Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

BUKET
Canım bir yerde okumuştum isminde Gül geçen kişiler ileride ya eşleriyle yada babalarıyla ilgili sıkıntılar yaşarmış, bunu okuyunca hayatımdaki kişileri düşündüm
Esengül : babası döverdi çok çekti
Gülistan : kocası haksız yer hapise girdi, zaten hep kavga ederdi
Gülen : evlendiginde çok mutluydu sonra kocası çok uzaklaştı ve onu aldattı
Vs...vs....
Herkes bir düşünsün etrafındakileri bakiiiim??????

Canım Allah razı olsun, Rabbim transferini kolay ve hayırlı nasip etsin, bebelerin sağlıkla gelsin canım, veeee eşınle hep mutlu hep huzurlu :)

özlem ben o yumurtaları bir kız bir erkek diye ikiz düşünmüştüm :))))

du bakıyım düşüneyim

5 tane songül var tanıdığım 2 sinin bi problemi yok,1'i hakkında bilgim yok problemi yok sanırım

1 tanesinin eşi yıllardır çalışmadı doğru düzgün işlerde, kendisi halam olur yıllarca çok çekti kendisi çalıştı emekli oldu daha yeni yeni enişte bey iş yapmaya başladı azıcık adam oldu ama yinede sevmem kendisini,halam isteyerek evlenmişti,halamı çok severim çok iyidir

1 tanesinin eşi ile arası iyiydi,hatta kadın çok şanslıydı zengin eve gelin gitti bir eli yağda bir eli balda misali, oda bi havalarda tabi,kaynana görümceler etrafta pervane 3 çocuk yaptı 2.hamileliğinden ikizleri var,ikizlerden sonra araları bozulmuş yıllardır milleti kandırıyorlarmış mutlu çift diye meğer araları iyi değilmiş,kadın kocasından sürekli küsüyormuş aynı yatağa girmiyormuş falan filan bir sürü bişey tabi artık olay patlak vermiş adam evi terketti evine gelmiyor kadında hala daha kv ve kp ile birlikte altlı üstlü oturuyor ısrarla ayrılmıyorlar.

birde esengül var geçengün bahsetmiştim ondan çocuğu olmuyor eşi ve babası ile problemi yok çok şükür

özlem ben o yumurtaları bir kız bir erkek diye ikiz düşünmüştüm :))))

aaaa ben hiç o yönden düşünmemiştim oda olur valla , hatta dün içimden geçiriyordum ikizlerimiz olsa güzel olur diye

Son düzenleme:

evet düzeld yüzünü de görünce dayanamıyorum ki haylazın işte teli kapattığı zaman deli oluyorum ama yine de bize bizden fayda var birbirimize sadece ikimiz destek olabiliriz kendi annemin bile yaptıklarını anlattım işte eğer daha rahat olacaksan çağırma anneni ben ev işlerini yaparım elimden geldiğince yemeği de dışarıdan söyleriz olur biter dedi ama dedin daha fena alınır bu sefer. Neyse artk neden olmadı tutmaduı demenin anlamı da yok insan giden paraya acıyo boşa gitti gibi oluyor ama neyse ki dondurulmuşlar var. Daha histereskopi var bakalım ona ne kadar isteyecekler o zaman, dondurulmuşları çözdürmeye 1.000 tl daha vericez transfere 700 gibi alıyorlarmış bakalım artık. Eğer o da olmazsa zaten yaza çok daha farklı bir merkez düşünüyoruz şehir dışında araştırıcaz. Evet canım kadın anlattı sanki o an yani o üzüntümde benim için gelmiş gibiydi yaa özel olarak. Bu arada kaynanan ayağını kırmış canım çok geçmiş olsun ordaymışsın kendi derdimden unuttum Allah'ım şifa versin İnşallah..

aşkolsun meral azı çogu olurmu sayı önemli deil okuyan kişinin fazlalıgı önemli allah bikere razı olsun

canım lem yelid mi başlamıştın kaç tane kaldı bende okurum tatlımm

bitti sedoş allah razı olsun

Kızlar ön dişimin tam arka damağı çok kötü şişti balon gibi. Birkaç gün önce hafiften başlamıştı balon gibi oldu aft gibi değil su toplamış gibi bugün daha da kötü dün akşam antibiyotik içtim ama çok acıyor bugün konuşmakta zorluk çekiyorum nasıl bişiler yicem bilmiyorum işe de başlıcam p.tesi kötü oldu ya sızlıyor. Sanırım üzüntüden vurdu oraya of bir o eksikti yani. Daha kahvaltı etmedim edeyim de antibiyotik alaym yine umarım işe yarar hiç dr gitmek istemiyorum.

Bu arada Zeynep'in de denemesi negatif olmuş çok üzüldüm Rabbim ona da sabır versin umarım onun içinde bundan sonra güzel lur herşey gelmedi bir daha sanırım görmedim ben.

Meral'im sen ne zaman yaptırıyorsun dondurulmuşları, senin şansın daha fazla donduruldu dinlendi yumoşların. Bende e2 yüksekliğine bağlıyorum başarısızlığı düşünsene 17 yumurtam döllendi ama sadece 4 yumurtam kaldı sadece iki tanesi 1. kaliteydi e yüksekliği buna neden oluyormuş senin tedavi 3000 lerde iptal old transfer olmadı ben tam 7000 değerle çatlatma iğnesi vurdum ki herkes imkansız iptal olması lazımdı tedavinin diyorlar bende keşke iptal etseydim diyorum şimdi ama ümit işte insan o an iptal olsun istemiyor ohs yaşamadım dr tüm yumurtaları en küçükleri de toplamış ama yumurtalara kötü tesir etti bence. Eşimin de bu konuda tereddütleri var ama oldu bir kere yaacak bişi yokta insan verdiği paraya acıyor iptal olsa o kadar para ödemeyecektik bende bu kadar üzülmeyecektim yine de kısmet biri 10 biri 8 iki yumurtam daha var umarım sağlıklı çözlülürler. Neyse şu saatten sonra artık bu konuda konuşmakta istemiyorum yaşayacağım varmış yaşadım.

Ben kaçtım şimdi kahvaltı etmeye çalışayım sonra evi silip süpüreyim hiçte halim yok ama hava sıcak dışarıda inşaat sesleri camı açsam bir türlü açmasam bir türlü amann. İşe başlasam bari artık. Hadii öpüldünüz.

Kızlaarrr neredesiniz bakıyımm haftasonu herkes kaçak tabii. Ben regl oldum ilk başta baya tuhaf hissettim kendimi düşük yapıyormuşum gibi oysa ki bebeğim hiç tutunmadı büyük olasılıkla yine de insan başka üzülüyor aşılamada embriyo haline gelebildiğini bile bilmediğim için böyle düşünmemiştim ama tüpte embriyoydu 3 günlükte olsa bebeklerimdi. Her neyse eşim kurstan erken geldi halsizlikten kolum kalkmıyor umarım yarına iyi olurum pazartesi mesaim var kütüphane ne halde bilmiyorum demirbaş verilecek kitaplar var, kitap dağıtılan oda düzenlenecek filan. Ama bana daha iyi gelecek. Şu an iyiyim çok şükür dualarıma yeniden başlıcam, buradaki dualara hiç başlayamadım regl bitince başlıcam ne zaman bitiyor bakmadım ama. Hakkınızı helal edin. Tedavim olmadı dye dualarımı beni Yaradana küsecek değilim elbet bir hayrı vardır bu yaşadıklarımın. Sabrı da tevekkülü de ondan diliyorum ve o gücü bana verecek biliyorum mutluyum ve de umutluyum tabi ki sizin de sayenizde iyi ki varsınız.

bencede işte olmak san ii gelecek oyalanacaksın inş herşey yoluna girecek rabbim umudunuzu asla kesmeyin demiş inş sende umudunuzu alacaksın kucağına v anne olacaksın

senin etrafındaki güller hep yapım ekiyle çekiştirilen güllerdenmiş..ondan olmasın..:))))

aslında böyle genellemelere inanmam yada şuan inanmak içimden gelmiyor:))
bizim topikte de iki tane gül var soralım bakalım bişey yaşamışmılar..isimleriyle alakalandırdıkları):))???

aslında isimlerin özelliklerini kesinlikle taşıdıklarına inanıyorum insanların....ve çocuğun anne baba üstündeki hakkıda adıdır aten bence..iyi bir ad vermele yükümlüyüz...bizde bir çok açıdan düşünüyoruz..karaımızı da değiştirdik zaten babası yeni bir isim bulmuş..

ESİN :71

ESİN KAYNAĞIMIZ OLSUN DİYE BİZİM.

BİZ EN BAŞINDAN İKİ İSİM DÜŞÜNÜYODUK..

GÜL ESİN OLSUN DEDİK..HEM TINISI GÜZEL OLDU HEMDE EMİR KİPİ KAPSAMINDA GÜLMESİİNİ TEMENNİ EDİYORUZ HEP..:))SANKİ BİRLEŞİKMİŞ GİBİ DE GELİYO İNSANA...
HEMDE YÜCE GOOGLE DA ARATTIK BİR TANE ÇIKTI..HA BELLİ OLMAZ BELKİ DEĞİŞTİRİRİZ...
FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.

slm canlarım.biz dün gece döndük.sabah erkenden dr a gittik.sonrada buraya kadar gelmişken az gezelim dedik.eve daha yeni girdik.

SEDA çığımda maalesef aynı acıyı tatmış.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah canım.umarım su 3 ay içinde kendiliğinden geliverirde yavrucuğun aynı stresi tekrar yaşamazsın

DİDEM canım benim.hayırlı uğurlu olsun bebişin.Rabbim uzun ömürler versin.hayırlı bi evlat olsun inşallah.

BEDRİYEM canım ayağın umarım geçmiştir.yazdıklarımla istemedende olsa yaranı kanatmışım.lütfen yanlış anlama.asla seni yada eşimi incitmek istemem.o ruh haliyle söylenmiş sözler sadece.yoksa tabiki seninle kıyaslayamam ama babamı bende çooooooooooook severdim.rahmetle anarım hep.Allah razı olsun babam gibi davrandı bana hep.bende elimden geldiğince evlatlık yaptım.ama sende yaşadın.tamam göremedim ama öyle yada böyle ben bebeğimi kaybettim.(2. kez) acısı inan herşeyin üstüne çıkıyor

ASLI canım innnnnnnnnnnşallah sonuçların güzeldir.ve güzel sonuçlara gebedir.dur bakalım dr ne diyecek.Allah ım ne verirse hayırlısını versin inşallah.

ÖZLEM canım sende dr aramaya başlamışsın hayırlılarla karşılaştırsın inşallah.

NAZAN sende isim düşünüyormuşsun.Allah ım adıyla yaşatsın inşallah.

BUKET ve YASEMİN de bi eksın yok sanırım varsada ben okumadım.umarım herşey yolundadır.

BURCU kv hastaymış canım.Allah ım şifalar versin inşallah.onun dualarıyla sana da hayırlısı ile tez vakitte sağlıklı sıhhatli bi evlat versin inşallah.

SÜNDÜZ cüm sende iyice yaklaşmışsındır artık doğuma.Allah ım kolay doğumlar versin inşallah.

bayıldım buket varya.çok güzel olmuş.adıyla yaşasın inşallah

buarada kızlar dr bazı genetik testler istedi.onların sonucuna göre dondurulmuşlarla devam dedi.genetik sonuçları 2-3 hafta sürermiş.daha sonra ne zaman istersen yaparız transferi dedi.bakalım hayırlısı

sana ayrıca yazmak istedim.su gelmeyeceğim,kendime ceza verdim lafı umarım latifedir.yoksa çok üzülürüm.çok konuşacaklarımız var.bende seni deli gibi merak ediyorum.estrofem kullanmaya başladınmı?transfer ne zaman?anlat işte.
ve eşler konusunda yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız.seda,sen ,ben aynı şeyleri yaşadık.kavgalar,şikayetlerde aynı.tesadüf olmasa gerek.gerçekten çok zor bi süreç.bedenin çektiği acıları bi kenara bırakıyorum ama ruhun çektikleri kolay atlatılır cinsten değil.Rabbim kimseye yasatmasın.dileyen herkes kolayca kavuşsun inşallah yavrusuna

Ahhh Zeynebimm ahh.. bugun çokca düştün aklıma, döndünse sıkça buradasın yaşasın.. sen evet o gun yazdıklarını okuyunca ben sadece beterin beteri var Rabbim korusun inşAllah demek istedim aslında Allah herkesi korusun, herkese iyilik versin, sağlık, şifa versin inşAllah aslında sana onu yazarken aklımda farklı bir düşünce vardı da şimdi çok duygusallığa geçiş yaptırmıyım cümleten hiçbirimizi sen beni anladın, bende seni anladım..
bu arada doktorları aslında anlamıyorum neden genetiği öncesinde yapmadılar acaba? Allah inşAllah kucağımıza almayı nasip eder 4. gebeliğim 3 taneden sonra rutin testlerin içindeymiş çapa dA.. orada yaptılar acaba testleri orada mı yaptırsan Bizim sonuçlar 1 ay sonra demişlerdi ben öylesine aramıştım 20/21. günlerde çıkmıştı sonuçlar.. özelde yaptıracaksan bi yer vardı bayağı araştırmıştım iyiydi bayağı ama biraz masraflı demiişlerdi ben çapada yaptırmanı çok isterim ama siz nereyi düşündünüz

Sedaa Allah içinin ferahlığını arttırsın inşAllah..hayırlısıyla işe başla bi kafan daha da dağılır, Allah inşAllah yüzünüzü güldürecek..

ÖZLEM canım sende dr aramaya başlamışsın hayırlılarla karşılaştırsın inşallah.

canım benim çok sağol gözünden kaçmamış aslında bu doktor'a bizim işyerinde bi arkadaş gitti doğum yaptı şimdi kızı 1 yaşında (onunda ilk gebeliği düşüktü ve onun eşinde sorun vardı sanırım ameliyat olmuş) başka bir arkadaşımda ısrarla o doktora gitmemi söyledi iyiymiş dedi bende gitmedim ilgilenmedim şimdi başka bir hamile arkadaş var o da aynı doktora gidiyormuş oturuyorduk konu açıldı bende araştırıyordum tesadüf topikte aslının arkadaşı sanırım yazmıştı aynı gün,bu hafta gidemem sanırım ama bi dahaki haftaya olabilir belki

bencede işte olmak san ii gelecek oyalanacaksın inş herşey yoluna girecek rabbim umudunuzu asla kesmeyin demiş inş sende umudunuzu alacaksın kucağına v anne olacaksın

inşallah canım Allah büyüktür elbet bir zaman kararlaşmıştır hiç vermese de vardır bir hayrı. Tevekkül ve sabır lazım bu günlerde çok zor oluyor bildiğin hayalet gibiyim ama elbet geçecek hele işe başlayayımda sağol canım benim.

buarada kızlar dr bazı genetik testler istedi.onların sonucuna göre dondurulmuşlarla devam dedi.genetik sonuçları 2-3 hafta sürermiş.daha sonra ne zaman istersen yaparız transferi dedi.bakalım hayırlısı

Evet canım öyle oldu aslında çok terslikte yaşadım ben merkezi iyi seçmediğimi düşünüyorum ama bulunduğum şehirde yaptırmam lazımdı öyle oldu o yüzden üzülüyorum aslında e2 7700 çıktı ilaç kesildi 7000 düştü o değerle çatlatma iğnesi yaptım nornalde şptal edilirmiş ohs filan olmadım ama onca yumurtam gitti 17 yumurta döllendi sadece 4 yumurta kaldı iki tanesi kaliteliydi ikisi orta kalite bir iyi bir ortakalite koydu, diğer ikisini dondurdu. Tutmadı olacağı yokmuş. Dondurulmuşlarla denicez biz de ama işe başlamam lazım bir ay sonra okul açılacak ben kışa düşünüyorum zaten bir negatifi daha kısa aralıklarla kaldıramam. Doktor ban histereskopi yapacak rahmin içine bakacakmış rahim filmim temizdi geçen sene çektirdim ama bakmak istedi bir de rahime çizik atacakmış şansı arttırıyormuş genetiği biz de yaptırıcaz orada pahalı tıbba yönlendirdi dr ismi verdi genetiği yaptıcaz ama histereskopi denemeden hemen önce yapmak lazımmış o zaman olacak umarım yüzümüz güler bu da olmazsa yaza zaten başka şehire daha tanınmış bir merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun sabır versin tevekkül gücü versin annemi yolladım saldım kendimi evde hayalet gibiyim eşimde çok üzülüyor ama napalım umuıt her zaman var ve olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…