- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.321
selam kızlar ben geldim bebeğimle beraberim artık
kızımı uyuttum bi haber vereyim dedim fırsat bulmuşken
ayın 10unda bayramın 3. gününde aldım kucağıma yavrumu annelik çok tuhaf çok karmakarışık bir duyguymuş onu yaşıyorum şimdi 4 gündür toplasan 4 saatlik uykuyla duruyorum ve hala enerjim var düşünün
doğumum çok zor oldu malesef benim kızlr tam 27 saat sancı çektim bir türlü dönmedi kızımın kafası aşağıya sezeryan istemiyordum sonuna kadar direndim biliyordum gelecekti bebeğim en son kontrole geldiğinde son bir saat daha deneyeceğim dedi doktorum hadi ıkın bir saate yakın ıkındım doğum odasındayken bile hala hiçbirşey için söz vermiyorum dedi çok inatçıydı kızım bir hemşirenin hadi simsiyah saçlı bir kızın var ıkın deyip karnıma bastığını hatırlıyorum ve geldi bebeğim....
evlat çok tuhaf bir his ya o acılar o sancılar dikişlerimin fazlalığı bunlar sadece kızımın tek hareketiyle geçiyo uyuyunca uyuyor huzursuzlandığında bütün gün mutsuz oluyorum.
annelik hem dikişlerin acır hem uykusuzluktan gözlerin kapanırken kızının tek ağlamasıyla yataktan fırlayıp sadece ona adamakmış kendini...
:))) görmeye ve sevmeye gelirsin artık teyzesiii olluşum çok cana yakındırr
canii aslı kuş korkusundan konuşacağı varsa da konuşmaz öyle kolay öğrenmiyorlar yıllar önce bizimde vardı anca öpücük sesi çıkarıyorlardı onu kolay öğreniyorlar
damarlarım da biraz canilik varmı acep??? yokk kızzz sadece korkutuyorum o kadarrr öğrenimi hızlı olsun diee hem ne biliyosun sen benim oğlum çok zeki ben konuşunca hemen bana karşılık veriyo ofiste başka kimseye ötmüyoo yaaa bana alıştı bilemmm
aslııı kuşun resminin altında biri yorum yazmıştı abimle aldık diye o yazan senin anlattığın meşhur psikopatmı
anammm yorumu şimdi gördüm kocam bakmış sölememiş ewet Özlem o o kişi dün dayanamadım faceten ekledimm engellemiştim de galiba memleketine dönecek bi üzüldüm bi üzüldüm anlatamam
selam kızlar ben geldim bebeğimle beraberim artık
kızımı uyuttum bi haber vereyim dedim fırsat bulmuşken
ayın 10unda bayramın 3. gününde aldım kucağıma yavrumu annelik çok tuhaf çok karmakarışık bir duyguymuş onu yaşıyorum şimdi 4 gündür toplasan 4 saatlik uykuyla duruyorum ve hala enerjim var düşünün
doğumum çok zor oldu malesef benim kızlr tam 27 saat sancı çektim bir türlü dönmedi kızımın kafası aşağıya sezeryan istemiyordum sonuna kadar direndim biliyordum gelecekti bebeğim en son kontrole geldiğinde son bir saat daha deneyeceğim dedi doktorum hadi ıkın bir saate yakın ıkındım doğum odasındayken bile hala hiçbirşey için söz vermiyorum dedi çok inatçıydı kızım bir hemşirenin hadi simsiyah saçlı bir kızın var ıkın deyip karnıma bastığını hatırlıyorum ve geldi bebeğim....
evlat çok tuhaf bir his ya o acılar o sancılar dikişlerimin fazlalığı bunlar sadece kızımın tek hareketiyle geçiyo uyuyunca uyuyor huzursuzlandığında bütün gün mutsuz oluyorum.
annelik hem dikişlerin acır hem uykusuzluktan gözlerin kapanırken kızının tek ağlamasıyla yataktan fırlayıp sadece ona adamakmış kendini...
niye üzüldün bırak özüne dönsün
bu vecihii boncuğum benimmm nasıl da poz veriyooo
aman da aman pekte yakışıklıymış kızımız yokki başgöz edelim,adı neden vecihi ben onu anlamadım
maşallahbu vecihii boncuğum benimmm nasıl da poz veriyooo
arkadaşın ender şanslı insanlardanmış,yoksa ender şanssız olan bizmiyiz
burcu canım o kadar derinmi yarası yazık kadına seker hastalığıda var iileşmesi zor olur enfeksiyon kapmasa bari allah şifa versin inş
inşallah canım hayırlısıyla başlayalım da inşallah sonucu da hayırlı olurrr
canım anladım da zaten diğer testler de pıhtılaşma çıktı bu nedirki acep??neyse doktora gidince öğrenecezzzBurcu canım kv de tekrardan çokk geçmiş olsun Rabbim tez zaman da şifa versin...Bu arada arkadaşın da hamileymiş tuhaf olman normal canım Allah'ım en yakın zaman da sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Allah korusun canım ya Allah şifasını versin yardımcısı olsun,iyi bakımla inşallah çabucak iyileşir
bugün kızlar nerde yaa meral,bedriye,yasemin nerdesiniz,nazan buralardaydı şimdi nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?