- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.561
btskn/ Bircan 14.08.2013 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
burju82/ B.burcu 15.08.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması
Bircan'ım Burcu'm dualarınızı okudum...RABBİM kabul eder İNŞALLAH...
BUKET
Canım bir yerde okumuştum isminde Gül geçen kişiler ileride ya eşleriyle yada babalarıyla ilgili sıkıntılar yaşarmış, bunu okuyunca hayatımdaki kişileri düşündüm
Esengül : babası döverdi çok çekti
Gülistan : kocası haksız yer hapise girdi, zaten hep kavga ederdi
Gülen : evlendiginde çok mutluydu sonra kocası çok uzaklaştı ve onu aldattı
Vs...vs....
Herkes bir düşünsün etrafındakileri bakiiiim??????
özlem ben o yumurtaları bir kız bir erkek diye ikiz düşünmüştüm :))))
Ben dün akşam 22:30 da çıktım işten...eve gidene kadar 150 tane okudum ...Nolur azımı çoğa sayın...ama çok içten dua ettim RABBİM İNŞALLAH kabul eder...
SEDA canım eşinle aranın düzelmesine çok sevindim, tam da senin eşinden beklenen bir tavır sergilemiş, ayrıca şu konyadan gelen kadının hikayeside beni çok etkiledi, her zaman umutlu ve inançlı olmak ne güzel
aşkolsun meral azı çogu olurmu sayı önemli deil okuyan kişinin fazlalıgı önemli allah bikere razı olsun
evet düzeld yüzünü de görünce dayanamıyorum ki haylazın işte teli kapattığı zaman deli oluyorum ama yine de bize bizden fayda var birbirimize sadece ikimiz destek olabiliriz kendi annemin bile yaptıklarını anlattım işte eğer daha rahat olacaksan çağırma anneni ben ev işlerini yaparım elimden geldiğince yemeği de dışarıdan söyleriz olur biter dedi ama dedin daha fena alınır bu sefer. Neyse artk neden olmadı tutmaduı demenin anlamı da yok insan giden paraya acıyo boşa gitti gibi oluyor ama neyse ki dondurulmuşlar var. Daha histereskopi var bakalım ona ne kadar isteyecekler o zaman, dondurulmuşları çözdürmeye 1.000 tl daha vericez transfere 700 gibi alıyorlarmış bakalım artık. Eğer o da olmazsa zaten yaza çok daha farklı bir merkez düşünüyoruz şehir dışında araştırıcaz. Evet canım kadın anlattı sanki o an yani o üzüntümde benim için gelmiş gibiydi yaa özel olarak. Bu arada kaynanan ayağını kırmış canım çok geçmiş olsun ordaymışsın kendi derdimden unuttum Allah'ım şifa versin İnşallah..
canım lem yelid mi başlamıştın kaç tane kaldı bende okurum tatlımm
bitti sedoş allah razı olsun
Kızlaarrr neredesiniz bakıyımm haftasonu herkes kaçak tabii. Ben regl oldum ilk başta baya tuhaf hissettim kendimi düşük yapıyormuşum gibi oysa ki bebeğim hiç tutunmadı büyük olasılıkla yine de insan başka üzülüyor aşılamada embriyo haline gelebildiğini bile bilmediğim için böyle düşünmemiştim ama tüpte embriyoydu 3 günlükte olsa bebeklerimdi. Her neyse eşim kurstan erken geldi halsizlikten kolum kalkmıyor umarım yarına iyi olurum pazartesi mesaim var kütüphane ne halde bilmiyorum demirbaş verilecek kitaplar var, kitap dağıtılan oda düzenlenecek filan. Ama bana daha iyi gelecek. Şu an iyiyim çok şükür dualarıma yeniden başlıcam, buradaki dualara hiç başlayamadım regl bitince başlıcam ne zaman bitiyor bakmadım ama. Hakkınızı helal edin. Tedavim olmadı dye dualarımı beni Yaradana küsecek değilim elbet bir hayrı vardır bu yaşadıklarımın. Sabrı da tevekkülü de ondan diliyorum ve o gücü bana verecek biliyorum mutluyum ve de umutluyum tabi ki sizin de sayenizde iyi ki varsınız.
BUKET
Canım bir yerde okumuştum isminde Gül geçen kişiler ileride ya eşleriyle yada babalarıyla ilgili sıkıntılar yaşarmış, bunu okuyunca hayatımdaki kişileri düşündüm
Esengül : babası döverdi çok çekti
Gülistan : kocası haksız yer hapise girdi, zaten hep kavga ederdi
Gülen : evlendiginde çok mutluydu sonra kocası çok uzaklaştı ve onu aldattı
Vs...vs....
Herkes bir düşünsün etrafındakileri bakiiiim??????
senin etrafındaki güller hep yapım ekiyle çekiştirilen güllerdenmiş..ondan olmasın..:))))
aslında böyle genellemelere inanmam yada şuan inanmak içimden gelmiyor:))
bizim topikte de iki tane gül var soralım bakalım bişey yaşamışmılar..isimleriyle alakalandırdıkları):))???
aslında isimlerin özelliklerini kesinlikle taşıdıklarına inanıyorum insanların....ve çocuğun anne baba üstündeki hakkıda adıdır aten bence..iyi bir ad vermele yükümlüyüz...bizde bir çok açıdan düşünüyoruz..karaımızı da değiştirdik zaten babası yeni bir isim bulmuş..
ESİN :71
ESİN KAYNAĞIMIZ OLSUN DİYE BİZİM.
BİZ EN BAŞINDAN İKİ İSİM DÜŞÜNÜYODUK..
GÜL ESİN OLSUN DEDİK..HEM TINISI GÜZEL OLDU HEMDE EMİR KİPİ KAPSAMINDA GÜLMESİİNİ TEMENNİ EDİYORUZ HEP..:))SANKİ BİRLEŞİKMİŞ GİBİ DE GELİYO İNSANA...
HEMDE YÜCE GOOGLE DA ARATTIK BİR TANE ÇIKTI..HA BELLİ OLMAZ BELKİ DEĞİŞTİRİRİZ...
FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.
slm canlarım.biz dün gece döndük.sabah erkenden dr a gittik.sonrada buraya kadar gelmişken az gezelim dedik.eve daha yeni girdik.
BEDRİYEM canım ayağın umarım geçmiştir.yazdıklarımla istemedende olsa yaranı kanatmışım.lütfen yanlış anlama.asla seni yada eşimi incitmek istemem.o ruh haliyle söylenmiş sözler sadece.yoksa tabiki seninle kıyaslayamam ama babamı bende çooooooooooook severdim.rahmetle anarım hep.Allah razı olsun babam gibi davrandı bana hep.bende elimden geldiğince evlatlık yaptım.ama sende yaşadın.tamam göremedim ama öyle yada böyle ben bebeğimi kaybettim.(2. kez) acısı inan herşeyin üstüne çıkıyor
SÜNDÜZ cüm sende iyice yaklaşmışsındır artık doğuma.Allah ım kolay doğumlar versin inşallah.
ÖZLEM canım sende dr aramaya başlamışsın hayırlılarla karşılaştırsın inşallah.
bencede işte olmak san ii gelecek oyalanacaksın inş herşey yoluna girecek rabbim umudunuzu asla kesmeyin demiş inş sende umudunuzu alacaksın kucağına v anne olacaksın
slm canlarım.biz dün gece döndük.sabah erkenden dr a gittik.sonrada buraya kadar gelmişken az gezelim dedik.eve daha yeni girdik.
SEDA çığımda maalesef aynı acıyı tatmış.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah canım.umarım su 3 ay içinde kendiliğinden geliverirde yavrucuğun aynı stresi tekrar yaşamazsın
buarada kızlar dr bazı genetik testler istedi.onların sonucuna göre dondurulmuşlarla devam dedi.genetik sonuçları 2-3 hafta sürermiş.daha sonra ne zaman istersen yaparız transferi dedi.bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?