- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.101
:)) aramaya utanıyorum inan gelme bedriye tmm kızım sen yat diyecek şimdi bana eşimkaç oldu hadi diye bi hal oldu en ıyısı kalkmak ben gidiyorum..gitmeliyim, gidebilirim..
yapabilirsin bedriyeee sen başarabilirsin bunuu
lastik gibi sünüyorum resmen, ayy aylarca yatıp uyumak istiyorum çok enteresan haldeyim, sütlaç yapmış mıydın sen.. sütlaçda yapmadım canım istiyor tvde de bişey yok ayy bilg kapatıyorum ben gıcık oldum kendime, çok öptüm seni, dualarını Allak kabul etsin inşallah..
Canim arkadaşlarım yorumlariniz için cok teşekkür ederim...korkunç bunaldim nefes alamıyorum resmen...sabah Onur sessizce kalktı mayosunu giydi dedim eyvah yine gidiyor..ama ALLAH tan gitmedi..neyse yaptık kahvaltımizi...sesli bir şekilde gideceği yeri söyledi gelmek isteyen varsa geldin dedi...kv dem bana hadi meral git dedi ben de anne ben uyucam dedimm...annem cok üzüldü...bekledim yukarı gelip benimle konuşur diye ama yok...vermezler denize gitti ben yine ağla ağla ...sonra kızdım kendime giyindim indim sahile...kahve söyledim bi de sigarami içtim..suan hala caybahcesinde oturuyorum....kv, eşimin teyzesi ve annanesi cokbunaltti beni...sürekli soru soruyorlar...konuştunuz mu? Hala dargın misiniz? Git konuş...en sonunda patlafim..dedim oğlunuz yüzüme bakmıyor suçum günahım yok Napim gidip yalvarayi mo benimle konuş diye dedim...sonunda sustular...yalnızım..
Hiç tasvip etmedigim bir şekilde bayram geçiriyorum....annemin yanında olmak için herşeyimi verirdim...burda herkes tatil yapmış bayramı...sizi cok seviyorum camların benim...sizler benim limanimsiniz ve cok fena sigindim size...ilaç gibi geliyorsunuz bana...burda internet cok fena ancak burda cekiyor...indikce yaxicam size...
canım benim yaaaaa inşallah eşin hatasını anlarda bi özür diler sıkma canını lütfen iyi yapmışsın dışarı çıkmakla temiz hava iyi gelir sana hatta al başını çık dolaş biraz
İNŞALLAH Ozlemim İNSALLAH.. da o hatasını anladığında ben bana yaşattığı bu kabus nedeniyle onu affedebilecek miyim? Onu bilemiyorum...
Kızlar hayatımın en kötü bayramını geçiriyorum...ömrüm boyunca yasamamistim böyle şeyler...bayramın 1. Günü akşamı hep birlikte sahilde bir çay bahçesine oturduk aman nasil mutlluyuz anlatamam...eşimle abisi sakalasmaya basladilar derken olay biranda tartışmaya döndü...sacma sapan bur şekilde resmen kavga etmeye başladılar durdurmaya çalıştık neyse bi sustular ama ortam buuz...bende salak gibi ortamı neselendireyim derken onur la yaşadığımız ama kimsenin bilmediği biseyi anlattım....Onur masadan fırladı yürü ıstanbul a dönüyoruz bunun hesabı sorulacak falan dedi..annamin iki gözü iki çeşme....ben aglamaktan bayıldım bayılacaktım....ertesi sabah saat 7 de bastı gitti arabayla abisi aradı kahvaltı hazır gel diye ben bwklicem akşam gelirim demiş ben kalakaldım yine aglamaktan fenalık geçirdim...sırf annesini üzmemek için suan burdayım yemin ederim aynen otobüse atlayıp gelecektim...evde kimse konuşmuyor eşimle daha doğrusu konuşmuyordu....şimdi seslerini duyuyorum...yigeni annesi teyzesi falan aşağıda küçük yigeni oynatiyorlar....olan bana oldu...aglamaktan giz kapaklarının kasıma yapıştı...çoook mutsuzum coookkk..oyle böyle degil kızlar...düşünsenize bayramda kuş olan çiftlerin çocukları olur mu hiç? ALLAH affeder mi?
Canim arkadaşlarım yorumlariniz için cok teşekkür ederim...korkunç bunaldim nefes alamıyorum resmen...sabah Onur sessizce kalktı mayosunu giydi dedim eyvah yine gidiyor..ama ALLAH tan gitmedi..neyse yaptık kahvaltımizi...sesli bir şekilde gideceği yeri söyledi gelmek isteyen varsa geldin dedi...kv dem bana hadi meral git dedi ben de anne ben uyucam dedimm...annem cok üzüldü...bekledim yukarı gelip benimle konuşur diye ama yok...vermezler denize gitti ben yine ağla ağla ...sonra kızdım kendime giyindim indim sahile...kahve söyledim bi de sigarami içtim..suan hala caybahcesinde oturuyorum....kv, eşimin teyzesi ve annanesi cokbunaltti beni...sürekli soru soruyorlar...konuştunuz mu? Hala dargın misiniz? Git konuş...en sonunda patlafim..dedim oğlunuz yüzüme bakmıyor suçum günahım yok Napim gidip yalvarayi mo benimle konuş diye dedim...sonunda sustular...yalnızım..
Hiç tasvip etmedigim bir şekilde bayram geçiriyorum....annemin yanında olmak için herşeyimi verirdim...burda herkes tatil yapmış bayramı...sizi cok seviyorum camların benim...sizler benim limanimsiniz ve cok fena sigindim size...ilaç gibi geliyorsunuz bana...burda internet cok fena ancak burda cekiyor...indikce yaxicam size...
ay kızlar bu gece annemlerdeyken ayağımı koltuğa çarptım küçük serçe parmagımı, cırt diye ses çıktı resmen bir ağladım inanın can havliyle eşimede annemede bağırdım hastaneye git röntgene dıyor soyluyorum kı gebelikte çekmiyorlar diye yok krem falan dediler ama gitmedim davul gibi şişti parmağım ama hareket ettirebiliyorum demekki kırı değil çok şükür, şu an terlik falan olmuyor o kadr şiş, yni insanın başına ne zman gelicek belli değil cidden, hepimizi Allah korusun inşAllah
Kızlar gecmiş bayramınız mübarek oldun yıllık izinden sonra giremedim hiç hastanelerdeyim sürekli dualarımıza ihtiyacım var hamıleyim ama düşük tehlikem var kanamalarım oldu umarım güzel haberler olmuştur ben yokken morelim çok bozuk ne olur busefer bişey olmasın
ay kızlar bu gece annemlerdeyken ayağımı koltuğa çarptım küçük serçe parmagımı, cırt diye ses çıktı resmen bir ağladım inanın can havliyle eşimede annemede bağırdım hastaneye git röntgene dıyor soyluyorum kı gebelikte çekmiyorlar diye yok krem falan dediler ama gitmedim davul gibi şişti parmağım ama hareket ettirebiliyorum demekki kırı değil çok şükür, şu an terlik falan olmuyor o kadr şiş, yni insanın başına ne zman gelicek belli değil cidden, hepimizi Allah korusun inşAllah
Kızlar gecmiş bayramınız mübarek oldun yıllık izinden sonra giremedim hiç hastanelerdeyim sürekli dualarımıza ihtiyacım var hamıleyim ama düşük tehlikem var kanamalarım oldu umarım güzel haberler olmuştur ben yokken morelim çok bozuk ne olur busefer bişey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?