- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.381
:) gerçektenmi desene kandırmış seni kişiden kişiye değişiyormuş hissetmek ben çok zayıf hamile kaldığım için erken hissetmeye başlamışım gelişimi nasıl canım :)
iyi şükür gelişimi eylül 4 te ayrıntılımız var inş. ayı şekilde devam eder ve sag saglim alırız kucagımıza
:) aynı gün benimde ayrıntılım var saat 2,5 ta hayırlısı olsun inş. o zaman cinsiyetini öğrenirim inş. sıpanın :)
beim randevuda 15:20 de bi zahmet göstersi senin kuzunda gitmeden kek ve meyve suyu iç ben faydasını gördüm
ay bana bişeyler oluyo aslı az soluk alsaydın be yavrum
baksen sıpaya inadı nerden biliyomuş neyse saglıklı olsunda kızada yerimiz var erkegedeİçtim tatlım sonra çikolata falanda yedim bizimki inadından göstermiyo doktor bile bu çok inatçı kime çekmiş böyle diyor
bana da bişeler oluyo Nazann..valla anlatırken yoruldumkii nasıl yapacam bilmiyorumm üst üste geldi hepsii..
Amin canım aminn..popomuda kaşıdımmbaksen sıpaya inadı nerden biliyomuş neyse saglıklı olsunda kızada yerimiz var erkegede
allah yardımcın olsun canım sen yaparsın maşallahı varr kıçını kaşlıda nazar etmeyelim
baksen sıpaya inadı nerden biliyomuş neyse saglıklı olsunda kızada yerimiz var erkegede
allah yardımcın olsun canım sen yaparsın maşallahı varr kıçını kaşlıda nazar etmeyelim
Amin canım aminn..popomuda kaşıdımm
baksen sıpaya inadı nerden biliyomuş neyse saglıklı olsunda kızada yerimiz var erkegede
terbiyesizler..ne biçim konuşuyosunuz öyle kıç dı opoydu..çıt çıt çıt çıt
aaa ne dedik te terbiyesiz olduk aşk olsun buket ablaa saldırma bizi lütfenn:18::18::18::18:bukettt bigün yine gelse yanıma bi geldin bida gelmedinhem gelde göbüşünü seviyim birazz
Görümcenler daha sizdeler mi şekerr?? olur canım olmadı iş çıkışı buluşuruz bi gün ama sen yeri biliyosun zaten her zaman beklerimmisafirim var canikom..bu hafta doluyum ful:=))başka zaman indiğimde inşalalh...sende gel canım hep benden bekleme::))
kızlar ya eslem ismine fetvadan oay gelmedi aşağıdaki linkte bulunmayan isimleri koymayınız yazmışlar birde bana isim bulun yaa rabianın yanına yakışacak isim nolur
TÜRK DİL KURUMU
canım eslem ismini bende çok beğeniyodum ama bende bi yerden okudum olmuyomuş mesela yeni isimler de ecrin şimdilerde çok popüler bu isimlerde uygun değilmiş gazete de okumuştumm iyice araştır kuzucumm
kızlar ya eslem ismine fetvadan oay gelmedi aşağıdaki linkte bulunmayan isimleri koymayınız yazmışlar birde bana isim bulun yaa rabianın yanına yakışacak isim nolur
TÜRK DİL KURUMU
1. Dördüncü. 2. Saatteki salisenin altmışta biri. 3. Tanzimat’tan sonra memurlukta bir rütbe. |
canım neden rabia anlamına baktınmı? bana pek anlamsız geldi
1. Dördüncü.
2. Saatteki salisenin altmışta biri.
3. Tanzimattan sonra memurlukta bir rütbe.
[TD="align: right"]Anlam: [/TD]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?