Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bende öyleydim canım benim ilk ayda göğüslerim şişti sutyen penye takabiliyorum bol elbiseler giyiyorum benim hala parçalayasım var peki gögüslerinde yanma ve kızarıklık varmı
Yanma kizariklik yok tatlim sadece gogus uclarim dilim dilim ....

banada herkes çok erken dedi ama benimkisi çok acıyodu çocuk emziremezsi diyende oldu ama şükür iki gün sürdüm tahi yagını iyi geldi duşta su degse acıyo tümay o denli fena hassas

Canim bende deneyeyim agliyorum resmen acidan banada ayni seyi soyluyorlar emziremezsin kasima erken dogum olur kimseyi takmiyorum valla herkes bisey soyluyor ...

3 ay bittiginde olurmuş ebemiz teyzemin kızı torpil geçti zahir ben birde hepatit oluyorum

Anladım canım valla benim ebem yok sağlık ocağında ya izinli ya dışarı çıkmış oluyor her gittiğimde başka bir ebe ilgileniyor benimle oda artık sadece işini yapıyor çok ilgili değil sadece ilaç yazdırmaya ve aşım için gidiyorum sağlık ocağına bende normalde 15 güne bir gidip tansiyonuma baktırmam gerekiyor ama ben gitmiyorum

Canim bende deneyeyim agliyorum resmen acidan banada ayni seyi soyluyorlar emziremezsin kasima erken dogum olur kimseyi takmiyorum valla herkes bisey soyluyor ...

ya benim ucları hep yarıldı ama sorduğum kişiler bişe olmaz diyor bi anda büyüdüğü için onların olması normal diyor hayırlısı olsun artık birde sıcaktanmı artık dışarı çkıp geldiğimde göğüslerimin ucu soluk renkte oluyor ve felaket yanıyor deriside kızarık oluyor

okudum kuzum allah acil şifalar versin biran evvel saglıgına kavuşsun

Gunaydin kuzular hayirli cumalar..
Burcum kayinvalidene dua ettim Rabbim sifa veersin..

Nazancım, Tümaycım Allah razı olsun, rabbim mauradınızı versin, evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah

seda canım benim, seni anlayan insanlar burda, tabiki eşini ve anneni suçlamıyorum ama maalesef böyle, yalnız değilsin bende annemden eşimden anlayışsız tavirlar gördüm, iokiside melek gibi insanlar ama sen evladını kaybedince acını bi tek sen biliyorsun, şuan seni çok iyi anlıyorum, herşey üstüste gelmiş gibi düşünüyorsun, evet öyle, ama bu sureç geçicek, sonra peş peşe iyi haberler alacaksın, ohhh kuzumm seni öyle iyi anlıyorum ki, şuan seni mutlu edecek ne var bir düşün ve onları yap, işe gitme gerekirdse iznini uzat, eşin hatalı ama demek ki oda çok bunalmiş, belki annenin tavırlarından daralmıştır gidincede patlamıştır, akşama barışırsdınız inşallah, sen iyi olda herşey yoluna girer inşallah, buraya gel sık sık...

necla ablam var kuzenim onun için cnm
Tamma canım okuyorum inşallah

MERAL SENDE DURUMLAR NASIL? eşinle barıştın mı?????

birde uçlarında böyle süt sızıntısı oluyodu benimkinde her defasında temizliyodum hep birikiyodu onları temizleme eger oluyosa kalsın ben onları temzilemeyeli rahatım

ihmal etme canım ya git ölçtür tasiyon sıkıntın var olmasa neyse sabah serinliginde git gel

ihmal etme canım ya git ölçtür tasiyon sıkıntın var olmasa neyse sabah serinliginde git gel

Canım ilgi alaka yok ki tansiyon aletim var evde her gün eşim ölçüyor yoksa evimin önünden otobüse biniyorum önde iniyorum istesem giderim hatta eşimin izin gününe denk getirir onunla giderimde gidiyorum 1 saat işi olmayan ebenin gelmesini bekliyorum aşı için bile saat öğlen 3 te gittim eşimle ebe boş boş duruyordu saat 5 te vurdu aşımı 1.5 saat 5 dklık olay için bekledim bide aşımıda sanki ok fırlatır gibi elinde 1 2 3 bismillah dedi batırdı kolum hala ağrıyor ve şiş

MERAL SENDE DURUMLAR NASIL? eşinle barıştın mı?????

Evet hayatım barıştık...Dün barıştık şükürler olsun ki...ALLAH küslük vermesin berbat bir duyguymuş...Benden size tavsiye güzel anlarınızı facebookta paylaşmayın dün onu farkettim...ben ne zaman foto paylaşsam biz o gün giriyoruz birbirimize...

Bu arada kayınvalidene duamı ettim kuzum...RABBİM şifalar versin...

melek2828/ Nazan 13.08.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat

Nazancım ALLAH sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...

Ayyy ben bi baktım kendime de çok sıkıcıyım...yazdıklarım falan...Kendimi hiç beğenmedim...O nedenle kısa bir süreliğine kendime ceza veriyorum...Sizsiz kalma cezası....bu beni bi tokatlar bence...şöyle bir silkeler kendime getirir...yokluk kişiye en büyük ceza...Sizi seviyorum...Hayırlı Cumalar diliyorm...ALLAH bugün edeceğiniz tüm duaları kabul etsin İNŞALLAH....

canım garmastan kullan ben bebeğimi emziriken yara olmuştu ozaman kullanmıştım ama gebeliktede kullanılabilior sorun olan annelerde içindede yazıyor zaten doktoruna da sorarsın kullanabilirsin der zaten kullan hiç çektirme o acıları daha şimdiden kendine çok iyi geliyor emin ol yada zeytinyağıda kullanabilirsin buda bitkisel çözüm :)

şikayet etcen öylelerini işe yarıyorum sanıyolar pisler

selamlar hayırlı bereketli cumalar olsun inşAllah..

sağlık ocagına gittik bi terslik yok şükür tansıyon sadece düşük çıktı dikkat et dedi doktoruna bildir vs.. dedi sıcaklardan muhtemelen.. ay kızlar sağlık ocagında bebekler vardı mınıcık aşıya getirmişler ayy ne ağladı ne ağladı bi tanesi benimde inan içim dışına çıktı ağlamaktan eşimde orda bana kızdı ki annesi ağlamıyor sen neden ağlıyorsun böyle diye, o sırada hemşire bana sesleniyormuş gebe vardı o gelsin diye bana gebe diye seslenileceğini hiç düşünmemişimm eşim diyor ki seni çağırıyorlar ayy kocam sanırım bana gıcık oldu hepten..

seda; canım benimm, burada seni herkes çok çok iyi hissediyor ve anlıyordur çünkü herkes birbirine yaklaşık aynı şeyleri yaşıyor, bi düşüğümde annemlerdeyim, annemle tek kalınca ağlamaya başladım bana diyor ki isyan derecesine getirme ağlıyacak ne var ağlama?, bu onun kendince teselli yöntemi, görümcem dedi ki daha bebeği hissetmedin bile o yüzden o kadar yormaz düşük seni, ama kızmadım kimseye herkes haklı kendince çünkü ben beni anlamalarını beklemekten ilk kaybımda vazgeçmiştim zaten..
annenin yapısı bu, davranışları olabilir ona zaten denilecek bişey yok karakteri bu şekilse, belki sana üzüldüğü için çatıcak yer arıyor olabilir o zamanda ne yapıcaksınız o büyük deyip idare etmek gerekir ki çok şükür eşininde saygısızlığı olmamış, eşinin davranışlarıı, inan erkekler bu durmların içinde olmak istemiyorlar, benim ki de aynı tarz takıldığı çok oldu ama ben aslında çok yanlız kalmayı istediğimden tek bıraktığı için teşekkür ettim nerdeyse.. Keşke doktorla konuşturablsen seda eşini histereskopiyi sadece önlem amaçlı oldugunu doktorunuz anlatsa..

Kızlar sağolun varolun. Ben hiç şikayet etmedim sıkıntımı stresimi tedavi boyunca belli etmedim yds sınavı var kursa gidiyor etkilenmesin dedim yumurta kontrollerinde iğneleri olurken transferden sonra hiç hep moralli oldum ona moral vermek için ama daha ilk günler ayrıca annemin yanında da sıktım kendimi ancak onun fedakarlık yapmasını istiyorum. Herşeyle ben uğraşıyorum hakkını yiyemem sonucu alınca her akşam dışarı çıkardı, ilgi gösterdi herşeyi yaptı kafamı dapğıtmam için ama mesela sonucu alınca dr yanına girmedi çok bekleyecekmişiz ben gidiyorum dedi annemle bıraktı beni oysa bu bizi ilgilendiriyor dr ne diuyecek merak etmez mi insan. Tamam annemde anlattı yumurta toplamadan çıktığımda çok titriyormuşum kireç gibiymişim o da bir anda kötü olmul ama anneme belli etmemeye çalışmış annem anlamış halinden ne istesem aldı yedirdi pervane oldu etrafımda ama yetmiyor işte anlaşılmak istiyorum çekip gideceğine benimle konuşabilirdi sorunu çözmeye çalışabilirdi o tamamen tedavi diyor ama ben normal yolla şansımız var diyorum 2-3 ay o dönemde tekrar yaşayacaklarımı hiç düşünmüyor. Annemden de bunalmıştır belki ama gider hava alır gelir hala teli kapalı işte olmadığına da eminim. Annesini aradım geçen olumsuz oldu dedim öyle soğuk konuştu ki hayırlısı olsun dedi sadece sanki suç tek bende problemin çoğu eşimde ama ben bunu ailesine de kendi aileme de söylemedim annemle girince dr eşimin ileri hızlısının ytersiz olduğunu varikoseli filan söyledi, annem duydu tabi bak eşinde de sorun varmış diyor ama ben yine de korudum tek taraflı değil bende de var dedim. Ben hep onun planları için erteledim durdum bebeği şimdi bu durumdayız. Yok okulun bitsin o bitti araba aldı takside girdi o bitti başka başka sonra strese gelemiyorum dedi aşılama ile şansımız yüksekmiş dedi o da olmadı hep tedavie yönlendirdi beni o stres olmasın diye hep ben fedakarlık yaptım annemi çağırsam bir türlü çağırmasam başka çağırmasam istemiyorsun demek diyecek negatif olsa iş güç mü yaptın diyecek ama öyle psikolojik yönden kötü olmaktansa evim pis olsun razıyım. Yanii bilmiyorum bugün kötüyüm işte sanırım akşamüzeri kendimi dışarılara atıcam yoksa kafayı yicem burada. İşe gitmek daha iyi gelecek kafam dağılır hiç olmazsa eşimle de o konuşmadan konuşmayı düşünmüyorum teli de kapalı naparsa yapsın.

Canım annem hep öyle ne zaman gelse ya da biz gitsek aynı şeyi yapıyor oysa eşim ona öyle saygılı ki işten ayrıldı primlerini eşim ödüyor ben kira gönderiyorum filan kim yapar bunu ama yok yaranılmıyor ben hadi tedavi oldum beni strese sokmamak için yapmaz etmez dedim ama daha da fenasını yaptı bana da yaptı. Ben gün sayıyorum işte şu kadar kaldı geçer mi filan diye kimle dertleşeyim ki annem sonuçta düşündüğümü söylüyorum. Bana eh yeter artık amasıktın baydın içime fenalık geldi sabret azıcık hayret yani filan demeye başladı ben başladım ağlamaya bu sefer eşim görecek dye sus diyor bir yandan eşim anladı annem yüzünden olduğunu yoktu o anda yanımızda yoksa fena bozardı annem filan demezdi ama yine de ses çıkarmadı. Sürekli bana ye ye eşim için o yokken bak o nasıl yiyor bilmem ne yiyeceğim varsa da yiyemedim ki baskı baskı. Gideceğiz zaten regli olunca 3. günü çağırdı konuşucaz o da biliyor zaten de işte bahanesi ya beyefendi stres olmak istemiyor çocuk meselesiyle tedaviye başlamışız normal nasıl olacakmışımış nasıl istiyorsa öyle davransın yapacak birşeyim yok isterse hiç yapmasın umrumda değil artık.

hadi hadii yeme bizi şimdi, işlerim yoğun demiyorsun da kalkmış sıkıcıyım vs diyorsun, biz bööle şeylere kanmayız işlerini hallet koşarak geellll.. herşey yoluna girdi inşAllah de mi meralimm.

eveet kessinlikle doğru kessinlikle nazarları değiyo insanların..

nartanesi/ayşe..duanı okudum Allah kabul etsin..

bak seda senin her kelimenden eşinin seni nasıl sevip üzerine düştüğü zaten hep belli oluyor, o da kimbilir nasıl sıkıldı bu işler malum kolay değil ve senin gözyaşını görüyor elinden gelen bişey yok, oysa bilmiyorlar ki yapabilecekleri enn güzel şey sessizce elimizi tutmak söze bile gerek kalmadan ama onlar hep daha fazlasını düşünüyorlar anneciğinin streside eklenmiştir mutlaka üzerine ama sana yorumsuz kalmak istemiştir, sen ona sıkıca sarıll, Allah gönlüne ferahlık versin inşAllah hiçbirşeye gerek kalmadan kendiliğinden gelsin bebişinn.. ve doktor sizde o patansiyeli görmeseydi kesinlikle bi yorumda bulunmazdı biliyorsun onların en son yaptığı iş genelde ümit vermek..

ayy bende öyle geceler bitmek bilmiyor ama benim için normal tabi doğumdan sonrada bitmicek sanırım
allah şifa ve rsin canım bende okudum

canım çok zor şeyler yasadıkların ama çeken bilir diye boşuna demiyorlar erkekler maalesef bizim gibi düşünemiyorlar zaten çok hassas bi dönemdesin iğneler ilaçlar hormonların alt üst oldu bide herkesi idare etmeye çalışmak çok yorucu bi durum arada kalmak insanı çok bunaltıyor eşinde üzülmüştür mutlaka belki sen üzülme diye sesini bile çıkarmamıştır onıun içinde kolay değildir ikinizinde zamana ihtaiyacı var bence işe başlaman kafanı dağıtabilir belki hakkınızda hayırlısı olsun canım moralin düzelir inş kısa zamanda eski bıcır bıcır hallerine dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…