Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çabuk toparlarsın kendini, anneliğide öye güzel anlatmışsın ki üstüne diyecek söz bulamadım. Cennet kokulunu bol bol kokla annesi bizim yerimize En kısa zamanda foto bekliyoruz

canii aslı kuş korkusundan konuşacağı varsa da konuşmaz öyle kolay öğrenmiyorlar yıllar önce bizimde vardı anca öpücük sesi çıkarıyorlardı onu kolay öğreniyorlar
damarlarım da biraz canilik varmı acep??? yokk kızzz sadece korkutuyorum o kadarrr öğrenimi hızlı olsun dieehem ne biliyosun sen benim oğlum çok zeki ben konuşunca hemen bana karşılık veriyo ofiste başka kimseye ötmüyoo yaaa bana alıştı bilemmm

kızlar dün abimin kızına bakıyordum öyle çok öptümkü nerdeyse yüzünde öpülmedik nokta kalmadı ayy benim çocuğum olsa ben bırakmam akşama kadar öperim herhalde dedim

aman iyi lafta söyletmez oğluna yavrumu yavruysa çabuk öğreniyorlarmış

aslııı kuşun resminin altında biri yorum yazmıştı abimle aldık diye o yazan senin anlattığın meşhur psikopatmı

anammm yorumu şimdi gördüm kocam bakmış sölememişewet Özlem o o kişi dün dayanamadım faceten ekledimm engellemiştim degaliba memleketine dönecek bi üzüldüm bi üzüldüm anlatamam

oyy maşallah didem allah aalı babalı buyutsun inş.

burjum gecmis olsun kv iyidir umarim acil sifa versin Rabbim

özlem hakketten kiz giden benim iyi haberle gelin diyorum bu aralar baya daginik kafam

sedadan haber varmi kizlar gelirmi buraya??

bu vecihii boncuğum benimmm nasıl da poz veriyooo
maşallah

bizimde bunjun sarısı vardı..çocukken çok oynardık onunla..çok konuşurdu.
çiko idi adı..çiko çiko çiiiiiiiiikooooooooo diye nara atardı..sonradan dağarcığı genişledi..annecim babacım, cimbombom, şampiyo, allah allah demeye başladı..tabi biz öğrettik hepsini..başında durup konuşuypduk..sonrada öğretmediklerimizide söylemeye başladı..isimlerimizi ezberledi..kardeşimin adı çağrı dır...r leri de söyleyemiyodu çağğğğğğğğğıııı diye bağırıyodu:)=)))sonra bi eş bulduk ona çiftleşti yumurtladılar..sonra anne kuş ymurtaları yedi..sonra bi sabahda kalktık ki iki kuşda nalları dikmiş:))

BİRCAN duanı okudum canım,ancak şimdi haber verebildim, Rabbim evladına uzun ömür versin,sağlıkla doğumunu nasip etsin inşallah :)

arkadaşın ender şanslı insanlardanmış,yoksa ender şanssız olan bizmiyiz

Ikinci şık sanırım özlemim :))))

burcu canım o kadar derinmi yarası yazık kadına seker hastalığıda var iileşmesi zor olur enfeksiyon kapmasa bari allah şifa versin inş

Evet canım yara çok derin, şeftali kadar büyük ağzı açık bir yara, enf kapmaması için çok uğraşıyoruz, hastanede çok iyi bakıyorlar, inşallah iyi olacak, ama tedavi biraz uzun sürecek
Allahım şifasını versin inşallah

özlem açıklamasını yapmış canım zaten :))) aslım inşallah Allahım hepimize nasip estin sağlıklı evlat

Allah korusun canım ya Allah şifasını versin yardımcısı olsun,iyi bakımla inşallah çabucak iyileşir

allah razı olsun canım :)

kızlaaaarrr anammmmm amma yoğunum yaa bayram ertesi herkes biriktirmiş işlerini galiba.
şimdi geçmişe göz attım didem doğurmuş maşallah yaaa ayy çok şükür.
Aslının cicikuşu vecihiye maşallah boncuğu takıyorum, kısa kuyruklu tipe bak
ayy hava çok sıcak fenalık geçiriyorum bir yandan. gidip son işlerimi de yapayım ayy ne yoğun bir hafta yaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…