- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.521
Asli lutfenn internette bilgi kirliligi var takilma fazla doktorlar tahlilleri bir buttun olarak degerlendiriyor..
Bugun evlilik yildonumumuz dun gece esim karnimi sevip benim bu hayattaki en guzel hediyem sen ve bebegim dedi.Cok kotu oldum insallah bu sefer bebegimi saglikla kucagima alirim.Bana dua edin :,(
Asli lutfenn internette bilgi kirliligi var takilma fazla doktorlar tahlilleri bir buttun olarak degerlendiriyor..
Bugun evlilik yildonumumuz dun gece esim karnimi sevip benim bu hayattaki en guzel hediyem sen ve bebegim dedi.Cok kotu oldum insallah bu sefer bebegimi saglikla kucagima alirim.Bana dua edin :,(
anam çok tatlı...allah daim etsin mutluluğunuzu..evladınızı size bağışlasın..
anam çok tatlı...allah daim etsin mutluluğunuzu..evladınızı size bağışlasın..
Daha nice saglıklı mutlu huzurlu çoluklu çocuklu yıllara tümay
buket bedriye yasemin kızlarınıza ne isim koycanıs çalarım diyemi korkuyonus söleyinde çalayım
kız isim bulamadık ki söyleyelim..biz bulamadık şahsen..
dün eşim bi öneri getirdi..biz iki isim seviyoruz..oda iki isim bulmuş..ikiside emir kipi..değişik..soyadla birleşincede güzel oluyo dedi
GÜL SEVİN:)))
HEM GÜL HEM SEVİN..
HAYATTA HEP GÜLSÜN VE HEP SEVİNSİN DİYE...
SEVİM DEĞİL SEVİN..NEŞELEN ÇOŞ EYLEN:))
rabia çok güzel bi isim yanına koyduğunuz isimle bi çağırın yalan düyadada.... göstermelik lmasın rabia öteki taraf için bak koyduk ama kullanmadık demeyelim..... hayırlı nurlu pak bi evlat olsun kızınz inş...aa çok güzelmiş buket bizde bu aralar ceyda ve tuğçe üzerinde yogunlaştık şu eslemde aklım kaldıda koyamıyorum korkudan bizim kulagına okunacak isim rabia o kesinde yalan dünya için isim arıyorum ben peff
sa kızlar Allahın izni ile bizimde meleğimiz olur mu??? nasıl dualar okuyorsunz lem yelid falan okudum ama sayısı nedir aslı astarı nedir kim anlatablir acaba..... ecrin aslı yazdıklaını okudum gerçekten nete bakmanın hiç bi faydası yok aksine yorup üzüyo insanı bende bakamamak için zor tutuyorum kendimi endokrinin sonuçları için ama bakmayacam inş.
aminnrabia çok güzel bi isim yanına koyduğunuz isimle bi çağırın yalan düyadada.... göstermelik lmasın rabia öteki taraf için bak koyduk ama kullanmadık demeyelim..... hayırlı nurlu pak bi evlat olsun kızınz inş...
sa kızlar Allahın izni ile bizimde meleğimiz olur mu??? nasıl dualar okuyorsunz lem yelid falan okudum ama sayısı nedir aslı astarı nedir kim anlatablir acaba..... ecrin aslı yazdıklaını okudum gerçekten nete bakmanın hiç bi faydası yok aksine yorup üzüyo insanı bende bakamamak için zor tutuyorum kendimi endokrinin sonuçları için ama bakmayacam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?