Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım günaydın, hayırdır inşallah sağlık sıkıntılarım var demişsin ne oldu???

Özlemcim sanada günaydın canım benim

sedacım rabbim hakkında hayırlısını versin zamanı geldiginde bende inanıyorum rabbim sanada nasip edicek tekki umudumuzu yitirmeyelim

canım günaydın, hayırdır inşallah sağlık sıkıntılarım var demişsin ne oldu???

Özlemcim sanada günaydın canım benim

Canım benim tansiyonum yaklasık 7 yıldır normale göre sınırda ve hiç değişmedi hamilelikte sıcaklardan kaynaklı tansiyonum düştü bayağı baş dönmeleri halsizlikler bulantılar derken başımı kaldıramadım yastıktan doktorum dışarı çıkmayı da yasaklamıştı akşam 7 den sonra falan çıkabiliyordum oda zar zor bi yürüyüş doğru eve çünkü sürekli 7/24 baş dönmesi çektim şimdi çok şükür iyiyim atlattım sayılır sıcaklar azaldıkça baş dönmesi azaldı ve alıştım en azından artık ayakta gezebiliyorum tek başıma :)

ee canım kuzucugunu hissetmeye başladınmı

geçmiş olsun canım yaa zor günler geçirmişsin

ee canım kuzucugunu hissetmeye başladınmı

:) evet çok yaramaz ve inatçı bir sıpam var cinsiyetini henüz öğrenemedik ama masallah gelişimi çok iyi

Özellikle geceleri çok oynuyor tam uyuyacam bi tekme bi kafa kalkıp oturuyorum sakinleşince uyuyorum sabah karsı 4 gibi :) sen de durumlar nasıl senin paşa napıyo :)

geçmiş olsun canım yaa zor günler geçirmişsin

Saol canım benim Allah kimsenin başına vermesin yaa çok zor ben ona bişe olacak diye telaşlanıyorum eşim bana olacak diye diken üstündeydi ama artık ikimizde rahatladık çok şükür Allahım daha kötüsüyle karşılaştırmadı

şimdi daha iyi olmana sevindim canım benim, zaten çoğulukla hamileliklerde artık ilk 3-4 ay sıkıntılı geçiyor nedense, herkeste öyle değil ama benimde ilk dönem zorlu geçmişti, sonra orta dönem rahat, son dönem yine çetin bir dönem oluyor sanırım inşallah hem havaların serinlemesi ile hemde hamileliğinin ortasına geldiğin için rahat bir döneme gireceksindir canım, sen rahat ol

İnşallah canım benim inşallah :)

kuşum seni çok iyi anladığımı biliyosun demi..kendini toparlada bi sonra yine kaldığın yerden devam et ..ikincisi daha kolay olacak inşallah..Allah hayırlısını versin hakkımızda..

yasom seni çok iyi anlıyorum..bende de var aynı durum ama seninki kadar değil..senin kilodanda kaynaklanabilir..bende artık eğilip kalkmada sıkıntı yaşıyorum ..ıhlaya mıhlaya iş yapıyorum...çorap giyemiyorum..ayak tırnaklarımı kesemiorum..ayaklarımda 1 haftadır davul gibi şiş:)))zzaten 40 numara ..ben nereden ayakkabı bulacam bilmem..

Ne biliyim Meral yaa sanırım başlayınca kendime gelirim die düşünüyorum bakalım Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah..Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün..Oğluşumu da görmüşsünnn çok tatlı teyzesii

Canımmm demekki hayırlısı böylemymiş daha vakti zamanı varmış demekki..kendini çok fazla bırakma üzül,ağla ama sonra toparlan yeni tedaviye hazır oll hem bellimi olur Allah'ın işi bi bakmışsın kendiliğinden olmuşş..Allah içine ferahlık versin canım benim az kaldı senin de anne olmana az kaldı Allah'ın izniyle..

Canlar Günaydın..Anammm ben bugün uyuya kalmışım ne alarmı nede kocişimin 26 tane cevapsız aramasını duymuşumayıp bana bide 9 buçuk 10 da yattım neseki sadece 10dk geç kaldım işee patronda yoktu süper olduuya kızlar cuma günü gecesi Adapazarından misafirlerim varr onlara hazırlık yapmam lazım sonra Cumartesi günü Fatih abimin 40'ı var ona da hazırlık yapmam lazımm,evi temizlemem lazım ,ütü yapmam lazım çıldıracağım nasıl yetiştirecem ben yaaa ((

Sedaaammm şükürler olsun geldin...ve şükürler olsun ki iyisin...çok endişelenmiştim..Haberlerini alıyorduk Burcumdan ama...Canım benim ...Kurban olduğum YARADAN ım sana ve eşine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin...Mutluluğunuzu daim kılsın...ALLAH ın izniyle sonunda müjdelediği kullarından olmayı nasip etsin...Ben de çok inanıyorum çünkü inanılmaz bir şekilde çok muhteşem zamanlamalarla dua ettim sana...Hiç tasarlamama rağmen ALLAH muhteşem anlarda nasip etti...Kalbi çok temiz iyilik dolu bir insansın hissediyorum...Bu yaşadıkların sadece ders amaçlıydı böyle düşün...Yeni birşey daha öğrenmen gerekmiş demek ki...zaten sen de farkındasın...bu metanetli halini o kadar takdir ettim ki...Canım benim her zaman dualarımdasın...

Sorma Özlemim valla canım çıktı resmen...bi de ben stres insanı değilim..stresle başa çıkamıyorum...bu konuda kendimi kesinlikle eğitemedim...bu süreçte bir kez daha anladım ki benden asla yönetici olmaz...Çok panik ve telaşlıyım...hep en güzelini en iyisini yapayım çabasıyla kendimi mahvediyorum...Sanırım ömrümün sonuna kadar çalışma hayatımda 2. adam olmaya çalışıcam...ben bu halimden çok daha fazla memnunum...Şükürler olsun ki müdürüm geldi...Adama nerdeyse sarılacaktım sabah:)))

Anaaaammm benim ayaklar şuanda 41...ALLAH bana nasip ederse ben ne yaparım acep:)))

ne olsun canım ya ben öyle beni uyandıracak kadar hissetmiyorum yada gece oynamıyor genelde güdüz hissediyorum ayrıca paşada yanılmış doktorumuz kızım olcak allahın izni ile

Gunaydinlar ....
Sedacim Rabbim sana guc kuvvet versin ki cabucacik toparlanasin.Herkesin soyledigi gibi bende cok inaniyorum anne olucaksin sadece zamani var...
Didem gozun aydin anali babali saglikli buyusun kizin yuvanizdan huzur mutluluk bereket eksik olmaasin..

göbek göbek göbek resim koyda görelim buket hnmcımmm

ay bana bişeyler oluyo aslı az soluk alsaydın be yavrum

ne olsun canım ya ben öyle beni uyandıracak kadar hissetmiyorum yada gece oynamıyor genelde güdüz hissediyorum ayrıca paşada yanılmış doktorumuz kızım olcak allahın izni ile

:) gerçektenmi desene kandırmış seni kişiden kişiye değişiyormuş hissetmek ben çok zayıf hamile kaldığım için erken hissetmeye başlamışım gelişimi nasıl canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…