Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

:) gerçektenmi desene kandırmış seni kişiden kişiye değişiyormuş hissetmek ben çok zayıf hamile kaldığım için erken hissetmeye başlamışım gelişimi nasıl canım :)

iyi şükür gelişimi eylül 4 te ayrıntılımız var inş. ayı şekilde devam eder ve sag saglim alırız kucagımıza

iyi şükür gelişimi eylül 4 te ayrıntılımız var inş. ayı şekilde devam eder ve sag saglim alırız kucagımıza

:) aynı gün benimde ayrıntılım var saat 2,5 ta hayırlısı olsun inş. o zaman cinsiyetini öğrenirim inş. sıpanın :)

Son düzenleme:
İçtim tatlım sonra çikolata falanda yedim bizimki inadından göstermiyo doktor bile bu çok inatçı kime çekmiş böyle diyor
baksen sıpaya inadı nerden biliyomuş neyse saglıklı olsunda kızada yerimiz var erkegede
bana da bişeler oluyo Nazann..valla anlatırken yoruldumkii nasıl yapacam bilmiyorummüst üste geldi hepsii..

allah yardımcın olsun canım sen yaparsın maşallahı varr kıçını kaşlıda nazar etmeyelim

baksen sıpaya inadı nerden biliyomuş neyse saglıklı olsunda kızada yerimiz var erkegede

allah yardımcın olsun canım sen yaparsın maşallahı varr kıçını kaşlıda nazar etmeyelim

aynen öle canım benim eli ayağı düzgün olsun sağlıklı sıhatli olsun da cinsiyetin hiç bir önemi yok :)

aaa ne dedik te terbiyesiz olduk aşk olsun buket ablaa saldırma bizi lütfenn:18::18::18::18:bukettt bigün yine gelse yanıma bi geldin bida gelmedin hem gelde göbüşünü seviyim birazz

misafirim var canikom..bu hafta doluyum ful:=))başka zaman indiğimde inşalalh...sende gel canım hep benden bekleme::))

kızlar ya eslem ismine fetvadan oay gelmedi aşağıdaki linkte bulunmayan isimleri koymayınız yazmışlar birde bana isim bulun yaa rabianın yanına yakışacak isim nolur

TÜRK DİL KURUMU

canım eslem ismini bende çok beğeniyodum ama bende bi yerden okudum olmuyomuş mesela yeni isimler de ecrin şimdilerde çok popüler bu isimlerde uygun değilmiş gazete de okumuştumm iyice araştır kuzucumm

canım eslem ismini bende çok beğeniyodum ama bende bi yerden okudum olmuyomuş mesela yeni isimler de ecrin şimdilerde çok popüler bu isimlerde uygun değilmiş gazete de okumuştumm iyice araştır kuzucumm

evet çok üzüldüm eslemi koyamıcam için araştırıyorum bakalım fikirlerede acıgım

kızlar ya eslem ismine fetvadan oay gelmedi aşağıdaki linkte bulunmayan isimleri koymayınız yazmışlar birde bana isim bulun yaa rabianın yanına yakışacak isim nolur

TÜRK DİL KURUMU

canım neden rabia anlamına baktınmı? bana pek anlamsız geldi

1. Dördüncü.
2. Saatteki salisenin altmışta biri.
3. Tanzimat’tan sonra memurlukta bir rütbe.

[TD="align: right"]Anlam: [/TD]

canım neden rabia anlamına baktınmı? bana pek anlamsız geldi

1. Dördüncü.
2. Saatteki salisenin altmışta biri.
3. Tanzimat’tan sonra memurlukta bir rütbe.

[TD="align: right"]Anlam: [/TD]

rabiayı eşim istiyo illede rabia olcakmış kızım olursa rabia oğlum olursa muhammed olcak demiş ondan koycaz onu belki sırf kulagına okuturum onu güzel bi isimbulayımda

Beren: 1 Güçlü, kuvvetli 2 Akıllı
Berra: – Doğru sözlü, hayır işleyen kimse – Erkek ve kadın adı olarak kullanılır
Büşra: Mutluluk getiren haber
Buğlem: Cenneti müjdeleyen melek
Zehra : Beyaz ve parlak yüzlü olan

sana birkaç isim yazdım bunlar kur'an da geçiyormuş sayfanın linkinide verdim harflere göre bakabilirsin

Kur'an İsimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…