Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ah bir anlasam yorum yapcamda kuzum hiç bilgim yok sessizim bilgisizligimden görmemezlikten deil yane

bu günki şarkım...

laylaylom galiba sana göre sevmeler..
hopaşinanany galiba sana göre sevilmeler
uğramazmı yurduna sevmeler sevilmeler

devamını bilmiyonm ne eyler:))) Ş:asdöflsknklgvxkcbvıente gösfnaslfrmişp

yaaaa ne tatlıymış keşke rahmetlik olmasalardı Bukett ben dayanam ağlarım kendime gelemem o yüzden kocam bana canlı almıyodu..2 tane civcivim vardı geçen yıl almıştık onları kaybetmiştim hele bi tanesi gözlerimiz önünde ayaklarını havaya dikmişti çok üzülmüştüm çokkk neşe bu oğluşum benimle olucak hiç bırakmıcak beni Buket inanamazsın ofistekiler sesleniyo ötmüyor ben vecihi diyince bana ötüyo süperrrr
Çok tatlı demi Yaso teyzesi ellerinden öpüyomuş selamn söledi sana

offf 6 olsada çıksak gitsek..odffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

bugün kızlar nerde yaa meral,bedriye,yasemin nerdesiniz,nazan buralardaydı şimdi nerde

oooyyy imdaaattt....bittim beenn...yemin ediyorum bugün ne zaman akşam oldu hiç anlamadım..stresten mideme korkunç bir ağrı girdi ve ben hala çalışıyorum...Bitsin artık bu kabuuss...Bu haftasonu da çalışıcam...hem de hem cumartesi hem pazar...ay çok bunaldım ben çookk....

ya Özlem garip olan ben çok nötrüm,tepkisizim ve duygusuzum..tüp bebeğe başlıcam ama içimde gram ümit,umut,mutluluk,heyecan hiç bişe yokkkkafayı yedim galibaaa

Aslı'm hiiiç kötü hissetme kendini aaayynen ben de senin gibiyim...O kadar hissiz ve isteksizim ki anlatamam sana...o kadar umrumda değil ki...bi de ben haftaya olayı tamamlıyorum düşün bu denli yaklaştım ama içimdeki bu duygusuz heyecansız durum beni çok üzüyor çook...hani muhtemelen şöyle olacak...12. gün kanı vericem telefon edip aaa olmadı mı hay ALLAH napalım kısmet değilmiş dicem....Ne dua edebiliyorum...ne istediğimden emin olabiliyorum...vs vs vs...

kızlar siz benim vecihiyle tanıştınızmı???

Evet ben de dün face de gördüm...Kuşlarla aram pek iyi değildir ama bu hakikaten sevimli bişeymiş ne diim ALLAH bağışlasın...

Didemcim RABBİM kızına, sana, eşine hayırlı, mutlu birlikte geçireceğiniz uzuuun bir ömür nasip etsin İNŞALLAH...Aynen annem gibi anlatmışsın...ne güzel ne ulvi duygular bunlar...ALLAH a şükürler olsun...RABBİM isteyen herkese nasip etsin İNŞALLAH...

Ya var ya bu şarkı benim belki 1 ayımı aldı...1 aayyy bir insan sürekli bir şarkıyı söyler mi yaa... bi de vurgusu var ya bunun ga-li-baa
diye...bankada müdürüm uyarmak zorunda kaldı düşün...:)))

offf 6 olsada çıksak gitsek..odffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ben artık 8 olsa da çıksak diyorum ...Şikayetlenme şükret...

Artık çıkıyorum...evde 1 lokma yiyecek birşey yok..ekmek bile yok...Kocamla hala küsüz...gideyim de salatalık malz alayım bari...Sizi seviyorum...Hepinizi öpüyorum...Yarın müdürüm geliyor sanırım daha sakinlerim...yarın görüşmek dileğiyle ALLAH a emanet olun....

Kızlar merhabalar uzun zamandan sonra gelebildim artık herşey netleşince yazmak istedim.

Öncelikle maalesef negatif sonuç aldım olmadı. Pazartesi yaptırdım negatifti dr çarş. tekrarla dedi bugün tekrarladık ama ölesine yani daha düşüktü yani sıfır değerinin küsüratından bahsediyorum burada 1 bile göremedim yani. Doktorumla görüştüm çok şaşırdığını herşeyin iyi olduğunu transferin iyi geçtiğini, ohs olmadğımı, tutmaması için sebeb olmadığını ama zayıflığımın ve östrojenin yüksek çıkmasının neden olabileceğini söyledi yine de iyiydi dedi dosyama tekrar tekrar baktı ama sen anne olacaksın anne yapıcam seni dedi. Eşimin ileri hızlı filan düşük çıkmıştı ona ilaç verecek, tıp fakültesinde genetik test yaptırın dedi dr adı verdi, histereskop yapacak rahmin içine bakılacak ve rahime çizik atılacak arttırıyomuş şansı genetği yaptırıcaz da histereskopi filan transfer olacağı zaman olmalıymış. Mesela regl 7. günü o yapılacak 21. günü yumurta baskılayıcı ilaçlara başlıcam çünkü dondurulmuşla konacak yumurtlama olmaması isteniyor. O yumurta geliştirici iğneleri filan kullanmıcam başka ilaçlar olacak rahimi kalınlaştırmak için filan. Ben kışa doğru düşünüyorum dinlenmem kafamı toparlamam lazım, karnı delik deşik artık iğne girmiyordu sertleşti yumurta geliştiriciler, transferden sonra da kan sulandırıcı, kalçadan düşük önleyici yıpratıcı bür süreç zaten sonbaharda işyeride yoğun ne zaman isterseniz dedi dr. Yumurta toplamam iyiydi çıktığmda titremişim çok kireç gibiymişim uyandırmaya çalışmışlar anesteziye kusmam lazımmış çünkü gözümü bulantıyla açtım ama iyiydim ağrım vardı ama öbür gün gayet güzel yürüyüp düşük önleyici iğnemi de o hastanede yaptırdım transfer iyiydi annem geldi hiçbir iş yapmadım elimi sürmedim yattım ilaçlarımı iğnelerimi düzenli kullandım ama olmayınca olmuyor.

Hepinize yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ederim Burcu'dan haberlerinizi aldım fetih suresi okumuşsunuz Allah razı olsun. Allah herkese nasip etsin tüp bebek tdavisine başlayacak diğer arkadaşlarıma bol şanslar diliyorum. Aşılaması olacaklara Burcuma, Aslıma, Meral'ime ve herkese Rabbim nasip etsin..

Sedacım , bugün aklımdan geçtin canım , heralde tatilde diye düşündüm hatta .

Okurken içimde öyle bir his oldu ki ; aynen doktorunun dediği gibi Rabbimin izni le sen anne olacaksın arkadaşım , güzel yürekli arkadaşım

Ben kk da ne zaman annelikle ilgili bir şey okusam , tanıyayım tanımayayım hepinize dua ediyorum , Allahım kabul eder inşallah(amin)

Canım benim sağol. İnşallah canım artık ısrarla birşey istemiyorum üzülmemeye çalışıyorum en korktuğum şey elimde olmadan syan etmek neler yaşayanlar var hastanelerde görüyor insan şükretmek lazım ama içim burkulmadı mı burkuldu üzüldüm hala tuhafım annem daha çok üzüldü ona iyi gözükmek istemekten kendimi unuttum böylece de kafamı dağıtıyorum annem gidince de metanetimi korururm umarım hiç kolay işler değil 1 aylık bir süreç regliden öğrenene kadar ama yıl gibi sanki insan emeğe üzülüyor. Napalım hayırlısı Allah razı olsun canım benim seni seviyorummm..

Sıkıntılı bir süreç , ne tamamen hayal kurmak gerek ne de ümidi kesmek .

Benim en yakın arkadaşım şuan 41 yaşında ve 13 yıl sonra anne babası ona kavuşmuş , ilk birkaç yıl önemsememişler , sonraki yıllarda 5 yıl kadar tedavi o zamanın şartlarında , son beş yıl yine tedaviyi doktorların artık yapacak bir şey yok demeleri ile bırakmışlar , işte tam 13 yıl sonra arkadaşım doğmuş .
Hatta bir 8 yıl sonra da , çünkü hemen 2. çocuk istemişler ama yine olmamış , 8 sene sonra da kardeşi doğmuş.

Hayatta çok umut verici hikayelerde var yeter ki Rab nasip etmiş olmuş.

Dualarımdasınız

Haklısın canım açıkçası ümitlendim her anım da heyecan yaptım. Belirtilerimde vardı onlara kandım ama akıllandım tabi bununla birlikte. Biz dr beklerken bir bayan vardı sohbet ettik o bayan Konya'dan gelmiş her dr gitmiş senin çocuğun olmaz demişler imkansız demişler burada proflar filan, yumurtaların 6 yaşında çocuğunki gibi demişler benim dr geliyor son ümit o da aynı şeyi söylüyor ben bişi yapamam ama yine de tüp koyalım bakalım son şansın diyor ve üçüz tutuyor. Ailesi kocası yaptırma yorma yıpratma kendini demişler ama yok demiş yaptırcam olmazsa bırakıcam artık bu işi demiş Allah işte. Eşi de bir bilgili baya konuştuk ama eltisi yaptırmış tutmamış çok takmış çünkü ben hiç takmadım hiç umudum yoktu dedi ama güzel de tavsiyelerde bulundu 9 senelik evlilermiş Rabb,m gerçekten ümit kesince veriyor vardır bir vakti zamanı elbet.

kızlar selamlar, iyisiniz inşAllah hepiniz..

sündüz dualarını okudum Rabbim hayırlı doğum nasip etsin evladını hayırılısıyla kucağına al inşAllah..

Dideemm gözün aydın Allah çocuğuna yuvana hep huzur sağlık versin inşAllah, doktorun gerçekten de çok sabırlıymış benim doktorum aynı performansı asla sanmam ki göstersin ama bu arada bende sendeki dayanıklılığı ve sabrı gösteremem, MaşaAllah sana..

Burcu hastane konuları çok zor çok stres.. Allah hayrılısıyla sağlık sıhhat versin inşAllah tez vakitlerde iyileşsin inşAllah. Allah sizlerede sabır ve güç versin inşAllah..

sedaa Allah hayırlısını versin inşAllah, ve inşAllah doktorun dedği gibi hayırlısıyla anne olucaksın.. çok opüyorum.

ayy kızlarr hepinizi okusum ama uyuyorum.. dayanamıyorum çıkıyorum.. aslı içini ne çok umutla ne de umutsuzlukla doldur .rabbim okunan duaların hatrına herkese herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşAllah.

canım ne dicemi bşlemiyorum ama seni pozitif gördümya içimm rahat etti hayırlısı olsun inş rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin içten inanıyorum olacak inş herşey gönlünce olsun allaha emanet ol

allah razı olsun canım allahım kabul etsin inş hepimiz kolay doğumlarlarla sağ salim meleklerimize kavuşuruz allahım ne zaman gelecek benim minikim çok merak ediyorum doğrusu son günler zor diorlardı doğruymuş geçmek bilmiyoooo

hakikaten haa tek atışta tam 12 den vurmuşlar maşallah

atış başarılıymış valla biz uğraşıp duralım burcunun arkadaşından atış derslerimi öğrensek ne

aslıı senin kuş çapkın galiba ofistekiler erkek diye onlara karşılık vermiyor ama sana şakıyor maşallah

üfff meraal seni niye o kadar çok çalıştırıyorlar yaa ee sen eve vakitli gitmezsen tabiki eşinle barışmaya ne zaman kalır nede fırsat olur , artık bitirin bu küslüğü hiçmi konuşmuyorsunuz böyle durumlarda benim takdiğim şöyledir, konuşurum ama resmen kızarak hatalarını söylerim bir sürü bişey sayarım sen şöyle yaptın böyle dedin,beni sinir etin falan gibi sonra oda özür diler yada oda karşılığında bişeyler söyler sonra zaten barışmış oluruz

yaaa buket ve sen bu şarkıyımı dinliyorsunuz ayyyy nasıl bi zevktir yaa, nakarat kısmı fena sayılmaz ama yinede hiç bana göre değil o ne öyle laylaylom hopaşinanay bana göre degil sevmeler ayyyyyyyyyy

Herkese selam uzun bir aradan sonra yine buradayım :)çok şükür bu arada galiba dua listeslerini kaçırdım ama dua listesindeki isimleri yazmıştım bi kenara burada belirlediğiniz duaları göremedim okuyamadım ama hepiniz için perşembe geceleri tek tek yasin okudum rahatsızlıklarımdan kaynaklı giremiyordum 1 aydan fazla süredir kusura bakmayın arkadaşlar umarım herkes iyidir :)

Günaydınnn hayırlı sabahlar

Buket ve Meral, şarkınıza bayıldım, bende o şarkıyı gülerek dinlerim, sözlere bak yaa hopaşinananay, lay lay lom filan bide slow şarkının sözleri yani bunlar

Sedacım gelmiş son durumu aktarmışsın canım benim, doktorun çok güzel bir söz söylemiş, sen anne olacaksın demiş, bizcede olacaksın canım benim, ama işte Allah ne zaman yazdıysa demekki, bu çok sabır metanet isteyen bir süreç, Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben hep söylüyorum ya, daha dün bile ağladım, o tedavi ve dr sürecimdeki ağladığım şeyleri hala bile duysam sanki o günkü ruh halimdeymişim gibi hüngür hüngür ağlıyorum. ozaman dinlediğim bir şarkı olsun, duyduğum bir söz olsun, bir göz aşinalığım vs vs o beni içlendiren her ne ise içime öyle yer etmişki hala aynı acı ve üzüntü ile anıyorum onları. o yüzden çok derinden üzücü, derinlerden yıpratıcı bir dönem, rabbim elbette gücünü veriyor, ama insanın içinde de kalıyor o derin üzüntüler.

Merall kuşum sen hala konuşmuyorsun kocanla demek, kız fazlada uzatmayın, aynı özlemin dediği gibi yap bence, bende baktım karşı taraftan ses çıkmayınca aynı onundediği gibi yapıyorum, hem içimdekileri söylüyorum hem barışmaya vesile oluyor

Yaa kızlar ben geceleri aklımı oynatıcam benim klima salonda onu en yüksek derece açıp öyle yatıyorum serinliği yatak odasına gelsin diye, gece 1 civarı bi uyanıyorum sanki buharlar içindeyim, gidip birde vantilatör getiriyorum yatak odasına, klima açıkken birde onuda açıp öyle yatıyorum. ama bu seferde sabaha karşı bacaklarıma müthiş kramplar kasılmalar giriyor, internetten baktım sıcak tutun diyor, arkadaş bu havada nasıl sıcak tutayım, elimden gelse vucuduma buz bağlıycam, vucudum öyle sıcak ki, eşim dokununca bu ne yaa yanıyorsun diyor. birde vucudum çok ağır gelmeye başladı sanırım, kendimi kaldıramıyorum, sağdan sola dönerken tank gibi hissediyorum kendimi... tabiki bu hallerimin hepsine çok şükürler olsun ama sanırım hani diyorlar ya, "ağırlaşmaya başlarsın son aylarda " diye, işte ben o dönemdeyim artık galiba, son 3 ay oldukça çetin geçecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…