- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.501
sündüz senin doğum ne zaman ??ne dedi doktor.. ne zaman gidecen doktora??ayy bende öyle geceler bitmek bilmiyor ama benim için normal tabi doğumdan sonrada bitmicek sanırım
allah şifa ve rsin canım bende okudum
canım çok zor şeyler yasadıkların ama çeken bilir diye boşuna demiyorlar erkekler maalesef bizim gibi düşünemiyorlar zaten çok hassas bi dönemdesin iğneler ilaçlar hormonların alt üst oldu bide herkesi idare etmeye çalışmak çok yorucu bi durum arada kalmak insanı çok bunaltıyor eşinde üzülmüştür mutlaka belki sen üzülme diye sesini bile çıkarmamıştır onıun içinde kolay değildir ikinizinde zamana ihtaiyacı var bence işe başlaman kafanı dağıtabilir belki hakkınızda hayırlısı olsun canım moralin düzelir inş kısa zamanda eski bıcır bıcır hallerine dönersin
Evet hayatım barıştık...Dün barıştık şükürler olsun ki...ALLAH küslük vermesin berbat bir duyguymuş...Benden size tavsiye güzel anlarınızı facebookta paylaşmayın dün onu farkettim...ben ne zaman foto paylaşsam biz o gün giriyoruz birbirimize...
Bu arada kayınvalidene duamı ettim kuzum...RABBİM şifalar versin...
Ayyy ben bi baktım kendime de çok sıkıcıyım...yazdıklarım falan...Kendimi hiç beğenmedim...O nedenle kısa bir süreliğine kendime ceza veriyorum...Sizsiz kalma cezası....bu beni bi tokatlar bence...şöyle bir silkeler kendime getirir...yokluk kişiye en büyük ceza...Sizi seviyorum...Hayırlı Cumalar diliyorm...ALLAH bugün edeceğiniz tüm duaları kabul etsin İNŞALLAH....
Kızlar sağolun varolun. Ben hiç şikayet etmedim sıkıntımı stresimi tedavi boyunca belli etmedim yds sınavı var kursa gidiyor etkilenmesin dedim yumurta kontrollerinde iğneleri olurken transferden sonra hiç hep moralli oldum ona moral vermek için ama daha ilk günler ayrıca annemin yanında da sıktım kendimi ancak onun fedakarlık yapmasını istiyorum. Herşeyle ben uğraşıyorum hakkını yiyemem sonucu alınca her akşam dışarı çıkardı, ilgi gösterdi herşeyi yaptı kafamı dapğıtmam için ama mesela sonucu alınca dr yanına girmedi çok bekleyecekmişiz ben gidiyorum dedi annemle bıraktı beni oysa bu bizi ilgilendiriyor dr ne diuyecek merak etmez mi insan. Tamam annemde anlattı yumurta toplamadan çıktığımda çok titriyormuşum kireç gibiymişim o da bir anda kötü olmul ama anneme belli etmemeye çalışmış annem anlamış halinden ne istesem aldı yedirdi pervane oldu etrafımda ama yetmiyor işte anlaşılmak istiyorum çekip gideceğine benimle konuşabilirdi sorunu çözmeye çalışabilirdi o tamamen tedavi diyor ama ben normal yolla şansımız var diyorum 2-3 ay o dönemde tekrar yaşayacaklarımı hiç düşünmüyor. Annemden de bunalmıştır belki ama gider hava alır gelir hala teli kapalı işte olmadığına da eminim. Annesini aradım geçen olumsuz oldu dedim öyle soğuk konuştu ki hayırlısı olsun dedi sadece sanki suç tek bende problemin çoğu eşimde ama ben bunu ailesine de kendi aileme de söylemedim annemle girince dr eşimin ileri hızlısının ytersiz olduğunu varikoseli filan söyledi, annem duydu tabi bak eşinde de sorun varmış diyor ama ben yine de korudum tek taraflı değil bende de var dedim. Ben hep onun planları için erteledim durdum bebeği şimdi bu durumdayız. Yok okulun bitsin o bitti araba aldı takside girdi o bitti başka başka sonra strese gelemiyorum dedi aşılama ile şansımız yüksekmiş dedi o da olmadı hep tedavie yönlendirdi beni o stres olmasın diye hep ben fedakarlık yaptım annemi çağırsam bir türlü çağırmasam başka çağırmasam istemiyorsun demek diyecek negatif olsa iş güç mü yaptın diyecek ama öyle psikolojik yönden kötü olmaktansa evim pis olsun razıyım. Yanii bilmiyorum bugün kötüyüm işte sanırım akşamüzeri kendimi dışarılara atıcam yoksa kafayı yicem burada. İşe gitmek daha iyi gelecek kafam dağılır hiç olmazsa eşimle de o konuşmadan konuşmayı düşünmüyorum teli de kapalı naparsa yapsın.
ayy bende öyle geceler bitmek bilmiyor ama benim için normal tabi doğumdan sonrada bitmicek sanırım
allah şifa ve rsin canım bende okudum
canım çok zor şeyler yasadıkların ama çeken bilir diye boşuna demiyorlar erkekler maalesef bizim gibi düşünemiyorlar zaten çok hassas bi dönemdesin iğneler ilaçlar hormonların alt üst oldu bide herkesi idare etmeye çalışmak çok yorucu bi durum arada kalmak insanı çok bunaltıyor eşinde üzülmüştür mutlaka belki sen üzülme diye sesini bile çıkarmamıştır onıun içinde kolay değildir ikinizinde zamana ihtaiyacı var bence işe başlaman kafanı dağıtabilir belki hakkınızda hayırlısı olsun canım moralin düzelir inş kısa zamanda eski bıcır bıcır hallerine dönersin
NAZAN 3000 tane lem yelid okudum necla ablana ,daha devam edicem inşallah
Kizlar sabahtan beri bi hosum..hematalojinin istedigi kanlar vardiya birinin daha sonucu cikmis bende bi internetten bakitim dedim ne ise yariyo bu kan sonucu çünkü cok düşük çıkmış nese keske bkmasaydimher yerde düşük cikmasinin nedeni bobrek yetmezligi yaziyo yoktur öle bise demi kizlarr esime bile diyemedim simdi kizar nie arastirdin die
sündüz senin doğum ne zaman ??ne dedi doktor.. ne zaman gidecen doktora??
kızım sen varya kaşınıyosun:)))
inşallah tabi öyle bişey yokturda..öyle bile olsa buna sevinmen gerek..vesile olmuş..tespit edilmiş..belkide bu nedenle olmuyodu sizin çocuğunuz.Allaha şükür şimdi tıp ilerledi çaresi tedavsi var..öle bişey varsa bile tedavisi vardır muhakkak...bu ilk fırçam..
ikincisi bakma artık şu internmnete bakma..her tahlilin sonucunu sen yorumlayacak değilsinya..bakma..doktoruna güvwen azcık hepsi çıksın bi doktor bişeyden şüphelenirse seni dahiliyeye gönderir zaten..sen varya kötekliksin:))
canım bebişim artık kilo almadığı için normal doğumu bekliyoruz pazartessi gittik nstde 3 kez sancı çıktı açıklık yok rahim ağzında yumuşama vardı bebişin suyu iiydi salı tekrar gidicez bu arada bişi olmassa tabi kızımız nazlı nazlı süzülüyoo anasının karnındabide benim gibi obez hamişler için erken doğum riski yüksek diorlar bu arada 2 3 haftadırda bileğimde tendonit oluştu hormonlara bağlı gebeliğe özel elimde atel dolanıyom ortalıkta inş doğuma kadar toparlar kasıklarımdaki ağrılardan yürümek zor olsada yürüyüş yapıyorum egzersiz yapıyorum hurma yiyorum elimden gelen bunlar şimdilik son günlr zormuş ağırlığından acımdan değil şikayetim hepsine şükrediyorum da sağ salim kavuşmak istiyorum sorun olacak diye korkuyorum etrafında psikolojik baskısıda etken olabilir tabi şuan çıldırıyor içimde onunda çıkası varda emir büyük yerden rabbim doğ demeden doğmayacak hayırlısıyla gelsin inş annesi onu bekler
ya merak ettim acaba bu test ne için die napim bakmadan duramıyorum işteecanım ben geçen yıl eylül ayında ayaklarımın şişliğinden dolayı gitmiştim ve idrarımda protein çıkışı vardı dahiliyeci böbrek yetmezliği olabilir demişti ve bi dolu test istemişti o günler annemler eşim çok zor bi dönemden geçmiştik sonra hastanedeki tanıdığımız bi doktora gösterdi ve benim yüzüme bakıp sende öle bişe yok ben yüzünden anlarım demişti ama idrardaki kan da proteinde bir daha hiçç araştırılımadı..inanılmaz kokuyorum Bukett inşallah öle bişe değildir neşe kötü düşünüp kötüyü çağırmayımm
elimizi hareket ettiren bağlarda ödem oluşmasına bağlı hareket kısıtlılığı ve ağrı oluşması atelde elini sabit tutyoki tendon yorulmasın kasılmasıntendonit nedir? atel nedir? :)))
elimizi hareket ettiren bağlarda ödem oluşmasına bağlı hareket kısıtlılığı ve ağrı oluşması atelde elini sabit tutyoki tendon yorulmasın kasılmasın
hayırlısı olsun nete çok takılma her kafadan bi ses çıkıo bunları kurup kurup düşünme üzme kendini
ya yüzüne bakıp nesıl söylüyo yaa:)) böbrek yetmezl,iği olanın gözlerinin altı mor olur derler..ondan heralde..neyse boşver bunları..sen korktukça doktora gitmekten çekindikçe bişeyler çıkıyo farkkındamısın..biraz relaks ol..hastalıksa hastalık..herkeste var...korkma noolur..allahtan tedavisi var diye düşün..imkanın var doktora gitmeye , diye düşün..
geçmiş olsun tramadamı yüklemedemi çıktı çokmu yüksek seydediyor inş diyetle toparlar insüline gerek kalmazselam kızlarrr.... gebelik şekeri çıktı bende
öyle canım allahım şifasız dert vermesin inşHerşeyin hayırlısı kızlar bakalım haftaya doktor ne dicek...Başımıza gelen ne olursa olsun çekicez yapacak bişe yok...Herşey Allah'tan..
ayaklarını eve gelince dinlendir canım altına iki üç yastık koy yarımsaat dursun öyle rahatlatır varis ağrısı kötüdür ve kolay kolay geçmez bide tuzla arana mesafe koy tuz azalınca ödemde azalıyoo maalesef benim sol bacağımda ana toplar damarında kaçak vr ben hep varis çorabı kullanıyorum çok sıkıcı bişi ama mecbur benimde her yerim bozuk anacımhım elini bağladılar yani..annadım şimdi annadın:)))
geöçmiş olsun kuzum bi doğursan hepsi geçecek...benide ayaklar 1 haftadır şiş..suya yatırıyorum kolonyalı mendil koyuyorum ama yok inmedi şişi..bir haftadır hiç dinlenmedim her akşam biyere gidiyoruz(misafirlerim varya) geçer mi acaba bu şişler dinlenince merak ediyorum..bide ağrılı olmaya başladı..bide ayaklarımın üstü kırmızı kırmızı damarlarla doldu..doktor şöyle bi gözünün ucuyla baktı varistir o varistir dedi:))ikisi bir aradda olunca dikkat etmeye çalışıyprum ama hiç dinlenemedim.. bakalım nolur..
haftayada sen alırsın kuzunu kucağına inşallah..güzel haberlerle gel..
selam kızlarrr.... gebelik şekeri çıktı bende
canım benim bir kaybımda ben çok ağliyordum, eşim dediki ben seni yalnız bırakayım rahat rahat ağla, inşallah toparlarsın üzüntün geçer dedi, ve gitti..sanki bu sadece benim üzüntüm çok zoruma gitti, erkekler bu tavirları çok normal ama kalp kırıyor hele ki böyle anlarda, dışarı çık, saçını kestir, alış veriş yap, hatta sinemeya git, sürekli üzüntü içinde olmak insanı çok yıpratır, bilirim çok yaşadım çünkü
Kizlar meraba..Hayirli cumalar..
Sedacim ne cok uzulmussun iyice bunalmissin Allah ferahlik versin canim esinde sende zor günler geciriyorsunuz..canimbenim hersey yoluna girecek Allahin izniyle ve hersey cok güzel olacak..
Cidooo bebem bunalmissin sakin oll canimcim cildirma..
Meral ne demek gelmicem falan kuserim haakocanlada barismissin cok sevindim..
Burcumm ALlah acil sifalar verson kv de aksam dua edicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?