuz çıktı, çünkü olumlu çıksa mutlaka ağlayarak topiğe girerdi sevinçten. belkide kesin olsun diye birkaç gün sonra yada bayram sabahı yapmaya karar vermiştir hadi hayırlısı bakalım.
Bedişim maşallah bugün çenen düşükmüş ne güzel, için rahatlayacaksa ara bul tontişim. bak benim gittiğim yerde esenyurtta kel bir erkek dr var, kadınlar ona bayılıyor, çok ilgilenip güzel açıklama yapıyormuş filan. düşünürsen sana yakın veya uygun olursa orayada gidebilirsin.
Bukettt bebeğim öpüyorum seni göbeğinden nasılsın
ben iyiyim yaso sen nasılsın..iki gündür kızım içerde ters takla atıyo..bi değişik hareketler seziyorum iki gündür..sende de varmı öyle şeyler??
bu arada meral zaten testi arefede yaparım demişti..eğer çalışıyosa yapamaz zaten:))
sen böreği nasıl yaptın..bildiğimiz börek mi açtın yoksa hazır yufkadan mı yaptın:))
bende özellikle ayakta olduğum zaman şöyle birşey hissediyorum, bende sana soracaktım bu ne acaba diye
sanki bebeğin ayakları şeyimin orada gibi oralarda bi tepinmeler bi yuvarlanmalar vey bi kıpırtılar gibi bişey hissediyorum. ama dışardan hissedilmiyor veya görülmüyor yani. sanki bebeğin başı yukarda, ayaklarıda çıkış noktasını yani şeyimi tekmeliyor gibi sanıyorum. seninkide böyle bişeymi????
bu arada böreği tabiki hazır yufka ile yaptım nerde bende okadar sabır yufka açacak kadartarifi veriyorum;
1 kg yufka
3 yumurta
1 bardak süt
1 bardak su
bu üçünü karıştır, yufkaları 3e 4e bölüp bu karışıma sok öyle ıslak ıslak tepsiye yayıyorsun, arasına istediğin harcı koy, üstünede aynı bu şekilde yufkaları tamamla, en üstüne böyle küçük küçük fındık kadar fındık kadar tereyağ parçaları koy, susam çörekotu serp 170 derece fırına ver. ama sonradan şunu düşündüm bu böreğin içinde hiç yağ yok, acaba yoomuydu benmi unuttumbi yarım saat sonra öğrenicez bakalım
Gunaydin canlarim....
Yasemin kolay gelsin ...Dunku tatli muhabbetiniz cok hostu bende serbetli tatli sevmem en guzeli sutlac soguk soguk...
Bedriye bencede korktugun icin degistirmek istiyorsun son zamanlara geldin bence degistirme doktorunu o seni taniyor herseyi biliyor ....
Asli sende bayagi yoruluyorsun sizi gorunce kendimi hic bisey yapmiyormus gibi hissediyorum..
sağol ağzına sağlık allah razı olsunKızlar dualarınızı şimdi okudum nolur hakkınızı helal edin.. liste başladığın da hastaydım sonra da bi kısmet olmadı tesbihlerden..Rabbim hepinizin gönlünde ne muradı varsa versin...Eviniz de sağlık,huzur,mutluluk,bereket hiçç eksik olmasınnn...Olmayanlara Hayırlı zaman da hayırlı ve sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah...Hamile olanlara hayırlısıyla ve sağlıklı olarak kucaklarına almayı nasip etsin.. Allah hepimize hayırlı anne baba olmayı nasip etsin..Bebişi olanlar yavrularına hayırlı ömürler versin Rabbim en kısa zaman da yanına bide kardeş versin Allah :)Seviliyorsunuz ve hep dualarımdasınızzz[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]maralam/ Meral
[/TD]
[TD]26.07.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı
[/TD]
[TD]29.07.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] serap-serap/ serap
[/TD]
[TD]30.07.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner/ Yasemin
[/TD]
[TD]31.07.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur/ Gamze
[/TD]
[TD]01.08.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem / Çiğdem
[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma
[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/ Buket
[/TD]
[TD]05.08.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal/ Sündüz
[/TD]
[TD]06.08.2013 salı
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one/ Seda
[/TD]
[TD]07.08.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yaseminnimmmmm.. lutfen o kel adamınbilgilerini verir misin? Hangi hastane vs.. diye.. gideyim ben ona bi.. çünkü ben başka bi doktora hastaneye izin zamanımda bi şekilde gidiceğim.. ama kendi doktorumda demişti ki bana, bi doğsun o poposuna şöölee pıt pıt diye vurucam ağlatana kadar, nasılsa baba yok anne uyuyor (sezeryan yapıyor ya) ohh elime kaldı bu kız falan diyor onu yarı yolda bırakmış gibi olucam ama napayım.. böreği de yazar mısıntarifini dediydimmmm tamm yazmışsınn aşağıda.. canım kuzumm benimm.. bende yapıcamm kısmetsee okuyup yaparım hemeenn ohh ohhh
senin bebişin maşaAllah ı var zaten Buketimm hep hareketliydi.. ilerleyen aylarda nasıl tutucan yerinde.. güçlenince canı yanıyor insanın hee.. bu arada sen aşını ne yaptınn, yaa beni 30. haftada tekrar çağırmışlar ama çok erkenn sizlere hiç aşı periyodlarını söylediler mi? Bide benimm aşılardan sonra tembel olan bebeğim hepten tembelleşiyor..
Yaseminnn canım benimm şu ana kadar bebek hep yan yattı kafası sol tarafımda ayakları sağ ama ben çok kasıklarımda hissettim heralde organlar sayesinde öyle hissediyoruz. yada el bacak vs uzatıyorlar diye düşünüyorum.. bakalım bizim ki de döndü mü hayırlısıyla görücez..
Tümay yaa korkuyorum evet, Allah beni affetsin bu bebeği inşAllah bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, tüm bu yaşananlardan sonra korkuyorum demek çok salakça ve saçma ama işte Allah ın bildiğini kuldan mı saklıyım.. hastanede epidural yok eğer o olsa sanki biraz daha iyi hissediceğim.. ve doktorumla ilgili araştırdım diyor ki yorumlarda hasta psikolojisini çok iyi bilir hastasının neyi yapıp yapamıyacağını test eder benim normali yapamıyacağımı da söylüyor olabilir ama ben uyumak istmiyorum epidural olsa keşke.. gerçi çok inanıyorum Allah kimseye yapamıyacağı, kaldıramıyacağı yük vermez ama işte yinede ürküyorum..yine vicdan azabı oldu hee içimde hani mevlam bugunleri görmeyi kısmet etti sanki bulmuş da bunuyormuş gibi ama siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz de mi? Allah beni affetsin inşAllah .. Hayırlısı..
,,amin inşallahh..bulaşsın hadi bulasşsın..Amanınn hamilelerin arasında kaldım Buket,Yaso,Burcu,Bedriye ve Tümay anammm bana da bulaştırın kızlar lütfennn
ben aşımı oldum..bir ay sonra bidaha dedi..6 ay sonra bidaha 1 sene sonra bidaha..tam bağoışıklık için gerekliymiş..
benim bebişte hep sağda..ama ben kolunu bacağını anlayamıyorumkine:))
Amanınn hamilelerin arasında kaldım Buket,Yaso,Burcu,Bedriye ve Tümay anammm bana da bulaştırın kızlar lütfennn
,,amin inşallahh..bulaşsın hadi bulasşsın..
inşAllah bulaşmıştırr... inşAllah bulaşsınn.. gelecek aya hamile haberini alalım inşAllah..
O kadar iyi anliyorumki canim seni doktor hastasinin psikolojisini biliyor ona gore davraniyor benim seni tanidigim kadariyla asiri heycanli ve streslisin doktorunda bunun farkindadir...Ben kendi adima soyleyeyim spinal yada epiduraldeki heycani kaldiramam ben uyuyup uyanayim hersey bitmis olsun istiyorum. Kesilecegimi bile bile oyle duramam heralde...Yaseminnimmmmm.. lutfen o kel adamınbilgilerini verir misin? Hangi hastane vs.. diye.. gideyim ben ona bi.. çünkü ben başka bi doktora hastaneye izin zamanımda bi şekilde gidiceğim.. ama kendi doktorumda demişti ki bana, bi doğsun o poposuna şöölee pıt pıt diye vurucam ağlatana kadar, nasılsa baba yok anne uyuyor (sezeryan yapıyor ya) ohh elime kaldı bu kız falan diyor onu yarı yolda bırakmış gibi olucam ama napayım.. böreği de yazar mısıntarifini dediydimmmm tamm yazmışsınn aşağıda.. canım kuzumm benimm.. bende yapıcamm kısmetsee okuyup yaparım hemeenn ohh ohhh
senin bebişin maşaAllah ı var zaten Buketimm hep hareketliydi.. ilerleyen aylarda nasıl tutucan yerinde.. güçlenince canı yanıyor insanın hee.. bu arada sen aşını ne yaptınn, yaa beni 30. haftada tekrar çağırmışlar ama çok erkenn sizlere hiç aşı periyodlarını söylediler mi? Bide benimm aşılardan sonra tembel olan bebeğim hepten tembelleşiyor..
Yaseminnn canım benimm şu ana kadar bebek hep yan yattı kafası sol tarafımda ayakları sağ ama ben çok kasıklarımda hissettim heralde organlar sayesinde öyle hissediyoruz. yada el bacak vs uzatıyorlar diye düşünüyorum.. bakalım bizim ki de döndü mü hayırlısıyla görücez..
Tümay yaa korkuyorum evet, Allah beni affetsin bu bebeği inşAllah bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, tüm bu yaşananlardan sonra korkuyorum demek çok salakça ve saçma ama işte Allah ın bildiğini kuldan mı saklıyım.. hastanede epidural yok eğer o olsa sanki biraz daha iyi hissediceğim.. ve doktorumla ilgili araştırdım diyor ki yorumlarda hasta psikolojisini çok iyi bilir hastasının neyi yapıp yapamıyacağını test eder benim normali yapamıyacağımı da söylüyor olabilir ama ben uyumak istmiyorum epidural olsa keşke.. gerçi çok inanıyorum Allah kimseye yapamıyacağı, kaldıramıyacağı yük vermez ama işte yinede ürküyorum..yine vicdan azabı oldu hee içimde hani mevlam bugunleri görmeyi kısmet etti sanki bulmuş da bunuyormuş gibi ama siz benim ne demek istediğimi anlıyorsunuz de mi? Allah beni affetsin inşAllah .. Hayırlısı..
Günaydınnnn mutlu ve güzel bir arife günü olsun hepimize inşallah
Gördüğünüz gbi gayet hamarat bir şekilde bu saatte kalktım, e tabi börek yapacağım ALlah nasibederse, evi toplarım biraz, lavabo tuvaletleri temizlerim, sonra bayramlık kıyafetimin eksikleri var onu almaya gideriz, ordan da anneme gidicez akşam iftara inşallah.
Zeynepcim ohhh çok iyi olmuş git anacım kafan iyice değişsin çok sevindim senin adına tamda yoğun günler sana lazımdı çünkü bu sıra. Allah herşeyin sabrını ve mükafatını veriyor, bak şimdi sana sabır veriyor, ardından da inşallah mükafatını vericektir.
Çiğdemmm ayyy annelik nasıl bişey böle yaa kıyamam ben sana, uyuya kalırım diye uyumamışsın işte bu fedakarlığın önünde saygı ile eğilinir yani.
Canım geçmiş olsun inşallah Selim paşa daha iyidir şimdi benimde en çok korkum bebeğîm olduğun da uyuya kalmak duymamak ağladığını
graphicdesigner/ Yasemin 31.07.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 01.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
akyuzcigdem / Çiğdem 02.08.2013 cuma Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
buketdemet/ Buket 05.08.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 06.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ Seda 07.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
Dualarınızı okudum, geciktirdiklerimden defalarca özür dilerim, hakkınızı helal edin..
Çiğdeemmm canım Selim Bey iyidir inşAllah, ateşi falan düşmüştür çoktaaann düşmüştür inşAllah.. Çiğdemimmm eşin için ben tefriciyelerimi tamamladım Allah bol hayırlı kazanç ve rızk kapıları açsın inşAllah..
Zeynepp hayırlı yolculuklar olsun, geçirdiğin en güzel bayram tatillerinden biri olsun inşAllah..
Ben bugun buralardayım ama hepinizin bayramını kutlar, şeker gibi güzel bayramlar, bereketli dualı arifeler dilerim..
bu arada söylemeyi unutuyordum bizim tatil işleri falan allak bullak oldu sanırım biz haftaya tatile çıkıyoruz evde oturucağız.. bakalım bugun netleşicek sanırım..
dün resmen sizi kıskandım bu arada, bugun bende gidip alışveriş yapıcağım bayram için börek, bi herhangi tatlı, yemek vs.. yapıp koyuyum kenara gerçi bize kimse gelmez, biz gideriz genelde ama olsun, bayramda gelenek görenek örf adet hepsini yaşatalım de mi? bi de temizlik yapıcam kısmetse.. kızlar ya bu arada size demiyorum ama ben haldır haldır doktor ve hastane arıyorum, nedense doktorumdan da hastanedende çok soğudum eşim diyor ki başka bi doktor olsa ondan da soğuyaksın çünkü korkuyorsun.. haklı da olbilir..
ayy bu sabah kalktığımdan beri susmadım.. yolda yuh dedi yani eşim ama susasım yok.. susmmaaa sustukçaaa sıra sanaa geleceeekk
Sündüz ve seda ,,sualarınızı okuyorum anacım..okundu bilin allah kabul etsin:..
çiğdem ..ben senden tefriciye almıştım sanırım okudum mu ben onu ben hatırlamıyorum sen bi listene bakta bana haber ver olar mı?
öpüldünüz..
Ayyyy yakın olsaydık keşke Bedriye gelirdiniz yerdik içerdikkk..hem ne hanımlık dersiymiş daha nelerr okadar da değilimmYa ewet Meral hastalığım gecikti dedi ve bir daha gelmedii
Canım şimdi daha iyidir inşallah Selimcikkk çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin tabi aşıdan oldu demii..çok öpüyorum..
canım benimmm kolay gelsin sana da çok yorma kendini anamm benim kv beni arayacak diyecekki bayrama ne tatlı yapıyonnn ooo mümkün değilll biz baya mesafeliyiz galiba amannn vıcık vıcık da olamam Allah muhabbetinizi arttırsın canım
Canım çok yorma kendiniii bize özenipppCanımcım normalde bize de kimse gelmez aslında bence ama şöleki annemin bir sokak altında,kv üç sokak altında oturuyorum ve bayram da onlara gidenler ordan çıkıp bize geliyolar hatta bazen büyükler biz gitmeden geliyolar işte hazırr burdayken onları da aradan çıkartalım die bu durumdan ötürü gelenimiz eksik olmuyo(Allah eksikliğini de göstermesin)
Sağol canım benim annelik çok farklı gerçekten hep fedakarlık yapan ödün veren sensin.. Ama olsun o iyi olsunda ben mutluyum..
Hiç korkma burcucum içgüdüsel bişi bu ben tee balkondan bile sesini duyuyorum sanki çakraların açılıyo :))
Gık dese uyanıyosun meraketme benimde uykum çok ağırdı şimdi pamuk ipliği sanki ..
İyi canım allaha şükür düştü ateşi normale döndü üstüne bide kaka yaptı yatak çarşafım üstüm başım battı dötünü yıkadım şimdi uyuyor sıpa :))
Allah rqzı olsun amin inşallah bedişim..
Aldın evet ama okuyup okumadığını bilmiyorum ki okundu diye not almadım ben nasılsa alan okur diye..
Bu hamilelikteki unutkanlık ve sakarlık doğumdan sonra da devam ediyo kızlar haberiniz ola :)))
Evet canım aşıdan oldu 3 tane aşı ağır geliyo bebişlere.. Şimdi iyi çok şükür.. Normale döndü..
Valla ben bile özendim bende tatlı yapıcam bıgün bide sarma sararım gece ohh miss valla çok hamarat bi topiğmiz var çok pis gaza geliyoz hepimiz :)))
O kadar iyi anliyorumki canim seni doktor hastasinin psikolojisini biliyor ona gore davraniyor benim seni tanidigim kadariyla asiri heycanli ve streslisin doktorunda bunun farkindadir...Ben kendi adima soyleyeyim spinal yada epiduraldeki heycani kaldiramam ben uyuyup uyanayim hersey bitmis olsun istiyorum. Kesilecegimi bile bile oyle duramam heralde...
anam benide gaza getirsiniz şimdi yaa..öff neyse hazır yufkadan yapayım bari..şu böreklik olanlardan...tatlı da belki sütlaç yaparım...
of yaa..sarma marma saramam..geçen kendimize etlisini yaptım sırtım mırtım tutuldu..oturduğum yerde ...hiç saramam valla..sarmayıda alırım artıkın:))
kızlar ya inanın yüzüm resmen kızarıyoramaaa ben hiç sarma sarmadım şu ana kadar.. hani şu yaşıma kadar annemler sararkennn belki 2,3 tane sarmışımdır, ama var ya belki de dur tatil olursam haftaya bende sarıyım en iyisi..bu arada bişey dicem ama kv benim çok sarar her hafta sarar o yüzden de bende pek sevmediğimden eşimde nasılsa yiyor diye.. tembellikten kurtarmaya çalışıyor bedriye bu safhada kendisini sizin gözünüzden.. ben yufkayı falan alıcamm bak sütlaç da güzel olur buket en azından sütlü tatlı.. tamamdırrr ben karar verdimm tatlı olarak sütlaç yapıyorum..
kızlar ya inanın yüzüm resmen kızarıyoramaaa ben hiç sarma sarmadım şu ana kadar.. hani şu yaşıma kadar annemler sararkennn belki 2,3 tane sarmışımdır, ama var ya belki de dur tatil olursam haftaya bende sarıyım en iyisi..bu arada bişey dicem ama kv benim çok sarar her hafta sarar o yüzden de bende pek sevmediğimden eşimde nasılsa yiyor diye.. tembellikten kurtarmaya çalışıyor bedriye bu safhada kendisini sizin gözünüzden.. ben yufkayı falan alıcamm bak sütlaç da güzel olur buket en azından sütlü tatlı.. tamamdırrr ben karar verdimm tatlı olarak sütlaç yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?