Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaa kzlar ben bişey merak ediyorum cahilim bu konuda aşılama nedir nasıl bi tedavi, dahamı kesin sonuç veriyor

canım dr aşılamadan söz edince araştırmıştım. önce çatlatma iğnesi vuruyor sanırım 1 hafta sonra eşten alınan spermler laboratuvarda yıkanıp kaliteli olanlar enjektörle rahime sevkediliyor. yani normal yolla hamile kalmaya yüzdesi daha fazla. söyle söyleyeyim benm için öyle demişti dr " ilaçla %10-20, aşılama %30-40, tüp bebek %50.

valla bende aynı şeyi düşündüm dizi başlıyor bitiyor aynı bölümü tekrar veriyorlar bende önceki hafta öyle izledim aynı yasemin gibi ne kadar geç saate koymuşlar diye düşündüm hatta ama sonraki hafta öyle olmadığını anladım

maşallah kızlar arda giriyorum okuyup öle yazayım diye ayy nerdeee bi döktürüyorsunuz okuyamadan tam çıkmak zorunda kalıyorum yasemincim kan tesitini ne zaman yaptırıcan senin bebiş haberini duymak için giriyorum en çok wallaha bak misafirlerim burda hala dün deli gibi gezdik ama aklım forumdaydı neyse alışverşte para harcayınca accık unuttum siziv

hımm demek öyle hadi biz alıştıkta erkeklere biraz zor gelir herhalde

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı yapıcam sonra yine gelirim öpüyorum hepinizi, beni özleyin anacım bayyy (neydi bu replik olacak o kadarmı birden aklıma geldi)

evet tatlım, soğan suyunuda içtiğimde zor gelmişti ama hemen alıştım senin taktiğini uyguladım nefesimi tuttum ardına fındık yedim. hisstemedim o yüzden. peki hayıt suyu, soğan suyu bir arada içsem bir şey olmaz dimi

yaseminciğim senin hayıt suyuna devam etmene gerek kalmayacak canım sen git şu testi yaptır
ayy ağzından bal damlıyor balllll
tebrikler arkadaşım çook sevindim adına sağlıkla huzurla mutlulukla yaşayasın bundan böyle ne mutlu bişi inş benim de olur çift çizgim önümüzdeki ay da ben de koycam fotosunu böölee
günaydın canımcımmmm, bende koyucam bende birinci ben ben
yav bu duygu coşturdu bizi yaaa sağol arkadaşım daha tanışmadık bile ama valla coşturdun bizi hoşgeldin sefa geldin
ayy gülmekten öldüm vallaha idda edemiyeceğim hakkaten öylemi oldu acaba kız bedriye gece 12,30 hala bitmezmi bir dizi yav
ayyy hazır suyundansa kaynatıp içmek daha etkili bencede, ben eskiden öyle yapıyorddum, dur bu akşam tohumunu alayım hemen, inşallah daha etkili olur çok sağol tatlım benim. ama sen bugün kan testi yaptır hemen, dr işinide birkaç gün içinde müsait olunca gidersin, ben olsam işi gücü bırakır giderdim o ayrı tabi, olur ya belki ilaç filan verir sıkı tutunsun diye
bu akşam yaptırıcam canım ALlah izin verirse, ayy yerim ben seni ALlah razı olsun, inşallah hepinizin kalbindeki iyi niyetler hürmetine rabbim hepinize verir ve banada

çalıştıgımdan izin almam gerek klızlar en kısa zamanda kan testimide koyarım inşş doğrudurrr...

duygugunay bende izmirliyim akşam iş çıkışı bazı hastaneler yapıyor kan testi ben geçen sene öyle yapmıştım ücretli 20 tl. di. test sonucunu doktoruna bildirebilirsin de.. ama özelle gidiyorsan hemen randevu al bence .. kusura bakma heycanımdan ısrarım ben hemen doktora koşardımda

duyguuu arkadaşımızı tebrik ederim.. Allah ın izniyle hamile inşAllah.. bence koşa koşa kan testine git.. netleştir derim. Hayırlısı olsun inşAllah.

duygucum bence hemen git hastaneye zaten kandan sonra pozitif olunca yönlendirirler diye düşünüyorum doktor bu ara napıcanı söyler hem
yasemin cnm keşke şu nette de çaldırma olsaydı testi yaptırdım sonucu yazdım bi şekilde gir bak diye bence birileri bu konuya bi el atmalı şimdi sen sıradaki olcan sonra hepimiz olucaz hadi sana kıyak yapalım tek olsunda ben yeniyim hadi 3. ye kadar hak verdim kendime

=)) Bende sogan suyu kullanmıstım 1 hafta :)) ama nasıl ıctım bırde bana sorrrr.. ONdan oncesınde hastalıgı bılmeden once sogan kurunu oylesıne denemek ıstemıstım bır yudsum aldım gerı kustum dedım ben bunu hayatta içemem =) geel görkiii Hayat her seyı yaptırıyor sonradan nasıl ıctımm =)

anam ben çıkım herkes çıkmış kimsecikler bişey yazmamış nereye kayboldunuz yaaa

Son düzenleme:
Yine yoldan yaziyorum.
Sizi cok ozledim
Ben bugun bu sabah bi delilik yaptim ve tek cizgiyi yedim
Moralim bozuktu ama burda arkadaslarin hamilelik haberini duyunca cok mutlu oldum

Buketim tebihini cektim Rabbim yardimcin olsun

Sizleri cok seviyorum iyiki varsiniz
Dualar beni cok ferahlatiyor
Allah hepinizden razi olsun

ayşecim hoşgeldin hayırlısı olsun be yeterki bizim canımız sağolsun sağlıklı olalım sende inşallah bir dahaki aya görürsün çift çizgiyi

canım benim allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin hemen kan testiylede pekiştir bu haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…