Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

seda benim eşimde öyleydi ben hep doktora kendim giderdim hep be ugraşırdım eşim hep olur allah verecek biz ne yaparsak yapalım kısmet derdi bende hep öfkelenir hep biz elimizdenn gelei yapmalıyız derdim ama bir kulagından girer bir kulagından çıkardı herkeklerin çogu böyle bu anlamda duyarsızlar ama olunca senden çok heyecan yapıyolar ben hiç ısrar etmedim mesela doktor kontrollerine birlikte gidelim diye kendi kendine bi baktım hepsine gelmek istiyo ben yie yalnız kalacagımı düşümüştüm o yüzden bu sıkıntılı zamanlarında iilaki yalız kalıyo insan sen güçlü olmaya çalış cnm dimdik dur rabbimden iste inş. en kısa sürede nasip edicek

dogum tarihin degişti canım beimkisi 28 den 23 düştü sende varmı degişiklik

Benimde şimdilik 25e düştü canım ama allahım nazarlardan sakınsın bebişim 1.5 hafta önde suan 5.5 aylık oldu Doktor böyle giderse aralık başı olur doğumun dedi hayırlısı olsun bakalım

ah be kuzum ..nelerle uğraşmışsın..ama seni öyle iyi anlıyorum ki..ya bunlar ufak tefek şeyler gibi gözüküyor ama birikince birikince insanın sinirlerini bozuyor.inan varya bu yaşadıkları nı bende yaşadım..karşılıklı çatışmalar felann...sabır gerektiriyo bira sadece o kadar..ama çok zor biliyorum:...insanın içinde fırtınalar kopuyo..ama sende sabret olur inşallah herşey düzene girer..

Nartanesi Ayşe duanı okudum canım Rabbim sana ağlıklı ve hayıri evlatlar versin

NAZAN kim için lem yelid okuayacgız adını yazar mısın?

Benimde göğüslerim çok kaşınıyor doktoruma sordum daha erken dedi cilt kaşıntısı için cildiye doktoruna gitmemi söyledi ama ben daha gitmedim

Canim ya sana erken dediyse ben daha 15 haftaligim goguslerimi parcalayasim geliyor sutyen bile takamiyorum badem yagi surdum nemlendirici surdum yok banamisin demedi.

Canim ya sana erken dediyse ben daha 15 haftaligim goguslerimi parcalayasim geliyor sutyen bile takamiyorum badem yagi surdum nemlendirici surdum yok banamisin demedi.

Bende öyleydim canım benim ilk ayda göğüslerim şişti sutyen penye takabiliyorum bol elbiseler giyiyorum benim hala parçalayasım var peki gögüslerinde yanma ve kızarıklık varmı

banada herkes çok erken dedi ama benimkisi çok acıyodu çocuk emziremezsi diyende oldu ama şükür iki gün sürdüm tahi yagını iyi geldi duşta su degse acıyo tümay o denli fena hassas

Sedacim kimsse ne annen ne esin senin hissettiklerini hissedemez ozellikle erkekler bak ben dusuk yaptim olu dogum yaptim esim konuyla ilgili hic konusmazdi o uzulmuyor zannederdiim ama annem ben dogumhanedeyken cok agladigini soyledi onlar duygularini belli ederse biz daha cok salariz kendimizi diye dusunuyorlar bizim gibi duygularini yasayamiyorlar hep iclerine atiyorlar.

Kıyamam ben sana... Canımın içi sen şimdi sakin bir şekilde ayaklarını uzat ve herşeyden sıyır kendini...Eşin seni sevmediği için gitmedi onunda bi kafayı boşaltmaya ihtiyacı var....Erkekler malesef böyle be kuzum...Onlar üzüntülerini ifade ediş biçimleri bizimkinden çoook farklı...Bi de ben kendimde şunu tespit ettim..bizler ilgi manyağıyız ya...resmen ilgiye aşeriyoruz...öyle de bir süreçten de geçiyoruz ki iğneler..ilaçlar...psikolojik kazalar...iğrenç iğrenç muayeneler...istiyoruz ki dünya dursun biz varolalım...çünkü yaptıklarımız az buz şeyler değil...Kocalarımızdan beklentimiz tavan yapıyor...ama o safcıklarımda hiçbişyin farkında değiller...bi deee...çok düşündüm ben eşim ne yapsa ben mutlu olurum...hah işte ben de bunu bekliyordum senden derim...Vallahi sorunun cevabı yok...ne yaparsa yapsın benim mutlu olma şansım yok durumda...içimiz mutsuz çünkü...e bi de ALLAH başından eksik etmesin anacığında yormuş seni...sen bir sonraki tüp olayını bu kadar ciddiye alma...ve kesinlikle de anneni çağırma...bak bu da bir ders....öyle yatayım elimi bişeye sürmeyeyim gibi bişey değil ki bu...ben sadece o gün yatıcam evde...ertesi gün gelicem işime gücüme...Çünkü bu bir hstalık hali değil...ameliyat değil...biizm doğal sürecimize dışardan bir müdahele....kurban olim düşünüp düşünüp kurma kendini....şuan evde yalnız olmanın keyfini çıkar....

Son düzenleme:

Canım bende benzer şeyler hatta daha ağırlarını yaşadım piskolojim bozulmuştu kendimi işme bile veremiyordum kendimi yıprattım hep sonra yapmaya karar verdiğim ek şey hiç bişeyin benden önemli olmadığıydı takmadım ağlamadım hep kendime önem verdim herşeyin herkesin düzelmesi için zaman verdim en baştada o zamanı kendime verdim senin yapman gereken tek sey kendine iyi bakman gerisinin bir önemi yok belki eşinin seni anlamadığını düşünüyorsundur sen nasıl bunu düşünüyorsan oda senin onu anlamadığını düşünüyodur erkekler sert görünürler ama bizden daha alınganlar biz ağlayarak bağırarak gezerek içimizdekileri dökeebiliriz ama onların içini dökeceği bizden başka kimseleri yok bird bu yönden düşün canım benim ve hiç bi zaman kendini üzme çünkü zaman geçtikçe üzüntülerinin boşuna olduğunu anlıyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…