- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.581
meraal eşinle nasıl barış sağladınız özür diledimi, anlamışmı hatasını
BUKET
Canım bir yerde okumuştum isminde Gül geçen kişiler ileride ya eşleriyle yada babalarıyla ilgili sıkıntılar yaşarmış, bunu okuyunca hayatımdaki kişileri düşündüm
Esengül : babası döverdi çok çekti
Gülistan : kocası haksız yer hapise girdi, zaten hep kavga ederdi
Gülen : evlendiginde çok mutluydu sonra kocası çok uzaklaştı ve onu aldattı
Vs...vs....
Herkes bir düşünsün etrafındakileri bakiiiim??????
Kızlar ön dişimin tam arka damağı çok kötü şişti balon gibi. Birkaç gün önce hafiften başlamıştı balon gibi oldu aft gibi değil su toplamış gibi bugün daha da kötü dün akşam antibiyotik içtim ama çok acıyor bugün konuşmakta zorluk çekiyorum nasıl bişiler yicem bilmiyorum işe de başlıcam p.tesi kötü oldu ya sızlıyor. Sanırım üzüntüden vurdu oraya of bir o eksikti yani. Daha kahvaltı etmedim edeyim de antibiyotik alaym yine umarım işe yarar hiç dr gitmek istemiyorum.
Bu arada Zeynep'in de denemesi negatif olmuş çok üzüldüm Rabbim ona da sabır versin umarım onun içinde bundan sonra güzel lur herşey gelmedi bir daha sanırım görmedim ben.
Meral'im sen ne zaman yaptırıyorsun dondurulmuşları, senin şansın daha fazla donduruldu dinlendi yumoşların. Bende e2 yüksekliğine bağlıyorum başarısızlığı düşünsene 17 yumurtam döllendi ama sadece 4 yumurtam kaldı sadece iki tanesi 1. kaliteydi e yüksekliği buna neden oluyormuş senin tedavi 3000 lerde iptal old transfer olmadı ben tam 7000 değerle çatlatma iğnesi vurdum ki herkes imkansız iptal olması lazımdı tedavinin diyorlar bende keşke iptal etseydim diyorum şimdi ama ümit işte insan o an iptal olsun istemiyor ohs yaşamadım dr tüm yumurtaları en küçükleri de toplamış ama yumurtalara kötü tesir etti bence. Eşimin de bu konuda tereddütleri var ama oldu bir kere yaacak bişi yokta insan verdiği paraya acıyor iptal olsa o kadar para ödemeyecektik bende bu kadar üzülmeyecektim yine de kısmet biri 10 biri 8 iki yumurtam daha var umarım sağlıklı çözlülürler. Neyse şu saatten sonra artık bu konuda konuşmakta istemiyorum yaşayacağım varmış yaşadım.
sana ayrıca yazmak istedim.su gelmeyeceğim,kendime ceza verdim lafı umarım latifedir.yoksa çok üzülürüm.çok konuşacaklarımız var.bende seni deli gibi merak ediyorum.estrofem kullanmaya başladınmı?transfer ne zaman?anlat işte.
ve eşler konusunda yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız.seda,sen ,ben aynı şeyleri yaşadık.kavgalar,şikayetlerde aynı.tesadüf olmasa gerek.gerçekten çok zor bi süreç.bedenin çektiği acıları bi kenara bırakıyorum ama ruhun çektikleri kolay atlatılır cinsten değil.Rabbim kimseye yasatmasın.dileyen herkes kolayca kavuşsun inşallah yavrusuna
Yok kııızzzz...ne özrü..Bayramın 1. gününden Salı gününe kadar yüzüme bakmadı..ay dayanamadım çarşamba sabahı seher vakti:))) uyuyordu bi sarılıverdim ammaaaaannn sarılmaz olaydım...bir dokun bin ah işit...girdik birbirimize..peee dedim tamam bu iş bitmiştir...Sakkın ama sakkın konuşma benimle...ama elbette hamle benden olunca güç de bana geçmiş oldu...sabah kalktık ine hiiç konuşmadık...ertesi sabah bi uyandım beni izliyor...işte öyle barıştık...ama kesinlikle özür falan yok tam tersi neredeyse bana özür diletecekti...:)))
a aaaa çok enteresan şöyle ki; kızkardeşimin adı Gülay...ünv den mezun olur olmaz büyük bir aşkla evlendi...nerdeyse okulu bırakıyordu o derece büyük bir aşktı ve malesef evliliklerinin 9. ayında eşi trafik kazası geçirdi ve vefat etti...çoook ama çoook acı çekti yavrum daha 25 yaşındaydı...ablasının güzeli...şimdi bu sene tekrar evlendi ama biraz farklı karakterler çatışmaları da büyük...bakalım ALLAH tan hayırlısı....
Seda'm Zeynep'im...Canım arkadaşlarım benim yaşadıklarınız beni o kadar derinden sarstı ki nasıl ifade edebilirim bilmiyorum...Ama bir taraftan da beni muhteşem formla soktunuz...herşeye hazır hale getirdiniz...ALLAH sizden razı olsun...Şuan yaşayacağım herşeyi şimdiden kabullenerek başlıyorum sürece...Dün itibariyle estrofem e başlayalı 11 gün oldu ve doktor kontrolüne gittim...Muayenenin sonunda doktor merkezi aradı ve 20.08.2013 tarihinde embriyoların çözülmesi talimatın verdi...8 i birden çözülecekmiş...salıdan itibaren bölünmelerine bakıcaz eğer gelişimleri istediğim gibi olmazsa çarşamba...çok büyük bir ihtimalle de perşembe transferi gerçekleştireceğiz ama bunların hiçbiri de olmayabilir tamamen embriyonun kalitesine bağlı dedi...estrofem e devam(günde 4 tane) + corasprin e devam bi de pazartesiden itibaren (istersen jel istersen iğne dedi ben iğneyi seçtim adam şoka girdi belki 3 kere emin misin diye sordu ama ben kesinlikle iğne istiyorum çünkü malum yerle ilişkim çok kötü jeli yanlış yere kullanma ihtimalim çok yüksek:))) işte iğne ye başlıyorum sonucu alana kadar hergün 1 tane totodan vuranacakmışım....heyecansız...değişik bir ruh hali içerisindeyim...tek beni heyecanlandıran şey transfer tarihimin 22.08.2013 olması..Sebebi hikayesi; ben baya baya evde kalmıştım...yaş 31 olmuşu artık herkesler bana acıyan gözlerle bakıyordu...ben de baya baya dertlenmeye başlamıştım...beğenilmeme duygusu beni çok üzüyordu...Hep ALLAH ıma dua ediyordum "RABBİM ben seçemiyorum en sana layık bir kulu eş et bana" diye...derken bir telefon iş arkadaşım eşinin ünv arkadaşıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi bu gibi şeylerden nefret ettiğimi bildiği için de çok yalvardı...peki dedim...aradan aylar geçti ben unutmuştum bile 21.08.2009 da bir telefon (Ramazan nın 1. günüydü) yarın birlikte iftar yapmak istiyoruz o bahsettiğim arkadaşımızda İstanbul dan gedi dedi...ve biz 22.08.2009 da eşimle karşılaştık...10 dk sonra ben bu adamla evlenicem demiştim...yemin edyorum gecenin sonunda kör kütük aşıktım...22.08 benim kader tarihimdir ve ALLAH izin verirse transfer günüm de 22.08...inanın bu beni umuda falan süreklemiyor sadece beni çok mutlu ediyor gücüme güç katıyor...Ben hepiniz gibi kendimi ALLAH ın akarsuyuna bıraktım...Mükemmel bir kul değilim...Çok ama çok yanlışım çok günahım var daha doğru dürüst dua etme kabiliyetine bile sahip değilim ama ALLAH ımı çok seviyorum ona çok inanıyorum ve bu olayın herşey gibi tamamen O'nun iznine tabi olduğunu biliyorum...Yemin ederim çok hazırım her sonuca...ALLAH İNŞALLAH yüzümüze bakar...
NOT: Sedacım sen kaybolduğunda ve Burcu transfer olmuş dediğinde inanamadım...Bence de çok yanlış bir karardı...
Ayy canımm ne güzel ne özel bir tarih.. Umutlanma, belirti arama, heyecan stres asla yapma ben hepsini yaptım. Genelde o değerle transfer edilen yok ama bir yandan da tip topiğinde birine Ankara'da yaptırmış 8000 değerle yapmışlar ve pozitif sonuç almış ohs filan olmadım dr iyi idare etti durumu lakin o kadar yumurtadan elimde az yumurta kalması üzdü beni ve keşke başka yere gitseydim düşüncesi ancak hiçbir bakımdan başka yere gidemezdim hem başka birinin yerine bakıyordum gitmem için bir aya ihtiyacım vardı, hem eşimin kursu vardı vs. Neyse bırakalım artık beni. Ben senin için çok olumlu düşünüyorum canım hem yumurtaların donduruldu hem sen dinlendim rahmin daha iyi hazırlandı iğn seçmen iyi olmuş etkisi daha fazla bana da dr hiç jel önermedi direkt iğne verdi bende jel sıkmak istemiyordum zaten. Çok ağrıyor ediyor diyorlar hiç umursama bana hiçbişi olmadı az üzerine yatınca filan ağrıdı o kadar. Moralli olan ama asla düşünme işe de gidecektin sen zaten dimi. Bende bir daha ki transferde 1 hafta yatıp gitmeyi düşünüyorum ama annem izin vermez biliyorum. Dualarım seninle canım çok iyi olacak ben inanıyorum sana çok çok dua edicemm bitanemm..
Canım benim ALLAH bir değil bin kere razı olsun...bu arada senin anne hikayen neticesinde annemin gelme talebini de dün itibariyle redle cevapladım...Benim annemle eşimin muhteşem bir ilişkileri var...yani birbirlerine ağzılarına geleni söylerler çok eğleniyorlar onlar ama benim sıkıntım da şu; annem keyif kadnıdır sigarası çayı muhabbeti eksik olmaz...benim hayattaki een ama een büyük keyim annemle saatlerce balkonda oturup müzik dinleyip sigara / çay içmektir...e ben duramıcam...annem içme demeyecek...Sevgi eşim delirecek...amaann ne gerek var...zaten o gün değil ama ertesi gün işe gideceğim büyük ihtimal...
Bu arada ben yine işyerindeyim canlar...Gözümden uyku akıyor...Bittim artık ya...Yöneticilerimi yumruklamak istiyorum....büyüyünce başbakan olucam ve hangi sektör olursa olsun haftasonu çalışmalarını yasaklıcam:)))
Eki Görüntüle 780763 resmimi yüklemek istedim ama sanırım başaramadım...toplantının ortasında tel.den denedim ama...
Canım gerçekten eşle bir arada yalnız kalmak inan daha iyi. Annen alınmayacaksa gelmesin. Benim eşiömle annem görünüşte iyi anlaşırlar ama annem aşırı alıngan sadece eşime değil ama eşimin yüzü yumuşak ciddi biri değl çocuk gibidir o yüzden annemde bundan cesaret hep laf sokar yüzüne değil ama bana şikayet eder işte ettiği de birşey olsa ne saygısızlığı var ne birşeyi anneciğim der başka birşey demez. Benim annem de sigara içiyor ve eşimle ben içmiyoruz mecbur balkona çıkıyor o da onu rahatsız ediyo balkon sıcak filan ama napalım eşim asla evde içilmesini istemiyor annemin tek sevmediği huyunun bu olduğunu anneme de söylüyor hatta annem de stent var karaciğer rahatsızlığı geçirdi eşim eğer anneme birşey olursa ve bu yüzden ben gebeyken çocuğumu düşürürsem üzüntüden asla annemle görüşmeyeceğini söyledi bunu anneme de söylemiş onun da alınganlığ ile belki de annem böyle yapıyor ama eşim de doğru diyor stent takıldığında mahvolmuştum ama yine de annem geleceği zaman karton sigarasına kadar aldı annemin el üstünde tutması lazım inan 20 günün her günü bana stres yaşattı ama çağırmasam trip yapar asla konuşmaz benimle neyse ki kışa gelecek eşim işte olacak akşamdan akşama görüşecekler bunda 1 hafta izin almıştı bir de bayram izni felan hep bir aradalardı yani ailemden destek görünüşte gördim özde göremedim annem benim için bile alıngınlığından vezgeçmedi bense onlar için çalışlıyorum kiralarını ödeyeyim diye çalışmasam daha iyi bir merkeze gideblirdim eşim primini ödüyor evlendiğimizden beri yaptığı başka harcamaları kaçı bulmuştur bilmem. Ama ayaranılmıyor o yüzden bir kez daha anladım ki bana eşimden fayda var. Kimin ne dediği ne düşündüğü umrumda değil isterse hiç çocuğum olmasın kısır desinler hiç umursamıyorum çok düşündüm günlerdir hiçbirşey eşim ve benim mutluluğumdan önemli değil.
Hayirli pazarlar hanimlar...
Bedis nasil gecti doktor randevun ??
Ozlem umarim iyi bir doktordur ve cok memnun kalirsin..
Meral esinle tanisma hikayeniz cok guzel insallah bebeginizde en kisa surede gelir..
Tumayım Günaydın hatta Tunaydın..
dün doktor kontrolü normal geçti çok şükür bir sıkıntı yokmuş, bebek aşağı dönmüş, doktoru her zamanki gibi kafama takarak çıktım muayene odasından, ultrasonda hiç bişey görmüyoruz zaten bir o ölçüm yapıyor sadece çok şükür sıkıntı yok dedi, kasılmalarımı sordum bi saçma şekilde çıkışır gibi yaptı sonra magnezyum iç dedi.. öyle bakalım, Allah hayırlısını versin inşAllah..
MERALIMMM cancağızımm ne kadar güzel bir tarihe denk gelmiş maşaAllah transfer zamanın, şu dönem hep olumsuz tüp denemeleri duyduk inşAllah sen pozitif sonucu görürsün hayırlısıyla ve seda, zeynebin şansı döner onlarında hayırlısıyla diğer denemeleri başarılı olur inşAllah.
dün doktor kontrolü normal geçti çok şükür bir sıkıntı yokmuş, bebek aşağı dönmüş, doktoru her zamanki gibi kafama takarak çıktım muayene odasından, ultrasonda hiç bişey görmüyoruz zaten bir o ölçüm yapıyor sadece çok şükür sıkıntı yok dedi, kasılmalarımı sordum bi saçma şekilde çıkışır gibi yaptı sonra magnezyum iç dedi.. öyle bakalım, Allah hayırlısını versin inşAllah..
Hayirli pazarlar hanimlar...
Bedis nasil gecti doktor randevun ??
Ozlem umarim iyi bir doktordur ve cok memnun kalirsin..
Meral esinle tanisma hikayeniz cok guzel insallah bebeginizde en kisa surede gelir..
sağol canım benim bekleiyoruz hala kızım çok mutlu annesinin karnındaslm canlarım.biz dün gece döndük.sabah erkenden dr a gittik.sonrada buraya kadar gelmişken az gezelim dedik.eve daha yeni girdik.
SEDA çığımda maalesef aynı acıyı tatmış.Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah canım.umarım su 3 ay içinde kendiliğinden geliverirde yavrucuğun aynı stresi tekrar yaşamazsın
DİDEM canım benim.hayırlı uğurlu olsun bebişin.Rabbim uzun ömürler versin.hayırlı bi evlat olsun inşallah.
BEDRİYEM canım ayağın umarım geçmiştir.yazdıklarımla istemedende olsa yaranı kanatmışım.lütfen yanlış anlama.asla seni yada eşimi incitmek istemem.o ruh haliyle söylenmiş sözler sadece.yoksa tabiki seninle kıyaslayamam ama babamı bende çooooooooooook severdim.rahmetle anarım hep.Allah razı olsun babam gibi davrandı bana hep.bende elimden geldiğince evlatlık yaptım.ama sende yaşadın.tamam göremedim ama öyle yada böyle ben bebeğimi kaybettim.(2. kez) acısı inan herşeyin üstüne çıkıyor
ASLI canım innnnnnnnnnnşallah sonuçların güzeldir.ve güzel sonuçlara gebedir.dur bakalım dr ne diyecek.Allah ım ne verirse hayırlısını versin inşallah.
ÖZLEM canım sende dr aramaya başlamışsın hayırlılarla karşılaştırsın inşallah.
NAZAN sende isim düşünüyormuşsun.Allah ım adıyla yaşatsın inşallah.
BUKET ve YASEMİN de bi eksın yok sanırım varsada ben okumadım.umarım herşey yolundadır.
BURCU kv hastaymış canım.Allah ım şifalar versin inşallah.onun dualarıyla sana da hayırlısı ile tez vakitte sağlıklı sıhhatli bi evlat versin inşallah.
SÜNDÜZ cüm sende iyice yaklaşmışsındır artık doğuma.Allah ım kolay doğumlar versin inşallah.
kardeşin için çok üzüldüm rabbim bu kez mutluluğunu daim etsin bu arada çok güzelsiniz sizi kim beğenmezmişYok kııızzzz...ne özrü..Bayramın 1. gününden Salı gününe kadar yüzüme bakmadı..ay dayanamadım çarşamba sabahı seher vakti:))) uyuyordu bi sarılıverdim ammaaaaannn sarılmaz olaydım...bir dokun bin ah işit...girdik birbirimize..peee dedim tamam bu iş bitmiştir...Sakkın ama sakkın konuşma benimle...ama elbette hamle benden olunca güç de bana geçmiş oldu...sabah kalktık ine hiiç konuşmadık...ertesi sabah bi uyandım beni izliyor...işte öyle barıştık...ama kesinlikle özür falan yok tam tersi neredeyse bana özür diletecekti...:)))
a aaaa çok enteresan şöyle ki; kızkardeşimin adı Gülay...ünv den mezun olur olmaz büyük bir aşkla evlendi...nerdeyse okulu bırakıyordu o derece büyük bir aşktı ve malesef evliliklerinin 9. ayında eşi trafik kazası geçirdi ve vefat etti...çoook ama çoook acı çekti yavrum daha 25 yaşındaydı...ablasının güzeli...şimdi bu sene tekrar evlendi ama biraz farklı karakterler çatışmaları da büyük...bakalım ALLAH tan hayırlısı....
Seda'm Zeynep'im...Canım arkadaşlarım benim yaşadıklarınız beni o kadar derinden sarstı ki nasıl ifade edebilirim bilmiyorum...Ama bir taraftan da beni muhteşem formla soktunuz...herşeye hazır hale getirdiniz...ALLAH sizden razı olsun...Şuan yaşayacağım herşeyi şimdiden kabullenerek başlıyorum sürece...Dün itibariyle estrofem e başlayalı 11 gün oldu ve doktor kontrolüne gittim...Muayenenin sonunda doktor merkezi aradı ve 20.08.2013 tarihinde embriyoların çözülmesi talimatın verdi...8 i birden çözülecekmiş...salıdan itibaren bölünmelerine bakıcaz eğer gelişimleri istediğim gibi olmazsa çarşamba...çok büyük bir ihtimalle de perşembe transferi gerçekleştireceğiz ama bunların hiçbiri de olmayabilir tamamen embriyonun kalitesine bağlı dedi...estrofem e devam(günde 4 tane) + corasprin e devam bi de pazartesiden itibaren (istersen jel istersen iğne dedi ben iğneyi seçtim adam şoka girdi belki 3 kere emin misin diye sordu ama ben kesinlikle iğne istiyorum çünkü malum yerle ilişkim çok kötü jeli yanlış yere kullanma ihtimalim çok yüksek:))) işte iğne ye başlıyorum sonucu alana kadar hergün 1 tane totodan vuranacakmışım....heyecansız...değişik bir ruh hali içerisindeyim...tek beni heyecanlandıran şey transfer tarihimin 22.08.2013 olması..Sebebi hikayesi; ben baya baya evde kalmıştım...yaş 31 olmuşu artık herkesler bana acıyan gözlerle bakıyordu...ben de baya baya dertlenmeye başlamıştım...beğenilmeme duygusu beni çok üzüyordu...Hep ALLAH ıma dua ediyordum "RABBİM ben seçemiyorum en sana layık bir kulu eş et bana" diye...derken bir telefon iş arkadaşım eşinin ünv arkadaşıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi bu gibi şeylerden nefret ettiğimi bildiği için de çok yalvardı...peki dedim...aradan aylar geçti ben unutmuştum bile 21.08.2009 da bir telefon (Ramazan nın 1. günüydü) yarın birlikte iftar yapmak istiyoruz o bahsettiğim arkadaşımızda İstanbul dan gedi dedi...ve biz 22.08.2009 da eşimle karşılaştık...10 dk sonra ben bu adamla evlenicem demiştim...yemin edyorum gecenin sonunda kör kütük aşıktım...22.08 benim kader tarihimdir ve ALLAH izin verirse transfer günüm de 22.08...inanın bu beni umuda falan süreklemiyor sadece beni çok mutlu ediyor gücüme güç katıyor...Ben hepiniz gibi kendimi ALLAH ın akarsuyuna bıraktım...Mükemmel bir kul değilim...Çok ama çok yanlışım çok günahım var daha doğru dürüst dua etme kabiliyetine bile sahip değilim ama ALLAH ımı çok seviyorum ona çok inanıyorum ve bu olayın herşey gibi tamamen O'nun iznine tabi olduğunu biliyorum...Yemin ederim çok hazırım her sonuca...ALLAH İNŞALLAH yüzümüze bakar...
NOT: Sedacım sen kaybolduğunda ve Burcu transfer olmuş dediğinde inanamadım...Bence de çok yanlış bir karardı...
canım benim çok sağol gözünden kaçmamış aslında bu doktor'a bizim işyerinde bi arkadaş gitti doğum yaptı şimdi kızı 1 yaşında (onunda ilk gebeliği düşüktü ve onun eşinde sorun vardı sanırım ameliyat olmuş) başka bir arkadaşımda ısrarla o doktora gitmemi söyledi iyiymiş dedi bende gitmedim ilgilenmedim şimdi başka bir hamile arkadaş var o da aynı doktora gidiyormuş oturuyorduk konu açıldı bende araştırıyordum tesadüf topikte aslının arkadaşı sanırım yazmıştı aynı gün,bu hafta gidemem sanırım ama bi dahaki haftaya olabilir belki
Eki Görüntüle 780763 resmimi yüklemek istedim ama sanırım başaramadım...toplantının ortasında tel.den denedim ama...
İşte bu beee...Bin kere MAŞALLAAAHH....RABBİM aranızdaki muhabbeti bozmasın...
bediyeciğim canım benim ne güzel hiç bi problem yokmuş kontrolünüz güzel geçmiş,sen bu doktoru sevmedin alışamadın bence ondan kafana takarak çıkıyorsun, bence o adam seni rahatlatmıyor,bende gittiğim doktordan çıkınca hiç mutlu olmuyordum halbuki adam ilgileniyordu soruyordu sormak istediğiniz bişey varmı diye ama hep aklımda bişeyler kalıyordu soramıyordum,adam ilgiliydi ama ben alışamamıştım benimseyememiştim,senin biraz kafanı dağıtman lazım kendini çok fazla dinliyorsun,bunu bende çok yapıyorum ama hiç iyi değil yanımda birisi şuram ağırıyor desin midem bulanıyor desin biraz sonra benimde bulanıyor falan,etraftaki insanları çok okuma fazla kafana takma lütfen şöyle düşün bi problem olsa zaten doktorun müdahale eder,hem bak seninde az kaldı artık
Bedriye 4 hafta bir ay olarak hesaplaniyor gebelikte 8*4=32 sen suan 8. Ayina girdin ....özlem imm evet çok güzel tespit etmişsin hem benii, hem doktorumu aslında dün doktor bişey demedi adam muayene ederken her zamanki gibi karnımı kendisi sildi sonra kendi kaldırdı ayağa kalkmamı bekledi iyi bir insan olabilir ama bana göre bi iticilik var böyle sinirli gibi, dün muayeneden sonra eşmin göz muayenesi için bekliyordum 2 hamile aynı hast. başka bi doktorun hastasıymış konuşuyorlar doktor sormuş eşiniz girecek mi doğuma demiş, hastanenin cd ve albüm hazırlığı oluyormuş belirli ücret karşılığında doğum için hazırlarken anneyi sonrasında bebek doğana kadar vs.. bizim odktor hiç böyle zevkli şeyler anlatmıyor başkalarından duydum, eşime göre ise durum tam tersi doktorun tecrübesine güveniyor, senin evhamını anladı ve ona göre önemli bir basamakta olmadığını hissettirmeye çalışıyor aksine çok dikkatli diyor doktorun eksikliği kendini satmıyor sanada o yüzden yaranamıyor diyor, haklı belki de ama ekim annelerine bakıyorum nst ye alınanlar, tansiyonumu hiç ölçmedi meselaa, başka doktora gitseemm kime gideyim bu saatde hayırlısını diliyorum Allah tan.. anlat anlat kafanızı şişirim artık ama bide mesela sağlık ocağına bile gidince hareketleri şöyle dinle böyle dinle diye bişeyler diyorlar,doktorum sormuyor bile, ayyy keşke doktor olsaydımmm çareme bakar mısın
ayy seda bunu söylemek belki bana yakışmaz ama sizde ki belki de sorun stres oldu sadece diyorum tmm değerler yüksekmiş ama süreç zzaten çok stresli ee bi de anne faktörü eş durumu falan girince o halde sende arada kalmış gibi oldun, inşAllah gerek kalmadan başka tüpe sen hayırlısıyla gebe haberini alırsın inşAllah..
Meralll canım benimm kardeşin gerçekten çok üzücü olay yaşamış şu anda da kişilik çatışmaları var demişsin şu an evliliği çok yeni evliliklerde ilk yıllar biraz gerginlikler olabiliyor ama sonra rayına oturuyor inşAllah kardeşinde inanılmaz büyük mutluluk yaşar bundan sonraki yaşamında.. ben ilk evlendiğimde ilk 3 ayımı anmak bile istemiyorum eşimin de çok gözü korkmuş nasıl geçer böyle ömür demiş ama sonra toparladımm ben ailemi bıraktım diye çok suçlamıştım kendimi
kızlarr size bişey sorucamm BUKETT sana zor gelmez bi hesaplasana bi tasdik edinn bi zahmet, şimdi ben 8. ayımda oldum mu? kv dün bir iki elbise falan almış bunları eve götür dedi almadım yanıma 8. ay bide olmadıysa dedimm adağım yarım kalmasın diyee.. kaçıncı ayımdayım bi deyiverin hele?
YAsemin, Mesudee niye yoklar bi yeremi gittiler kızlar..
ayy seda bunu söylemek belki bana yakışmaz ama sizde ki belki de sorun stres oldu sadece diyorum tmm değerler yüksekmiş ama süreç zzaten çok stresli ee bi de anne faktörü eş durumu falan girince o halde sende arada kalmış gibi oldun, inşAllah gerek kalmadan başka tüpe sen hayırlısıyla gebe haberini alırsın inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?