- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.541
Kays canim hosgeldin..burda da dualara katilman super olur canim ben gecenlerde diger topikte de paylasmistim teyzem söyledi bana 70.000 lem yelid hatta teyzem bana suya oku sonra da icin demisti cok onemli bir duaymis..kays canim sen 2.asilamaya ne zaman baslicaksin?bide bir soru daha doktor mesuttan memnun musun?
Tümay canim cocuklarinizla birlikte gecireceginiz nice mutlu yillariniz olsun insallah..hep cok sevin birbirinizi sayginiz huzurunuz hicc eksik olmasin..
kizlarrr tmm internetten araştırıyorum zaten zamani gelince ogrencem insallah hayirli sonuclar alirim..kizlar bide an itibariyle tüp bebegi erteledik tatile gitmeye karar verdik :)))) amann zaten hazir degildim iyi oldu galibaa :)
yarin ise gitmicem..gece 4 te misafirlerim gelicek yarinda fatih abicimin 40 i varr cok yogun bir hafta sonu beni bekliyo :) hepinizi cokkk seviyorummm Allaha emanet olunnn
evet mesut öktem siz hastasımısnzaslıııııı doktor mesut gazi hastanesi mesut öktemmi yoksa ne olur o de bende bugün onu araştırıyordum,hatta bukete soracaktım o duymuştur biliyordur belki diye
evet mesut öktem siz hastasımısnz
evet ben hastasıyım soru sorarsanız cevaplıyo sormzsanız çok konuşmuyo eğer gerekli gödüğü bi durum olursa yada şüphelendiği bişeyler gerekli yerlere yönlendiriyo çoğunlukla hastalar hemşirelerle iletişim içinde zaten onlarda gayet nazik bi şekilde işlemleri neyin nasıl yapılması grektiğini anlatıyo orada tanıdığım bazı hastalar özel tüp bebek merkezlerinden daha iyi olduğunu söylemşlerdi ben memnunum yani.... temz ve düzenli zekai tahirden daha iyi bence....
kendisi bakıyo tabiki kontrolleri falan kendisi yapıyo bende cep no yok olan hastalar varmı bilmiyorum... hemşireler ilaç kullanımını aşılama öncsi sonrası neler yapman gerektiğini vs falan anlatıyo her yumurta takibinde kendisi bakıyo ve dosyana hemşireler not alıyohımmm hadi yaaa sormazsanız bişey söylemiyor yanii benim sorunumda zaten doktorun karşısında bana bişeyler oluyor kalıyorum öyle soracaklarımı da unutuyorum,herhangi birşey sormak istediğinde cepten arayabiliyormuşsunuz galiba değilmi,hastalar hemşirelerle iletişim halinde derken tam anlayamadım bi rahatsızlığım var konuşucam yada normal muayeneye gittiğimizde kendisi bakmıyormu?
kendisi bakıyo tabiki kontrolleri falan kendisi yapıyo bende cep no yok olan hastalar varmı bilmiyorum... hemşireler ilaç kullanımını aşılama öncsi sonrası neler yapman gerektiğini vs falan anlatıyo her yumurta takibinde kendisi bakıyo ve dosyana hemşireler not alıyo
rica ederim ben mesut beyin kastamonulu altı yıllık bi hastasıyla tanıştım kadın çok çok memnun taa kastamonudan çağırmış msut hoca orada kadına yanlış tedavi uygulamışlar ve kadın rahatsızlanmış mesut beye telefonda sormuş oda yanına çağırmış aşılama yapılmıştı geçen ay belkide hamile olmştur....galiba gebelik takibi yaptıklarına veriyor demekki numarasını, peki teşekkür ederim.
rica ederim ben mesut beyin kastamonulu altı yıllık bi hastasıyla tanıştım kadın çok çok memnun taa kastamonudan çağırmış msut hoca orada kadına yanlış tedavi uygulamışlar ve kadın rahatsızlanmış mesut beye telefonda sormuş oda yanına çağırmış aşılama yapılmıştı geçen ay belkide hamile olmştur....
ÖZLEM canım profil resmin çok tatlı, yeni doktor arayışı ivindesin sanirim Rabbim yardım etsin inşallah kolaylık versin
yumurtalarım çok güzel dimiiiii ama onlar tavuk yumurtası biri ben biri kocam
nazaaan canım necla ablan için 2000 tane lem yelid çektim,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.
özleminkiyle lemyelidi bitirdik 3000 adet kaldı onuda ben çekeriim allah razı olsun çekendende çekemeyendende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?