Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tümay canim cocuklarinizla birlikte gecireceginiz nice mutlu yillariniz olsun insallah..hep cok sevin birbirinizi sayginiz huzurunuz hicc eksik olmasin..
kizlarrr tmm internetten araştırıyorum zaten zamani gelince ogrencem insallah hayirli sonuclar alirim..kizlar bide an itibariyle tüp bebegi erteledik tatile gitmeye karar verdik :)))) amann zaten hazir degildim iyi oldu galibaa :)
yarin ise gitmicem..gece 4 te misafirlerim gelicek yarinda fatih abicimin 40 i varr cok yogun bir hafta sonu beni bekliyo :) hepinizi cokkk seviyorummm Allaha emanet olunnn

aslıııııı doktor mesut gazi hastanesi mesut öktemmi yoksa ne olur o de bende bugün onu araştırıyordum,hatta bukete soracaktım o duymuştur biliyordur belki diye

amanın tatile ne zaman çıkacaksın kaç günlüğüne gideceksin,bari haftaya sonuçlarını alsaydın bi baksaydın duruma sen habire erteliyorsun amaaa , gerçi sana moral olur iyi gelir

Kızlar nasılsınız. Eimle telde konultuk demiştim sonra yine aradı hazırlan sinemaya gidelim dedi aslında hiç içimden gelmiyordu uykum vardı geç yattım erken kalktım inşaat seslerinden ve moral bozukluğundan da uyuyamıştım ama ısrarla gittim. Bileti aldık daha zaman vardı bişiler yedik sonra eşim bana çanta aldı çok beğendim bir de spor ayakkabı aldık. Gezdik. Filme girdik kafam dağıldı iyi oldu. Napıyım artıık olan oldu ve bitti geçmiş için hiçbirşey yapamam. Yaşayacağım varmış ve yaşadım bundan sonra tek yaacağım şey dondurulmuşları deneyene kadar kendime çok çok iyi bakmak. Yememe içmeme herşeyime bir düzen getiricem meyveden sütüme yemeğime herşeyi yicem kilo almaya çalışıcam. Kafamı dağıtmak için herşeyi yapıcam ve çok iyi hazırlanızam sadece dua edicem ama asla çocuk istemicem Rabbimden ısrar etmicem Rabbim zaten kalbimi biliyor hep hayırlısı olsun dicem. Allah yuvamızdaki mutluluğu bozmasın yeter ki.

Tümaycığım evlilik yıldönümüz kutlu olsun eşinle ve doğacak bebeğinizle nice sağlıklı, muıtlu yıllar geçirin İnşallahh.. Bizimde az kaldı 1 eylülde 6 senemiz bitiyor ve ben nasıl geçti inan hiç ama hiç anlamadım yaa

evet ben hastasıyım soru sorarsanız cevaplıyo sormzsanız çok konuşmuyo eğer gerekli gödüğü bi durum olursa yada şüphelendiği bişeyler gerekli yerlere yönlendiriyo çoğunlukla hastalar hemşirelerle iletişim içinde zaten onlarda gayet nazik bi şekilde işlemleri neyin nasıl yapılması grektiğini anlatıyo orada tanıdığım bazı hastalar özel tüp bebek merkezlerinden daha iyi olduğunu söylemşlerdi ben memnunum yani.... temz ve düzenli zekai tahirden daha iyi bence....

hımmm hadi yaaa sormazsanız bişey söylemiyor yanii benim sorunumda zaten doktorun karşısında bana bişeyler oluyor kalıyorum öyle soracaklarımı da unutuyorum,herhangi birşey sormak istediğinde cepten arayabiliyormuşsunuz galiba değilmi,hastalar hemşirelerle iletişim halinde derken tam anlayamadım bi rahatsızlığım var konuşucam yada normal muayeneye gittiğimizde kendisi bakmıyormu?

peki hastalara yaklaşımı nasıl,sorduğunuz sorulara cevap alabiliyormusunuz geçiştiriyor mu? yardımcı olmaya çalışıyormu

kendisi bakıyo tabiki kontrolleri falan kendisi yapıyo bende cep no yok olan hastalar varmı bilmiyorum... hemşireler ilaç kullanımını aşılama öncsi sonrası neler yapman gerektiğini vs falan anlatıyo her yumurta takibinde kendisi bakıyo ve dosyana hemşireler not alıyo

galiba gebelik takibi yaptıklarına veriyor demekki numarasını, peki teşekkür ederim.

galiba gebelik takibi yaptıklarına veriyor demekki numarasını, peki teşekkür ederim.
rica ederim ben mesut beyin kastamonulu altı yıllık bi hastasıyla tanıştım kadın çok çok memnun taa kastamonudan çağırmış msut hoca orada kadına yanlış tedavi uygulamışlar ve kadın rahatsızlanmış mesut beye telefonda sormuş oda yanına çağırmış aşılama yapılmıştı geçen ay belkide hamile olmştur....

yaaa işallah hamiledir, benim aşılama yapılması gibi bi durum yok tabi şimdilik böyle ama bilemiyoruz ne olur ben şimdi hamile kalmak için uğraşıyorum öncesinde veya nasip olursa hamilelik başlangıcı ile devam edeceğim iyi,ilgili bir doktor arıyorum

Günaydın canlarım

BEDRIYE sana sabah dua ettim, ferah ferak korkusuzca hast git gel diye ve inşallah güzel şeyler duyarsın diye :)

SEDA canım eşinle aranın düzelmesine çok sevindim, tam da senin eşinden beklenen bir tavır sergilemiş, ayrıca şu konyadan gelen kadının hikayeside beni çok etkiledi, her zaman umutlu ve inançlı olmak ne güzel

NAZAN yazdığın hikaye çok ğuzel ağlayacaktım, şuandan itibaren Rabia ismine sempati duymaya başadım inan ki :)

ÖZLEM canım profil resmin çok tatlı, yeni doktor arayışı ivindesin sanirim Rabbim yardım etsin inşallah kolaylık versin

ÖZLEM canım profil resmin çok tatlı, yeni doktor arayışı ivindesin sanirim Rabbim yardım etsin inşallah kolaylık versin

yumurtalarım çok güzel dimiiiii ama onlar tavuk yumurtası biri ben biri kocam

nazaaan canım necla ablan için 2000 tane lem yelid çektim,rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.

btskn/ Bircan 14.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
burju82/ B.burcu 15.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması

Bircan'ım Burcu'm dualarınızı okudum...RABBİM kabul eder İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…