- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.121
Burcum, Bedriyem, Ozlemim ve derdimle dertlenen canım arkadaslarim...Hepinizden ALLAH bin kere razı olsun...bu sabah kahvaltinini hemen sonrasında yola çıktık...saat 4 falandi eve geldik..valizdi, yemekti, bulasikti derken şimdi uzandım...sevgili eşimle hala konusmuyoruz...yani hala ne bir özür ne bir bakış...neyse cok sukur artık evdeyiz...sanırım uyucam...caaaniim bayramın gözlerimin önünde bitti gitti...hakkını veremedim ya yanarım yanarım ona yanarım....
Kızlar gecmiş bayramınız mübarek oldun yıllık izinden sonra giremedim hiç hastanelerdeyim sürekli dualarımıza ihtiyacım var hamıleyim ama düşük tehlikem var kanamalarım oldu umarım güzel haberler olmuştur ben yokken morelim çok bozuk ne olur busefer bişey olmasın
Burcum, Bedriyem, Ozlemim ve derdimle dertlenen canım arkadaslarim...Hepinizden ALLAH bin kere razı olsun...bu sabah kahvaltinini hemen sonrasında yola çıktık...saat 4 falandi eve geldik..valizdi, yemekti, bulasikti derken şimdi uzandım...sevgili eşimle hala konusmuyoruz...yani hala ne bir özür ne bir bakış...neyse cok sukur artık evdeyiz...sanırım uyucam...caaaniim bayramın gözlerimin önünde bitti gitti...hakkını veremedim ya yanarım yanarım ona yanarım....
Tubacim canim hayirli omurlu olsun insallah.hamileymissin.Rabbim tamamina erdirsin kucagina aldigin gunleride gostersin insallah. MErALİM canim benim senin bayraminda benimkinden farksizmis malesef.insallah en kisa zamanda barisirsiniz.hatta belki coktan barismisinizdir.yalnizlik insanin icinde be meral.annemin yaninda olsaydim demissin ya.ben yanindayimda noluyor dedim.bana esimden daha yakin bi insan yok su hayatta ama o bile anlamiyor.bayram sabahi beraber agladik.ama sonra farkettim ki ben dogmamis bebeme aglarken o olen babasina agliyormus! Yalan yok babamsiz gecen ilk bayramdi ve icimiz buruk.ama hic kimse beni bebegimden daha fazla uzemez
Günaydın cancağızlarım güzel bir hafta başlar inşallah hepimiz için
Canım bendimde cumartesî kontrolüm var ve bu kontrol de 2'li test yapılacak Allah hayırlı haberler almayı nasip etsinkızlar ya dun ekim anneleri topiğinde diyor ki karnın içinde böyle sertleşme oluyormuş bebek bı yere toplanmış gibi bi kaç saniye içinde dağılırmış kadın bunu bebek hareketi sanarmış ama bu aslında kasılmaymış saatde 4 kez olursa tehlikeliymiş erken doğum olma olasılığı artıyormuş yaa bende çok oluyor bu durum sürekli tekrarlıyor bu hafta sonu kısmetse doktora gidiceğim ama duyan var mı böyle bişey..
Canım bendimde cumartesî kontrolüm var ve bu kontrol de 2'li test yapılacak Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin
günaydın herkese ..iki gün yoktum neler neler olmuşş..çok ta detayı okuyamasamda baya bi karışmış ortalık..
bediş parmağını vurmuşsun geçmiş olsun..
meral sebebini anlayamadım ama eşinle küsmüşsün, derhal barışın..bu bir emirdir:))))küslükten nefret ederim dyaanamam..
şekerkız hamileymiş gözü aydın olsun..
bizde iki gün kaçamak yaptık..bolu-karabük safran bolu dönüştede amasrayı gezdik ankaraya geldik..şuan ayaklarım kütüp..ayakkabıda olmuyor..ankarada da iğrenç bi hava var..
her kese hoş günler dilerim efenim.ç..
Günaydınn, herkese hayrlı haftalar, çalışanlara hayırlı işler, ev hanımlarına Allah kolaylık versin, hastalara şifalar, dertlilere devalar, küskün olanlara barışıklıklar diliyorum.
Meralm canım ne stres ve üzüntü dolu bir bayram geçirmişsin canım benim, inşallah dün gece barışmısınızdır,bugün güzel haberlerle gelirsin. ki barışmış olmasanız bile, nasılsa barışacağız diyerek kendini üzme, çünkü gerçekten sonuçta barışacaksınız Allahın izniyle kuşum benim.
Bedriyecim canım çok geçmiş olsun ayyy çok acıyan bir parmaktır o yaaa, inşallah kırık çatlak filan değildir ama anlattığına göre çokta masum birşey değil, inşallah düzelir.
Zeynep canım sende bu bayramı meral gibi üzüntü ile geçirmişsin, rabbim içine neşe mutluluk ferehlık versin inşallah. bu ruh halinde haklısın ama ne yazıkki insanlar bunu anlamaz, herkes başka bişeye yorar. sen onun için kimsenin seni anlamasını bekleme, herşeyi Allahtan bekle canım benim, en güzel dostumuz, sırdaşımız, yardımcımız yine Allah, kimseye söyleyemediklerimizi ona söyleyip rahat rahat ağlıyoruz...
Ayyyy şekerkız tuğba canımmm hamileymişsin çokkkk sevindim, ama korkma lütfen bu kanamalar hakkaten moda oldu, kimi duysam yarısından fazlası bu şekilde hamile, artık yata yata büyüteceksin 3 ay dolana kadar, ondan sonra biraz daha rahatlarsın Allahın izniyle. ama gerçekten de ben 4 ay dolana kadar hep yatım, wc hariç hiç kalkmadım, artık psikolojim bozulmuştu manyak manyak şeyler yapıyordum, düşünüyordum. hiç alışık olmadığım için yatmaya kafayı azıcık sıyırmıştım, ama işte Allahın izni ile herşey gelip geçiyyor. sabır ve drun söylediklerine birebir uyarsan ve ALlah ta izin verirse hiç birşeycik olmaz inşallah
günaydın herkese ..iki gün yoktum neler neler olmuşş..çok ta detayı okuyamasamda baya bi karışmış ortalık..
bediş parmağını vurmuşsun geçmiş olsun..
meral sebebini anlayamadım ama eşinle küsmüşsün, derhal barışın..bu bir emirdir:))))küslükten nefret ederim dyaanamam..
şekerkız hamileymiş gözü aydın olsun..
bizde iki gün kaçamak yaptık..bolu-karabük safran bolu dönüştede amasrayı gezdik ankaraya geldik..şuan ayaklarım kütüp..ayakkabıda olmuyor..ankarada da iğrenç bi hava var..
her kese hoş günler dilerim efenim.ç..
Âmin canım inşallah sende hayırlı haberler alırsın bir sorun çıkmazk.burcu ikiliye cumartesi gidecekmişsin inşallah sıkıntısız atlatırsın güzel haberler verirsin, bende 2 hafta sonra gideceğim inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?