Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sündüz senin doğum ne zaman ??ne dedi doktor.. ne zaman gidecen doktora??

canım dua için Allah razı olsun, benim bir arkadaşım dedi ki facede hep mutlu fotoları yayınlama burcu, insanlar seni her an öyle mutlu sanar ve içlerinden kıskanırlar, bir iki degil 50 kişi kıskançlık hisseder bu enerjiden etkileniriz herhalde, yani koymamak mantıklı
Bu arada barışmanıza çok sevindim canım artık transfere tam gaz gidersin :)
Bir daha arayı böyle uzatmayın emi?

Meral valla tel numaranı burda yayınlarım :) gece 12 de herkes sana çağrı yapar, sapıgın oluruz, hemen gel, topik sahipsiz mi kalsın, burası bizim gerçekelri konuştuğumuz tek yer

canım benim bir kaybımda ben çok ağliyordum, eşim dediki ben seni yalnız bırakayım rahat rahat ağla, inşallah toparlarsın üzüntün geçer dedi, ve gitti..sanki bu sadece benim üzüntüm çok zoruma gitti, erkekler bu tavirları çok normal ama kalp kırıyor hele ki böyle anlarda, dışarı çık, saçını kestir, alış veriş yap, hatta sinemeya git, sürekli üzüntü içinde olmak insanı çok yıpratır, bilirim çok yaşadım çünkü

canım dua için Allah razı olsun,
Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah:

NAZAN 3000 tane lem yelid okudum necla ablana ,daha devam edicem inşallah

Kizlar meraba..Hayirli cumalar..
Sedacim ne cok uzulmussun iyice bunalmissin Allah ferahlik versin canim esinde sende zor günler geciriyorsunuz..canimbenim hersey yoluna girecek Allahin izniyle ve hersey cok güzel olacak..
Cidooo bebem bunalmissin sakin oll canimcim cildirma..
Meral ne demek gelmicem falan kuserim haa kocanlada barismissin cok sevindim..
Burcumm ALlah acil sifalar verson kv de aksam dua edicem..

Kizlar sabahtan beri bi hosum..hematalojinin istedigi kanlar vardiya birinin daha sonucu cikmis bende bi internetten bakitim dedim ne ise yariyo bu kan sonucu çünkü cok düşük çıkmış nese keske bkmasaydim her yerde düşük cikmasinin nedeni bobrek yetmezligi yaziyo yoktur öle bise demi kizlarr esime bile diyemedim simdi kizar nie arastirdin die

kızım sen varya kaşınıyosun:)))
inşallah tabi öyle bişey yokturda..öyle bile olsa buna sevinmen gerek..vesile olmuş..tespit edilmiş..belkide bu nedenle olmuyodu sizin çocuğunuz.Allaha şükür şimdi tıp ilerledi çaresi tedavsi var..öle bişey varsa bile tedavisi vardır muhakkak...bu ilk fırçam..

ikincisi bakma artık şu internmnete bakma..her tahlilin sonucunu sen yorumlayacak değilsinya..bakma..doktoruna güvwen azcık hepsi çıksın bi doktor bişeyden şüphelenirse seni dahiliyeye gönderir zaten..sen varya kötekliksin:))

sündüz senin doğum ne zaman ??ne dedi doktor.. ne zaman gidecen doktora??

canım bebişim artık kilo almadığı için normal doğumu bekliyoruz pazartessi gittik nstde 3 kez sancı çıktı açıklık yok rahim ağzında yumuşama vardı bebişin suyu iiydi salı tekrar gidicez bu arada bişi olmassa tabi kızımız nazlı nazlı süzülüyoo anasının karnında bide benim gibi obez hamişler için erken doğum riski yüksek diorlar bu arada 2 3 haftadırda bileğimde tendonit oluştu hormonlara bağlı gebeliğe özel elimde atel dolanıyom ortalıkta inş doğuma kadar toparlar kasıklarımdaki ağrılardan yürümek zor olsada yürüyüş yapıyorum egzersiz yapıyorum hurma yiyorum elimden gelen bunlar şimdilik son günlr zormuş ağırlığından acımdan değil şikayetim hepsine şükrediyorum da sağ salim kavuşmak istiyorum sorun olacak diye korkuyorum etrafında psikolojik baskısıda etken olabilir tabi şuan çıldırıyor içimde onunda çıkası varda emir büyük yerden rabbim doğ demeden doğmayacak hayırlısıyla gelsin inş annesi onu bekler

Son düzenleme:

ya merak ettim acaba bu test ne için die napim bakmadan duramıyorum işteecanım ben geçen yıl eylül ayında ayaklarımın şişliğinden dolayı gitmiştim ve idrarımda protein çıkışı vardı dahiliyeci böbrek yetmezliği olabilir demişti ve bi dolu test istemişti o günler annemler eşim çok zor bi dönemden geçmiştik sonra hastanedeki tanıdığımız bi doktora gösterdi ve benim yüzüme bakıp sende öle bişe yok ben yüzünden anlarım demişti ama idrardaki kan da proteinde bir daha hiçç araştırılımadı..inanılmaz kokuyorum Bukett inşallah öle bişe değildir neşe kötü düşünüp kötüyü çağırmayımm

hayırlısı olsun nete çok takılma her kafadan bi ses çıkıo bunları kurup kurup düşünme üzme kendini

tendonit nedir? atel nedir? :)))

ya yüzüne bakıp nesıl söylüyo yaa:)) böbrek yetmezl,iği olanın gözlerinin altı mor olur derler..ondan heralde..neyse boşver bunları..sen korktukça doktora gitmekten çekindikçe bişeyler çıkıyo farkkındamısın..biraz relaks ol..hastalıksa hastalık..herkeste var...korkma noolur..allahtan tedavisi var diye düşün..imkanın var doktora gitmeye , diye düşün..

elimizi hareket ettiren bağlarda ödem oluşmasına bağlı hareket kısıtlılığı ve ağrı oluşması atelde elini sabit tutyoki tendon yorulmasın kasılmasın

hım elini bağladılar yani..annadım şimdi annadın:)))
geöçmiş olsun kuzum bi doğursan hepsi geçecek...benide ayaklar 1 haftadır şiş..suya yatırıyorum kolonyalı mendil koyuyorum ama yok inmedi şişi..bir haftadır hiç dinlenmedim her akşam biyere gidiyoruz(misafirlerim varya) geçer mi acaba bu şişler dinlenince merak ediyorum..bide ağrılı olmaya başladı..bide ayaklarımın üstü kırmızı kırmızı damarlarla doldu..doktor şöyle bi gözünün ucuyla baktı varistir o varistir dedi:))ikisi bir aradda olunca dikkat etmeye çalışıyprum ama hiç dinlenemedim.. bakalım nolur..

haftayada sen alırsın kuzunu kucağına inşallah..güzel haberlerle gel..

hayırlısı olsun nete çok takılma her kafadan bi ses çıkıo bunları kurup kurup düşünme üzme kendini

Herşeyin hayırlısı kızlar bakalım haftaya doktor ne dicek...Başımıza gelen ne olursa olsun çekicez yapacak bişe yok...Herşey Allah'tan..

selam kızlarrr.... gebelik şekeri çıktı bende
geçmiş olsun tramadamı yüklemedemi çıktı çokmu yüksek seydediyor inş diyetle toparlar insüline gerek kalmaz

Herşeyin hayırlısı kızlar bakalım haftaya doktor ne dicek...Başımıza gelen ne olursa olsun çekicez yapacak bişe yok...Herşey Allah'tan..
öyle canım allahım şifasız dert vermesin inş

ayaklarını eve gelince dinlendir canım altına iki üç yastık koy yarımsaat dursun öyle rahatlatır varis ağrısı kötüdür ve kolay kolay geçmez bide tuzla arana mesafe koy tuz azalınca ödemde azalıyoo maalesef benim sol bacağımda ana toplar damarında kaçak vr ben hep varis çorabı kullanıyorum çok sıkıcı bişi ama mecbur benimde her yerim bozuk anacım inş dediğin gibi günümüz geçmeden doğururum dularınız çok işe yarayacak inanıyorumm

ASLI canım benim biz bir gün eşime test yaptırdık, internetten bi baktık ki sonuca böbrek yetmezligi, aman kara yaslara düştük, neyse şimdi bu protein çeşıt çeşıt, kanda var idrarda var, kanda pratein s, pratein c, protein aktivitesi vs.. bir sürü çeşidı var..hem sana protein aktivitesi yapilacak ti, o da pıhtı=aşma için zaten, yani emin olmadan hemen moda girme, bebekim inşalla birşey yoktur

eşim aradı sonradan yalnız bırakmak istedim dedi, ikimizinde sakinleşmesi gerekiyordu dedi ama işte benim o anda ona ihtiyacım vardı. Herneyse konuştuk telde işte. Şimdiden bunları konuşmak anlamsız zaten ne olacaksa alnımızda ne varsa onu yaşıcaz yapacak birşey yok. Bu yüzden şu an kendimi üzmemin de anlamı yok acaba başka merkez mi seçseydim filan hep kafamda çünkü 5. gün embriyosu koymadıklarını toplamadan sonra öğrendim ancak bir yandanda eşimin kursu nedeniyle ve benim işimdne dolayı başka şehire de gidemezdim. Neyse geldi konuştuk yine dışarı çıktı ben sıcak çıkamam diye tek gitti şu an çözdük umarım işe başlayınca daha iyi olurum sağol canım senin de hasretin kısa zaman snra bitecek hep dedim sana seen benden önce gebe kalacaksın ve ben çok çok sevineceğim canımmm

İnşallah canım o kadar doldum ki annemin duyarsızlığı düşüncesizliği, eşimle yaşadıklarım aslında eşime gram kızmaya hakkım yok çok iyi baktı bana elinden geleni yaptı yapmaya da çalışıyor ama yanımda olmasını istediğim zamanlar olmamasını da kaldıramıyorum işte bunu da atlatıcaz elele inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…