- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.641
ben geldim..nazancım iyiyim.. bugün özlem mesaj atmış onada söyledim..giremedim ama haber verecem diye:))neyse..geçmişi okudum..kaynatmışsınız bol bol..duygu arkadaşımz da testini paylaşmış çok sevindim çok tebrik ederim..
bende bildiğiniz gibi ankaradayım..bugün beşte yine gidecem doktora..iğne verdi doktor..onları vuruyorum kendime ve her gün kontrol edecek..15 gün kadar buradayımm..bakalım..inşallah hayırlısıyla tedaviyi sonuçlandırabilirm..gerisi Allah a kalmış..şimdilik fazla heyecanım yok..sonunu düşünmemeye çalııyorum..bu arada yasemin ve dilber tesbihleriniz çektim..giremesemde her gün okuyorum arkadaşlarımın duasını..
benim içinde tesbih çeken dua eden herkesten Allah razı olsun..ne düşünüyorsanız Allah size on katını versin inş.
Allah kolaylık versin canım, kendi kendine yaptığın iğneler ne için acaba?
Allah kolaylık versin canım, kendi kendine yaptığın iğneler ne için acaba?
SANIRSAM yumurtalarını büyütmek için iğne yapıyor.. ya bende aşılamaya geçicem sanırım ama o spermeleri rahmime akıtıcakya şırıngayla püskürtüyormuş ondan korkuyorum.. rahım ağzını açtığı spekulm var ya çok canımın yakıyor ya.. inanılmaz korkuyorum ama şansımı ööle de deniyim bide ben okumuştum diyor ki yumurtladığınız gün üzerine 14 gün sayın adet gelmezse gebesiniz muhtemelen diyor bu topiklerdeki doktor..şimdi ben normalde 1 ekim dedim bata ama yumurtladığımı gördüm ki erken yumurta oldu sanırım.. 14 gün sayınca 27 yada 26 eylül çıkıyor.. o tarihlerde adetimm gelmezsee hamileyimm diye sevinirim..karışmam ama şu da var bu kadar her an akıldayken insan nasıl hamile kalabilir ki.. ben tek hamileliğimde umutsuzdum gebe kaldım.. ötekinde umutluydum ama tatile gidecektim kafam hep karışıktı gebe kaldım bu y çok konsantre olmuş durumdayım.. kalır mıyım? Bilmiyorum..
inşallah olur..ama aşılamaya geçmende bisakınca yok..korkacak bişeyde yok..bişey hissetmiyosun..spektum mudur nedir onada yapacak bişey yok:))
canım aşılamayı sormuşsunya aşılamada da şuan benim yaptığım gibi iğne vuruluyorsun..insülin iğnesi gibi ince iğneler göbeken vuruluyo..yumoşlar gelişsin diye vuruluyoruz..bissürü yumuoş oluşuyo sonra onları topluyolar
yaa o spekulum denilen alet acıtoyormu ben hiç bilmiyorum kürtajda muhtemelen kullanmışlardır ama ben mışıl mışıl uyuduğum için hiç hissetmedim
kızlar ben daha hiç doktora gitmedim biliyor musunuz korkuyom ben
bebek istiyorum ama muayene falan olmiim istiyorum bi de evde kendi kendime doğurayım istiyorum eski kadınlar gibi
valla bende çok korkuyorum ya.. doktoru gördüğüm anda ağlamaya başlıyorum.. ne tuhaf bişeysem.. ben gittim doktora ama hep zorunluluktan.. dış gebelikten mecburen gittim.. düşüklerde mesela gittim ama alttan muayene olmadım.. o kadar ağladım ki karnımdan baktılar direk.. ben sana hiç teselli veremiyeceğim canın yanmıyor falan diye ama diyorlar ki eğer ki kendini kasmassan acı yokmuş.. ben kasıyorum acıyor..
bi de annemle konuştum ben kızlar da ne bereketli kadınmış maşallah... 3 kardeşiz biz ayrıca 10 kadar da kürtajı varmış yuh dedim anneme azıcık korunur insan bu ne yaanese anama çekmişimdir inşallah da hemen hamiş olurum
benim acımıyooo.belki doktorun ellerinden dir..buna inanıyorum çünkü ben geçengün başka bir doktora aspirasyon yaptırdım onda biraz anladım ki benim doktorun elleri daha hafiff
bebek istiyorum ama muayene falan olmiim istiyorum bi de evde kendi kendime doğurayım istiyorum eski kadınlar gibi
kuzum hiç böyle söyleme tıpkı bende hiç biyerime kimse dokunmadam pıt die hamile kalayım istiyodum ay neler gördüm geçirdim tecrübe ettim inş. sen hemencecik kalırsında bana dönmezsin en çok ultrasondan korkardım sonra spekulumdan sonra rahim filminden en son başıma gelende arada bulunan perdeyi sadece igne ile uyuşturarak kesti aldı ve orayı yaktı o yüzden sakın öyle düşünüpte asla deme insan olanın başına neler gelir neler rabbim en kısa sürede evladını versin iş başa düşünce canım nelere katlanıyor insan nelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?