- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.401
rabiayı eşim istiyo illede rabia olcakmış kızım olursa rabia oğlum olursa muhammed olcak demiş ondan koycaz onu belki sırf kulagına okuturum onu güzel bi isimbulayımda
sedaa Allah hayırlısını versin inşAllah, ve inşAllah doktorun dedği gibi hayırlısıyla anne olucaksın.. çok opüyorum.
canım ne dicemi bşlemiyorum ama seni pozitif gördümya içimm rahat etti hayırlısı olsun inş rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin içten inanıyorum olacak inş herşey gönlünce olsun allaha emanet ol
G
Sedacım gelmiş son durumu aktarmışsın canım benim, doktorun çok güzel bir söz söylemiş, sen anne olacaksın demiş, bizcede olacaksın canım benim, ama işte Allah ne zaman yazdıysa demekki, bu çok sabır metanet isteyen bir süreç, Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben hep söylüyorum ya, daha dün bile ağladım, o tedavi ve dr sürecimdeki ağladığım şeyleri hala bile duysam sanki o günkü ruh halimdeymişim gibi hüngür hüngür ağlıyorum. ozaman dinlediğim bir şarkı olsun, duyduğum bir söz olsun, bir göz aşinalığım vs vs o beni içlendiren her ne ise içime öyle yer etmişki hala aynı acı ve üzüntü ile anıyorum onları. o yüzden çok derinden üzücü, derinlerden yıpratıcı bir dönem, rabbim elbette gücünü veriyor, ama insanın içinde de kalıyor o derin üzüntüler.
Yaa kızlar ben geceleri aklımı oynatıcam benim klima salonda onu en yüksek derece açıp öyle yatıyorum serinliği yatak odasına gelsin diye, gece 1 civarı bi uyanıyorum sanki buharlar içindeyim, gidip birde vantilatör getiriyorum yatak odasına, klima açıkken birde onuda açıp öyle yatıyorum. ama bu seferde sabaha karşı bacaklarıma müthiş kramplar kasılmalar giriyor, internetten baktım sıcak tutun diyor, arkadaş bu havada nasıl sıcak tutayım, elimden gelse vucuduma buz bağlıycam, vucudum öyle sıcak ki, eşim dokununca bu ne yaa yanıyorsun diyor. birde vucudum çok ağır gelmeye başladı sanırım, kendimi kaldıramıyorum, sağdan sola dönerken tank gibi hissediyorum kendimi... tabiki bu hallerimin hepsine çok şükürler olsunama sanırım hani diyorlar ya, "ağırlaşmaya başlarsın son aylarda " diye, işte ben o dönemdeyim artık galiba, son 3 ay oldukça çetin geçecek gibi
sedacım rabbim hakkında hayırlısını versin zamanı geldiginde bende inanıyorum rabbim sanada nasip edicek tekki umudumuzu yitirmeyelim
kuşum seni çok iyi anladığımı biliyosun demi..kendini toparlada bi sonra yine kaldığın yerden devam et ..ikincisi daha kolay olacak inşallah..Allah hayırlısını versin hakkımızda..
yasom seni çok iyi anlıyorum..bende de var aynı durum ama seninki kadar değil..senin kilodanda kaynaklanabilir..bende artık eğilip kalkmada sıkıntı yaşıyorum ..ıhlaya mıhlaya iş yapıyorum...çorap giyemiyorum..ayak tırnaklarımı kesemiorum..ayaklarımda 1 haftadır davul gibi şiş:)))zzaten 40 numara ..ben nereden ayakkabı bulacam bilmem..
Canımmm demekki hayırlısı böylemymiş daha vakti zamanı varmış demekki..kendini çok fazla bırakma üzül,ağla ama sonra toparlan yeni tedaviye hazır oll hem bellimi olur Allah'ın işi bi bakmışsın kendiliğinden olmuşş..Allah içine ferahlık versin canım benim az kaldı senin de anne olmana az kaldı Allah'ın izniyle..
Sedaaammm şükürler olsun geldin...ve şükürler olsun ki iyisin...çok endişelenmiştim..Haberlerini alıyorduk Burcumdan ama...Canım benim ...Kurban olduğum YARADAN ım sana ve eşine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin...Mutluluğunuzu daim kılsın...ALLAH ın izniyle sonunda müjdelediği kullarından olmayı nasip etsin...Ben de çok inanıyorum çünkü inanılmaz bir şekilde çok muhteşem zamanlamalarla dua ettim sana...Hiç tasarlamama rağmen ALLAH muhteşem anlarda nasip etti...Kalbi çok temiz iyilik dolu bir insansın hissediyorum...Bu yaşadıkların sadece ders amaçlıydı böyle düşün...Yeni birşey daha öğrenmen gerekmiş demek ki...zaten sen de farkındasın...bu metanetli halini o kadar takdir ettim ki...Canım benim her zaman dualarımdasın...
yASEMİN bende 29 yaşımdaydım.. ev alalım dedik.. çok küçük evlere bakıyorduk.. ama olmadı. pazarlık yaptık adamla el sıkışacağız çok cuzi miktar için iş bozuldu alamadık.. sonra şu an oturduğumuz evi gördüm nette.. eşim hem bizim için büyük hemde çok pahalı resimlere bile bakmaya gerek yok dedi bakmadı fotolarına evin.. yine o istediğimiz evle aynı sitedeydi.. ve inan hiçbirşey anlamadan biz eve taşınırken hatırlıyorum kendimi hayal meyalAllah kısmet ettikten sonra kul SADECE yaşıyor.. şimdi diyorum ki o çok istediğimiz ev iyiki de olmamış.. bide olmadığındada ne üzülmüştüm neden diye.. oysa daha iyisi olucakmış.. ve inan elimizde imkanda yoktu.. ama mevlam yardım etti oldu.. inşAllah seninde öyle olucak.. sende dua et bol bol.. hayırlısıyla bir ev de... en güzeli en iyisi olucak inşAllah..
GÜNAYYDDDINNNLLAAARRRR... güzel Ülkemin güzeeellll Kadınlarııısizlerle birinci aşamadaki yakı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum..
ilk eşim yapıştırdığı anda ammaaannn dayanılamayacak birşey yokmuş dedim (ilk 1-2 dk da)
aradan 10 dk gibi bir zaman geçtiğinde alev aldığımı sandım.. annemlere ulaşamadım kayınvalidem yurtdışında onu aradım ki bu zararlı olmasın diye.. (Sanki bütün iç organlarım yanıyor gibi hissettim) zaman geçtikçe hafifler gibi oldu yanması.. gece hiç farketmeden uyumuşum. şu an yine yanıyor.. hareket ettikçe ısınıyor sanırım.. inşAllah değiyordur bu çabalara.. Bu arada yakının yan taraflarından gördüğüm kadarıyla belim kıpkırmızı..
Ayy Yasemiinnn o komşun keşke benide görse rüyasındaAllah hayırlara çıkarsın.. inşAllah yeni eve ayak basatığınnn anda hamile kalasın ki bebek odası hangisi olacağı netlik kazansın.. Eşleriniz yanınızda değilmiş Allah ım kavuştursun..
bende öyle düşünüyorum...onsuz olursam ne yaparım aklım almıyo..herşeyim o olmuş ona bağlamışım her yolumu, her şeyimi ona sorar olmuşum, her şeyde ondan izin alır ona danışır onun istediği gibi yapar olmuşum..ama insanız..hatalarımız var..eminimki benim böyle düşündüğümü hissetmiyordur bile..klasik durum..kadınlar duygusal erkekler mantıklıdır..ama onun kocaman bi yüreği var biliyorum..içine her şeyi alır..her tür sevgiyi besler..
onlar gelene kadar bizde birbirimize takılırız napalım..hayırlısıyla gelsinde..sonumuz ne olur..hayırlı olur inş...
ipek uzun zaman oldu girmeyeli...halsizlik uyku hamilelikten.bende bugün rüyamda hamileydim..bana sen hamilesin diyolar inanmıyorum..sonra biriyle konuşurken bende hamileyim..kendiliğinden oldu diyorum...hah..
yasemin nazar duası yada tevbe istiğfar okuyabiliriz..gerçi tevbeyi topluca okumanın bi mantığı var mı bilmiyorum da..
Görümcenler daha sizdeler mi şekerr?? olur canım olmadı iş çıkışı buluşuruz bi gün ama sen yeri biliyosun zaten her zaman beklerim
Kızlaaarr bakın ben neler buldum bunlar geçen sene bugün yazdıklarınız...Bedriyem inanmadım benim de şimdi oturduğum evin hikayesi aaayynı senink gibi...Bu kadar olur şok oldum resmen...en gözyaşı dökmüştüm istediğim evi kaçırdık diye...şimdi ben de iyi ki kaçırmışız diyorum ve bu evi aynı senin gii ben buldum internetten...Bi de kalbn ne kadar temizmiş baksana Yasemin e eve taşınır taşınmaz hamile olduğunu öğrenirsin İNŞALLAH demişsin RABBİM in dilek kapıları açıkmış hemen kabul emiş..hatta geçen sene bugün RABİM in dilek kapısı açıkmış..Buket im gördüğü rüyaya innamazken aynen yaşamış...ay çok keyif alıyorum yaaa geçmişi okumaktan....
Sen geçen sene hep yakıdan bahsetmişsin...Nedir bu yakı? Cehaletimi bağışlayın yani yakının ne olduğunu biliyorum da ne işe yarar...yani acaba senin başkaca bir problemin mi vardı yoksa öyle durduk yere mi yaptın? napsam ben de yapsam mı ki acaba? bi canım çekti sanki:)))
pazartesiye kadar..ayy meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal..şuan şoktayımm..böyle bi rüya gördüğümü hatırlamıyorum bileeeeeeeee...anaaaaaaaaaaaaaamm...
ay hadş inşallah seninide güzel haberlerini almış oluruz seneye bu zaman doğuma gidiyor olursun umarım:)))Yaaa çok acayip değil mi? ben de şok oldum...ve o gün ne konuşulduysa bugün yaşanıyor sanki...Belki bu sene de olur ha ne dersin..Benim için bişeyler yazsanıza:))) Bedriyeee...İNŞALLAAAHHH..ile başlayan cümleler kursana bana...hadi hadi noluurrr....
offffff bu e sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay hadş inşallah seninide güzel haberlerini almış oluruz seneye bu zaman doğuma gidiyor olursun umarım:)))
[
Seneye bu zaman doğuma gidiyor olmak demek benim tüpün nanay olması demek...Bu durumda sanırım kendliğmden hamile kalacağım...oluurr o da olur farketmez...O zaman gelecek yıl ki bana sesleniyorum..."Sevgili Meral şuan 35 yaşındasın ve muhtemelen RABBİM seni ve kocanı bir evlatla müjdeledi...Sen bunun için çok bekledin...Çok şey yaşadın ve çok acı çektin...Lütfen bunları hiç unutma..RABBİ'nin emanetine çok sahip çık...haaa hala istediğine ulaşamamış da olabilirsin...ama sen olayı anladın...bence artık üzülmekten ve kendine acımaktan vazgeç ve ALLAH a sana verdiği tüm nimetler için şükret...ve en önemlisi kocanın kıymetini hep bil"...
İmza : 34 yaşında anne olmak için sabırsızlanan Meral...
ahh bizdede gelemiyo krizi yasanıyooo kızım ben baabn seni öpüyorum diye gelmemezlik yapma babanın sözünü dinle diyooo bizimki de kıpırdanıyooo hıh der gibi gelmiyooooklima yok mu işyerinde*
bizdse burda klima kavgası yapıyoıoruz..
bu arada şaka maka 4 ayın bitmişya kızzzzzzzzzzz..hadi bakiim yetiş bize:))az kaldı sen çifter çifter girsen beraber doğururuz:))
benim kocamın bazen kafasına vuruyo hadi artık doğur yeter diyo..bazen ben bi yere gideceğim zamanda kızımı bırak öyle git diyo..
bazende ama hep sen taşıyosun hiç ben taşıyamadımki olmazki diyo..:))
çatlak benimki..
bugünde küsmüş kızına ..akşam ben uyurken elini koymuşş..benimki hiç oynamayınca küsmüş niye oynamadı diye konuşmuyomuş bugün:)))nası bi çiftiz ama birbirimizi bulmuşuz demi..
canım ben okudm RABBİM kabul etsin İNŞALLAHburcu canım geçmiş olsun allah şifa versin meralcim kötü bi tatil olmuş eşinle inş herşy düğzelir seninle ilgili olmasada eşin olayı sana çevirmiş anlaşılan umarım hatasını anlar ama burcuya katılıyorum affetmek insanı son derece rahatlatıyor genel olarak herkesin keyfi yerinde çok şükür zeynepcim allahım seni tez zamanda muradına erdirsin bedriyecim kasılmalar olucak tabi rahim doğuma hazırlanıcak yavaş yavaş ciddi kasılmalarda erken doğum riski söz konusu dr gidince söyle nst falan ister belki onda zaten kasılmalar çıkıyo tatlım didem doğurdumu acaba sedayıda merak ediyorum rabbim herkes için hayırlı olanı versin 7 veren gül adaçayı yağı diğer adı acı elma yağı tatlı susam yağıyla karıştırıp karnına msaj yap ben kendimde ve kardeşimde denedim işe yaradı ama ben sade kullandım senin bebeğinin cildi hassas oldğundan seyreltip kullan inş işe yarar ben bugün kontrole gittim kızım yine kilo almamış anneannesi normal doğum olsun diye adak adamış sanırım olucak suan normal doğuma yaklaşıyorum yavaş yavaş ilk defa nstde sancım çıktı 70lerde çatı muayenesinde rahim yumuşamış açılma yok hayırlısı artık dua edin bana inş sağ salim çıkarız bu işten hem hazırım hem değilim rica etsem 7 fatiha 7 ayetel kürsü 7 ihlas 7 felak 7 nas okurmusunuz benim için hepiniz allaha emanet olun çok
yok klimamız malesef evet buket ya maşallah bitti 4 ayımız darısı 9 ayın bitmesine cümlemizin inş. kocanla sen hakikaten bulmuşsunuz birbirinizi böyle didişe didişe geçinen çiftlerdensiniz sanırım allah muhabbetii artırsın cnm benimklima yok mu işyerinde*
bizdse burda klima kavgası yapıyoıoruz..
bu arada şaka maka 4 ayın bitmişya kızzzzzzzzzzz..hadi bakiim yetiş bize:))az kaldı sen çifter çifter girsen beraber doğururuz:))
benim kocamın bazen kafasına vuruyo hadi artık doğur yeter diyo..bazen ben bi yere gideceğim zamanda kızımı bırak öyle git diyo..
bazende ama hep sen taşıyosun hiç ben taşıyamadımki olmazki diyo..:))
çatlak benimki..
bugünde küsmüş kızına ..akşam ben uyurken elini koymuşş..benimki hiç oynamayınca küsmüş niye oynamadı diye konuşmuyomuş bugün:)))nası bi çiftiz ama birbirimizi bulmuşuz demi..
allah razı olsun caanımcım allahım kabul etsin dulalara ihtiyacım varcanım ben okudm RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
Seneye bu zaman doğuma gidiyor olmak demek benim tüpün nanay olması demek...Bu durumda sanırım kendliğmden hamile kalacağım...oluurr o da olur farketmez...O zaman gelecek yıl ki bana sesleniyorum..."Sevgili Meral şuan 35 yaşındasın ve muhtemelen RABBİM seni ve kocanı bir evlatla müjdeledi...Sen bunun için çok bekledin...Çok şey yaşadın ve çok acı çektin...Lütfen bunları hiç unutma..RABBİ'nin emanetine çok sahip çık...haaa hala istediğine ulaşamamış da olabilirsin...ama sen olayı anladın...bence artık üzülmekten ve kendine acımaktan vazgeç ve ALLAH a sana verdiği tüm nimetler için şükret...ve en önemlisi kocanın kıymetini hep bil"...
İmza : 34 yaşında anne olmak için sabırsızlanan Meral...
ahh bizdede gelemiyo krizi yasanıyooo kızım ben baabn seni öpüyorum diye gelmemezlik yapma babanın sözünü dinle diyooo bizimki de kıpırdanıyooo hıh der gibi gelmiyoooobu arada seni rüyamda gördüm ama kendini görmedim konuşuyoruz senle kızını ult görüntülerini bile kimseye göstermiyodun nazar değer diye o kadar hatırlıyorum
yok klimamız malesef evet buket ya maşallah bitti 4 ayımız darısı 9 ayın bitmesine cümlemizin inş. kocanla sen hakikaten bulmuşsunuz birbirinizi böyle didişe didişe geçinen çiftlerdensiniz sanırım allah muhabbetii artırsın cnm benim
:))
ay hayırlara çıksın inşallah..Allah sanada hayırlı kolay doğum versin inşallah..,
bazen diyoki bizim bi günümüzü çekseler flim olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?