- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.621
yaa kzlar ben bişey merak ediyorum cahilim bu konuda aşılama nedir nasıl bi tedavi, dahamı kesin sonuç veriyor
YASEMİNNN canım benim dizilerle ilgili dizi mesela başlıyor bitiyor hiç ara vermeden alt kısımda yeni bölüm yazıyor yine aynı bölümü tekrar veriyorlar geç saatlere kadar.. acaba senin izlediğin dizidede aynı şey olmuş olabilir mi? uyudun uyandın aynı bölümleri mi izledin acep
duygucum bende katılıyorum gamzeye hemen gt kan testi yaptır onunda resmini çek hemen yapıştır buraya, merakla bekliyorum valla
canım dr aşılamadan söz edince araştırmıştım. önce çatlatma iğnesi vuruyor sanırım 1 hafta sonra eşten alınan spermler laboratuvarda yıkanıp kaliteli olanlar enjektörle rahime sevkediliyor. yani normal yolla hamile kalmaya yüzdesi daha fazla. söyle söyleyeyim benm için öyle demişti dr " ilaçla %10-20, aşılama %30-40, tüp bebek %50.
burnunu tıka iç kuşum, ben öyle yapıyorum ardına bide fındık yada badem filan tıyorum hiç etkilenmiyorum ozaman.
bak görün ben bu ay olmasamda bidahaki aya kesin hamişim ha ben şuraya yazıyorum bu hayıt suyu bana sebep olacak ALlahın izniyle ben çok inanıyorum, yav günde 1 şişe içeceksin deseler içerim valla ne olacak, kussamda içerim
ayy ağzından bal damlıyor balllllyaseminciğim senin hayıt suyuna devam etmene gerek kalmayacak canım sen git şu testi yaptır
günaydın canımcımmmm, bende koyucam bende birinci ben bentebrikler arkadaşım çook sevindim adına sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayasın bundan böyle ne mutlu bişi inş benim de olur çift çizgim önümüzdeki ay da ben de koycam fotosunu böölee
ayy gülmekten öldümYASEMİNNN canım benim dizilerle ilgili dizi mesela başlıyor bitiyor hiç ara vermeden alt kısımda yeni bölüm yazıyor yine aynı bölümü tekrar veriyorlar geç saatlere kadar.. acaba senin izlediğin dizidede aynı şey olmuş olabilir mi? uyudun uyandın aynı bölümleri mi izledin acep
ayyy hazır suyundansa kaynatıp içmek daha etkili bencede, ben eskiden öyle yapıyorddum, dur bu akşam tohumunu alayım hemen, inşallah daha etkili olur çok sağol tatlım benim. ama sen bugün kan testi yaptır hemen, dr işinide birkaç gün içinde müsait olunca gidersin, ben olsam işi gücü bırakır giderdim o ayrı tabi, olur ya belki ilaç filan verir sıkı tutunsun diyecnmmm inş hayırlı haberlerini duyaarız senınde.. izmirdeyim . ahmet seçkin önoğlu na gidiyorum cnm. ben çalışıyorum nsabahları hayıt tohumunu kaynatma fırsatım olmadıgından sabahları hayıt suyu akşamları evde hayıt tomu kaynatım içiyordum cnm ... benim geçen aya göre bugun adet gunum ama progestan biteli 8 gun oldu tedavime göre 4 gun içinde adet olurdum normalde hap bitince olmadıgım için yaptım işe gitmeden önce ve şoka girdim.
bu akşam yaptırıcam canım ALlah izin verirse, ayy yerim ben seni ALlah razı olsun, inşallah hepinizin kalbindeki iyi niyetler hürmetine rabbim hepinize verir ve banadamaşallah kızlar arda giriyorum okuyup öle yazayım diye ayy nerdeee bi döktürüyorsunuz okuyamadan tam çıkmak zorunda kalıyorumyasemincim kan tesitini ne zaman yaptırıcan senin bebiş haberini duymak için giriyorum en çok wallaha bak misafirlerim burda hala dün deli gibi gezdik ama aklım forumdaydı neyse alışverşte para harcayınca accık unuttum siziv
çalıştıgımdan izin almam gerek klızlar en kısa zamanda kan testimide koyarım inşş doğrudurrr...
hımm demek öyle hadi biz alıştıkta erkeklere biraz zor gelir herhalde
canım onlar için bir sey yok sperm testi verdiğindeki gibidir olan bizlere oluyor :)
burnunu tıka iç kuşum, ben öyle yapıyorum ardına bide fındık yada badem filan tıyorum hiç etkilenmiyorum ozaman.
bak görün ben bu ay olmasamda bidahaki aya kesin hamişim ha ben şuraya yazıyorum bu hayıt suyu bana sebep olacak ALlahın izniyle ben çok inanıyorum, yav günde 1 şişe içeceksin deseler içerim valla ne olacak, kussamda içerim
Yine yoldan yaziyorum.
Sizi cok ozledim
Ben bugun bu sabah bi delilik yaptim ve tek cizgiyi yedim
Moralim bozuktu ama burda arkadaslarin hamilelik haberini duyunca cok mutlu oldum
Buketim tebihini cektim Rabbim yardimcin olsun
Sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz
Dualar beni cok ferahlatiyor
Allah hepinizden razi olsun
cnmmm inş hayırlı haberlerini duyaarız senınde.. izmirdeyim . ahmet seçkin önoğlu na gidiyorum cnm. ben çalışıyorum nsabahları hayıt tohumunu kaynatma fırsatım olmadıgından sabahları hayıt suyu akşamları evde hayıt tomu kaynatım içiyordum cnm ... benim geçen aya göre bugun adet gunum ama progestan biteli 8 gun oldu tedavime göre 4 gun içinde adet olurdum normalde hap bitince olmadıgım için yaptım işe gitmeden önce ve şoka girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?