Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ahhh Buket ahh benim kaynanada bi kere bile yaptigim biseyi begenmedi herseye bi bahane bulur ona kalsa oglu ac kaliyor benim yanimda

ammaaaaann dediğin doğru inan.. benim kv de kendini övmekten kızlarına övmeye sıra gelemiyor maaleseff..
ama en çok komiğime giden ne biliyor musun tek görümcem benden büyük bekar aynı işyerinde çalışıyoruz aynı koşullarda ama o eve gidince çok hasta oluyor yoruluyor kafası şişiyor bütün gün yorgun oluyorr ammaaa bana sıra gelince şu halimde dahi eşimin hergün enazından 10 gömleğini (onunda gömlek koleksiyonu var bu arada oda ayrı dert) akşamları ütüleseemmm hafta içi herakşaammm ohhh ne güzell ütüm bitmiş olurr.. nasılsa hiiiçç yorulmaz bedriye.. ve dediğin gibi yapsandaaaa biiirrr yapmasan da biirr.. ben yapsam zaten aslaaa beğenmez.. şu ana kadar beğendiği bi şeye ben denk gelmedim.. gelemedimm. can sağlığı olsun

Bende sutlac yapayim canim cekti bayramda bize kimse gelmez bi tek cocuklar gelir onlarinda sekeri hazir ama bize biseyler yapayim bari ...

bize belki çocuklar bile gelmiyecek de ne yapalım Tümay ımm yinede birileri gelicek gibi davranalım..

kızlar şimdiden bayramınız mübarek olsun RABBİM tekrarını nasib etsin İNŞALLAH..

Canım biizmkide elini sokmaya calışıyo ben elini çekip emziği sokuyorum daha emdirmedim elini bakalım ne zaman kadar engelliycem..tatlım bizimkininde hafif çıkmıştı ateşi 36.7 ye kadar ben ıslak bezle eklem yerlerine tuttum düştü İNŞALLAH düşer ateşi..

Merhaba kızlar şimdiden herkese hayırlı bayramlar..
Ne güzel hazırlıklar yapılmış, sarma tatlı börek sütlaç muhabbetleri dönmüş topikte, hepinize afiyet olsun...
Ben hiçbir şey yapamıycam, kendime bile zor bakıyorum valla :)
2. Ay aşımızda bayram sonuna kaldı, bu bayram benim için çok zor geçecek.
Hepinizi öpüyorum canlarım, harçlık verenleriniz bol olsun

tatlım almaması normal benimkide geçen hafta sadece 40 gram almıştı onu kafana takma aynen benide herkes arıyo gözümün içine bakıyo herkes ama nasip kısmet zorla pırtlatamayız ya bu sıpaları el mahkum bekliycez naapalım

çiğdemcim ya seninle konuşmak acayip huzur veriyo bana ya doğum koçum olurmusun selime bizim kızlar bakar valla seni alalım biz buraya bizim kızlar çocuk hastası zaten elimden tutarsın olmamı
ah tatlım ya insan bekledikçe geriliyo annemde geldi dün doğurmaya niyetin yok senin daha göbeğin çok yukarda dedi direk bi iki hafta daha gelmez bu çocuk diyo bakalım hayırlısı tatlım sadece doğsa annem çalışıyo iş var biraz büyütürüz en azından çocuğu bekledikçe geriliyorum böyle ama Rabbim ne yazdıysa o tabi tatlım ötesini neyin ne zaman hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz sonuçta
suni sancı verip alalım diyo doktorum ya benim seninki beklemiş 42. haftaya kadar benimki en fazla 41+3 yapabiliriz gerisini riske atamam dedi o güne kadarda gün aşırı gidip ntsye bağlancam bakalım hergün yürüyorum zaten tatlım ya da merdivende çok nefes nefese kalıyorum bide yokuşta :26: olmadı denerim canım onuda çok sağol valla sen ne zaman yorum yapsaN içim rahatlıyo çok sağol tatlıcım
İnş Rabbim senide gönlüne göre versin başarılı olsun eşin işinde o iş mevzusu zor bizde yaşadık eşimle halada tam düzelmiş değil nasıl olduğunu çok iyi bilirim Rabbim hayırlısını nasip etsin inş canımcım

ah yavrucuk ya kıyamam pis hemşireler nasılda kıymışlar kuzucuğa bizimkinin babası zaten iğne lafını duyunca tüyler dikenleşiyo tuttuğunu düşünemiyorum valla

teyzeleri işte betüşümün son halleri yeni çektim koltukda uyuyor mışıl mışıl
ah kuzucuk ya maşallah kocaman olmuş senin bal dudakın mesudem maşallah

ohhhh hadi iyi tatiller bakalım

KIZLAR HERKESİN BAYRAMI KUTLU OLSUN ŞİMDİDEN BENİM ANNİŞİM KARDEŞİM GELDİ DÜN ÇOK MUTLU OLDUM BİDE KIZIM GELİNCE TAM OLACAK İNŞ BU BAYRAMIMIZ HERKES BİR YERDE GEÇECEK YA O KÖTÜ OLDU BABAM TEK KALDI EVDE EŞİMDE TEK ÇOCUK BİZDE GİDEMİYCEZ BU BAYRAM HERKESİ ÇOCUKSUZ BIRAKTI BİZİM SIPA KENDİ GELSE BARİ DİYORUM AMA ANNEM DAHA GELMEZ DİYO KARNIN HİÇ İNMEMİŞ DİYO BAKALIM NAZLI KUŞ TAKVİMİDE BİTİRİYORUZ YARIN NE ZAMAN GELCEK GÖRCEZ
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ÇOK ÇOK DUALARINIZDA UNUTMAYIN EMİ BENİ DE

Canım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin, inşallah kuzunu sağ salim alırsın kucağına. Bu bayram böyle olsun, kurban bayramında acısını çıkarırsınız inşallah

Canım Rabbim hayırlı doğum nasip etsin, inşallah kuzunu sağ salim alırsın kucağına. Bu bayram böyle olsun, kurban bayramında acısını çıkarırsınız inşallah

inşallah gülcüm ya çok sağol tatlım öyle olacak artık naapalım tatlım kızcem sağsalim gelsinde gerisi önemli değil senin ömercik çok tatlı olmuş maşallah gülcüm ya büyüdükçe yakışıklı bişey olacak galiba kerata halledebildinizmi gaz problemini

Bedriyeeem kuzum benim nolur hakkını helal et ne desen haklısın dün işyerinde insanüstü bir çalışma sergileyip tüm işlerimi bitirince mudur bey talep etmememe rağmen bana izin verdi....ve senin de tahmin ettiğin gibi sabah sahurdan sonra yola çıktık...yolda kabristana uğradık eşimin rahmetli babasını ziyaret ettik sabahın ilk ışıklarıyla muhteşemdi...saat 11:30 gibi sarozdaydik saat 13:00 gibi bi yatmisim valla az önce uyandım...asa inmek istemedim bi bakımın dedim aayyy valla cok üzüldüm...senden,Aslından(Aslım sadece Aslim dedim kusura bakma maharetli demeyi unuttum...valla okurken kendimden utanmadim aynı zamanda tiksindim de) Yaseminimden (boregine bayıldım supeersin)..ve Buketiimden (tam benliksin dostum Iste bu ver parayı al dolmayi aayyyni ben aayyniii:))) çoook ama cok özür dilerim hakkınızı helal edin camların benim..

Gelelim asıl mevzuya Halen regl olamadim...dayanamayip bu sabah test yaptim veer apartman sutunu gibi tel cizgiyi gordum...zaten katiyyen umitli degildim funky goguslerim fos...1 take bile belirti yok...Ama hayatimda ilk lex bu kadar gecikiyorum..cok endiseliyim..doktorumu aradim bayeam sonuna kadar olmazsa gel dedi...bi de kanda baktır dedi ama hiç içimden gelmiyo...ve kasukalrimda korkunç ağrı var sinirlerimse yay..
ALLAH tan kv in yanındayım yoksa bikac kafa göz kirilirdi..

Hepinizi çoook ama çoook seviyorum...BAYRAMİNİZ MUBAREK OLSUN....

ÇİGDEM canım tefriciyen bitti, toplamdaa 600 tane okudum Allah kabul etsin

SÜNDÜZ VE SEDA dualarınızı okudum, ve size çok dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah

Canlarım hayırlı ve bol bereketli bayramlar, hepinizi çooooook öpüyorum

merhaba bişi sorcam bnm beta hcg 643.90 cıktı ama aşada 0-5 mlu/ml negatf dıor neden öle yaızo sizce..bide ben temmuzun 20snde regl olcktm olmadm 6 agustosta doktra gtm bana 2 haftalk gebesn dedi. ve beta ozaman başta yazdıgım cıktı zaten ozaman ılk kantestmdi..normal gebelk mi degilmi bilmiyorum onu nasl anlcam.. siz bana bu konuda blg verrmnsz .bide neden negatf yazıordu ve betam normal mi?

canım merhaba gözün aydın gebesin işte niye sıkıntı olsun iyidir inşallah herşey..
negatif yazan kısım senin değerinle alakası yok genel bir yazı bence 0-5 arası negatiftif diyor üzeride pozitifmiş benim anladığım bildiğimde bu.. seninde maşallah değerin çok güzel, Allah güle güle sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah..

canım betana göre hamilesin benim 113 ken 2-3 haftalık hamileydim 2 gün sonra yine kan testi yaptır betan 2 kat fazlaysa hamileliğin normal devam ediyodur canım bayramdan sonrada dr a git mutlaka 5 aftalıkken falan keseyi görmesi lazım drun

allah razı olsun.dış gblkten cok kokruom acaba ölemidir..hastane cok uzak brası kasaba..sıksık gdemıorum hastaneye

bayramdan snra 3 hafta olcak ozaman kese nasıl görsün erken degılmı canım

ayyy canım Meral immm ses verdi..
tam da tahmin ettiğim gibi sarozda almışlar soluğu ayy merall adetinin gelmemiş canım benimm şimdi kafan orada dağılır eğer ki stresden gelmiyorsaaa tatilde gelir şimdi, ama inşallah kan testin hayırlısıyla pozitfi çıkar idrar testine güven olmaz ama çokda umutlanmayalım ki hayal kırıklığı yaşamayalım..
Eşinin babasının mezarlığına uğramışsınız Allah rahmet etsin inşallah mekanı cennettir.. benimde babamsız ilk bayramım elimden geldiğince tek kalmayıp hiç susmamaya çalışıyorum ki beynim düşüncelere kapılmasın..
Allah ım inşallah nasip ederde bayram dönüşü çok çok güzel haberler verirsin hayırlısıyla çok öptüm..

sendeki sonuc kağıdındada yazar haftalığa göre değerler
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

senın 3 haftada 10 50mıydı benm 643.90 dıor 2 haftammış dktr dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…