- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.081
Canım eminim çok yakışmıştır senin kuruntun yakışmıyor dîye güzele ne yakışmazCanlar iyi bayramlar
hepinize bol bereketli ve huzurlu bayramlar
hemen size bir mallığımı anlatmalıyım
dün arefe kuaföre gittim ,saçımı katlı kestirdim, dedim ki biraz yüzüme renk gelsin saçımı boyatayım ( yaklaşık 10 yıldır boyatmıyorum) neyse şöyle uçlara balyaj gibi bir şey olsun,krepe ışıklandırmada diyorlarmış ya işte ondan , anaaamm saçım bitti veeeeeeeeee ahu tuğbanın gençliğinde çektiği filmlerdeki hali varya aynı ona benzedim,akşam ablam gördü ve aynı davulcu karısına benzemişsin burcu dedi..gitgel aynaya bak kendimden iğrendim..bayram sabahı kendimi kuaföre attım ve eski saçıma geri döndüm birazda boydan aldırdım ve bu yaşadığım maceraya dünyanın parasını ödedim
amiiiiiinnnn canım amiiiinnnnrabbim bu tombişden sizlerede versin özlemim daha güzeli tatlısı senin olsun inşallah
Kizlarrr tembelligime nazar degdirdiniz yaa kayivalidemle gorustum bayram icin ne yapicaz muhabbetine geldi konu, e tabi ona dondurma ikram edelim gelenlere diyemedim, deseydim bana birtarafi ile gulerdi zaten. 2 tepsi borek yapma ihalesi uzerime kaldi sonuc olarak, tatliyi diger eltim yapacakmis
Yaniii gordugunuz gibi gayet becerikli bir tembelim ben
ee hatunlar nerdesinizz.. siz daha şimdiden böyle yaparsanııızzz bayramda hiçbirinizin yüzünü göremem ben burda ohhoooooooo..
aslı, özlem siz çalışmıyor musunuz? Niye girmediniz hiç.. çok garip.. hepiniz bi yerde toplandınız bayram eğlencesi mi yapıyorsunuz:26:
bende özellikle ayakta olduğum zaman şöyle birşey hissediyorum, bende sana soracaktım bu ne acaba diye
sanki bebeğin ayakları şeyimin orada gibi oralarda bi tepinmeler bi yuvarlanmalar vey bi kıpırtılar gibi bişey hissediyorum. ama dışardan hissedilmiyor veya görülmüyor yani. sanki bebeğin başı yukarda, ayaklarıda çıkış noktasını yani şeyimi tekmeliyor gibi sanıyorum. seninkide böyle bişeymi????
bu arada böreği tabiki hazır yufka ile yaptım nerde bende okadar sabır yufka açacak kadartarifi veriyorum;
1 kg yufka
3 yumurta
1 bardak süt
1 bardak su
bu üçünü karıştır, yufkaları 3e 4e bölüp bu karışıma sok öyle ıslak ıslak tepsiye yayıyorsun, arasına istediğin harcı koy, üstünede aynı bu şekilde yufkaları tamamla, en üstüne böyle küçük küçük fındık kadar fındık kadar tereyağ parçaları koy, susam çörekotu serp 170 derece fırına ver. ama sonradan şunu düşündüm bu böreğin içinde hiç yağ yok, acaba yoomuydu benmi unuttumbi yarım saat sonra öğrenicez bakalım
Günaydn tümaycım hoşgeldin, bugünün konusu da benim yaptığım yağsız börek olucak sanırım, özlem burda olsa demediğini bırakmazdı bana
ama neyseki kızlar pişti, tadına baktım mis gibi olmuş hç yağsız gibi değil afferim bana, tereyağ işi kurtarmış valla yumuşacık olmuş oy oy resim çekip koyacaktım ama hamişler var oruçlulr var, dedim yasemin çarpılırsın valla manyaklaşma :)))
Malesef canım daha atlatamadık ama önceki kadar çok olmuyo. 2 gün olmuyosa 3. gün oluyo. Artık alıştım hemen anlıyorum derisinin renginden falan gazı olduğunu. Sıcak su torbasının üzerine penye tarzı bişeyleri ısıtıp ısıtp sarıyorum. Ayaklarının topuklarını acı elma yağı ile ovuyorum. Göbeğine masaj yağı ile gaz masajı yapıyorum. Her akşam düzenli olarak biogaia diye bitkisel bir gaz şurubumuz var onu veriyorum. Yine infacol diye bir başka gaz şurubu kullanıyoruz ama ne yaparsak yapalım bizim gazmanın gazları bitmiyo. Gazı olunca uyumuyoda. 18 saat hiç uyumadan durduğunu bilirim.Her yolu deniyorum kimyon, rezene, anason, zinco, metsil ama yok geçmedi. Herhalde kendiliğinden kaybolana kadar bitmeyecek
İyi bayramlar canlar :)) bu arada benim suyum azıcık azalmış bi ped aldırdı bana doktor amniyotik sıvım da sızma var ne yazıkki bebeğin gelişimi iyi çok şükür 2saat önce konuştuk doktorla antibiyotikle fitil aldırdı bana bebeği enfeksiyondan korumak için.. Takip edecek gerekirse 36 haftada doğurtabilirmiş öncesinde de olabilirmiş pazartesi gidecem bidaha allah büyüktür inşallah bebeğim sağ salim doğacak sağlıkla dualarınıza ihtiyacım var öpüyorum sizi...
Canlar iyi bayramlar
hepinize bol bereketli ve huzurlu bayramlar
hemen size bir mallığımı anlatmalıyım
dün arefe kuaföre gittim ,saçımı katlı kestirdim, dedim ki biraz yüzüme renk gelsin saçımı boyatayım ( yaklaşık 10 yıldır boyatmıyorum) neyse şöyle uçlara balyaj gibi bir şey olsun,krepe ışıklandırmada diyorlarmış ya işte ondan , anaaamm saçım bitti veeeeeeeeee ahu tuğbanın gençliğinde çektiği filmlerdeki hali varya aynı ona benzedim,akşam ablam gördü ve aynı davulcu karısına benzemişsin burcu dedi..gitgel aynaya bak kendimden iğrendim..bayram sabahı kendimi kuaföre attım ve eski saçıma geri döndüm birazda boydan aldırdım ve bu yaşadığım maceraya dünyanın parasını ödedim
kızlarr selamlar..
güzel bayramın 1.günü biitti nerdeyse..
Aslıı yada özlem kusura bakmayın kımın yazzdıgıını karıştırdım ama inşallah bu bayram bu topikte karnında bebeği olmayan son bayram olur.. hayırlısıyla herkes hamile olup hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah..
burcummm saçlarını nasıl boyattın acaba, bide sizin orada nasıl bilmiyorum ama benim gittiğim kuaförde bayramda çift ücretti mesela fön 10 sa bayramda 20.. öyle bir uygulamaya maruz kalmadın umarım, bence senin rengin ten renginden dolayı kesinlikle koyu saçlar çikolata gibisin..masaAllahama illa değişiklik derseen ben olsam sende kızıl balyajı tercih ederdim.. kendi saç renginin üzerinede attırırsıınn ayda bir gibide cila sürdürürsün böylelikle kızıl rengini kullanırsın rahatlıkla..
ben ne yaptııımm.. beklediğimden daha zor bir bayram günüydü bize oldukça duygusaldı.. hepimiz çok durgunduk. gözyaşı boldu anlayacağınız.. annemden şimdi geldik ööle oturdum işte şimdi..
ben yazdım canım , inşallah hayırlısı ile herkesin bebişi yerleşir karnına
canım benim yaaa çok duygusal bir gün geçirmişsiniz,rabbim sizleri birbirinizden ayırmasın sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin anacığına ve sizlere inşallah
Burcu, özlem,bediş canlarım gece gece burdaymışsınız, ayy bende sonradan pişman oldu o ahu tuğba halimle bir foto çekseydim deim :) size yollardım bir yıl gülerdik :) bediş senin fikrinin aynısını ablamda söyledi :)) ama ben hiç degişikliğe cesaret edemem artık bin pişman oldum zaten eski halime geri döndüm artık emekli olmama yakın yaptırırım o dediğini :)
Bediş göz yaşı döktüğünüz son bayram olsun canım, bilirim anlarım, dedemi kaybettigimizde aynısını yaşamiştık
özlem hamarat tombik, maşallah sqarma baklava :))
Evde misafir var her an gelemiyorum ama sizleri çooook öpıyorum :))
Canım keşke eşinî yalnız bırakmasaydın birlere aynı olay benim başıma da gelmişti eşimle ben tartışıyorduk kayınvalîdemler de bir anda olaya eşimin kardeşi girdi kavga ya başladılar sonra kaynım bize evden gîdin gibisin den birşeyler söyledi gecenin ikisinde eşim kalk eve gidiyoruz dedi bendeönüne düştüm eve geldik iyilik gelmişim eve geldîk eşim stresten sarıldı bir ağladı ağladı evde tek kalsaydı kesin stresten kafayı yerdiKızlar hayatımın en kötü bayramını geçiriyorum...ömrüm boyunca yasamamistim böyle şeyler...bayramın 1. Günü akşamı hep birlikte sahilde bir çay bahçesine oturduk aman nasil mutlluyuz anlatamam...eşimle abisi sakalasmaya basladilar derken olay biranda tartışmaya döndü...sacma sapan bur şekilde resmen kavga etmeye başladılar durdurmaya çalıştık neyse bi sustular ama ortam buuz...bende salak gibi ortamı neselendireyim derken onur la yaşadığımız ama kimsenin bilmediği biseyi anlattım....Onur masadan fırladı yürü ıstanbul a dönüyoruz bunun hesabı sorulacak falan dedi..annamin iki gözü iki çeşme....ben aglamaktan bayıldım bayılacaktım....ertesi sabah saat 7 de bastı gitti arabayla abisi aradı kahvaltı hazır gel diye ben bwklicem akşam gelirim demiş ben kalakaldım yine aglamaktan fenalık geçirdim...sırf annesini üzmemek için suan burdayım yemin ederim aynen otobüse atlayıp gelecektim...evde kimse konuşmuyor eşimle daha doğrusu konuşmuyordu....şimdi seslerini duyuyorum...yigeni annesi teyzesi falan aşağıda küçük yigeni oynatiyorlar....olan bana oldu...aglamaktan giz kapaklarının kasıma yapıştı...çoook mutsuzum coookkk..oyle böyle degil kızlar...düşünsenize bayramda kuş olan çiftlerin çocukları olur mu hiç? ALLAH affeder mi?
Kızlar hayatımın en kötü bayramını geçiriyorum...ömrüm boyunca yasamamistim böyle şeyler...bayramın 1. Günü akşamı hep birlikte sahilde bir çay bahçesine oturduk aman nasil mutlluyuz anlatamam...eşimle abisi sakalasmaya basladilar derken olay biranda tartışmaya döndü...sacma sapan bur şekilde resmen kavga etmeye başladılar durdurmaya çalıştık neyse bi sustular ama ortam buuz...bende salak gibi ortamı neselendireyim derken onur la yaşadığımız ama kimsenin bilmediği biseyi anlattım....Onur masadan fırladı yürü ıstanbul a dönüyoruz bunun hesabı sorulacak falan dedi..annamin iki gözü iki çeşme....ben aglamaktan bayıldım bayılacaktım....ertesi sabah saat 7 de bastı gitti arabayla abisi aradı kahvaltı hazır gel diye ben bwklicem akşam gelirim demiş ben kalakaldım yine aglamaktan fenalık geçirdim...sırf annesini üzmemek için suan burdayım yemin ederim aynen otobüse atlayıp gelecektim...evde kimse konuşmuyor eşimle daha doğrusu konuşmuyordu....şimdi seslerini duyuyorum...yigeni annesi teyzesi falan aşağıda küçük yigeni oynatiyorlar....olan bana oldu...aglamaktan giz kapaklarının kasıma yapıştı...çoook mutsuzum coookkk..oyle böyle degil kızlar...düşünsenize bayramda kuş olan çiftlerin çocukları olur mu hiç? ALLAH affeder mi?
Kızlar hayatımın en kötü bayramını geçiriyorum...ömrüm boyunca yasamamistim böyle şeyler...bayramın 1. Günü akşamı hep birlikte sahilde bir çay bahçesine oturduk aman nasil mutlluyuz anlatamam...eşimle abisi sakalasmaya basladilar derken olay biranda tartışmaya döndü...sacma sapan bur şekilde resmen kavga etmeye başladılar durdurmaya çalıştık neyse bi sustular ama ortam buuz...bende salak gibi ortamı neselendireyim derken onur la yaşadığımız ama kimsenin bilmediği biseyi anlattım....Onur masadan fırladı yürü ıstanbul a dönüyoruz bunun hesabı sorulacak falan dedi..annamin iki gözü iki çeşme....ben aglamaktan bayıldım bayılacaktım....ertesi sabah saat 7 de bastı gitti arabayla abisi aradı kahvaltı hazır gel diye ben bwklicem akşam gelirim demiş ben kalakaldım yine aglamaktan fenalık geçirdim...sırf annesini üzmemek için suan burdayım yemin ederim aynen otobüse atlayıp gelecektim...evde kimse konuşmuyor eşimle daha doğrusu konuşmuyordu....şimdi seslerini duyuyorum...yigeni annesi teyzesi falan aşağıda küçük yigeni oynatiyorlar....olan bana oldu...aglamaktan giz kapaklarının kasıma yapıştı...çoook mutsuzum coookkk..oyle böyle degil kızlar...düşünsenize bayramda kuş olan çiftlerin çocukları olur mu hiç? ALLAH affeder mi?
özlem immm napıyorsunnn, nasıl gidiyor bayram.. az kaldı artık
iyiyim canım sen nasılsın bizim bayramlar pek eğlenceli olmuyor yaa evde oturuyorum hatta hiç bi bayram böyle yapmazdım nasıl olsa gelen giden yok diye yatıyorum, eşim gece vardiyasından geliyor onunla birlikte bende yatıp uyuyorum akşamlarıda 8 den sonra yanlızım gece 02:30'a kadar oturuyorum
ayy özlem bizde annemlere gidiceğiz sözde ama ben kalkarsam nasıl bir yatma halindeyim anam bekliyor halim yok hep yatmak istiyorum uyumak..kalk haırlan desene,kız bana..
tamam o zaman, bedriyeciğim annen bekliyorsa kalk hazırlan bak ben kalktım duş aldım giyindim oturdum duaları okuyorum sende tembellik etme bayram günü kalk hazırlan giyin süslen annenin yanına git sonra kızdırırsın kadını bayram günü bune yatması neden beni bekletiyorsun der ona göre..... nasıl iyimi bedriye kalk git hadi hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?