Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım eminim çok yakışmıştır senin kuruntun yakışmıyor dîye güzele ne yakışmaz

kıslaaaaarrrrr hepinizin bayramı mübarek olsun bebişlerimiz olmadan geçirdiğimiz son bayram olsun (önümüzdeki en yakın bayram kurban bayramı olduğuna göre o vakte kadar inşallah hepimizin bebişleri karnımızda olur) Allah nice güzel bayramları eşinizle evlatlarınızla geçirmeyi nasip etsin

rabbim bu tombişden sizlerede versin özlemim daha güzeli tatlısı senin olsun inşallah
amiiiiiinnnn canım amiiiinnnn

yazık sanaaaaaaaaa,bize lafını geçiriyorsun kaynanayada diyebilseydin yaa dondurma ikram edicem hemide yanında rulo katıda olacak deseydin yaaaaaaaaa

ben arefe günü çalışmıyorum söylemeyi unutmuşum,eee malum dünde işlerim vardı gelemedim kimsecikler yoktur diye düşünmüştüm ama meğer herkes buralardaymış

ben çamaşır yıkadım bir sürü, ev süpürdüm annemle baklava yaptım veee sarma sardık annem ben yengem, akşama yorulmuştum koltukta uyuyakaldım 1 aydır sahura kalkmaya alışık olmama rağmen yatakta deliksiz uyumuşum 07:30'a kadar, eşimde uyumuş kalmış namaza gidemedi uyanır uyanmaz bayram namazıııı dedim!!! ben gittim geldim dedi yalancııı beni kandırmış meğer uyumuş kalmış bende hayret ettim bu adam nasıl gitti geldi tekrar yattıda benim ruhum duymadı

anacım su koyulmaz böreğe yağ koyulur bide soda koyulur (ev hanımlığı ile alakam olmamasına rağmen bunu ben bile biliyorum) Allahtan tereyağı koymuşsunda durumu kurtarmışsın

bırakmaz tabiiiiiii bakınız üst satır

ayyyyy canım yaaa Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce geçer bu gazlı hali,sende yediklerine dikkat et gaz yapan şeyler yeme sakın

geçmiş olsun canım çok şükür bebeğin gelişimi iyiymiş, inşallah sorun olmazda erken doğum yapmana gerek kalmaz

çok merak ettiiim keşke bi fotoğraf çekseydin bakardık

çiğdem canım geçmiş olsun selimin ateşi çıkmış inşallah düzelmiştir

meraaallll yaa sen sarazo gittin sonra hemen gerimi döndün anlamadım gitmişken kalsaydın bu arada adet olmuşsun gözün aydın inşallah bu ay şu tüp bebek olayını tamamlarsınız sendende mutlu haberi alırız.

kızlar aklıma gelmişken sizinle paylaşayım iş yerinde bir arkadaş var tüp bebek yaptırdı ilki tutmadı 3 ay sonra sanırım yeniden yaptırdı salı günü test yaptı hamileymiiiişşşşş tüp bebek için uğraşan güzel arkadaşlarım inşallah sizde emeklerinizin karşılığını çabucak alırsınız

Son düzenleme:
kızlarr selamlar..

güzel bayramın 1.günü biitti nerdeyse..

Aslıı yada özlem kusura bakmayın kımın yazzdıgıını karıştırdım ama inşallah bu bayram bu topikte karnında bebeği olmayan son bayram olur.. hayırlısıyla herkes hamile olup hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah..

burcummm saçlarını nasıl boyattın acaba, bide sizin orada nasıl bilmiyorum ama benim gittiğim kuaförde bayramda çift ücretti mesela fön 10 sa bayramda 20.. öyle bir uygulamaya maruz kalmadın umarım, bence senin rengin ten renginden dolayı kesinlikle koyu saçlar çikolata gibisin..masaAllah ama illa değişiklik derseen ben olsam sende kızıl balyajı tercih ederdim.. kendi saç renginin üzerinede attırırsıınn ayda bir gibide cila sürdürürsün böylelikle kızıl rengini kullanırsın rahatlıkla..

ben ne yaptııımm.. beklediğimden daha zor bir bayram günüydü bize oldukça duygusaldı.. hepimiz çok durgunduk. gözyaşı boldu anlayacağınız.. annemden şimdi geldik ööle oturdum işte şimdi..

ben yazdım canım , inşallah hayırlısı ile herkesin bebişi yerleşir karnına

canım benim yaaa çok duygusal bir gün geçirmişsiniz,rabbim sizleri birbirinizden ayırmasın sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin anacığına ve sizlere inşallah

çok sağol özlemim..Allah bizi sevdiklerimize, sevdiklerimizide bize bağışlasın inşallah.. herşey çok zor.. özleyince daha da zor.. Allah a şükürler olsun verdiği sabır olmasaydı insanoğlu bu acizlikle adım atamazdı..

Burcu, özlem,bediş canlarım gece gece burdaymışsınız, ayy bende sonradan pişman oldu o ahu tuğba halimle bir foto çekseydim deim :) size yollardım bir yıl gülerdik :) bediş senin fikrinin aynısını ablamda söyledi :)) ama ben hiç degişikliğe cesaret edemem artık bin pişman oldum zaten eski halime geri döndüm artık emekli olmama yakın yaptırırım o dediğini :)

Bediş göz yaşı döktüğünüz son bayram olsun canım, bilirim anlarım, dedemi kaybettigimizde aynısını yaşamiştık
özlem hamarat tombik, maşallah sqarma baklava :))

Evde misafir var her an gelemiyorum ama sizleri çooook öpıyorum :))

heeee çok hamaratımdır (hamaratlık bana kaldıysa yandık ki ne yandık) ben daha basit bişey yaparım diye düşünüyordum ama eşim sert yaptı bu nasıl bayram baklava istiyorum, şimdi ben işe gidiyorum geldiğimde baklava yapılmış olacak dedi yazık be dedim adama düştü benim gibi beceriksiz tembelin eline bari istediği olsun dedim çağırdım anamı birlikte giriştik yaptık sarmayıda bayramdan bayrama yaparım işte

Günaydın arkadaşlar hayırlı bayramlarrr, dün çok yoğundum gelemedim, zaten akşama doğru da rahatsız oldum hep oturmaktan eve zor attım kendimi yattım hep aşağı tarafıma doğru ağrı ve basınç hisssettim. neyseki allaha şükür şimdi daha iyiyim.
Bedişim o doktorun adı ahmet bey, soyadı da şimdi internetten baktım mahmutoğlu galiba. ben bayram ertesi gidicem zaten kontrole bi bakarım soyadı neymişi.
Meralcim kuşum dur bakalım bayram bitene kadar hakkaten adet olmazsan bayram ertesi pazartesi kan tahlili yaptır bencede. adetlerinin de dengesnin değişmesi çok güzel bir haberi hamişliğin yakın demektir bence. benimde son aylarda düzenim acayp bozulmuştu
ayy daha yazasım var ama giyinip çıkmam lazım ayyyy

Hayirli cumalar...
Bedriyecim Rabbim sabir versin insan zamanla alisiyor...
Yasemin yorma kendini dikkat et tatlim...

Bedriyecim seni çok îyi anlıyorum eşiminde bu bayram annesiz ilk Bayramıydı bizde çok zor geçirdik Allah sevdiklerimîze hayırlı ömürler versin

Kızlar hayatımın en kötü bayramını geçiriyorum...ömrüm boyunca yasamamistim böyle şeyler...bayramın 1. Günü akşamı hep birlikte sahilde bir çay bahçesine oturduk aman nasil mutlluyuz anlatamam...eşimle abisi sakalasmaya basladilar derken olay biranda tartışmaya döndü...sacma sapan bur şekilde resmen kavga etmeye başladılar durdurmaya çalıştık neyse bi sustular ama ortam buuz...bende salak gibi ortamı neselendireyim derken onur la yaşadığımız ama kimsenin bilmediği biseyi anlattım....Onur masadan fırladı yürü ıstanbul a dönüyoruz bunun hesabı sorulacak falan dedi..annamin iki gözü iki çeşme....ben aglamaktan bayıldım bayılacaktım....ertesi sabah saat 7 de bastı gitti arabayla abisi aradı kahvaltı hazır gel diye ben bwklicem akşam gelirim demiş ben kalakaldım yine aglamaktan fenalık geçirdim...sırf annesini üzmemek için suan burdayım yemin ederim aynen otobüse atlayıp gelecektim...evde kimse konuşmuyor eşimle daha doğrusu konuşmuyordu....şimdi seslerini duyuyorum...yigeni annesi teyzesi falan aşağıda küçük yigeni oynatiyorlar....olan bana oldu...aglamaktan giz kapaklarının kasıma yapıştı...çoook mutsuzum coookkk..oyle böyle degil kızlar...düşünsenize bayramda kuş olan çiftlerin çocukları olur mu hiç? ALLAH affeder mi?

Canım keşke eşinî yalnız bırakmasaydın birlere aynı olay benim başıma da gelmişti eşimle ben tartışıyorduk kayınvalîdemler de bir anda olaya eşimin kardeşi girdi kavga ya başladılar sonra kaynım bize evden gîdin gibisin den birşeyler söyledi gecenin ikisinde eşim kalk eve gidiyoruz dedi bendeönüne düştüm eve geldik iyilik gelmişim eve geldîk eşim stresten sarıldı bir ağladı ağladı evde tek kalsaydı kesin stresten kafayı yerdi

Meraall geçmiş olsun canım benim.. sen neden bu kadar gözyaşı döküyorsun toparla kendini olan tabi sana olur böyle ağlamakla, üzmekle halllur mu hiçbirşey.. öncelikle şunu söyliyim evet aile tartışmalarında araya girmemek gerek belki ama Allah korusun daha büyür diye bişeyler insan ister istemez müdahale ediyor, meral bu yazdıkklarını okurken aklıma şu geldi yanılıyorda olabilirm canım ama bence eşin senin gördüğünden, bildiğinden daha duygusal ve bu tüp stresi vs.. onu sinirli ve tepkili bir insan haline getirrdi belki.. belki biraz üzerine gitmemekde fayda var bide eğer seni sabah 7 de bırakıp gidiyorsa sen gel demiyorsa o zaman gitmemekle çk iyi yapmışsın ve senin yerinde ben olsam asla gözyaşımı göstermem bu durumda yorumda yapmam o anlayıp kendisini bana ifade edene kadar konuşmam bi tek bunu bilsin ne olursa ne konuşulursa ne yaşaanırsa yaşansın sen onun eşisin ve durum ne olursa olsun ardından değil yanından bakmalısın ona, ona bu durumu çok çok uygun ortamda anlatırsan bence iyi our, ama sana gel dediyse gitmedinseee o zamanda kabahatı sen yüklenmiş oluyorsun alttan alırsın.. bayramda küs olanların bebekleri olur meral im. kıyamam sana, güneş gibi doğan bir bebeğiniz olucak sizinde hemde Allah ın izniyle.. belki bebekleriniz.. eşinin üzerine dua oku, 21 kes besmele çek üzerine.. çok öptüm

ayyy canım benim yaaa kötü olmuş ama eşin abisiyle tartışmış bence sen üstüne alma sen sadece kızgın bi anına gelmişsin,keşke sende birlikte gitseymişsin belki hemen çözerdiniz bile ama öyle bayramda küs olan çiftlerin çocukları olurmu allah affedermi diye düşünme Allah ne büyük günahları olan insanlara evlat nasip ediyor böyle küçük bişey için sen hiç aklına bunları getirme her ailede olabilir böyle tartışmalar,inşallah daha fazla büyümeden tatlılıkla son bulur.

özlem immm napıyorsunnn, nasıl gidiyor bayram.. az kaldı artık

iyiyim canım sen nasılsın bizim bayramlar pek eğlenceli olmuyor yaa evde oturuyorum hatta hiç bi bayram böyle yapmazdım nasıl olsa gelen giden yok diye yatıyorum, eşim gece vardiyasından geliyor onunla birlikte bende yatıp uyuyorum akşamlarıda 8 den sonra yanlızım gece 02:30'a kadar oturuyorum

ayy özlem bizde annemlere gidiceğiz sözde ama ben kalkarsam nasıl bir yatma halindeyim anam bekliyor halim yok hep yatmak istiyorum uyumak..kalk haırlan desene,kız bana..

ayy özlem bizde annemlere gidiceğiz sözde ama ben kalkarsam nasıl bir yatma halindeyim anam bekliyor halim yok hep yatmak istiyorum uyumak..kalk haırlan desene,kız bana..

tamam o zaman, bedriyeciğim annen bekliyorsa kalk hazırlan bak ben kalktım duş aldım giyindim oturdum duaları okuyorum sende tembellik etme bayram günü kalk hazırlan giyin süslen annenin yanına git sonra kızdırırsın kadını bayram günü bune yatması neden beni bekletiyorsun der ona göre..... nasıl iyimi bedriye kalk git hadi hadi

:)) aramaya utanıyorum inan gelme bedriye tmm kızım sen yat diyecek şimdi bana eşimkaç oldu hadi diye bi hal oldu en ıyısı kalkmak ben gidiyorum..gitmeliyim, gidebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…