Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yapabilirsin bedriyeee sen başarabilirsin bunuu

lastik gibi sünüyorum resmen, ayy aylarca yatıp uyumak istiyorum çok enteresan haldeyim, sütlaç yapmış mıydın sen.. sütlaçda yapmadım canım istiyor tvde de bişey yok ayy bilg kapatıyorum ben gıcık oldum kendime, çok öptüm seni, dualarını Allah kabul etsin inşallah..

Son düzenleme:

yoooo sütlaç yapmadım hayırdır sen sütlacamı aşeriyorsun eve dönünce yaparsın artık hadi kallllkkkk yeter ama

Canim arkadaşlarım yorumlariniz için cok teşekkür ederim...korkunç bunaldim nefes alamıyorum resmen...sabah Onur sessizce kalktı mayosunu giydi dedim eyvah yine gidiyor..ama ALLAH tan gitmedi..neyse yaptık kahvaltımizi...sesli bir şekilde gideceği yeri söyledi gelmek isteyen varsa geldin dedi...kv dem bana hadi meral git dedi ben de anne ben uyucam dedimm...annem cok üzüldü...bekledim yukarı gelip benimle konuşur diye ama yok...vermezler denize gitti ben yine ağla ağla ...sonra kızdım kendime giyindim indim sahile...kahve söyledim bi de sigarami içtim..suan hala caybahcesinde oturuyorum....kv, eşimin teyzesi ve annanesi cokbunaltti beni...sürekli soru soruyorlar...konuştunuz mu? Hala dargın misiniz? Git konuş...en sonunda patlafim..dedim oğlunuz yüzüme bakmıyor suçum günahım yok Napim gidip yalvarayi mo benimle konuş diye dedim...sonunda sustular...yalnızım..
Hiç tasvip etmedigim bir şekilde bayram geçiriyorum....annemin yanında olmak için herşeyimi verirdim...burda herkes tatil yapmış bayramı...sizi cok seviyorum camların benim...sizler benim limanimsiniz ve cok fena sigindim size...ilaç gibi geliyorsunuz bana...burda internet cok fena ancak burda cekiyor...indikce yaxicam size...

canım benim yaaaaa inşallah eşin hatasını anlarda bi özür diler sıkma canını lütfen iyi yapmışsın dışarı çıkmakla temiz hava iyi gelir sana hatta al başını çık dolaş biraz

canlarım kaç gündür dualarınızı okuyamamıştım tatildi sonra adet oldum derken kaldı bugün okuyabildim hakkınızı helal edin,Allah kabul etsin

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]maralam/ Meral[/TD]
[TD]26.07.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]29.07.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap-serap/ serap[/TD]
[TD]30.07.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]31.07.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur/ Gamze[/TD]
[TD]01.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]05.08.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal/ Sündüz[/TD]
[TD]06.08.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one/ Seda[/TD]
[TD]07.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım benim yaaaaa inşallah eşin hatasını anlarda bi özür diler sıkma canını lütfen iyi yapmışsın dışarı çıkmakla temiz hava iyi gelir sana hatta al başını çık dolaş biraz

İNŞALLAH Ozlemim İNSALLAH.. da o hatasını anladığında ben bana yaşattığı bu kabus nedeniyle onu affedebilecek miyim? Onu bilemiyorum...

İNŞALLAH Ozlemim İNSALLAH.. da o hatasını anladığında ben bana yaşattığı bu kabus nedeniyle onu affedebilecek miyim? Onu bilemiyorum...

canım tabikide seninde affetmen zor olur kırgınlığın devam eder,ama o senden bi özür dilese hatasını anlasa senine için biraz soğur hem evlilikte bazen tartışmaları çok uzatmamak en iyisi uzattıkça farklı yerlere gidiyor önemli olan eşlerin birbirlerini anlaması ve affedebilmesidir.

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]21.08.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb_fb/Tuba[/TD]
[TD]22.08.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duamnur/ K.burcu[/TD]
[TD]23.08.2013 cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barısozlem/ Özlem[/TD]
[TD]26.08.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ranana/ Mesude[/TD]
[TD]27.08.2013 salı[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] superz/ Ebru[/TD]
[TD]28.08.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] binbirgece/ B.Gamze[/TD]
[TD]29.08.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR İİ BAYRAMLAR DUA LİSTESİNİ BİTİRDİM ARTIK RAHATLIKLA DOĞURABİLİRİM

meralım ca/im nasıl üzmüşler seni, canım benim
Tatlım eşin zaten hatasını anlamış belli ama öyle gidecegi yeri söyleyerek olmaz bu iş, gelip yanına konuşmalü, geleck eminim, şuan senin yapman gereken tek şey Allaha dua edip eşinin hatasını anlayıp yanına gelmesini istemek, bol bol dua et, yanina gelecek inşallah, kendini iyice dibe çekme daha güçlü düşünmeye çalış, kendine acıma sakın, kendini kurban gibi görme, en önemli olan her zaman sensin..tabiki bunlari uzaktan söylemek kolay, yapması zor, ama eşin seni tanıyor, vicdansız biri degil mutlaka sorunu çözecektir, affetmeye gelince zor da olsa affet, affet ki içindeki öfke büyümesin, affet ki bunun karşbılığını göresin, affetmek zordur ama insana ruhani anlamda çok şey katar ve son olarak bu yaşanan şer de mutlaka bir hayır vardır..Allaha emanet ol canım......

Meral imm büyükler hep aynı barışılsın edilsin diye üzerine geliyorlardır ne yapsınlar, bence hiç gitme eşinin üzerine konuşmada bırak anlasın ne kdr krıldıgını üzerine düşünce nsıl anlasın yanlışını, affetmeye gelince birz sakinleşince ona olan sevginden zten ffediceksindir ama şu an kırgınsın kızgın olman bçok normal, yarına hayırlısıyla dönüyor musunuz eve?

ay kızlar bu gece annemlerdeyken ayağımı koltuğa çarptım küçük serçe parmagımı, cırt diye ses çıktı resmen bir ağladım inanın can havliyle eşimede annemede bağırdım hastaneye git röntgene dıyor soyluyorum kı gebelikte çekmiyorlar diye yok krem falan dediler ama gitmedim davul gibi şişti parmağım ama hareket ettirebiliyorum demekki kırı değil çok şükür, şu an terlik falan olmuyor o kadr şiş, yni insanın başına ne zman gelicek belli değil cidden, hepimizi Allah korusun inşAllah

bedişim kıyamam çok geçmiş olsun, off serçe parmağını vurmak ne acı verir bilirim..kırık olsa şuan duramazsın tatlım, şişliği indiren krem falan alıp sürün bide mümnkün oldukça ayağını yüksek yere koy, aşağıya salladıkça daha çok şişer, bununla geçmiş olsun tatlım

Kızlar gecmiş bayramınız mübarek oldun yıllık izinden sonra giremedim hiç hastanelerdeyim sürekli dualarımıza ihtiyacım var hamıleyim ama düşük tehlikem var kanamalarım oldu umarım güzel haberler olmuştur ben yokken morelim çok bozuk ne olur busefer bişey olmasın

ayy canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin son moda bu tatlım bizim beişler kanam yapmadan duramıyor inş sende bu durumu atlatırsın bolbol dinlen beslenmene dikkat et inş herşey yolunda gider

geçmiş olsun canım göbüş büyüdükçe denge merkezimizde sapmalar oluyo sakarlılar artıyoo ben duran hercisme çarpıyorum doğrusu bence yinede gösterseydin çatlak falan olmasın buz falan koy ayağını yüksekte tut allah şifa versin

geçmiş olsun canım keşke sen yinede bi doktora gitseydin , dünde ben balkona çıkarken vurdum ayağımı parmaklarım çok acıdı ama şükür bende bişey yok geçti hemen

ayyyyy canım beniiimmm gözün aydın inşallah hiç bi problem olmadan sonuna kadar devam eder hamileliğin kendine dikkat et yat bol bol dinlen kanaman içinde doktorun zaten önlemini almıştır,sen kendini strese sokma kötüyü düşünme iyi düşün iyi olsun,rabbim sağlık sıhhat nasip etsin hayırlısı ile bebeğine bu sefer kavuşmanı nasip etsin

Burcum, Bedriyem, Ozlemim ve derdimle dertlenen canım arkadaslarim...Hepinizden ALLAH bin kere razı olsun...bu sabah kahvaltinini hemen sonrasında yola çıktık...saat 4 falandi eve geldik..valizdi, yemekti, bulasikti derken şimdi uzandım...sevgili eşimle hala konusmuyoruz...yani hala ne bir özür ne bir bakış...neyse cok sukur artık evdeyiz...sanırım uyucam...caaaniim bayramın gözlerimin önünde bitti gitti...hakkını veremedim ya yanarım yanarım ona yanarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…