Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sedaa Allah hayırlısını versin inşAllah, ve inşAllah doktorun dedği gibi hayırlısıyla anne olucaksın.. çok opüyorum.

İnşallah canım.. Kısmet ne diyelim.

Pozitif olmaya çalışıyorum canım zorluyorum kendimi yoksa gerçekten kolay değil ama napalım geçmişe hayıflanmanın da alemi yok bu saatten sonra Allah razı olsun canım.

canım kalmaz mı kavuşsam da kucağıma da alsam içimde bir yerde bu yaşadıklarımı hep hissedicem hiç geçmeecek biliyorum ve bir tek ben bilicem kimse kimseyi anlamıyor bilmiyor bilemezde. Ancak yaşayan içinde olan bilir. Şu an öyle bir duygudayım ki iyi gibiyimde kötü gibi de içimde hep coşmayı bekleyen birşey var geceleri coşuyorum sonucu aldığımdan beri annem yanımda belli etmemeye çalışıyorum zor oluyor ama tutuyorum kendimi bende kendimi iyi tutmaya çalışıyorum. İnşallah Rabbim sabrını verecek daha çok yeni normal böyle hissetmem Allah razı olsun canım benim Rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz gerisi boş.

Evet hava çok sıcak evde durulmuyor bizimde ve klima da yok yanıyoruz valla. Rabbim güç kuvvet versin sana inşallah son aylarını da geçir bebeğini sağlıkla kucağına al canım benim ağırlaşman normal dayanacaksın biraz daha az kaldı

sedacım rabbim hakkında hayırlısını versin zamanı geldiginde bende inanıyorum rabbim sanada nasip edicek tekki umudumuzu yitirmeyelim

öyle canım umut hiç biter mi bitmez sağol canım benim

Bilmez miyim sende bu yollardan geçtin anlıyorsun ne hissettiğimi içimde ne fırtınalar koptuğunu ama yapacak birşey yok önümüze bakmalıyız. Bak sen normal yolla gebe kaldın dr bana da dedi önündeki 3 ay kendiliğinden gebe kalabilirsin diye belli mi olur.

Toparlanıcam inşallah canım işe de başlıcam zaten pazartesi günü kafam dağılır bir şekilde bu ara herşey ters ve gergin gidiyor anlatırım sonra o da canımı sıkıyor neye üzüşeceğimi dert edeceğimi şaşırdım yaa.. İnşallah Rabbim senin ve diğer arkadaşlarımın yüzünü güldürür.

iyi sayılırım canım öyle olmaya çalışıyorum annem bende yarın gidecek öyle olmak zorundayım ama içimde bir yer acıyor elde değil ama geçecek elbette daha çok yeni herşey işe başlayınca atlatırım. Biliyorum canım Burcu ile mesajlaştığımızda söyledi herkese duaları için binlerce teşekkür ederim elbet o dualar yerini bulacak hayırlısı böyleymiş ki olmadı. Çok metanetli dğeilim aslında ama çok kötü de değilim annem gidince ne halde olucam bilmem ama kendimi tutmaya çalışıyorum geceleri ağlıyorum gündüz polynna takılıyorum umarım iyi olıucam daha iyi ve yine güçlü başka çaremiz yok. Rabbim senin yüzünü güldürsün güzel haberlerle gel sevindir bizi.

Kızlaaarr bakın ben neler buldum bunlar geçen sene bugün yazdıklarınız...Bedriyem inanmadım benim de şimdi oturduğum evin hikayesi aaayynı senink gibi...Bu kadar olur şok oldum resmen...en gözyaşı dökmüştüm istediğim evi kaçırdık diye...şimdi ben de iyi ki kaçırmışız diyorum ve bu evi aynı senin gii ben buldum internetten...Bi de kalbn ne kadar temizmiş baksana Yasemin e eve taşınır taşınmaz hamile olduğunu öğrenirsin İNŞALLAH demişsin RABBİM in dilek kapıları açıkmış hemen kabul emiş..hatta geçen sene bugün RABİM in dilek kapısı açıkmış..Buket im gördüğü rüyaya innamazken aynen yaşamış...ay çok keyif alıyorum yaaa geçmişi okumaktan....

Sen geçen sene hep yakıdan bahsetmişsin...Nedir bu yakı? Cehaletimi bağışlayın yani yakının ne olduğunu biliyorum da ne işe yarar...yani acaba senin başkaca bir problemin mi vardı yoksa öyle durduk yere mi yaptın? napsam ben de yapsam mı ki acaba? bi canım çekti sanki:)))

Görümcenler daha sizdeler mi şekerr?? olur canım olmadı iş çıkışı buluşuruz bi gün ama sen yeri biliyosun zaten her zaman beklerim

pazartesiye kadar..

olur canikom görüşürük..

ayy meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal..şuan şoktayımm..böyle bi rüya gördüğümü hatırlamıyorum bileeeeeeeee...anaaaaaaaaaaaaaamm...

biz o yakıyı bedriyeye yaptırana kadar ne çektik..yakı bi bandaj..yapışkan bi bant..yapışkan yüzeyde bi ilaç var..bel ağrısına iyi geliyo..kızdırıyo yakıyo..2-3 gün onu belinde taşuıman gerek..

bedişin bel sıkıntısı vardı..kay,ın validesi bi yandan ben bi yandan, yap yap diye diye öldük..bende çok duymuştum beli sağlama almak lazım diye..benim annemin düşük tehlikesi vardı yakı yapıştırdı geçti..çocuğu olmayanlarada yakı yapıştırın belinizi sağlama alın felan derler.. öle bişe...

pazartesiye kadar..ayy meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal..şuan şoktayımm..böyle bi rüya gördüğümü hatırlamıyorum bileeeeeeeee...anaaaaaaaaaaaaaamm...

Yaaa çok acayip değil mi? ben de şok oldum...ve o gün ne konuşulduysa bugün yaşanıyor sanki...Belki bu sene de olur ha ne dersin..Benim için bişeyler yazsanıza:))) Bedriyeee...İNŞALLAAAHHH..ile başlayan cümleler kursana bana...hadi hadi noluurrr....

ay hadş inşallah seninide güzel haberlerini almış oluruz seneye bu zaman doğuma gidiyor olursun umarım:)))

offffff bu e sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaa

klima yok mu işyerinde*

bizdse burda klima kavgası yapıyoıoruz..

bu arada şaka maka 4 ayın bitmişya kızzzzzzzzzzz..hadi bakiim yetiş bize:))az kaldı sen çifter çifter girsen beraber doğururuz:))

benim kocamın bazen kafasına vuruyo hadi artık doğur yeter diyo..bazen ben bi yere gideceğim zamanda kızımı bırak öyle git diyo..

bazende ama hep sen taşıyosun hiç ben taşıyamadımki olmazki diyo..:))

çatlak benimki..

bugünde küsmüş kızına ..akşam ben uyurken elini koymuşş..benimki hiç oynamayınca küsmüş niye oynamadı diye konuşmuyomuş bugün:)))nası bi çiftiz ama birbirimizi bulmuşuz demi..

[
ay hadş inşallah seninide güzel haberlerini almış oluruz seneye bu zaman doğuma gidiyor olursun umarım:)))

Seneye bu zaman doğuma gidiyor olmak demek benim tüpün nanay olması demek...Bu durumda sanırım kendliğmden hamile kalacağım...oluurr o da olur farketmez...O zaman gelecek yıl ki bana sesleniyorum..."Sevgili Meral şuan 35 yaşındasın ve muhtemelen RABBİM seni ve kocanı bir evlatla müjdeledi...Sen bunun için çok bekledin...Çok şey yaşadın ve çok acı çektin...Lütfen bunları hiç unutma..RABBİ'nin emanetine çok sahip çık...haaa hala istediğine ulaşamamış da olabilirsin...ama sen olayı anladın...bence artık üzülmekten ve kendine acımaktan vazgeç ve ALLAH a sana verdiği tüm nimetler için şükret...ve en önemlisi kocanın kıymetini hep bil"...

İmza : 34 yaşında anne olmak için sabırsızlanan Meral...

Son düzenleme:

valla meral nasıl olacağını ben bilemem ..normal mi olacak tüplümü tüpsüzmü,,,:))
ama öle söyledim iştee 9 ayı hesaplamadım..belki ikincide tüp yaptın ??:))belkide benim gibi oldun.. belli olmaz.

seneyeki merale kızımla birlikte selam gönderiyorum.

ahh bizdede gelemiyo krizi yasanıyooo kızım ben baabn seni öpüyorum diye gelmemezlik yapma babanın sözünü dinle diyooo bizimki de kıpırdanıyooo hıh der gibi gelmiyoooo bu arada seni rüyamda gördüm ama kendini görmedim konuşuyoruz senle kızını ult görüntülerini bile kimseye göstermiyodun nazar değer diye o kadar hatırlıyorum

canım ben okudm RABBİM kabul etsin İNŞALLAH

yok klimamız malesef evet buket ya maşallah bitti 4 ayımız darısı 9 ayın bitmesine cümlemizin inş. kocanla sen hakikaten bulmuşsunuz birbirinizi böyle didişe didişe geçinen çiftlerdensiniz sanırım allah muhabbetii artırsın cnm benim

canım ben okudm RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
allah razı olsun caanımcım allahım kabul etsin dulalara ihtiyacım var

allah tez zamanda sana meleğini göndersin benim kız agucuk yaparken sen doğurursun inş

:))

ay hayırlara çıksın inşallah..Allah sanada hayırlı kolay doğum versin inşallah..,

bazen diyoki bizim bi günümüzü çekseler flim olur:))

:))

ay hayırlara çıksın inşallah..Allah sanada hayırlı kolay doğum versin inşallah..,

bazen diyoki bizim bi günümüzü çekseler flim olur:))

hakikaten olur esas olan ben sizin çocugunuzu meraketiyorum hani nasıl bişe çıkçak bebek işinde çocuk benim bu aileden normal çıkma olasılıgım e diyoya sizin aileden nasıl bişe çıkcak acaba merakla bekliyoruzz

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu duanı okudum Allah kabul etsin..Allah sağlık sıhhat versin..tez zamanda kucağına bebek versin...bebeğin sağlıklı olsun uzun saçlı uzun ömürlü olsun, gül yüzlü gül bebek el bekek gül bebek büyüsün.. tıptş tıptş yürüsün:)))

nerelerdesin kv ye bakıyosun herhal???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…