- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #36.601
Yasemin yat dinlen canim dikkat et kuzum rahat bi hamilelik geciremedin bol bol Ya mubdi cek erken doguma karsi iyi geliyor :))arkadaşlar kusura bakmayın kaç gündür gelemedim, malum eşim izinliydi ve benimde yoğun haftamdı.
haftasonuda abimin oğlunun bebebk odASINI pembeye boyadık, ordan bizim eve taşıdık yerleştirdik filan, cumartesi bide dr randevum vardı.
dr a dedimki kendimi iyi hissediyorum artık günlük yürütyüş yapimmi dedim, dur bakalım seni bir nts ye bağliyim ozaman anlarız dedi, bi baktı azda olsa düzenli sancılar çıktı burda ne yürümesi, seni hemen serum verip yatırmam lazım dedi, ayy ne olur yatırma beni haftasonu bebek odası işimiz var dedim valla ben eve gidince yatıcam dinlenicem söz doktorcum dedim :) ozaman sana bi ilaç vereyim günde 3 kere iç ve hep dinlen dedi, birdahaki gelişinde aynı şekilde çıkarsa bu nst ozaman seni dinlemiycem yatırıcam yalnız dedi
sonra neyse moralim bozuldu elbette ama gün içinde oyalanma filan geçti gitti. akşam yatmadan evvel beni aldı bir ağlamak, zaten rahat nefes alamıyorum, rahat yatamıyorum, rahat oturamıyorum, birde bu nst sancısı çıktı şimdi dedim zır zır ağladım sümüklerm aktı filan, sonra rahatladım uyudumyani benden haberler böle, yatmaya dinlenmeye devam... ayrıca gece bacaklarıma inanılmaz kramplar giriyor, hemde günde 3 kere magnezyum içmeme rağmen, yani magnezyumda para etmiyor.
veee en kötüü göbeğim çatlamışdaha aynaya bakamam ben artık, buket, bediş sizinkide çatladımı?
bu akşamda abimin oğlunun doğum günü var, şimdi ona hazırlanıyorum öptüm herkesi.
aaaa bu arada Meralcim canımmm maşallah sana yaaa çok güzelsin çok tatlısın çok sempatik görünüyorsun. ayrıca birde devlet gibi hatunsun maşşallah mihrap yerinde
Topiğimizin Bebek Duası ;
" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "
ayy canım senin kız bir geldi pir geldi annesi hep yatsın istiyor tatlı minnak aman canım dikkat et erken doğum riski oluşturmasın çok geçmiş olsunarkadaşlar kusura bakmayın kaç gündür gelemedim, malum eşim izinliydi ve benimde yoğun haftamdı.
haftasonuda abimin oğlunun bebebk odASINI pembeye boyadık, ordan bizim eve taşıdık yerleştirdik filan, cumartesi bide dr randevum vardı.
dr a dedimki kendimi iyi hissediyorum artık günlük yürütyüş yapimmi dedim, dur bakalım seni bir nts ye bağliyim ozaman anlarız dedi, bi baktı azda olsa düzenli sancılar çıktı burda ne yürümesi, seni hemen serum verip yatırmam lazım dedi, ayy ne olur yatırma beni haftasonu bebek odası işimiz var dedim valla ben eve gidince yatıcam dinlenicem söz doktorcum dedim :) ozaman sana bi ilaç vereyim günde 3 kere iç ve hep dinlen dedi, birdahaki gelişinde aynı şekilde çıkarsa bu nst ozaman seni dinlemiycem yatırıcam yalnız dedi
sonra neyse moralim bozuldu elbette ama gün içinde oyalanma filan geçti gitti. akşam yatmadan evvel beni aldı bir ağlamak, zaten rahat nefes alamıyorum, rahat yatamıyorum, rahat oturamıyorum, birde bu nst sancısı çıktı şimdi dedim zır zır ağladım sümüklerm aktı filan, sonra rahatladım uyudumyani benden haberler böle, yatmaya dinlenmeye devam... ayrıca gece bacaklarıma inanılmaz kramplar giriyor, hemde günde 3 kere magnezyum içmeme rağmen, yani magnezyumda para etmiyor.
veee en kötüü göbeğim çatlamışdaha aynaya bakamam ben artık, buket, bediş sizinkide çatladımı?
bu akşamda abimin oğlunun doğum günü var, şimdi ona hazırlanıyorum öptüm herkesi.
aaaa bu arada Meralcim canımmm maşallah sana yaaa çok güzelsin çok tatlısın çok sempatik görünüyorsun. ayrıca birde devlet gibi hatunsun maşşallah mihrap yerinde
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayatumuttur/ Gamze
[/TD]
[TD]01.08.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem / Çiğdem
[/TD]
[TD]02.08.2013 cuma
[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ Buket
[/TD]
[TD]05.08.2013 pazartesi
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal/ Sündüz
[/TD]
[TD]06.08.2013 salı
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one/ Seda
[/TD]
[TD]07.08.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamilelik +tüp bebeğin hayırlısıyla tutması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982/ Gül
[/TD]
[TD]12.08.2013 pazartesi
[/TD]
[TD]Evladına sağlıklı, hayırlı ve uzun bir ömür
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ Nazan
[/TD]
[TD]13.08.2013 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/ Bircan
[/TD]
[TD]14.08.2013 çarşamba
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82/ B.burcu
[/TD]
[TD]15.08.2013 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+aşılamasının hayırlısıyla tutması
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii/ Ayşe
[/TD]
[TD]16.08.2013 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla tutması
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canlar dualarınızı okudum rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah amin.
herkese merhabalaarrrnasılsınız bakim ben karnım burnumda dolanıyorum hala.
bizim prenses çok nazlı çıktı hala bekletiyo bizi.
her an sancım başlayacak diye bekliyorum ama...dr kasılmalar başlamış bu hafta gelir dedi. korkmuyorum desem de yalan olur kızlar dua edin bana da inş bebek bekleyen herkes te bende kolay bir doğum geçiririm hayırlısıyla. şimdilik herşe normal bebiş doğum pozisyonunda bende normal doğum istiyorum ne kadar korksamda...benden durumlar böle canlar geçmişi okuyamıyorum sizler ne durumdasınız pek haberim yok hakkınızı helal edin
Meralll canım benimm kardeşin gerçekten çok üzücü olay yaşamış şu anda da kişilik çatışmaları var demişsin şu an evliliği çok yeni evliliklerde ilk yıllar biraz gerginlikler olabiliyor ama sonra rayına oturuyor inşAllah kardeşinde inanılmaz büyük mutluluk yaşar bundan sonraki yaşamında.. ben ilk evlendiğimde ilk 3 ayımı anmak bile istemiyorum eşimin de çok gözü korkmuş nasıl geçer böyle ömür demiş ama sonra toparladımm ben ailemi bıraktım diye çok suçlamıştım kendimi
arkadaşlar kusura bakmayın kaç gündür gelemedim, malum eşim izinliydi ve benimde yoğun haftamdı.
meraaalll canım benim neyse artık eşinle barışmışsın yaa özrü önemli değil,sen onu daha sonra taksit taksit burnundan getirirsin sanada malzeme çıkar
kardeşin gülay'ın yaşadıklarına çok üzüldüm,kötü günler yaşamış,bundan sonra hep mutlu olur güzel günler yaşar eşi ile çooook mutlu olur inşallah.
transfer gününün tanışma yıl dönümünüze gelmesi çok hoş bir tesadüf,ayrıca tanışmanızda çok güzel,ilk görüşte aşk, bende eşime ilk görüşte aşık olmuştum ama bu adamla evleneceğim dediğimi anımsamıyorumdemişimki evlenmişim
seni şu pazar günüde çalıştırıyorlar yaa offf ne sinir bozucu bankada çalışmak ne fena bişeymiş yaaa,bizim bi tanıdık vardı o birine beddua edeceksen bankacı ol demen yeter demişti seni okudukça bu söze hak veriyorum,Allah yardımcınız olsun, ayrıca resmin çok hoş sanki hiç pazar günü gitmiş gibi değilsin gayet mutlu ve neşeli görünüyorsun Allah bozmasın daim etsin inşallah.
transferden sonra biraz evde dinlensen iyi olur bence sen niye hiç evde yatmak istemiyorsun,iş tempon çok fazla biraz kendini düşünmelisin hiç bişey için olmasada keyif için bir kaç gün kal bari evde
Senin yine 3 aymış ... ben 1 sene travma yaşadım resmen...Kardeşime de hep söylüyorum sabır diyorum sabır...sonrası düzlük sabır...
Ah canım Yaseminim beniim kıyamam ben sanaa...napalım senin sürecinde böyle devam edecekmiş...Sen kızını al da kucağına gerisi teferruat...RABBİM sağlık versin sana ve tüm hamile arkadaşlarıma...
Ayrıca çok teşekkür ederim kuzum bunları duymaya ihtiyacım varmış demek ki o nedenle yükledim galiba:))) İşe yaradı yani:)))
TÜMAYIMM doktorun bak aynı benim doktorum gibi işte ctesi bana bakıyor ben daha bişeyler desin diye bekliyorum diyor ki tmm su falan da iyi ama seni tebrik ediyorum sen açıkyüreklilikle söylemişsin gerçi benim doktorun birebir negatif tavrı yok olsa belki bende dile getirirdim belkii8.ayımdayım kısmetse hayırlısıyla diyorsuno zaman artık benim yasak kalktı en azından bir zıbın alayım bana hiçbişey almadınız diye trip atıcak sonra ELİF kız bu arada senin doktorun bence çok bilgili seni başından savmadı benim doktorum ilk gittiğim de ona durumumu yaşadıklarımı anlattığımda bana çapaya git demişti riskli gebelikler orada daha iyi takip olur demişti bunu dediğinde 4-5 haftalıktık şimdi 32.haftada ben bu dediklerine de takılıyorsam bende az değilim
sedaaamm ayy ne olur gitmee hiç bi yere yalovada kim var eşinle başbaşa kalabileceğin kısa bi bayram tatili ayarla eşinede sürpriz olsun.. enerji olur lutfen ayarla çok isterimmçokda sevinirim sizin adınızaa ben doktor size inanıyor ya ondan ilham alarak mı bilemiyorumm çok inanıyorum siz hayırlısıyla kafa kfaya verdiğinizde heerrşey süpper olucak ola ki tüpe kaldın tekrar ben olsam senin yerinde kimseye haber vermem boşşveer haber vererek denedin bi de kendi kendine kalarak dene bakalım ne olucak.. hiç düşmeden üzerine, evin bata bata dinlen, ne anneye ne ese kimseye kafayı takmadan kimseyle paylaşma sonrasında söyle gücenirlerse de kusura bakma ama öncekini yaşarken biraz seninde payın oldu negatifte de.. ve kim olursa olsunn içinde biriktirme lutfen belki böyle ince düşündüğünden almıyorsun kiloo, boşşverrr sen ortaya söyle soyleyeeceğini beğenen alsın, anneye kırgınlığı belirtmek yanlışını dile getirmek seni kötü evlat yapmaz.. bu arada Allah a şükürler olsun dediğin gibi daha dün gibi size idrar testimi tarif ediyordum kese haberini aldım size anlattım öncesinde inanılmaz büyük acıdan çıkmıştım siz vardınız yine sizinle aşmaya çalışıyordum..Allah razı olsun hepinizden, hepinizi çok seviyorum Allah hepimizin gönlüne gore versin inşAllah
bu arada eşimin kardeşinin düğünü var, bugun damatlık almaya gittik ama bittim yorgunluktan, düğünde foto çekip sizinle paylaşıcağım kısmetsee.. 3 hafta var ama olsun.. sayılı zaman geçer..
yaseminn canım benimm lutfenn dinlen çok dinlen hemde ne olur dikat et hem kendinee hem bebişinee, odanızda hallolmuş güle güle kullan.. bu arada senin doktorunu da tebrik etmek lazım nasıl ilgili alakalı hemen nst falan alıyor gerçekten çok ilgili ama sende çok cesaretlisin sıfır paniksin
ben yazmadım fotona yorum ama bende dedim maşaAllah taş hatunumuzaa diye, saçların da fönlüydü sanrıım hayret ederimm işe fönlü saçlarla gitmeyi başaranlarakardeşinin daha da kısa sürsün inşAllah çatışmaları hemmen düzlüğe çıksınlar hemmenn inşAllah..
oyy kıyamam ben sanaaaa...o herkeslerin doktorlarını mı kıskanırmıışşş:))) o da mı nst lere bağlanmak istermiişş...oy oy oy...canımın içi sen ne kendini üzüyorsun bırak o adamı yaaa...eşine de bakma! sen hiç mutlu değilsin o doktorla...onunla bitirme süreci boşver...bulalım sana şöyle tatlı dilli, güleryüzlü, bol tahlilli ,nst li , konuşkan bir doktor...aaa kaç kere yaşıcan bu duyguyu...kıyamam ben sana...böyle aç çocukların poğaçalara baktığı gibi diğerlerin doktorlarına bakarmış oooo...kuzum beniimm:)))
Seda ile ilgili önerilerine çok katılıyor ve Seda ya bir haftasonunu muhakkak Sapanca da geçirmesini öneryorum...çok aşk dolu biyer orasııı...bence yanii..biz kocamla gitmiştik ...veeee kessiiinliikle bir sonraki transferini sessiz sedasız yapması konusunda hemfikirim...
arkadaşlar kusura bakmayın kaç gündür gelemedim, malum eşim izinliydi ve benimde yoğun haftamdı.
T
sedaaamm ayy ne olur gitmee hiç bi yere yalovada kim var eşinle başbaşa kalabileceğin kısa bi bayram tatili ayarla eşinede sürpriz olsun.. enerji olur lutfen ayarla çok isterimmçokda sevinirim sizin adınızaa ben doktor size inanıyor ya ondan ilham alarak mı bilemiyorumm çok inanıyorum siz hayırlısıyla kafa kfaya verdiğinizde heerrşey süpper olucak ola ki tüpe kaldın tekrar ben olsam senin yerinde kimseye haber vermem boşşveer haber vererek denedin bi de kendi kendine kalarak dene bakalım ne olucak.. hiç düşmeden üzerine, evin bata bata dinlen, ne anneye ne ese kimseye kafayı takmadan kimseyle paylaşma sonrasında söyle gücenirlerse de kusura bakma ama öncekini yaşarken biraz seninde payın oldu negatifte de.. ve kim olursa olsunn içinde biriktirme lutfen belki böyle ince düşündüğünden almıyorsun kiloo, boşşverrr sen ortaya söyle soyleyeeceğini beğenen alsın, anneye kırgınlığı belirtmek yanlışını dile getirmek seni kötü evlat yapmaz.. bu arada Allah a şükürler olsun dediğin gibi daha dün gibi size idrar testimi tarif ediyordum kese haberini aldım size anlattım öncesinde inanılmaz büyük acıdan çıkmıştım siz vardınız yine sizinle aşmaya çalışıyordum..Allah razı olsun hepinizden, hepinizi çok seviyorum Allah hepimizin gönlüne gore versin inşAllah
Valla haklısın Özlemim şu saat itibariyle işe gitme kararımı tekrar sorguluyor, yargılıyor ve kesinlikle vazgeçiyorum...hala bankadayım...yemin ederim kafam beynim vınlıyor...sinirim bozuldu...Son şube içerde tahmini 21:00 de evde olurum...evi bir görsen var ya bekar evi gibi...çadır yaa bildiğin çadır..zaten direk uyumaya gidiyorum...zavallı kocam aç bilaç evde...şimdi aradı makarna yapayım mı diyor? tam da böyle bir süreçte o kadar kötü besleniyorum ki anlatamam...Vallahi geçen akşam cips le akşam yemeği işimi hallettim ki hiç huyum değildir...üstüne fosur fosur da sigara...aklımca stresliyim ya...gelen şubeyle giden şubeyle sürekli içiyorum...kendime çok kızgınım çookk...Valla 12 senelik bankacıyım ve şunu söyleyebilirim ki sizin tanıdık kesinlikle muhteşem bir tespit yapmış...çok ama çok zor bir meslek...çelik gibi sinirlere sahip olaman lazım...Canım benim iltifatlar için çok saol .resmi sabah toplantı arası sohbet ederken çektik...face e yükledim zırt kocamdan bir telefon o ne öyle Meral yakışıyo mu sana diye? dedim nesi var? çok şuh dedi hemen kaldırdım...bi de kim çekti o foto yu dedi Fatih çekmesne rağmen Zeynep diyerek yırttım:)) ama kötü bişey yapmışım gibi kendimi kötü hissediyorum..Fatih de benim oğlum gibi ne bilim amacım şuh görünmek değildi ama hakkaten öyle mi?
Canımm senin kız çok nazlı çıktı ama canım sabret geçekecek bu günler yarıdan fazlasını atlattın bak ben negatif aldım inan pozitif olsun 9 ay yatıyım hiç umrumda olmazdı herhalde ister evde ister hastanede yeter ki bebeğim olsaydı. O yüzden şükret hastanede yatman gerekiyorsa yat ve bu günlerin geçici olduğunu bebeğini kucağına alınca biteceğini unutma canım.
Canım benim güzel dilli yürekli arkadaşım çok sağol bugün son kez öyle bir ağladım ki katıla katıla temizlik yaparken bir anda geldiler bana gözler şişti burnuma kadar eşim erken geldi kurstan gördü beni öyle tabi başım desen çatlat vaziyette ağrı kesici ldım yatırdı eşim ağrım geçti bişiler söyledik yedik duş aldım iyiyim şimdi yarına da hazırım çok şükür. Dedim ya daha çok annemin böyle yapması üzdü beni ben herkesi düşünüyorum ama kimse beni düşünmüyor gibi hissediyorum tabii o da üzüldü ama baştan anlayışlı olması lazımdı herzamanki huyundan vazgeçmesi gerekirdi annemi tanırım çok alınır çağırmazsam sonra soğuk konuşur hele negatiğf olursa kesin iş yapmışsındır sen der suç bana kalır daha fena olurum tek yapabileceğim gelince güzelce uyarmak ama o zamana kadar pozitif olmak ve hiç çocuk konusunu konuşmak bile istemiyorum. Yalova kaynanamların yazlığı canım yani akraba filan yok tam kafa dinleme yeri bayramda onlar gitmezlerse ki sanmıyorum, eşimi razı edip gidebiliriz 9 gün tatil var. Yanii biiz bizden başka kimse anlamıyor maalesef. Annemin bile maddi olarak yardım ettiğim için sevdiğini düşünüyorum hiç anne kız ilişkimiz olmadı evlenince kıymete bindim. Çalışmasam yardım edemesem onda bile trip atar bana anlamak istemez herşeyin farkındayım ama annem işte. Kıyamıyorum yine de. Hepimiz neler yaşıyoruz ve listeye baktım da çok az gebe kalamayan var onlarda kalacak inşallah dualarımız yerini bulacak.
Bence de canım bak ben oturduğum yerden çalışıyorum tenefüsten tenefüse öğrncilerle ilgileniyorum fişlerini de onlar dolduruyorlar 2 ayda bir de kur değiştikçe kitap dağıtıyorum hocalara o kadar yani gidebilirim ama sen gitme hiç yorulmasan bile stres canım iyi değil. Evde keyfine bak değerlendir. Benim ocakta yıllık izin hakkım oluyor ama ben rapor alıcam çünkü tutmazsa yazın başka şahire gidicem o zaman 1 aya ihtiyacım var 2 haftası kendi iznim olması lazım yokaa tüm maaşım gider gerçi giderse gitsin de rapor hakkım varken kullanıcam kışın. Eşinde napsın biliyor işinin yoğunluğunda çok zor yaa. Benim rşimde aynen face de asla kendi tek resmimi koymama izin vermez, 2009 sideye gitmiştik orada antik yerde kayalarda resim çekilmitşim elbisemle koydum hemen kaldırttı hiç istemiyor. Etek filan giydim mi kıskanır zaten daha iki senedir etek giydiriyor önceden sadece tatilde giyiyordum öyle mutaasıp biri hiç değil ama kısnaıyorlar işte anacımm..
Ahhh Zeynebimm ahh.. bugun çokca düştün aklıma, döndünse sıkça buradasın yaşasın.. sen evet o gun yazdıklarını okuyunca ben sadece beterin beteri var Rabbim korusun inşAllah demek istedim aslında Allah herkesi korusun, herkese iyilik versin, sağlık, şifa versin inşAllah aslında sana onu yazarken aklımda farklı bir düşünce vardı da şimdi çok duygusallığa geçiş yaptırmıyım cümleten hiçbirimizi sen beni anladın, bende seni anladım..
bu arada doktorları aslında anlamıyorum neden genetiği öncesinde yapmadılar acaba? Allah inşAllah kucağımıza almayı nasip eder 4. gebeliğim 3 taneden sonra rutin testlerin içindeymiş çapa dA.. orada yaptılar acaba testleri orada mı yaptırsan Bizim sonuçlar 1 ay sonra demişlerdi ben öylesine aramıştım 20/21. günlerde çıkmıştı sonuçlar.. özelde yaptıracaksan bi yer vardı bayağı araştırmıştım iyiydi bayağı ama biraz masraflı demiişlerdi ben çapada yaptırmanı çok isterim ama siz nereyi düşündünüz
Sedaa Allah içinin ferahlığını arttırsın inşAllah..hayırlısıyla işe başla bi kafan daha da dağılır, Allah inşAllah yüzünüzü güldürecek..
Yok kııızzzz...ne özrü..Bayramın 1. gününden Salı gününe kadar yüzüme bakmadı..ay dayanamadım çarşamba sabahı seher vakti:))) uyuyordu bi sarılıverdim ammaaaaannn sarılmaz olaydım...bir dokun bin ah işit...girdik birbirimize..peee dedim tamam bu iş bitmiştir...Sakkın ama sakkın konuşma benimle...ama elbette hamle benden olunca güç de bana geçmiş oldu...sabah kalktık ine hiiç konuşmadık...ertesi sabah bi uyandım beni izliyor...işte öyle barıştık...ama kesinlikle özür falan yok tam tersi neredeyse bana özür diletecekti...:)))
a aaaa çok enteresan şöyle ki; kızkardeşimin adı Gülay...ünv den mezun olur olmaz büyük bir aşkla evlendi...nerdeyse okulu bırakıyordu o derece büyük bir aşktı ve malesef evliliklerinin 9. ayında eşi trafik kazası geçirdi ve vefat etti...çoook ama çoook acı çekti yavrum daha 25 yaşındaydı...ablasının güzeli...şimdi bu sene tekrar evlendi ama biraz farklı karakterler çatışmaları da büyük...bakalım ALLAH tan hayırlısı....
Seda'm Zeynep'im...Canım arkadaşlarım benim yaşadıklarınız beni o kadar derinden sarstı ki nasıl ifade edebilirim bilmiyorum...Ama bir taraftan da beni muhteşem formla soktunuz...herşeye hazır hale getirdiniz...ALLAH sizden razı olsun...Şuan yaşayacağım herşeyi şimdiden kabullenerek başlıyorum sürece...Dün itibariyle estrofem e başlayalı 11 gün oldu ve doktor kontrolüne gittim...Muayenenin sonunda doktor merkezi aradı ve 20.08.2013 tarihinde embriyoların çözülmesi talimatın verdi...8 i birden çözülecekmiş...salıdan itibaren bölünmelerine bakıcaz eğer gelişimleri istediğim gibi olmazsa çarşamba...çok büyük bir ihtimalle de perşembe transferi gerçekleştireceğiz ama bunların hiçbiri de olmayabilir tamamen embriyonun kalitesine bağlı dedi...estrofem e devam(günde 4 tane) + corasprin e devam bi de pazartesiden itibaren (istersen jel istersen iğne dedi ben iğneyi seçtim adam şoka girdi belki 3 kere emin misin diye sordu ama ben kesinlikle iğne istiyorum çünkü malum yerle ilişkim çok kötü jeli yanlış yere kullanma ihtimalim çok yüksek:))) işte iğne ye başlıyorum sonucu alana kadar hergün 1 tane totodan vuranacakmışım....heyecansız...değişik bir ruh hali içerisindeyim...tek beni heyecanlandıran şey transfer tarihimin 22.08.2013 olması..Sebebi hikayesi; ben baya baya evde kalmıştım...yaş 31 olmuşu artık herkesler bana acıyan gözlerle bakıyordu...ben de baya baya dertlenmeye başlamıştım...beğenilmeme duygusu beni çok üzüyordu...Hep ALLAH ıma dua ediyordum "RABBİM ben seçemiyorum en sana layık bir kulu eş et bana" diye...derken bir telefon iş arkadaşım eşinin ünv arkadaşıyla beni tanıştırmak istediğini söyledi bu gibi şeylerden nefret ettiğimi bildiği için de çok yalvardı...peki dedim...aradan aylar geçti ben unutmuştum bile 21.08.2009 da bir telefon (Ramazan nın 1. günüydü) yarın birlikte iftar yapmak istiyoruz o bahsettiğim arkadaşımızda İstanbul dan gedi dedi...ve biz 22.08.2009 da eşimle karşılaştık...10 dk sonra ben bu adamla evlenicem demiştim...yemin edyorum gecenin sonunda kör kütük aşıktım...22.08 benim kader tarihimdir ve ALLAH izin verirse transfer günüm de 22.08...inanın bu beni umuda falan süreklemiyor sadece beni çok mutlu ediyor gücüme güç katıyor...Ben hepiniz gibi kendimi ALLAH ın akarsuyuna bıraktım...Mükemmel bir kul değilim...Çok ama çok yanlışım çok günahım var daha doğru dürüst dua etme kabiliyetine bile sahip değilim ama ALLAH ımı çok seviyorum ona çok inanıyorum ve bu olayın herşey gibi tamamen O'nun iznine tabi olduğunu biliyorum...Yemin ederim çok hazırım her sonuca...ALLAH İNŞALLAH yüzümüze bakar...
NOT: Sedacım sen kaybolduğunda ve Burcu transfer olmuş dediğinde inanamadım...Bence de çok yanlış bir karardı...
inşallah canım Allah büyüktür elbet bir zaman kararlaşmıştır hiç vermese de vardır bir hayrı. Tevekkül ve sabır lazım bu günlerde çok zor oluyor bildiğin hayalet gibiyim ama elbet geçecek hele işe başlayayımda sağol canım benim.
Evet canım öyle oldu aslında çok terslikte yaşadım ben merkezi iyi seçmediğimi düşünüyorum ama bulunduğum şehirde yaptırmam lazımdı öyle oldu o yüzden üzülüyorum aslında e2 7700 çıktı ilaç kesildi 7000 düştü o değerle çatlatma iğnesi yaptım nornalde şptal edilirmiş ohs filan olmadım ama onca yumurtam gitti 17 yumurta döllendi sadece 4 yumurta kaldı iki tanesi kaliteliydi ikisi orta kalite bir iyi bir ortakalite koydu, diğer ikisini dondurdu. Tutmadı olacağı yokmuş. Dondurulmuşlarla denicez biz de ama işe başlamam lazım bir ay sonra okul açılacak ben kışa düşünüyorum zaten bir negatifi daha kısa aralıklarla kaldıramam. Doktor ban histereskopi yapacak rahmin içine bakacakmış rahim filmim temizdi geçen sene çektirdim ama bakmak istedi bir de rahime çizik atacakmış şansı arttırıyormuş genetiği biz de yaptırıcaz orada pahalı tıbba yönlendirdi dr ismi verdi genetiği yaptıcaz ama histereskopi denemeden hemen önce yapmak lazımmış o zaman olacak umarım yüzümüz güler bu da olmazsa yaza zaten başka şehire daha tanınmış bir merkeze gitmeyi düşünüyoruz. Allah yardımcımız olsun sabır versin tevekkül gücü versin annemi yolladım saldım kendimi evde hayalet gibiyim eşimde çok üzülüyor ama napalım umuıt her zaman var ve olacak.
Eki Görüntüle 780763 resmimi yüklemek istedim ama sanırım başaramadım...toplantının ortasında tel.den denedim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?