Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım Meral'im..
İnşAllah hayırlısıyla,sağlığıyla evladını kucağına alırsın, hayırlı tez vakitlerde.. Allah ım inşAllah hayırlısıyla diğer canlarada sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşAllah.. bol bol gebe haberleri alalım tez vakiterde hayırlı,güzel inşAllah..

meral biz seninle nostalji yapar olduk zaman çok çabuk geçiyor ve gerçekten inşAllah dediğin gibi seneye de sizlerin ya bebeli yada doğrmak üzreyken okuruz bu seneki yazdıklarımızı, günlük gibi burası hee hakıkatende..

bu arada yakıyı sormuşsun benim belim iki büklüm olmuştu, sonra kv ve buketimin ısrarıyla ben ykı yapıştırdım hatta buket demişti ki belin sağlam olmalı ki gebelik oluşsun, bende netde araştırdım yakıyı yapıştırıp gebe kalsnlar vardı 1 ayda yanlış anımsamıyorsam belki gebelik oluşur diye kullanmıştım ama merall hele bu sıcakta sakın kullanma inan işe falan gidersin maazallah inan izin alıp eve gelip çıkarırsın adından daha çok yakıyor

ev konusunda da aynı şeyleri yaşamışız hakikaten de "kısmetse gelir yemen den, kısmet değilse ne gelir elden" sözü ne doğru, Rabbim hepimize güzel yazgılar yazsın inşAllah..
bu arada dun ben sağlık ocagına gittim tetenoz iğnesi olucak mıyım dıye 3.dozu doğumdan sonra dedi, hiç muayene etmediler bugunde aradılar gelir misiniz muayene, kan vs..ama kadın tlf açtı ya bedriye hn gebeliğiniz devam ediyor mu dedi ediyor çok şükür dedimde çok rahatsız oldum sonra görümceme ded,m oda dedi erken doğum yapmış olabilirsin vs diye sormuştur dedi bakış açısı dedim kendi kendime:26: yarın kısmetse 9 da sağlık ocagına gidicem:18: kalp atışını dinleyecekler ya hayırlısıyla dinleriz inşAllah, stres oluyorum Allah bizede yardım etsin inşAllah herkesle beraber, ctesi de doktora gidicez sabahtan kısmetse dualarınıza talibim kızlar, bizi tek göndermeyin ne olur..

ayy burcumm canım benim nasılsınız, kv nasıl?, burcu işin başından aşkın ama ne olur bana bi dua okur musun ne olur yarın sabah sağlık ocagı için, ctesi sabahı da doktor için.. içinden gelirse..

güaydı kuzular burcucum duanı okudum rabbim tez zamanda muradını versin inş.

bebekler Allah razı olsun, Rabbim sizi hiç darda koymasın ve sağlıklı kolay doğum nasip etsin
bugün benim duamı okuyan ve okuyamayan herkesten Allah razı olsun, ve gönlündeki muradını sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah

bedriyeeee nasılsın canım, oyy kuzunun kalp atışını dinlemeye gidecekmişsin sağlıkla git gel ve güzel haberlerle dön, korkusuz kolaylıkla geçsin :)

buketcim evet kv nin yanındayım çok yoğun oluyor vakit bulamıyorum , hatta şuan hastanedeyim 2 gündür eşim kalıyordu bu gece ben kalayım dedim, az önce temizlikçi kadın geldi, yeni bir bebek doğmuş, onun şekerini getirdi, ağlıcaktım ama sadece 2 saniye sürrdü, şekerleri yuttum :)sonra normal hayatıma döndüm :) rabbim isteyen herkese nasip etsin

ayy burcumm canım benim nasılsınız, kv nasıl?, burcu işin başından aşkın ama ne olur bana bi dua okur musun ne olur yarın sabah sağlık ocagı için, ctesi sabahı da doktor için.. içinden gelirse..

içinden gelirse ne demek seve seve okurum bebekim :)
kv çok iyi hamdolsun, hergün şekeri düzene giriyor, ayağındaki,i yaa küçülüyor, abisi çok iyi bakıyor valla,bende iyiyim :) aslında hastanede her gün bir olay bir ekşin oluyor, girip yazamıyorum :)

SEDA canım yazdıkları nın hepsini okudum ve burda sürekli dua ediyorum her duamda senin ve Zeynep im
n adını özellikle dile getirirp size özel dua edıyorum,inşallah b u yaşadıklarrın senin günahlarına kefaret olur ve bebeğin sağlıkla gelirr,çok şükür ki sen herşeyin farkındasın

NAZAN kuzum isim sormuşsun,rabia ismi çok demode ama eşin istemiş bir şey denmez tabiki, benim favorılarim, mina,mira,miray :))

ASLI senin vecihiyi faceden görrdüm ,anammmm bıdık,selamımı söyle oğluna,yine bir misafir bombardımanıma tutulmuşsun kolay gelsin :)

DİDEM canım faceden yazadım burdan da yazayım,Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür versin kızına inşallah, bol bol sütün gelsin,uykusu düzenli olsun vee kakasını port port yapsın inşallah,öaşallah :)

ASYAMCA canım Rabbim tansiyon sorununa bir çözüm nasip etsin inşallah, doğumun kolay olsun pırt diye doğy emi

Allah razı olsun gecende yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama gercektende hastanede olmak bile stres sebebi kv en yakız zAmanda iyileşirde inşAllah hayırlısıyla çıkarsınız hastaneden, kv çok grurludur eminim 2 oğlu, gelini yanıbaşında Allah hepinizin hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşAllah, bende kv şifa niyetine dualar okuyacağım birazdan, Allah kabul etsin inşallah..

kızlar hastanede bir kadınla tanıştım, bana da hep denk gelir, 7 sene sonra evladına kavuşmuş, ilk gebeliği 8 hafalıkken bitmiş, 2 aşılama yapmış ve tutmamış, 7. senede kendiliğinden hamile kalmış, 26 hafalıkken suyu gelmiş ve doğum yapmış, doktor bekleme yaşamaz demiş, şimdi 6 aylık maşallah. errken doğduğu için solunum sorunu varmış,kuveze getirmiş yavrusunu, bana çok dua etiler, doğum anını anlattı, wc ye gitmiş, şeyini silerken bebek gelmiş eline yani özet geçtim ben şimdi, kadın yarım saat ayrıntılı bir şekilde anlatı bende ağzım açık dinledim :)

canım Allhım senden de razı olsun, çok mutlu kv,oğulları başında ben başındayım,çarşambada kızı gelecek,inanılmaz moral buldu, kv ye duan içinde Allah razı olsun canım,bediş bu arada tam karşı odamda hamıle bir kadın var doğumunu bekliyorlar,şimdi çatı muaynesi yapılıyor, bnede sesleri dinliyorum,benim kısmetimede geçen eşimin ameliyatında da yataken yine bir doğum vardı aynı odada :) hatta yine benim kısmetim koridorda bir sürü doğum var, bebekleri bir iki saniye görüyorum ,kafaları portakal kadar çok tatlılar :)))

kızlar ben kv için sizden dua istemeyi unuttum
çok şükür iyileşiyor ama sağlık sorunları var ve duygusal anlamda da kafasını herşeye yorar ve herşeye üzülür, hayırlısıyla şifa bulup içi huzurlu olması için 3 tane ihlas okuyup yollar mısınız, yarın cuma, sizi biraz sevaba sokayım adı fikriye, Allah razı olsun

haydi ben kaçtım, inşallah biraz dua edeceğim, ara ara girip yazdıklarınızı okuyorum canlarım yazmaya fırsatım olmuyor

özlem ve bediş iyi geceler Allah'a emanet oldun öptüm yanaktan :)))

ben okudum canım Allah şifa versin

dua neden istemedin şifa niyetine diye sorucaktımm dediğin dualarıda okucaam amenerresülü niyetlendim okuyacağım.. burcu yaa çatıda da mı bagırıyorlar eyvahlar olsun,Allah yardım etsin inşAllah..:18:

ben okudum canım Allah şifa versin
Allah razı olsun canım

dua neden istemedin şifa niyetine diye sorucaktımm dediğin dualarıda okucaam amenerresülü niyetlendim okuyacağım.. burcu yaa çatıda da mı bagırıyorlar eyvahlar olsun,Allah yardım etsin inşAllah..:18:

hayi3 tatlim kimse bağırmadı, hemşirenin sesini duydum,odaya kimseyi almayın, çatı muaynesi yapacağım dedim, girdi, sonra kadını aldı, epidural hazırlamak için ameliyathaneye götürdü, hamile kadından çıt çıkmadı :)

Hyırlı sabahlar kızlar sinir kat sayılarım tavan şuan..
Sıcaktan uyuyamıyorum dönüp duruyorum sürekli.. Benim velette uyuyamıyo heralde normalde yıkayıp yatırınca sabaha kadar uyurdu şuana kadar tam 5 kere kalktı.. Dışarda da köpeğin teki havlayıp duruyo kalkıp bişi fırlatıcam şimdi az kaldı.. Ne ben uyuyabiliyorum ne benim sıpa.. Babamız horul horul ama.. Allahım hep bahar olsa yaaa.. Gündüz de uyuyamıyorum yan apartmanda tadilat var 7 de onlar başlıyo.. Çıldıriiciiiiiimmmmmmmm..
Yüzüstü de yatamıyorum hala halbuki ne çok özledim belki öle uyurdum azcık nerdeyse bi senedir yanlarımın üstüne yatmaktan ağrıyolar..
Ayy çok mutsuzum şuan.. İçimden çığlık atmak geliyoooo..

Bende çok sinirliyim şekerim gece 3 ten beri uyanığım çok fena uykum var ama uyuyamıyorum sıcak bir yandan bastırıyor zaten tam uyuyacam sesler geliyor etraftan 2 kedi karsı karsıya geldi bir o bağrıyor bir diğeri kriz geçirdim aşağıya 2-3 sey fırlattım bizim alt komsunun arabasına gelmiş 20 dk boyunca alarmı öttü durdu ve evde olmadıkları için kapatan olmadı sonra kalk kahvaltı hazırla eşini yolcu et derken bu saat oldu hala uyuyamadım neseee ben çok söylendim galiba

Herkese günaydın :) Hayırlı cumalar ...

okudum kuzum allah acil şifalar versin biran evvel saglıgına kavuşsun

günaydınn kızlarr ayy uyyamıyosunuz o çok kötü bişe bende gebelikte önce öyleydim çıta uyanırdım şimdi top patlasa duymaz oldum ışıktan etkilenmez oldum :))

günaydınn kızlarr ayy uyyamıyosunuz o çok kötü bişe bende gebelikte önce öyleydim çıta uyanırdım şimdi top patlasa duymaz oldum ışıktan etkilenmez oldum :))

Günaydın canım ben hamile kaldığımdan beri gece uykusunu unuttum öğlen yatabiliyorum oda sıcak olmazsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…