- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.041
amaaaaann bedriye boşversene..biz biliyodukda ne oldu kimse afferim mi dedi..benim kv anca kendi kızlarını övdü...küçük böyle börek yapar büyük böyle eli çabuktur yemek yapar...boşver yani..bilende biiiirr bilmeyende...ben biliyodumda ne oldu..yaptıklarımı beğenmiyo kimse:))herkes kendine göre yorum yapıyo:))
sne devam et..
amaaaaann bedriye boşversene..biz biliyodukda ne oldu kimse afferim mi dedi..benim kv anca kendi kızlarını övdü...küçük böyle börek yapar büyük böyle eli çabuktur yemek yapar...boşver yani..bilende biiiirr bilmeyende...ben biliyodumda ne oldu..yaptıklarımı beğenmiyo kimse:))herkes kendine göre yorum yapıyo:))
sne devam et..
Bende sutlac yapayim canim cekti bayramda bize kimse gelmez bi tek cocuklar gelir onlarinda sekeri hazir ama bize biseyler yapayim bari ...
Bende bazen severken ayy içime sokasım geliyo diyorum eşim daha yeni çıkardın o kadar ay içindeydi bırak burda kalsın bende seveyim diyor :))
Ama ben biraz hırpalayarak seviyorum yinede bidaa bu zamanları olmayacak tadını çıkarıyorum
Ama sadece ben seviyorum öle başkasına cırlıyorum. Sanki onlar sevince bişi olcakmış gibi gliyo.. Annelik ne tuhaf ya :)
Maşallah kankamıza ya o da uslu bi bebek negüzel.. Aman nazar değmesin inş.
Bizimki eldivenleri çıkarınca elini emmeye başladı emziği koyuyorum aradan baş parmağını sokup emziği atıyo parmağını emiyo hemde nasıl cuk cuk cuk. Memeyi öle emmiyo valla kıskanıyorum :)) nasıl bıraktırcqm bilmiyorum..
Senin bi önerin var mı canım..
Canım biizmkide elini sokmaya calışıyo ben elini çekip emziği sokuyorum daha emdirmedim elini bakalım ne zaman kadar engelliycem..tatlım bizimkininde hafif çıkmıştı ateşi 36.7 ye kadar ben ıslak bezle eklem yerlerine tuttum düştü İNŞALLAH düşer ateşi..Ben bu saatte ayaktayım malesef gözümden uyku akıyor ama selim paşanın azcık ateşi vardı fitil verdim sürekli ölçüyorum şimdi yavaş yavaş düşüyor.. Uyursam uyuyakalırım diye korkuyorum.. Bekliyorum işte.. Hepinize iyi sabahlar arife gününden..
Selam kızlar bugün benim dua günümmüş bol bol dua edin bize teyzeciklerbiz bugün dra gittik kızım hiç kilo almamış Genel bi sorun yok şükür ama moralim bozuldu niye almadı diye bu haftalarda almayabilirmiş böylelikle szaryendende yırtarım belki annemlerde bu sabah geldiler bakaım benim meleğim ne zaman gelecek herhes sormaya başladı Sanki benim elimde Böle işte kızlar bircan geçmiş olsun dikkat et kendine burcu bebeiş iimiş şükür didemcim inş sorunsuz bi doğum yasrsın
çiğdemcim ya seninle konuşmak acayip huzur veriyo bana ya doğum koçum olurmusunAynen öyle zaman çabuk geçiyo bi bakmışsın doğurmuşsun bi bakmışsın anne diyo hey heyyy :)
Sağol aslım benim teşekkür ederim..
Bizim sıpanın acı eşiği yüksek heralde uyuyodu gittiğimizde boyunu kilosunu ölçerken uyandı hemen aşıları vurdu bi iki gık mık dedi arabasına yatırdım geri uyumaya devam etti anası gibi uykucu olcak heralde :))
Sürekli ölçüyorum ateşini calpol şurup verdim bnde ama geldiğimizden beri uyuyo sanırım ilaç rahatlattı.. Yinede uyku yok bana bu gece ..
Bizim kankamız napıyo iyi mi? Annesini üzüyomu bakiim :))
Canım benim ben 42. Haftamda doğum yaptım ve bana azcık suni sancı verdiler.. Herkesin dediğini dinleme sen.. Herkeste farklı yaşanıyo bu sancı denen şey.. Ve sen dayanıklısın ayrıca cesaretli.. Çatır çatır doğurursun.. Biticek bi ağrı sonuçta ve yavrunu kucağına alcaksın sonuna odaklan.. Ama emin ol normal sancıdan çok farksız değil..
Eğer ki bebeğin şuan sağlıklıysa ve senin suyunda azalma vs. Yoksa içerde kalması çok daha iyi son zamanlar beyin ve ciğer gelişimini tamamlıyor.. Ayrıca onun dünyada nefes alacağı gün belli o geleceği günü çok iyi biliyo bebeğine güven ve sakin ol.. Bebeğin bi işaret verdikten sonra eğer doktorun sunisancı derse itiraz etme canım benim .. Allah sağlıkla yavrunu kucağına aldığını göstersin inşallah... Merdiven çıkmak ve plates topuna oturmak çok işe yaramıştı bende dene canım istersen..
Allaha emanet ol..
Numaranı yaz istersen öm den doğum zamanı arar yine içine rahatlatırım senin :))
ah yavrucuk ya kıyamam pis hemşireler nasılda kıymışlar kuzucuğa bizimkinin babası zaten iğne lafını duyunca tüyler dikenleşiyo tuttuğunu düşünemiyorum vallacanım ben 3lü aşıda babasına tutturdum 2 bacak 1 koldan vuruyolar çünkü bizimkide hareketli maşallah..bizim dijital vardı canım onla ölçüyorum koltuk altından..
bircancım gecmiş olsun dikkat et kendine..
seninde bayramın mübarek olsun nazancım..
canım bizimkide uyuyodu aşıyı yaptırmadan önce su fln sürdüm yarı uykulu oldu aşısını ağladı kucağıma aldım uykusuna devam ettibizimkide uykucu MAŞALLAH babasına çekmiş üzmüyo teyzesi uslu benim oğluşum bazen böle bi sevesim gelio sarılırken sımsıkı sarasım gelio öle yani zor tutuyorum kendimi
ah kuzucuk ya maşallah kocaman olmuş senin bal dudakın mesudem maşallahteyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl
canım arkadaşlarım ben bu çarşı pazar işini abarttım.bugünde vurdum kendimi yollara :) şimdi valiz hazırlıyorum.sabah erken saatte yola çıkıcaz.istikamet ISPARTA inşallah.hepinizin şimdidenBAYRAMI KUTLU OLSUN evdeyken telefondan yazdıklarınızı okurum ara ara ama maalesef yazmayı beceremiyorum hepünüz Allah a emanet olun.öpüldünüz
KIZLAR HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN ŞİMDİDEN BENİM ANNİŞİM KARDEŞİM GELDİ DÜN ÇOK MUTLU OLDUMBİDE KIZIM GELİNCE TAM OLACAK İNŞ BU BAYRAMIMIZ HERKES BİR YERDE GEÇECEK YA O KÖTÜ OLDU BABAM TEK KALDI EVDE EŞİMDE TEK ÇOCUK BİZDE GİDEMİYCEZ BU BAYRAM HERKESİ ÇOCUKSUZ BIRAKTI BİZİM SIPA KENDİ GELSE BARİ DİYORUM AMA ANNEM DAHA GELMEZ DİYO KARNIN HİÇ İNMEMİŞ DİYO BAKALIM NAZLI KUŞ TAKVİMİDE BİTİRİYORUZ YARIN NE ZAMAN GELCEK GÖRCEZ
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ÇOK ÇOK DUALARINIZDA UNUTMAYIN EMİ BENİ DE
Canım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin, inşallah kuzunu sağ salim alırsın kucağına. Bu bayram böyle olsun, kurban bayramında acısını çıkarırsınız inşallah
merhaba bişi sorcam bnm beta hcg 643.90 cıktı ama aşada 0-5 mlu/ml negatf dıor neden öle yaızo sizce..bide ben temmuzun 20snde regl olcktm olmadm 6 agustosta doktra gtm bana 2 haftalk gebesn dedi. ve beta ozaman başta yazdıgım cıktı zaten ozaman ılk kantestmdi..normal gebelk mi degilmi bilmiyorum onu nasl anlcam..siz bana bu konuda blg verrmnsz .bide neden negatf yazıordu ve betam normal mi?
canım betana göre hamilesin benim 113 ken 2-3 haftalık hamileydim 2 gün sonra yine kan testi yaptır betan 2 kat fazlaysa hamileliğin normal devam ediyodur canım bayramdan sonrada dr a git mutlaka 5 aftalıkken falan keseyi görmesi lazım drunmerhaba bişi sorcam bnm beta hcg 643.90 cıktı ama aşada 0-5 mlu/ml negatf dıor neden öle yaızo sizce..bide ben temmuzun 20snde regl olcktm olmadm 6 agustosta doktra gtm bana 2 haftalk gebesn dedi. ve beta ozaman başta yazdıgım cıktı zaten ozaman ılk kantestmdi..normal gebelk mi degilmi bilmiyorum onu nasl anlcam..siz bana bu konuda blg verrmnsz .bide neden negatf yazıordu ve betam normal mi?
allah razı olsun.dış gblkten cok kokruom acaba ölemidir..hastane cok uzak brası kasaba..sıksık gdemıorum hastaneyecanım merhaba gözün aydın gebesin işte niye sıkıntı olsun iyidir inşallah herşey..
negatif yazan kısım senin değerinle alakası yok genel bir yazı bence 0-5 arası negatiftif diyor üzeride pozitifmiş benim anladığım bildiğimde bu.. seninde maşallah değerin çok güzel, Allah güle güle sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..
canım betana göre hamilesin benim 113 ken 2-3 haftalık hamileydim 2 gün sonra yine kan testi yaptır betan 2 kat fazlaysa hamileliğin normal devam ediyodur canım bayramdan sonrada dr a git mutlaka 5 aftalıkken falan keseyi görmesi lazım drun
canım değerine göre 2 haftadan fazla olması lazım yada çoğul gebelik senin ikiz yada üçüz 2 haftalıkta 600 değer yüksek..bayramdan snra 3 hafta olcak ozaman kese nasıl görsün erken degılmı canım
Bedriyeeem kuzum benim nolur hakkını helal et ne desen haklısın dün işyerinde insanüstü bir çalışma sergileyip tüm işlerimi bitirince mudur bey talep etmememe rağmen bana izin verdi....ve senin de tahmin ettiğin gibi sabah sahurdan sonra yola çıktık...yolda kabristana uğradık eşimin rahmetli babasını ziyaret ettik sabahın ilk ışıklarıyla muhteşemdi...saat 11:30 gibi sarozdaydik saat 13:00 gibi bi yatmisim valla az önce uyandım...asa inmek istemedim bi bakımın dedim aayyy valla cok üzüldüm...senden,Aslından(Aslım sadece Aslim dedim kusura bakma maharetli demeyi unuttum...valla okurken kendimden utanmadim aynı zamanda tiksindim de) Yaseminimden (boregine bayıldım supeersin)..ve Buketiimden (tam benliksin dostum Iste bu ver parayı al dolmayi aayyyni ben aayyniii:))) çoook ama cok özür dilerim hakkınızı helal edin camların benim..
Gelelim asıl mevzuya Halen regl olamadim...dayanamayip bu sabah test yaptim veer apartman sutunu gibi tel cizgiyi gordum...zaten katiyyen umitli degildim funky goguslerim fos...1 take bile belirti yok...Ama hayatimda ilk lex bu kadar gecikiyorum..cok endiseliyim..doktorumu aradim bayeam sonuna kadar olmazsa gel dedi...bi de kanda baktır dedi ama hiç içimden gelmiyo...ve kasukalrimda korkunç ağrı var sinirlerimse yay..
ALLAH tan kv in yanındayım yoksa bikac kafa göz kirilirdi..
Hepinizi çoook ama çoook seviyorum...BAYRAMİNİZ MUBAREK OLSUN....
canım değerine göre 2 haftadan fazla olması lazım yada çoğul gebelik senin ikiz yada üçüz 2 haftalıkta 600 değer yüksek..
sendeki sonuc kağıdındada yazar haftalığa göre değerler
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?