- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.421
güaydı kuzular burcucum duanı okudum rabbim tez zamanda muradını versin inş.
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu duanı okudum Allah kabul etsin..Allah sağlık sıhhat versin..tez zamanda kucağına bebek versin...bebeğin sağlıklı olsun uzun saçlı uzun ömürlü olsun, gül yüzlü gül bebek el bekek gül bebek büyüsün.. tıptş tıptş yürüsün:)))
nerelerdesin kv ye bakıyosun herhal???
ayy burcumm canım benim nasılsınız, kv nasıl?, burcu işin başından aşkın ama ne olur bana bi dua okur musun ne olur yarın sabah sağlık ocagı için, ctesi sabahı da doktor için.. içinden gelirse..
içinden gelirse ne demek seve seve okurum bebekim :)
kv çok iyi hamdolsun, hergün şekeri düzene giriyor, ayağındaki,i yaa küçülüyor, abisi çok iyi bakıyor valla,bende iyiyim :) aslında hastanede her gün bir olay bir ekşin oluyor, girip yazamıyorum :)
Allah razı olsun gecende yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama gercektende hastanede olmak bile stres sebebi kv en yakız zAmanda iyileşirde inşAllah hayırlısıyla çıkarsınız hastaneden, kv çok grurludur eminim 2 oğlu, gelini yanıbaşında Allah hepinizin hayırlısıyla yüzünü güldürsün inşAllah, bende kv şifa niyetine dualar okuyacağım birazdan, Allah kabul etsin inşallah..
kızlar ben kv için sizden dua istemeyi unuttum
çok şükür iyileşiyor ama sağlık sorunları var ve duygusal anlamda da kafasını herşeye yorar ve herşeye üzülür, hayırlısıyla şifa bulup içi huzurlu olması için 3 tane ihlas okuyup yollar mısınız, yarın cuma, sizi biraz sevaba sokayımadı fikriye, Allah razı olsun
canım Allhım senden de razı olsun, çok mutlu kv,oğulları başında ben başındayım,çarşambada kızı gelecek,inanılmaz moral buldu, kv ye duan içinde Allah razı olsun canım,bediş bu arada tam karşı odamda hamıle bir kadın var doğumunu bekliyorlar,şimdi çatı muaynesi yapılıyor, bnede sesleri dinliyorum,benim kısmetimede geçen eşimin ameliyatında da yataken yine bir doğum vardı aynı odada :) hatta yine benim kısmetim koridorda bir sürü doğum var, bebekleri bir iki saniye görüyorum ,kafaları portakal kadar çok tatlılar :)))
Allah razı olsun canımben okudum canım Allah şifa versin
dua neden istemedin şifa niyetine diye sorucaktımm dediğin dualarıda okucaam amenerresülü niyetlendim okuyacağım.. burcu yaa çatıda da mı bagırıyorlar eyvahlar olsun,Allah yardım etsin inşAllah..:18:
Hyırlı sabahlar kızlar sinir kat sayılarım tavan şuan..
Sıcaktan uyuyamıyorum dönüp duruyorum sürekli.. Benim velette uyuyamıyo heralde normalde yıkayıp yatırınca sabaha kadar uyurdu şuana kadar tam 5 kere kalktı.. Dışarda da köpeğin teki havlayıp duruyo kalkıp bişi fırlatıcam şimdi az kaldı.. Ne ben uyuyabiliyorum ne benim sıpa.. Babamız horul horul ama.. Allahım hep bahar olsa yaaa.. Gündüz de uyuyamıyorum yan apartmanda tadilat var 7 de onlar başlıyo.. Çıldıriiciiiiiimmmmmmmm..
Yüzüstü de yatamıyorum hala halbuki ne çok özledim belki öle uyurdum azcık nerdeyse bi senedir yanlarımın üstüne yatmaktan ağrıyolar..
Ayy çok mutsuzum şuan.. İçimden çığlık atmak geliyoooo..
kızlar ben kv için sizden dua istemeyi unuttum
çok şükür iyileşiyor ama sağlık sorunları var ve duygusal anlamda da kafasını herşeye yorar ve herşeye üzülür, hayırlısıyla şifa bulup içi huzurlu olması için 3 tane ihlas okuyup yollar mısınız, yarın cuma, sizi biraz sevaba sokayımadı fikriye, Allah razı olsun
günaydınn kızlarr ayy uyyamıyosunuz o çok kötü bişe bende gebelikte önce öyleydim çıta uyanırdım şimdi top patlasa duymaz oldum ışıktan etkilenmez oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?