- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.441
Günaydın canım ben hamile kaldığımdan beri gece uykusunu unuttum öğlen yatabiliyorum oda sıcak olmazsa tabi
eyseki evdesin ozaman çalışsaydın işin kötüydu caım ya sende vajinada agrı oluyomu bende epeydir var kızım hareket ederken sanki oramı acıtıyo yaa
günaydın kızlar maşallah sabah sabah erkenden toplaşmışsınız bi sohbet bi muhabbet Allah muhabbetinizi arttırsınherkes uyuyamamaktan şikayet etmiş ben mışıl mışıl uyuyorum gece 1 de yattığım için sabah zar zor kalkıyorum hatta
bu arada hayırlı cumalar hepinize
İyi ki işim olmadı canım çalışmaya başlayacaktım bi aksilik çıktı başlayamadım yoka ben zaten işten çıkmak zorunda kalırdım rahatsızlıklarımdan dolayı...
Benim oluyor canım ani kasılmalar vajinada ağrı özellikle adet haftamda bel ve kasık ağrısı çekiyorum canım doktoruma sordum sık olmadığı sürece önemli değil dedi Takma bunlar olur dedi bana
benim çok oluyo sıklıgıda var inş. kötü bişeye işaret deildir hayırlısı bakalım
Yok canım ya telaş yapma kötü birşey değildir. Kendini çok yorma dikkat et kendine bu aralar doktora gittiğinde de doktora sor ama ihmalde etme
her gittigimde soruyorum ama normal diyo rahim buyyo diyo geçen gittigimde rahim açıklıgına baktırdım neyseki sıkıntı yok dedi
Tamam o zaman sıkıntı yok demektir :) Bi sorun olsaydı söylerdi sen içini ferah tut doktoruna rağmen için rahatlamıyorsa bir başka doktorada görün istersen .
Bir de bişe diyeceğim ama yanlış anlama benim doktor biraz tuhaf onun söylediğini söyleyeyim ağrılar piskolojiktir diyor ben sana birşeyin yok bu normal dediğim halde sen hala devam ediyosan şikayete kendini çok dinliyosun ve sanki o ağrın varmış gibi hareket ediyorsun diyor ve ben artık telaşlanmayı ağrılarımı unuttum hiç takmamaya başladım ve etkisini gördüm beni suan görenler sen hamile olduğuna emin misin ya bu ne hız bu ne hareket diyorlar sende unut ağrılarını herşeyi akışına bırak tatlım :)
hyırlı sabahlar kızlar sinir kat sayılarım tavan şuan..
Sıcaktan uyuyamıyorum dönüp duruyorum sürekli.. Benim velette uyuyamıyo heralde normalde yıkayıp yatırınca sabaha kadar uyurdu şuana kadar tam 5 kere kalktı.. Dışarda da köpeğin teki havlayıp duruyo kalkıp bişi fırlatıcam şimdi az kaldı.. Ne ben uyuyabiliyorum ne benim sıpa.. Babamız horul horul ama.. Allahım hep bahar olsa yaaa.. Gündüz de uyuyamıyorum yan apartmanda tadilat var 7 de onlar başlıyo.. çıldıriiciiiiiimmmmmmmm..
Yüzüstü de yatamıyorum hala halbuki ne çok özledim belki öle uyurdum azcık nerdeyse bi senedir yanlarımın üstüne yatmaktan ağrıyolar..
Ayy çok mutsuzum şuan.. Içimden çığlık atmak geliyoooo..
Nazan agrin igne batar gibi mi?Benimde oluyor boyle bazan sagda bazen solda ..
Canim bide goguslerim cok kasiniyor uclari ozellikle?
günaydınlar herkese..uyuyamayanlar kervanında bende varım..misafirim varya evde kapıyı basıp yatıyoruz..havasız kuruyup kalıyorum valla..bide benimkli elini karnıma koyacak diye beni rahatsız ediyo..kalkıp camı açıyorum bu seferde köpek sesinden durulmuyo..bu sabah saat 6.5 ta da bi kızın ağlama sesine uyandım..sokağın ortasında ağklıyodu.allahım noolur noolur..insanlar yerdım etmeye çalıştı da kalktı evine gitti en son..
Neyse bi ben değilmişim e cinnili:))
ya benimki utanıyomu nedir koymuyo karnıma elii falan
Günaydın kızlar. Annemi yolcu ettik sabah, İstanbul'da döndü. Benim morla yerlerde eşimle tartıştık eve döner dönmez beni anlamıyor destek oluyor ama anlamıyor istediğim desteği anlayışı göremiyorum tabi erkeklerin kadınları birebir anlamasını ebkleyemem ama bugün evde olacaktı ağlıyorum diye kapıyı çarptı gitti böyle çekemezmiş keyfimden ağlıyorum sanki ben buna çok ümit bağlamıştım aşılama gibi değil ki sonuçta. Başka şeylerde var hep kendi keyfini düşünüyor. Doktor 3 ay kendin gebe kalabilirsin dedi eşimde histereskop yapılacak sorun var demek ki denesek ne olacak sanki diyor. Ya o tanı amaçlı yapılıyor illa birşey var demek değil dedim. Ama herşeyi her zorluğu ben yaşayıp onun bu kadar rahat olmasını kaldıramıyorum. Zaten annem varken de stres oldum annem çk fazla alıngan eşimin herşeyine taktı 20 gün boyunca hergün bir laf söyledi. O kadar stres oldum ki zor dayandım. Oysa eşimin yaptıpı birşey yoktu anneme saygısızlığı olsa ben uyarırdım zaten. Eşime aman laf deme aman şöyle davran demekten yoruldum yani transferden sonra da günlerim iyi geçmedi Allah razı olsun yemeğimi yaptı işimi yaptı ama psikolojik olarak hiç iyi değildim. Eşim çorba içiyor önden yemek hazırlıyoruz yemicem doydum diyor eşim mesela, annem benim yememi istemiyorda mı yemiyor diyor ne alakası var diyorum, süt almıştı eşim içmedim ben eşimin canı istemiş içti annemde sesli sesli bu kalanı da sen iç bari dedi bana eşimde alındı gitti hemen süt aldı sonra annem diyor ki neden gitti aldı neden acaba dedim adam zaten ne istesem adı getirdi süt içicem desem zaten alır. Eşim hep dolaptan alıp bişiler yemeye bayılır ay ne çok yiyor apzı hiç boş durmuyor işte eşimin yanında bana elalem buzdolabını kazıyor sen yeme daha diyor ya adamın kendi evi kendi dolabı yani. Eşim yemeklerimi beğeniyor diyorum beğenir tabi kendi evinde böyle yemek mi görmüş diyor ya dedim anne neden görmesin annesi her zaman kadın almamış ki dedim. Kardeşim geldi arife günü ama geç geldi eşim onu aldı geldi bayram sabahı erken kalktık bayram günü kimsede gelmez bize eşim kaynanama gitti ben gidemedim geldi uyucam ben gece geç yattım sabah erken kalktık dedi ama kötü niyetle demedi, annem zahmet verdik taksiyle gelseydi keşke dedi ya daha neler neler bunlar hiçbişi değil ya yüzünü alttan söyledi ya bana direkt söyledi her dk şikayet eşim her istediğini yaptı yani soruyor meyve istermisin diye istemiyorum diyor eşim koyup yiyince de hep tek başına yiyor diyor o kadar bunaldım anlatamam şimdide eşimle bu sorunumuz gerçekten bunaldım ya kimse kimseyi anlamıyor annem bile kızımı stres yapmıyım zaten stresli, dilimi tutayım bari belli etmiyim hiç demiyor yaa çok kötüyüm yani öyle böyle değil p.tesi iş var gram gitmek istemiyorum:2:
Nazan agrin igne batar gibi mi?Benimde oluyor boyle bazan sagda bazen solda ..
Canim bide goguslerim cok kasiniyor uclari ozellikle?
Benimkinde utanma falan yok ya o el sürekli karnımda geçenlerde annesinin babasının önünde karnımı oksuyor bebeğim kuzum diye seviyor
cnm üzme tatlı canını sen rabbim gönlüne ferahlık versin hersey yolua girecek zaman zaman zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?