- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.341
arkadaşın ender şanslı insanlardanmış,yoksa ender şanssız olan bizmiyiz
hımmm şimdi baktım da protein s ve c aktivitesi,antitrombin III ve 25OH kolekalsiferol(vit D3)bu testleri de istemiş ama 1 hafta sonra çıkıyo artık neymiş öğrenecezzz :)) inşallah hayırlı sonuçlar çıkarrr
maşallah
bizimde bunjun sarısı vardı..çocukken çok oynardık onunla..çok konuşurdu.
çiko idi adı..çiko çiko çiiiiiiiiikooooooooo diye nara atardı..sonradan dağarcığı genişledi..annecim babacım, cimbombom, şampiyo, allah allah demeye başladı..tabi biz öğrettik hepsini..başında durup konuşuypduk..sonrada öğretmediklerimizide söylemeye başladı..isimlerimizi ezberledi..kardeşimin adı çağrı dır...r leri de söyleyemiyodu çağğğğğğğğğıııı diye bağırıyodu:)=)))sonra bi eş bulduk ona çiftleşti yumurtladılar..sonra anne kuş ymurtaları yedi..sonra bi sabahda kalktık ki iki kuşda nalları dikmiş:))
Çok tatlı demi Yaso teyzesi ellerinden öpüyomuş selamn söledi sanakızlaaaarrr anammmmm amma yoğunum yaa bayram ertesi herkes biriktirmiş işlerini galiba.
şimdi geçmişe göz attım didem doğurmuş maşallah yaaa ayy çok şükür.
Aslının cicikuşu vecihiye maşallah boncuğu takıyorum, kısa kuyruklu tipe bak
ayy hava çok sıcak fenalık geçiriyorum bir yandan. gidip son işlerimi de yapayım ayy ne yoğun bir hafta yaaa :18:
ah bir anlasam yorum yapcamda kuzum hiç bilgim yok sessizim bilgisizligimden görmemezlikten deil yane
bugün kızlar nerde yaa meral,bedriye,yasemin nerdesiniz,nazan buralardaydı şimdi nerde
ya Özlem garip olan ben çok nötrüm,tepkisizim ve duygusuzum..tüp bebeğe başlıcam ama içimde gram ümit,umut,mutluluk,heyecan hiç bişe yokkkkafayı yedim galibaaa
kızlar siz benim vecihiyle tanıştınızmı???
selam kızlar ben geldim bebeğimle beraberim artık
kızımı uyuttum bi haber vereyim dedim fırsat bulmuşken
ayın 10unda bayramın 3. gününde aldım kucağıma yavrumu annelik çok tuhaf çok karmakarışık bir duyguymuş onu yaşıyorum şimdi 4 gündür toplasan 4 saatlik uykuyla duruyorum ve hala enerjim var düşünün
doğumum çok zor oldu malesef benim kızlr tam 27 saat sancı çektim bir türlü dönmedi kızımın kafası aşağıya sezeryan istemiyordum sonuna kadar direndim biliyordum gelecekti bebeğim en son kontrole geldiğinde son bir saat daha deneyeceğim dedi doktorum hadi ıkın bir saate yakın ıkındım doğum odasındayken bile hala hiçbirşey için söz vermiyorum dedi çok inatçıydı kızım bir hemşirenin hadi simsiyah saçlı bir kızın var ıkın deyip karnıma bastığını hatırlıyorum ve geldi bebeğim....
evlat çok tuhaf bir his ya o acılar o sancılar dikişlerimin fazlalığı bunlar sadece kızımın tek hareketiyle geçiyo uyuyunca uyuyor huzursuzlandığında bütün gün mutsuz oluyorum.
annelik hem dikişlerin acır hem uykusuzluktan gözlerin kapanırken kızının tek ağlamasıyla yataktan fırlayıp sadece ona adamakmış kendini...
bu günki şarkım...
laylaylom galiba sana göre sevmeler..
hopaşinanany galiba sana göre sevilmeler
uğramazmı yurduna sevmeler sevilmeler
devamını bilmiyonm ne eyler:))) Ş:asdöflsknklgvxkcbvıente gösfnaslfrmişp
offf 6 olsada çıksak gitsek..odffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Sedacım , bugün aklımdan geçtin canım , heralde tatilde diye düşündüm hatta .
Okurken içimde öyle bir his oldu ki ; aynen doktorunun dediği gibi Rabbimin izni le sen anne olacaksın arkadaşım , güzel yürekli arkadaşım
Ben kk da ne zaman annelikle ilgili bir şey okusam , tanıyayım tanımayayım hepinize dua ediyorum , Allahım kabul eder inşallah(amin)
Sıkıntılı bir süreç , ne tamamen hayal kurmak gerek ne de ümidi kesmek .
Benim en yakın arkadaşım şuan 41 yaşında ve 13 yıl sonra anne babası ona kavuşmuş , ilk birkaç yıl önemsememişler , sonraki yıllarda 5 yıl kadar tedavi o zamanın şartlarında , son beş yıl yine tedaviyi doktorların artık yapacak bir şey yok demeleri ile bırakmışlar , işte tam 13 yıl sonra arkadaşım doğmuş .
Hatta bir 8 yıl sonra da , çünkü hemen 2. çocuk istemişler ama yine olmamış , 8 sene sonra da kardeşi doğmuş.
Hayatta çok umut verici hikayelerde var yeter ki Rab nasip etmiş olmuş.
Dualarımdasınız
canım ne dicemi bşlemiyorum ama seni pozitif gördümya içimm rahat etti hayırlısı olsun inş rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin içten inanıyorum olacak inş herşey gönlünce olsun allaha emanet olKızlar merhabalar uzun zamandan sonra gelebildim artık herşey netleşince yazmak istedim.
Öncelikle maalesef negatif sonuç aldım olmadı. Pazartesi yaptırdım negatifti dr çarş. tekrarla dedi bugün tekrarladık ama ölesine yani daha düşüktü yani sıfır değerinin küsüratından bahsediyorum burada 1 bile göremedim yani. Doktorumla görüştüm çok şaşırdığını herşeyin iyi olduğunu transferin iyi geçtiğini, ohs olmadğımı, tutmaması için sebeb olmadığını ama zayıflığımın ve östrojenin yüksek çıkmasının neden olabileceğini söyledi yine de iyiydi dedi dosyama tekrar tekrar baktı ama sen anne olacaksın anne yapıcam seni dedi. Eşimin ileri hızlı filan düşük çıkmıştı ona ilaç verecek, tıp fakültesinde genetik test yaptırın dedi dr adı verdi, histereskop yapacak rahmin içine bakılacak ve rahime çizik atılacak arttırıyomuş şansı genetği yaptırıcaz da histereskopi filan transfer olacağı zaman olmalıymış. Mesela regl 7. günü o yapılacak 21. günü yumurta baskılayıcı ilaçlara başlıcam çünkü dondurulmuşla konacak yumurtlama olmaması isteniyor. O yumurta geliştirici iğneleri filan kullanmıcam başka ilaçlar olacak rahimi kalınlaştırmak için filan. Ben kışa doğru düşünüyorum dinlenmem kafamı toparlamam lazım, karnı delik deşik artık iğne girmiyordu sertleşti yumurta geliştiriciler, transferden sonra da kan sulandırıcı, kalçadan düşük önleyici yıpratıcı bür süreç zaten sonbaharda işyeride yoğun ne zaman isterseniz dedi dr. Yumurta toplamam iyiydi çıktığmda titremişim çok kireç gibiymişim uyandırmaya çalışmışlar anesteziye kusmam lazımmış çünkü gözümü bulantıyla açtım ama iyiydim ağrım vardı ama öbür gün gayet güzel yürüyüp düşük önleyici iğnemi de o hastanede yaptırdım transfer iyiydi annem geldi hiçbir iş yapmadım elimi sürmedim yattım ilaçlarımı iğnelerimi düzenli kullandım ama olmayınca olmuyor.
Hepinize yanımda olduğunuz için çok çok teşekkür ederim Burcu'dan haberlerinizi aldım fetih suresi okumuşsunuz Allah razı olsun. Allah herkese nasip etsin tüp bebek tdavisine başlayacak diğer arkadaşlarıma bol şanslar diliyorum. Aşılaması olacaklara Burcuma, Aslıma, Meral'ime ve herkese Rabbim nasip etsin..
kızlar selamlar, iyisiniz inşAllah hepiniz..
sündüz dualarını okudum Rabbim hayırlı doğum nasip etsin evladını hayırılısıyla kucağına al inşAllah..
Dideemm gözün aydın Allah çocuğuna yuvana hep huzur sağlık versin inşAllah, doktorun gerçekten de çok sabırlıymış benim doktorum aynı performansı asla sanmam ki göstersin ama bu arada bende sendeki dayanıklılığı ve sabrı gösteremem, MaşaAllah sana..
Burcu hastane konuları çok zor çok stres.. Allah hayrılısıyla sağlık sıhhat versin inşAllah tez vakitlerde iyileşsin inşAllah. Allah sizlerede sabır ve güç versin inşAllah..
sedaa Allah hayırlısını versin inşAllah, ve inşAllah doktorun dedği gibi hayırlısıyla anne olucaksın.. çok opüyorum.
ayy kızlarr hepinizi okusum ama uyuyorum.. dayanamıyorum çıkıyorum.. aslı içini ne çok umutla ne de umutsuzlukla doldur .rabbim okunan duaların hatrına herkese herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin inşAllah.
hakikaten haa tek atışta tam 12 den vurmuşlar maşallah
yaaaa ne tatlıymış keşke rahmetlik olmasalardı Bukett ben dayanam ağlarım kendime gelemem o yüzden kocam bana canlı almıyodu..2 tane civcivim vardı geçen yıl almıştık onları kaybetmiştim hele bi tanesi gözlerimiz önünde ayaklarını havaya dikmişti çok üzülmüştüm çokkk neşe bu oğluşum benimle olucak hiç bırakmıcak beni Buket inanamazsın ofistekiler sesleniyo ötmüyor ben vecihi diyince bana ötüyo süperrrr
Çok tatlı demi Yaso teyzesi ellerinden öpüyomuş selamn söledi sana
oooyyy imdaaattt....bittim beenn...yemin ediyorum bugün ne zaman akşam oldu hiç anlamadım..stresten mideme korkunç bir ağrı girdi ve ben hala çalışıyorum...Bitsin artık bu kabuuss...Bu haftasonu da çalışıcam...hem de hem cumartesi hem pazar...ay çok bunaldım ben çookk....
Ya var ya bu şarkı benim belki 1 ayımı aldı...1 aayyy bir insan sürekli bir şarkıyı söyler mi yaa... bi de vurgusu var ya bunun ga-li-baa
diye...bankada müdürüm uyarmak zorunda kaldı düşün...:)))
ben artık 8 olsa da çıksak diyorum ...Şikayetlenme şükret...
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?