Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

AMİN canım sağolasın cümleimizinkini İNŞALLAH

hayırlı geceler kızlarrr

Gülerek geldi Mübarek Ramazan Bayramı, Şimdi Ellerim Havada Dua Ediyorum Yaradanıma Bu Mübarek Ramazan Bayramında herkes Mutlu Olur inşallah Dualarım ALLAH ıma..BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN..

öpüyorum hepiniziii......

Son düzenleme:
allah razı olsun.dış gblkten cok kokruom acaba ölemidir..hastane cok uzak brası kasaba..sıksık gdemıorum hastaneye

dış falan değildir hayırlısıyla beta değerleri dğişken oluyor kişidn kişiye ama sen hiç takma takılacak bişey yok çok şükür degerın güzel.. kısmetse 5.haftada inşallah keseyı gororsunuz.. dış gebelik yasadım ben çok şiddetli gaz sancısı gıbı bı ağrım olmuştu 40 dk kadar surmuştu ama nefes falan gitmişti yani, sonra sırt ağrısı oluyormuş vs.. ama bunları düşünme sen doktor rahim kalınlaşmasını falan görmüştürki 2 haftalık gebesin demiştir snaa benim dıştayken rahimde hiç kalınlaşma yok gebelik yok diye hemen teşhis etmişti doktor..

ama bu değerler kişiden kişiye göre değişiyor gülüm yaa.. benim mesela bu gebeliğimd 4 hafta dolmamıştı daha son adet olalı değerim 2534 dü değerim.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah..

anladım cnm .ama ben kadın doğuma gtmedım yoktu hastanede .dahılıyeye gtm bana kan testı yap dedı yaptım 2 haftalıksın dedı.ama bende gaz oluor ama gaz sancısı gıbı sancı olmuor .bnm aklıma takılan senın şu sözün nefes falan gitii demen.sırt agrı arada nadiren oluor oda hemen gecıor cok acımıor..başka ne gıbı belrtler var bu dış gblgnin

selam kızlar yeni güne girdik ilk bayramı kutlayan ben olmak istedim herkese hayırlı bayramlar sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun

Malesef canım daha atlatamadık ama önceki kadar çok olmuyo. 2 gün olmuyosa 3. gün oluyo. Artık alıştım hemen anlıyorum derisinin renginden falan gazı olduğunu. Sıcak su torbasının üzerine penye tarzı bişeyleri ısıtıp ısıtp sarıyorum. Ayaklarının topuklarını acı elma yağı ile ovuyorum. Göbeğine masaj yağı ile gaz masajı yapıyorum. Her akşam düzenli olarak biogaia diye bitkisel bir gaz şurubumuz var onu veriyorum. Yine infacol diye bir başka gaz şurubu kullanıyoruz ama ne yaparsak yapalım bizim gazmanın gazları bitmiyo. Gazı olunca uyumuyoda. 18 saat hiç uyumadan durduğunu bilirim. Her yolu deniyorum kimyon, rezene, anason, zinco, metsil ama yok geçmedi. Herhalde kendiliğinden kaybolana kadar bitmeyecek

İyi bayramlar canlar :)) bu arada benim suyum azıcık azalmış bi ped aldırdı bana doktor amniyotik sıvım da sızma var ne yazıkki bebeğin gelişimi iyi çok şükür 2saat önce konuştuk doktorla antibiyotikle fitil aldırdı bana bebeği enfeksiyondan korumak için.. Takip edecek gerekirse 36 haftada doğurtabilirmiş öncesinde de olabilirmiş pazartesi gidecem bidaha allah büyüktür inşallah bebeğim sağ salim doğacak sağlıkla dualarınıza ihtiyacım var öpüyorum sizi...

Bugun Bayram erken kalkın arkadaslar...giyinelim en güzel giysileriiiii......müthiş bir coşkuyla tam manasıyla bayramı hissederek kocami yolladım namaza....RABBİM sabaha günahsız uyanmamizi nasip etmiştir. İNŞALLAH....
Dün akşam regl oldum...hayatımda hiçbir regl im beni bu kadar mutlu etmemişti...Şükürler olsun RABBİM e...Ramazan ini tertemiz bitirmek nasip oldu...

Bedriyem can kusum...Dün kabristan da farkettim ki onlar cok huzurlular...kaldı ki senin gibi bir evladi yetiştirmiş bir insanın gunahinin olma ihtlmali yok bence....yattığı yer nur olsun...babasız ilk, kızınla da ilk Bayramin....RABBİM bundan gayri sana hep güzellikler yasayacagin bayramlar nasip eder İNŞALLAH....

Tekrar tekrar iyi bayramlaaaaaaaaarrrrrr....

canım bende tam o haftalarda grip olmuştum ama hiç ilaç kullanmadım sıcak su limon ve bal karışımı içtim birde bol bol limonlu çay içtim ama senin doktorun iç demiş benım ki hiçbirsey vermedi

canım benim faranjitim var üşüttüğüm zaman ciğerlerime atıyor, bir kere zatürre olmuştum o yüzden mutlaka antibiyotik kullanmam lazım
bu ilaçlarıda aile hekimi vermişti kendi doktoruma danıştım antibiyotiği bulantı ilacını kullan diğerlerini kullanma dedi sonraki süreçlerde kullanmam gereken ilaçlar yazmış kalsiyum ilacı, decavit falan gerek yokmuş işte öyle bebişimide gördüm içim rahatladı çok şükür

kızlar herkesin bayramı mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelesin hamişlere ve bebişlerine de sağlık sıhhat versin
burcumm sende burdasın bayramın mübarek olsun kuşum

Cok skci bir bayram hava cok sicak oldugu icin esimle amcamlara gidemedik evde oturuyoruz cocuk bile yok (

Canlar iyi bayramlar

hepinize bol bereketli ve huzurlu bayramlar

hemen size bir mallığımı anlatmalıyım

dün arefe kuaföre gittim ,saçımı katlı kestirdim, dedim ki biraz yüzüme renk gelsin saçımı boyatayım ( yaklaşık 10 yıldır boyatmıyorum) neyse şöyle uçlara balyaj gibi bir şey olsun,krepe ışıklandırmada diyorlarmış ya işte ondan , anaaamm saçım bitti veeeeeeeeee ahu tuğbanın gençliğinde çektiği filmlerdeki hali varya aynı ona benzedim,akşam ablam gördü ve aynı davulcu karısına benzemişsin burcu dedi..gitgel aynaya bak kendimden iğrendim..bayram sabahı kendimi kuaföre attım ve eski saçıma geri döndüm birazda boydan aldırdım ve bu yaşadığım maceraya dünyanın parasını ödedim

Allah nice saglikli,huzurlu,mutlu bayramlara ulasmamizi nasip etsin insallah..herkse hayirli ve cok mutlu gecirecegimiz bayramlar..insallah gelecek bayramlari bebislerimizle geciririz cocuksuz gecirecegimiz son bayramimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…