Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar bu arada negatif sonucumu aldığımda dr bekliyorduk orada bir bayan vardı sanki benim için özel yanıma oturmuştu. Konya'dan gelmişler kadın orada bir tüp denemiş olmamış sonra kadına imkansız gebe kalman demişler. Eskişehir'e gelmiş en ünlü proflar mümkün değil yumurtalıkların 6 yaşındaki çocuk gibi olmaz demişler benim dr methetmişler gelmiş o da benim yapabileceğim birşey yok sen bitmişsin ama yine de değrlendirelim hemen tüpe başlayalım demiş ama umut vermemiş hiç. Neyse başlamışlar ama ailesi eşi hep vazgeçirmeye çalışmış yıpranma üzüleceksin diye ama kadın yok demiş denicem olmazsa kapatırım bu defteri bu kadında köyü kapalı ama konuşması çok düzgün hele eşi dr gibi herşeyi biliyor konuştuk aman adam neler biliyor bana o e2 ile yumurta toplanmaz iptal olması laızmdı o kadar yumurtan boşa gitmiş filan neler dedi çok araştırmış adam yazık. Neyse 3 tane transfer ediyorlar kadın yıkanmamış hiç yatmış ama hiç takmamış hep birileri gelmiş muhabbet filan umudu hem var hem yokmuş ama hiç odaklanmamış sonucu almaya gidiyorlar eşi ve babası bakıyor eşi sonucu görünce ağlıyor kadın yine olumsuz sanıyor babasına ağlama baba tamam bitti denemicem artık diyo filan oturuyo oturduğu yere görevli bayan hamilesiniz diyor. Sevinçten ağlıyorlarmış hem de 3 tanesi de tutuyor. Dr birini almayı teklif ediyor ama kadın istememiş 3 aylık hamile. Neler yaptığını sıkılmadan anlattı. Hiç banyo yapmadım ki ben keselerle banyo yaparım her gün dedi, hep dua ettim dedi özellikle 70.00 lem yelidi o da söyledi, meryemi söyledi bir de elem tere dedi bunları dilinden düşürme dedi. Asla takma oldu mu olmadımı diye dedi eltimle bir yaptırdık o çok taktı tutmadı dedi eltisinin 16 senedir olmamış. O kadar etkilendim ki anlatamam.

Asli lutfenn internette bilgi kirliligi var takilma fazla doktorlar tahlilleri bir buttun olarak degerlendiriyor..
Bugun evlilik yildonumumuz dun gece esim karnimi sevip benim bu hayattaki en guzel hediyem sen ve bebegim dedi.Cok kotu oldum insallah bu sefer bebegimi saglikla kucagima alirim.Bana dua edin :,(

anam çok tatlı...allah daim etsin mutluluğunuzu..evladınızı size bağışlasın..

Daha nice saglıklı mutlu huzurlu çoluklu çocuklu yıllara tümay

buket bedriye yasemin kızlarınıza ne isim koycanıs çalarım diyemi korkuyonus söleyinde çalayım

kız isim bulamadık ki söyleyelim..biz bulamadık şahsen..
dün eşim bi öneri getirdi..biz iki isim seviyoruz..oda iki isim bulmuş..ikiside emir kipi..değişik..soyadla birleşincede güzel oluyo dedi

GÜL SEVİN:)))

HEM GÜL HEM SEVİN..
HAYATTA HEP GÜLSÜN VE HEP SEVİNSİN DİYE...

SEVİM DEĞİL SEVİN..NEŞELEN ÇOŞ EYLEN:))

NAZO BAK NE BULDUM,

Soru: Kız çocuğuna Eslem ismini koymakta bir sakınca var mıdır, manası nedir? Kur’an-ı Kerim’de geçtiği doğru mudur?
Cevap: “Daha sağlam”, “en sağlam” gibi manalara gelen Eslem ismi Arapça kökenlidir. Eslem, Kur’an-ı Kerim’de isim olarak değil de fiil olarak “esleme” şeklinde 5 ayette geçmektedir. (Bkz: Bakara, 2/112; Âl-i İmrân, 3/83; Nisâ, 4/125; En’âm, 6/14; Cinn, 72/14) Bu ayetlerde yer alan “esleme” fiili “kendisini Allah’a teslim etti/müslüman oldu” manasındadır. Yani Eslem ismi ile ayetlerde geçen “esleme” fiili farklı kalıplarda olduğu için manaları da farklıdır.
Sonuç olarak Eslem’in isim olarak kullanıldığını bir yerde görmedik. Eğer bulunduğunuz yerde isim olarak kullanılıyorsa çocuğunuza isim verebilirsiniz. Ama kullanılmıyorsa çocuğunuzun ömür boyu onu isim olarak taşımasına sebep olmamanız gerekir

aa çok güzelmiş buket bizde bu aralar ceyda ve tuğçe üzerinde yogunlaştık şu eslemde aklım kaldıda koyamıyorum korkudan bizim kulagına okunacak isim rabia o kesinde yalan dünya için isim arıyorum ben peff

HZ.RABİA-TÜL ADEVİYYE ;

Bir gece namaz kılmak için seccadesini serer
Namazını bitirdikten sonra şöyle bir duada bulunur ;
Ya rabbi (c.c) şu vakitte bir çok kimse uyudu,bir çoğu sevdiğine gitti,bende sana geldim,çünkü benim sevdiğim sensin
Sonra zikire başladı ve seccade üzerinde zikir çekerken uyuyakaldı.
Bir hırsız girdi evine biraz sonra,bakındı sağına soluna,oldukça az ve eski eşyalarn olduğu fakir birinin eviymiş bu ev diye düşündü
Ama bir kaç parça eşya almadan çıkmak olmaz diye düşündü
Torbasına doldurduğu bir kaç parça eşya ile tam evden çıkacakken birde baktıki kapı yok ! Az önce girdiği kapı hiç biryerde yoktu,her yer duvardı
Aldıklarını bıraktı ve tekrar çevresine baktı,kapı orada duruyordu
Tekrar torbasına doldurdu eşyaları ve tekrar baktı ki kapı yine yoktu !
Bu işlemi tam 3 kez tekrarladıTam o esnada duvarlar dalga dalga yarılarak dediki ;

Ey hırsız ! Seven uyudu ama sevilen ayakta !

Hırsız kelime-i şehadet getirerek müslüman oldu

inş. benim kızımda sag saglim dünyaya gelir ve rabbine dinine baglı edepli bir kız olur

sa kızlar Allahın izni ile bizimde meleğimiz olur mu??? nasıl dualar okuyorsunz lem yelid falan okudum ama sayısı nedir aslı astarı nedir kim anlatablir acaba..... ecrin aslı yazdıklaını okudum gerçekten nete bakmanın hiç bi faydası yok aksine yorup üzüyo insanı bende bakamamak için zor tutuyorum kendimi endokrinin sonuçları için ama bakmayacam inş.

rabia çok güzel bi isim yanına koyduğunuz isimle bi çağırın yalan düyadada.... göstermelik lmasın rabia öteki taraf için bak koyduk ama kullanmadık demeyelim..... hayırlı nurlu pak bi evlat olsun kızınz inş...

70000 adet lem yelid okuyosun yalnız okumaya başlamadan evvel bi kaç duası var onu bulayım yazarım buraya birde 4 cuma üst üste ya evvel okuyabilirsin 1000 adet

aminn
haklısın aslında rabia eslemi çok istiyodum fetvaya mail attım isim yok aslında peygamber efendimizin atını çeken sahabenin simiymiş kötü anlamlı olsa heralde degiştirirdi bilemiyorum

Son düzenleme:
aslıı protein s ve c testleri belki dediğin gibi bişeyin belirtilerinde kullanırlar bilemeyiz ama mesela bana demişleri ki pıhtılaşma için baktıklarında vucuttaki vitamin fazlalığı tespiti yada eksikliği ayrıca vucudun şeker tutma durumuna bakıyorlarmış.. şeker tutuyorsa diyet vs.. sen kafana takma Allah ın izniyle bişey çıkmaz hayırlısıyla benimde tam sınırda çıkmıştı bu arada doktor hiç önemsememişti bende vitamin iyi demek ki diye sevindiğimi anımsıyorum..

nazaann canımm biz isim de en son elif demiştik mina yı eşim istemedi sonra herkes elif adını verdi bebeklerine sonra biz
simay dedik eşim şımarık bi isim dedi,
ayça dediler turizm şirketi vardı ben yok dedim..
ilkim dediler;2.ye ikim mi dicez dedik
şu ara bakmıyoruzda bahsetmiyoruzda isimden hayırlısı bakalımm..
yarın doktora gidiyorum inşAllah iyi geçer.. mesude gelmiyor mu? betül büyümüştür.. ayyy hadi gelsinde fotosunu yuklesinn

tümaycığım canım evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun,nice uzun yıllar sağlık,sıhhat, huzur,mutluluk ve tabiki bebişiniz sizinle olsun

Kays canim hosgeldin..burda da dualara katilman super olur canim ben gecenlerde diger topikte de paylasmistim teyzem söyledi bana 70.000 lem yelid hatta teyzem bana suya oku sonra da icin demisti cok onemli bir duaymis..kays canim sen 2.asilamaya ne zaman baslicaksin?bide bir soru daha doktor mesuttan memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…