Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bence kocacığın bu küslüğe daha fazla dayanamaz barışırsınız sen şimdi nasıl olsa barışacağız buda geçecek diye düşün kendini de hiiç üzme kendi kendine içinde bişeyleri düşündükçe daha çok kinleneceksin yat uyu dinlen kafanıda meşgul etmemiş olursun uyandığında herşey çok güzel olur inşallah

ayyyyy tuğbaaaa tebrikler maşallah canım

bebeğim hiçbir şey olmaz inşallah Allah'ın izniyle, Rabbim ona ömür yazdıysa herşartta bebeğin gelir, tabikide dua ederiz.ayyy gözün aydın, sende bol bol yat ve tespih çek, Rabbim sağlıkla ömür versin sımsıkı tutunsun inşallah

meralim yazından hissediyorum ki moralin ve enerjin biraz daha yükselmiş, maşallah..olacak
bebeğim gelecek ve özür dilecyecek..sen duaya devam et..ilk fırsatta da içindeki herşeyi konuşur anlatırsın..şimdi kızgınsın biliyorum ve haklısında ama o senin canın bitanen ,açık açık konuşun herşeyi..haydi bismillah

gul1982/ Gülcüm duanı okudum rabbim Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür nasip etsin amin
melek2828/ Nazancım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
btskn/ Bircancım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin amin
burju82/ B.burcucum adaşım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutmasını nasip etsin amin
nartanesiii/ Ayşecim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutmasını nasip etsin amin

Slm kizlar..umarim herkes iyidir.ben memleketteyim.bi iyi bi kotu yuvarlanip gidiyoruz.regl oldum ve zor geciyor.2gun parca parca geldi.ve muthis bi agriyla.parol ictim agriyi o biraz hafifletti.ama en onemlisi dinirlerim lacka olmus.ota koke aglayip duruyorum.cocuk gormeye tahammulum yok.hele esim bi cocugu kucagina alsa sevse deliriyorum.kendi yegenlerimi bile goresim yok.hele benden 10 yas kucukler,cocuklu gunu bildlklerim bile kucaklsrinda bebelerle dolanmiyomu iyice kotu oluyorum.herkes hersey batiyor.anneme bile tahammulum yok.hic iyi olmadi buraya gelmemiz ama hayirlisi.bakalim nasil toplarim kendimi isin kotusu esime eziyet ediyorum.sacma sapan nedenlrden kac kez girdik birbirimize.yil donumumuzde kaynadi gitti.dadece pasta alip hep beraber yedik.ole iste.kimsyle konusamiyorum bari size dokeyim icimi dedim.hepiniz Allaha emanet olun

Tubacim canim hayirli omurlu olsun insallah.hamileymissin.Rabbim tamamina erdirsin kucagina aldigin gunleride gostersin insallah. MErALİM canim benim senin bayraminda benimkinden farksizmis malesef.insallah en kisa zamanda barisirsiniz.hatta belki coktan barismisinizdir.yalnizlik insanin icinde be meral.annemin yaninda olsaydim demissin ya.ben yanindayimda noluyor dedim.bana esimden daha yakin bi insan yok su hayatta ama o bile anlamiyor.bayram sabahi beraber agladik.ama sonra farkettim ki ben dogmamis bebeme aglarken o olen babasina agliyormus! Yalan yok babamsiz gecen ilk bayramdi ve icimiz buruk.ama hic kimse beni bebegimden daha fazla uzemez

Zeynep selam cnım eşini çok iyi anlıyorum benimde babamsız ilk bayramımdı ama yapılıcak bişey yok, son cümlen çok acı elbetde çok acı var ama beterin beteri var o yüzden bu kadar keskin cümleler kurma ne olur.. ben aslında düşüklerim olduğu zamanlarda daha çok tek kalmayı tercih ediyordum çünkü kim vrsa yanımda kırıyordum annem, ablam.. ve çok acı belki ama her kim anladığını da söylese yok bu dert de tesellilerin yerini bulması zor.. zaman sadece ilaç oluyor.. seni çok seviyorum ve çk diliyorum ki Rabbim tez vakitlerde yüzünü güldürsün inşAllah

tuğba hamileymişsin Allah tAmamına erdirsin,sağlıkla kucağına al inşallah..

meral umarım herşey hallolmuştur.. bu saate kadar uyumuyorsundur diye umut ediyorum..

kızlar ayağım hala çok kötü morardı, şişti iyice basamıyorum üzerine doktora git demişsinizde bakıcak kırık değil deyip göndericek diye gitmedim ağrı kesici ilaç da içmiyeceğim vs. diye.. yarın bizim tAtil başlıyor kızlar iyiki işe gitmiyorum ayakkabı, terlik olmuyor ayağıma yalınayak gitmekde istemezdim.. evdeyim hepinizii beklerimm

günaydın güzeller nasılsınız bakalım
gülcüm duanı okudum rabbim kabul etsin tubacım sanada çok sevidim inş. kuzucugu sımsıkı tutunur sana

kızlar ya dun ekim anneleri topiğinde diyor ki karnın içinde böyle sertleşme oluyormuş bebek bı yere toplanmış gibi bi kaç saniye içinde dağılırmış kadın bunu bebek hareketi sanarmış ama bu aslında kasılmaymış saatde 4 kez olursa tehlikeliymiş erken doğum olma olasılığı artıyormuş yaa bende çok oluyor bu durum sürekli tekrarlıyor bu hafta sonu kısmetse doktora gidiceğim ama duyan var mı böyle bişey..

Canım bendimde cumartesî kontrolüm var ve bu kontrol de 2'li test yapılacak Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin

günaydın herkese ..iki gün yoktum neler neler olmuşş..çok ta detayı okuyamasamda baya bi karışmış ortalık..
bediş parmağını vurmuşsun geçmiş olsun..
meral sebebini anlayamadım ama eşinle küsmüşsün, derhal barışın..bu bir emirdir:))))küslükten nefret ederim dyaanamam..
şekerkız hamileymiş gözü aydın olsun..

bizde iki gün kaçamak yaptık..bolu-karabük safran bolu dönüştede amasrayı gezdik ankaraya geldik..şuan ayaklarım kütüp..ayakkabıda olmuyor..ankarada da iğrenç bi hava var..

her kese hoş günler dilerim efenim.ç..

Günaydınn, herkese hayrlı haftalar, çalışanlara hayırlı işler, ev hanımlarına Allah kolaylık versin, hastalara şifalar, dertlilere devalar, küskün olanlara barışıklıklar diliyorum.
Meralm canım ne stres ve üzüntü dolu bir bayram geçirmişsin canım benim, inşallah dün gece barışmısınızdır,bugün güzel haberlerle gelirsin. ki barışmış olmasanız bile, nasılsa barışacağız diyerek kendini üzme, çünkü gerçekten sonuçta barışacaksınız Allahın izniyle kuşum benim.
Bedriyecim canım çok geçmiş olsun ayyy çok acıyan bir parmaktır o yaaa, inşallah kırık çatlak filan değildir ama anlattığına göre çokta masum birşey değil, inşallah düzelir.
Zeynep canım sende bu bayramı meral gibi üzüntü ile geçirmişsin, rabbim içine neşe mutluluk ferehlık versin inşallah. bu ruh halinde haklısın ama ne yazıkki insanlar bunu anlamaz, herkes başka bişeye yorar. sen onun için kimsenin seni anlamasını bekleme, herşeyi Allahtan bekle canım benim, en güzel dostumuz, sırdaşımız, yardımcımız yine Allah, kimseye söyleyemediklerimizi ona söyleyip rahat rahat ağlıyoruz...
Ayyyy şekerkız tuğba canımmm hamileymişsin çokkkk sevindim, ama korkma lütfen bu kanamalar hakkaten moda oldu, kimi duysam yarısından fazlası bu şekilde hamile, artık yata yata büyüteceksin 3 ay dolana kadar, ondan sonra biraz daha rahatlarsın Allahın izniyle. ama gerçekten de ben 4 ay dolana kadar hep yatım, wc hariç hiç kalkmadım, artık psikolojim bozulmuştu manyak manyak şeyler yapıyordum, düşünüyordum. hiç alışık olmadığım için yatmaya kafayı azıcık sıyırmıştım, ama işte Allahın izni ile herşey gelip geçiyyor. sabır ve drun söylediklerine birebir uyarsan ve ALlah ta izin verirse hiç birşeycik olmaz inşallah

günaydın canlarım mutlu bir hafta geçirelim inşallah, benim bayram hep hasta yata yata geçti trabzona gidecektik hastayım diye gidemedik kv de bizde eve tıkıldık kaldık ,bugün biraz daha iyiyim çok şükür...
meralcim bayramın biraz üzücü geçmiş malesef erkekler olaylara kadınlar gibi bakamıyor tabiatlarımız farklı bu nedenle oda kendini haklı görüyor inşallah hatasını anlar ve özür diler sen de daha fazla üzme kendini canım benim...
bediş çok geçmiş olsun o parmak nasıl acıyor bilirim, bende 20 gün önce sehpaya çarmıştım nasıl olduysa serçe parmağın yanındaki parmağı vurdum nasıl acıdı bizde bir söz vardır ciğerime vurdu acısı. mosmor oldu, hala dokununca acıyor.
şekerkız tuba hayırlı olsun tatlım çok sevindim bayadır hamişlik haberi yoktu bayram ertesi iyi geldi haberin, bol bol dinlen yat kalkma inşallah Rabbim sağlıkla ucağına almayı nasip eder...

k.burcu ikiliye cumartesi gidecekmişsin inşallah sıkıntısız atlatırsın güzel haberler verirsin, bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah...

Canım bendimde cumartesî kontrolüm var ve bu kontrol de 2'li test yapılacak Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin

inşallah hayırlısıyla güpgüzel haberlerle gelirsin, kanamalar durdu yada azaldı herlde hayırlısıyla di mi

oohh bayram tatili size yaradı maşallah çok sevindim inan, biz bak bu sene her tatilden önce bi yerlere gitmeye niyetlendik ama kısmet olmadı bunda da vardır gerçi bi hayır kesin de bi yerlerede hayırlısıyla gitseydik iyiydi :)) imza; ayağı acıyan bediş

aayyy Yasemin immm de gelmiş, sen salı gunu mu doktora gıdıyorsun bu hafta hepimizin doktor haftası heralde herkes güzel sağlıklı haberler alsın hayırlısıyla inşallah bende buugun fırsat olursa sağlık ocağına gidiceğim 30. hftad 3. doz iğne için gidip sorucm bkalım neden bana bu kadr fazl sık aralıklarla vurmak ıstıyorlr ama vurdurtmuyacağım..

k.burcu ikiliye cumartesi gidecekmişsin inşallah sıkıntısız atlatırsın güzel haberler verirsin, bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah...
Âmin canım inşallah sende hayırlı haberler alırsın bir sorun çıkmaz

Kızlarrr Günaydınnnnnn ve Mutlu Haftalar....Tuğbacımmm canım gözün aydınnn Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh çok sevindimmmMeralll canımmm lütfen bu kadar üzme kendini çok üzülmüşsün ağlamışsın yeter artık ve hemen barışın küslük olmazBedriyeee canım parmağını vurmuşsunn ( bizzz kocişimle o parmağa serinin en değerlisi diyoruzve insanın çok canı yanarr çok geçmiş olsunZeynepp canım şuan bunları yaşaman normal bence zaman içinde toplucaksın canım Allah sabrını da verecek inşallah ve en yakın zamna da senin de yüzünü güldürecek ben buna yürakten inanıyorumBukettt hanım gezmeler tozmalar ohh maşallah hani siz Özlemle bana gelicektiniz o kadar bekledimm ( Bana gelince çok yoğun bir bayram geçirdik ne gelenimiz eksik oldu ne de gideceğimiz yerleri tamamlayabildik ,mutluyduk huzurluyduk şükürler olsun bi de bebişimiz olsaydı daha mutlu olurduk ama napalım onu da Allah istemedi inşallah bir dahaki bayramlaraözledim sizleri kızlar yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…